hehe, une mendoj qe nuk eshte policia e vetmja, por shteti i pa fije koncepti tu Kosoves dhe me ata qe po e udheheqin siper, eshte duke u perleshur me vetevehten e tij te padefinuar edhe i gjason sikur nje lloj trungu qe ka rene ne lume edhe e bart lumi...haaaaaajt, haaaaaaajt, haaaaaaajt deri sa te ndaloj ne ndonje pellg !
Po me kishen ortodokse serbe te vendosur para objekteve arsimore dhe pa fije planit urbanistik , qe nuk ka kujt ti sherbej ai objekt muti, eshte diskutuar ndonjehere ose ta kene sjellur ne rend dite... ose kane vendosur ta bejne pjese te thesarit te pasurise shpirterore shkjavelle... ne i kemi ndertuar dhe tonat jane!!!
Jo bre Chino, kjo qe ka ndodh nuk besoj se pajtohesh se do te duhej te ndodhte, asesi nuk ka qene dashur te ndodh policia deshtoi ta ndal protesten dhe ta largoj turmen, plani protestues (sipas KTV-se) ishte qe te falej namazi ne rruge dhe te shperndahen ajo ndodhi, policia tentoi qe te mos lejonte por nuk arriti ti ndal, kjo ka krejt tjeter konotacion, sikur te kishte mirekuptim midis policise edhe atyre besimtareve kish me u leju qe 5 minuta te shfrytezohen per lutje (sikur javen e kaluar) dhe shpejt te largohen nga rruga, kjo nje proteste simbolike do te quhej, per dallim nga nderhyrja qe shkaktoi zgjatjen e panevojshme te bllokimit të komunikacionit. Besimtaret e bene te veten, e kryen ate per çka dolen, ne si qytetar çka fituam?!
Ta them unë kaos trafiku i panevojshem.
Kombi mbi të gjitha
O ti jaran une as qe kam protestu e as qe kam qene prezent, pastaj kush po thu se po protesten kunder perendimit?! A po e sheh po injorant je, jo pse ti ke dasht me kan kshtu po ai Artemija tka lan ty kshtu. Paskan protestu kunder Isa Mustafes kurgjo hiq, teper spo protestohet Veteranet e UÇK-së në rrugë, shoferat e autobusave në rrugë, mjekët në rrugë, pensionistët në rrugë tani edhe besimtarët a mos krejt kokan kunder perendimit?! Po ski faj ti i ki kushtet e mira, ta kan maru Villen Artemija e Beogradi tut pagu.
Kombi mbi të gjitha
A ma teper çon peshë fjala e Myftiut apo e Sabri Bajgores?!
Sabri Bajgora: ''Bashkesia Islame protesten e sheh si legjitime dhe e drejte e çdo individi per te drejtat fetare dhe universale te njeriut, poashtu sulmi nga Policia e Kosoves eshte per ne i papranueshem dhe dhuna qe eshte perdorur ne besimtaret Musliman''
E poashtu edhe Myftiu i Kosoves perkrahu kerkesen e protestuesve, dhe denoi ashper sjelljen e policve, e ku jet ti o argat i Husamedinit?!
Kombi mbi të gjitha
"injorant" do te thot e "i paditur"......çfare nuk di une, efendi?!!
Nuk e injorova shkrimin brenda kllapave, i cili sidoqofte nuk ka lidhje me termin "islamik", thjesht te tregove vendin se ku e ke!!pse injoron shkrimin brenda kllapave, aty e kishe definimin e asaj "Kosoves Islamike"
sot në një Kosovë Islamike (për nga disponimi i bindjeve fetare të ketij populli shqiptar)
Jarigas
Sahih Libri 008, Numër 3310:
Aisha (Allahu qoftë i kënaqur me të) dëshmoi: Apostulli i Allahut (paqa qoftë me të) u martua me mua kur isha 6 vjeç, dhe u pranova në shtëpinë e tij kur isha 9 vjeç.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 64
…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 88
Profeti shkroi (kontratën e martesës) me Aishen kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe konsumoi martesën me të kur ajo ishte nëntë vjeç dhe ajo qëndroi me të nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Disa burime përpiqen të thonë se ishte vetë babai i Aishes, Abu Bakr, ndjekësi më i afërt i Muhamedit që propozoi Muhamedit vajzën e tij për martesë. Faktet thonë se ishte Muhamedi ai që kërkoi të martohej me të.
Sahih Bukhari 7.18
Profeti i kërkoi Abu Bakr-it dorën e Aishes në martesë. Abu Bakr-i tha “Po unë jam vëllai yt.” Profeti tha, “Ti je vëllai im në fenë e Allah-ut dhe në Librin e Tij, por ajo (Aisha) është e ligjshme për t’u martuar me mua.”
Kjo ndodhi pasi Muhamedi dhe Abu Bakr-i kishin dhënë fjalën njëri-tjetrit se ishin vëllezër, prandaj ai u çudit kur Muhamedi i kërkoi një gjë të tillë. Megjithatë Muhamedi e siguroi atë se kjo vëllazëri ishte në fe dhe jo në mish, prandaj s’kishte problem me këtë martesë.
A do te thuash se Bukhari ishte islamofob??!!
Jarigas
Mendon se nuk i kam lexuar une keto hadithe ?
Islamo-fobat kane arritur qe ta shkruajn aty, Bukhariu !
Pse behesh sikur nuk sheh oh, Jarigas ??
A nuk e keni pare se si sulmohet Islami ane e mban botes ?? Bilem keta qyrra i kemi edhe ketu ne forum apo jo ??
Jane ca tipa si Daniel, Anesti, e plot e per plot orthodhox tjere qe mundohen te ja hupin vleren Islamit !!
Keta sillen sikur te kishin qene shumice, a nuk eshte e kunderta ??
A jemi shumica myslimane, pse keta sillen sikur te kishin qene shumica ??
Po sikur kjo shumica myslimane te ishin orthodhoxe ose katolike apo atheist ?? Mo zo ma keq.
E kupton qe myslimanet jane tolerant ?
Lexoje kete postimin e javes se ndoshta te ka ikur !
Yes*
Se pari ti nuk je fare ateist, ateiste te vertete ne kete forum jane te pakte, por jane cilesor, nuk fusin hundet ne fete e tjetrit, madje as qe duan te degjojne fare per fete. Ateistat jane njerez llogjik, me llogjike matematike, analitik, te kulturuar, etj etj dhe nuk iu behet vone per Zotin e askujt, perderisa vete nuk besojne ne Zot, nuk ka si t'ju interesoje Zoti i te tjereve.
Ndersa ti dhe ata qe jane kope e jotja, nuk jeni tjeter vec ca lesh presh, qe e keni mbushur forumin me postime trashamane, qe nuk i sherbejne askujt. Ateisti jep llogjike me shkrime, ju nuk keni fare.
Ti njehere sikur je hebre, shalom shalom....cfare hebre je ti: kahzar apo orthodoks?
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 25-06-2011 më 10:22
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt