Close
Faqja 28 prej 80 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 799
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ky zoteriu Ramiqi ka marre mesime nga Palestnezet ky njeri eshte pjelle e Hamasit .Nese shiqojme me vemendje dhe per ket mjerim qe ka kapluar Kosoven nga koka fundamentaliste ky eshte vetem fillimi per te pare se me kende kemi pune ne si njerezi te qytetruar po shifet logjika dhe ftyra e arabistanit parate qe po i marrine nga shteten e deshtuar arabe per te mbjellur faren e magjupistanit ne trojet e tona te lashta .Kjo para qe kane finansuar arabet neper rinin tone me 300 € dhe duke iu mundesuar edhe shkollime na ato shtete falase dhe kjo po jep rezultate mbasi u kthyane ne kosove nga ajo shkolle e cila ia shkatrroj q'do gje qe eshte shqipetare dhe i kaliti si te jetohet ne menyren arabe me veshje me kultur me te folurit me jetesen Mjerimi nuk eshte ndryshe

Me ket pamje te sodite Europjanet dote mendojne se me ket mentalitet arabe nuk i duhen europes ase Civilizimit te saj per nja 20 vite ia kemi ndihmue te mos jemi pjes e Europes me Pamjet e sodit une mendove se jemi ne qytetin e Bejrutit !!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    ky o ni pederr plak qe pret ne forum me vdek
    mos u grric me plakun
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 26-06-2011 më 15:31

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    .Laiciteti i nje shteti eshte hapi kryesor drejt tolerances,mirekuptimit dhe rendit qe i hap nje rruge drejt zhvilimit perendimor (sepse jemi perendimor).
    Asnje fare rreziku nuk ka per laicitetin e shtetit ndertimi i nje xhamie, se besimtaret i ke po ata, si me te si pa te, vetem eshte nje menyre per ti larguar njerezit nga rruga.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Xhamia nje fjale e urte popullore thote: 'me mire vone se kurre'.

Ne shtetet islame njerezit po vriten sepse po protestojne dhe po vetedijsohen se nuk shkon ma se nuk shkon me injorance fetare se po e shohin se kane mbetur prapa si shtete me gjithe se kane resurse te medha natyrore e njerezore, keta tanet skane cka bejne dhe tani iu ka pik mendimi se Katedralja eshte ndertu per inati te tyre. Keta tanet sic duket jane edhe me prapa se vellezerit e tyre. Po ju dufka nje reformacion apo rikthellje e mendjes sikur tek te krishteret ne mesjete.
    Sjam xhamia ...
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    e nxorre ftyren moj turqelie.

i keni frike qafiret ë?

mos tja filloj dhe un si landi e chino

ps.me Nexhmijen jam ul ne nji tavoline dhe kemi pi raki

urime katedralet e sulltanit
    Plako mos ja fillo , me mire te pim nga nje gote

Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Ske nevojë me mu drejtu me ju, sepse nuk jam pjese e tyre. Sa i perket asaj lexoj shume mbi fetë dhe Xhabir Hamiti ka bërë gafa të medha bashkë me të edhe Osman Musliu (nga Drenasi) dhe Bekim Jashari (nga Podujeva) të cilët kanë deklaruar se shamia (mbulesa islame) nuk është obligim hahahaha imagjino se çfarë gafe kanë bërë kështu që nga ajo që kam degjuar nga të vjetrit, dhe nga ajo qe kam parë rrallë ose hiq do të këtë hoxhollar si Jakup Hasipi atdhetar të përkushtuar për çështjen shqiptare dhe besimin që e kanë kultivuar si diçka individuale dhe personale.
    Po këta janë hoxhallarë atdhetarë e përparimtarë. Këtu po ju dhemb juve. Ajo shami që po e kërkoni ju nuk është jona. Prandaj thoni se kanë bërë "gafe"!
    Vjet, në Kosovë kur para një fakulteti e kam parë një vajzë të "mbuluar" ( me këso shamie ) a di sa e shëmtuar më është dukur!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ekstremista si puna e këtyre duhet të cohen në Arabi, bashkë me kryetarin e tyre që ka uzurpuar vendin e kryetarit të komunitetit, Naim Tërnava, një wahabist i denjë që nuk do habitesha nëse do kryente dhe akte terroriste për të arritur qëllimin e tij, që është wahabizimi i Kosovës dhe zhdukja e elementit musliman patriot në favor të atij wahabist islamist.

Deri tani kam qënë disa muaj përpara zhvillimeve që po ndodhin, edhe pse disa antarë më akuzuan se po ja fus kot, se nuk ka problem Islamik në Kosovë. Ky është vec fillimi. Duhet një përgjigje e fortë jo vetëm e policisë por e gjithë shoqerisë Shqiptare kundër këtyre elementave terroristë që po prishin ekuilibrat fetar, po prishin aspiratat Europiane të Kosovës dhe po shkatërrojnë cdo lloj prospekti për një bashkim kombëtar.

Naim Tërnava të japi dorëheqjen bashkë me shokët e tij wahabë që blejnë diplloma fallco dhe bëjnë si teollogë. Disa prej tyre po i shohim dhe në forum.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Nëse nuk don të kuptosh është diçka tjetër, aleanca islamo-katolike është ajo midis UÇK-së dhe Amerikës.
    Të paska ik truri për lesh. Amerika është Protestante, dhe tamam tamam ideologjikisht Puritane, por nuk do rri të të shpjegoj unë ty ndryshimin midis Puritanizmit dhe Katolicizmit sepse është humbje kohe.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Naim Tërnava të japi dorëheqjen. Ky wahabist antishqiptar duhet të detyrohet të zbresë. Nuk ka asnjë diferencë ky individ nga Janullatosi, madje është më i keq do thoja sepse po nxit dhunë të paparë ndonjëherë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    shporrini keta mjekrroshat prej kosove se keni me ju a pa hajrin!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Naim Tërnava të japi dorëheqjen. Ky wahabist antishqiptar duhet të detyrohet të zbresë. Nuk ka asnjë diferencë ky individ nga Janullatosi, madje është më i keq do thoja sepse po nxit dhunë të paparë ndonjëherë.
    Naim Ternava dha 6.5 milion marka gjermane në mbështetje të luftës së UÇK-së në vitin 1998
    Naim Ternava dergoi 50 imam në UÇK, atëherë kur u dha kushtrimi "Atdheu në rrezik - Vendlindja thërre"
    Naim Ternava nuk po kerkon të bëhët shtet islamik, e as diçka e jashtëzakonshme, po kerkon atë që i takon.

Më tepër të merremi me ata që i gjykojnë keta njerëz (tipat si ty), pa dyshim propaganda serbe në forum ka gjetur mercenarët e saj, madje kam hapur temë mbi ta.
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 28 prej 80 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •