Close
Faqja 34 prej 80 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 799
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Se pari ju me sillni argumentet ku Muhammedi u martua me Aishen kur ajo ishte 9 vjeç, dhe me pas capitali vepron.

The_Capital
    Argumenta jane hadithet, po ato qe "vertetojne vete egzistencen e Muhamedit!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Argumenta jane hadithet, po ato qe "vertetojne vete egzistencen e Muhamedit!!
    Hadithet e tilla i besojn vetem islamo-fobat sepse ju konvenon, kupton ??
    Njerzeve sikur capitali keto hadithe absolut nuk ju hin ne koke (kam fjalen per hadithet ku tregojn per martesen me Aishen).
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Hadithet e tilla i besojn vetem islamo-fobat sepse ju konvenon, kupton ??
    Njerzeve sikur capitali keto hadithe absolut nuk ju hin ne koke (kam fjalen per hadithet ku tregojn per martesen me Aishen).
    Aha....pa hadithe, Muhamedi nuk egziston hiç!!Hajt na trego ti se kush ishte Aishja pra dhe ne cilat hadithe bazon!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Aha....pa hadithe, Muhamedi nuk egziston hiç!!Hajt na trego ti se kush ushte Aishja pra dhe ne cilat hadithe beson!!
    Nuk jam une prej atyreve tipave qe s'ju besoj haditheve, por ka hadithe qe jane out side, dhe eshte e leht per ta kuptuar se a eshte hadith i vertet apo jo.

Shembull: Capitali, nuk ka logjike qe ta besoj se Muhammedi u martua me Aishen kur ajo ishte 9 vjeç, por ajo u martua me te kur ishte rreth moshes 19-20, dhe per kete qe po e them kam argument.
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Nuk jam une prej atyreve tipave qe s'ju besoj haditheve, por ka hadithe qe jane out side, dhe eshte e leht per ta kuptuar se a eshte hadith i vertet apo jo.

Shembull: Capitali, nuk ka logjike qe ta besoj se Muhammedi u martua me Aishen kur ajo ishte 9 vjeç, por ajo u martua me te kur ishte rreth moshes 19-20, dhe per kete qe po e them kam argument.
    Sille pra argumentin!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Ketu a jemi duket debatuar,per protesta apo per Profetin Muhamed a,s?!

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Nje gje eshte shume e sigurte, sipas transmetimeve, Aisha kishte marre pjese ne luften e Uhudit, dhe sipas transmetimeve asnje me i ri se 15 vjec nuk lejohej te marri pjese ne lufte.
    Aisha sipas te gjitha transmetimeve eshte martuar me profetin 2 vite pas luftes se Uhudit dhe ka konsumuar martesen e saj 3 vite pasi qe eshte martuar.

Nqs se psh ne kohen e luftes se Uhudit Aisha ka qene 15 vjeçe, i bie qe ajo te jete martuar me profetin ne moshen 17 vjeçe, dhe duke ditur qe martesa eshte konsumur tre vite me vone, i bie qe Aisha ne kohen e konsumimit te marteses te kete qene 20 vjeçe, e jo 6 ose 9 siç pohojne disa "dijetar".

Vertet ti (Muhammed) je në një shkallë të lartë karakteri." [El-Kalem, 4]

The_Capital
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 25-06-2011 më 06:28
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Ketu a jemi duket debatuar,per protesta apo per Profetin Muhamed a,s?!
    T'i je i ri ne kete forum !!
    Moderatoret e kane bere qe mos te mirresh me temen, por me postimin e antarit siper !!

I meson keto gjera, por me kalimin e kohes.

The_Capital
    Burri 1 X flet !

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Nje gje eshte shume e sigurte, sipas transmetimeve, Aisha kishte marre pjese ne luften e Uhudit, dhe sipas transmetimeve asnje me i ri se 15 vjec nuk lejohej te marri pjese ne lufte.
    Aisha sipas te gjitha transmetimeve eshte martuar me profetin 2 vite pas luftes se Uhudit dhe ka konsumuar martesen e saj 3 vite pasi qe eshte martuar.

Nqs se psh ne kohen e luftes se Uhudit Aisha ka qene 15 vjeçe, i bie qe ajo te jete martuar me profetin ne moshen 17 vjeçe, dhe duke ditur qe martesa eshte konsumur tre vite me vone, i bie qe Aisha ne kohen e konsumimit te marteses te kete qene 20 vjeçe, e jo 6 ose 9 siç pohojne disa "dijetar".

Vertet ti (Muhammed) je në një shkallë të lartë karakteri." [El-Kalem, 4]

The_Capital
    Llogje......argument nuk quhet "sipas trasmetimeve....." apo "nqs se psh...."! Sill hadithin ku eshte shkruajtur kjo e une te sjell hadithin ku shkruhet se ishte 6-vjeçe e binte maces me dore(se lige s'kane pasur atehere)!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Llogje......argument nuk quhet "sipas trasmetimeve....." apo "nqs se psh...."! Sill hadithin ku eshte shkruajtur kjo e une te sjell hadithin ku shkruhet se ishte 6-vjeçe e binte maces me dore(se lige s'kane pasur atehere)!!
    Po a ??
    Po t'i ç'fare hadithe do me sjellesh ?? Hadithe ku i kane shkruar islamo-fobat ??
    E kane pare qe Muhammedi eshte pa te meta dhe me pas te ja fusim diç !!!

The_Capital
    Burri 1 X flet !

Faqja 34 prej 80 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •