Close
Faqja 21 prej 80 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 799
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ketyre personave ju ka ndal sahati motiiiiiii. A eshte normal me u mbledh 300 veta dhe me blloku rrugen e me i pengu qytetaret, e aty pengohen njerezit qe shkojne ne pune, njerezit qe shkojne me pushu ne Germi, spo di katastrof njerez keta. Keta 500.000 mije tjere a jane budallenje qe spo i bllokojne rruget, por ju qenkeni me te mencurit. Ka xhami bash perballe Parlamentit te Kosoves duke u shkelur me dy kembe shteti laik, po qitash keta dojne qe perballe cdo Kishe te hapet edhe nje 'qender islame' (xhami). Kur u ndertu Kisha Ortodokse serbe keta nuk guxonin te kerkonin xhami, qitash kur ndertohet Kisha Shqiptare keta jane te paret qu u pengon dhe me deshire do ta rrenonin qe sonte, se ketyre shqiptaret u pengojne dhe nuk deshirojne te shohin shqiptare, por vetem njere me mjekrra qe simpatizojne me terroristet qe po vrasin per cdo dite qindra njerez e gjymtojne mijera te tjere. Nuk i perkrahi keto protesta, nuk e perkrahi dhunen, kercenimin e njerezve dhe bllokimin e rrugeve.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    *askund nuk e kam përmendur si "lidhje", por fraksion
    *nuk jam pjesëtar i asnjë fraksioni. unë i besoj vetëm librit bazë të fesë mysalimane, bile për Husamedin Abazin për herë të parë po dëgjoj.

*Fatkeqësisht hoxhallarët si Xhabir Hamiti, Driton Morina ka pak në Kosovë. Fatkeqësia më e madhe është se këtyra hoxhallarëve një herë për një herë u kanë dalë në rrugë fraksionistët. Po ta them edhe këtë: nëse ju fraksionistët merrni hov, dijeni se shumica kanë për ta lëshuar myslimanllëkun; ndërkaq hoxhallarët si Xhabiri e Dritoni bëjnë që edhe atë më pabesimtarin të besojë e të bëhet mysliman.

Me juve edhe BIRK-u është në gazep. Po e di cfarë dëmi jeni duke i shkaktuar myslimanllëkut, por njëherë po ju pret deri ku do të shkoni!!

Respekt për myslimanët e mirë - tradicionalë!
    Ske nevojë me mu drejtu me ju, sepse nuk jam pjese e tyre. Sa i perket asaj lexoj shume mbi fetë dhe Xhabir Hamiti ka bërë gafa të medha bashkë me të edhe Osman Musliu (nga Drenasi) dhe Bekim Jashari (nga Podujeva) të cilët kanë deklaruar se shamia (mbulesa islame) nuk është obligim hahahaha imagjino se çfarë gafe kanë bërë kështu që nga ajo që kam degjuar nga të vjetrit, dhe nga ajo qe kam parë rrallë ose hiq do të këtë hoxhollar si Jakup Hasipi atdhetar të përkushtuar për çështjen shqiptare dhe besimin që e kanë kultivuar si diçka individuale dhe personale.
    Kombi mbi të gjitha

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    U desht qe aty me i thirr edhe vetevendosjen edhe me tu bo llug krejt, se ata jane me rezistent ndaj shufrave edhe din me u kidh mes veti edhe me blloku rrug.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Kjo policia e Kosoves nuk po reagon kunder kriminelve serbe ne veri,kjo policia e Kosoves po reagon kur po mbahen protesta kombetare dhe fetare,turp..!
    Shoku Barak Obama nuk mund njehere te intervenohet ne veri, pa u forcu Ushtria, Policia e Shteti. Nuk duhet te ngutemi se Serbia ka perparesi diplomatike dhe vetem nje veprim i gabuar i Kosoves do te conte ne ftohje te marredhenieve me Evropen dhe me shtetet e tjera qe kane bashkepunim me ne. Perse po ju pengon Kisha Katolike ne Prishtine, perpara se te ndertohet kjo Kishe ju nuk patet kerkuar xhami, u ndertu kjo Kishe, qitash ju 'jo spo ka vend ku me u fal namazin'. Eh po per injorantat ka gjithmone vend, lejini njerezit mos iu pengoni.

Barbari, a doni te na beni sikur Afganistanin? A doni qe femijet e juaj te vriten me plumba te kallashnikovit, jepjuni pushtet ketyre njerezve me mjekrra dhe keshtu do ju bejne shtepite tuaja

http://www.antifascistencyclopedia.c...hes-232349.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-06-2011 më 15:19

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Mire e kishin pas ngjesh qat protestuesin qe ka sulmu policine. Ai tipi edhe kur te del ne oborr tash e tutje ka me shiku mos e ka blloku rrugen e veturave
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku Barak Obama nuk mund njehere te intervenohet ne veri, pa u forcu Ushtria, Policia e Shteti. Nuk duhet te ngutemi se Serbia ka perparesi diplomatike dhe vetem nje veprim i gabuar i Kosoves do te conte ne ftohje te marredhenieve me Evropen dhe me shtetet e tjera qe kane bashkepunim me ne. Perse po ju pengon Kisha Katolike ne Prishtine, perpara se te ndertohet kjo Kishe ju nuk patet kerkuar xhami, u ndertu kjo Kishe, qitash ju 'jo spo ka vend ku me u fal namazin'. Eh po per injorantat ka gjithmone vend, lejini njerezit mos iu pengoni.
    Nuk munde te intervenohet ne veri,pa e forcuar ushtrin policin,por ky hashim thaqi po thot qe ne jemi shtet i pavarur sovrane,kem ushtri polici,pra sipas tij ne munde te shkojme e te intervenojme ne veri apo?! e pse nuk e bejne?!
    E ke shum gabim,ne kaher kemi lypur nje vende per nje qender Islame ne Prishtin,por qe disa vite apo muje,pasi qe Komuna e Prishtines na e ka qit ne harres,ne jemi mobilizuar dhe po e ngrisim kete qeshtje shum me shum.
    Nuk me pengon aspak kishat qe ndertohen edhe pse nuk ka kush te hy ne to,por me pengon diskriminimi qe i behet muslimanve,edhe pse jan shumic.

Barak Obama i jep muslimanve drejta ne Amerike.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Në cilin vend sllav e ke parë këtë gjë?!
    ne vendin qe liria e cdo individi perfundon ku liria e nje individi tjeter fillon pra kjo proteste ka sjell shqetesime edhe ka bllokuar rrugen ku shume te tjeter nuk mund te udhetojne lirshem.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Nga KTV-ja: "Kompromisi ishte që të lirohen 4 metra të rruges që u respektua nga pjesëmarrësit, mirëpo nuk kaluan as 10 minuta kur vjen urdhëri për largimin e tyre nga rruga. Policia dështoi t'i largoj ata që ishin duke u falur, e në mesin e tyre që vazhdonte i papenguar ishte edhe Fuad Ramiqi. Pas faljes policia e Kosovës tentoi të kapte Ramiqin, por kjo u pengua nga pjesëmarrësit e tjerë, edhe pse ai vullnetarisht u shpreh i gatshëm të shkonte me policët. Me një veturë u largua nga vendi, ndërsa policia vazhdonte ta ndiqte rrugëve."

Raporti nga KTV-ja

Raporti nga RTK-ja

Raporti nga Top Channel

Ndryshuar për herë të fundit nga Illyrian_King : 24-06-2011 më 15:34
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    ne vendin qe liria e cdo individi perfundon ku liria e nje individi tjeter fillon pra kjo proteste ka sjell shqetesime edhe ka bllokuar rrugen ku shume te tjeter nuk mund te udhetojne lirshem.
    E ke mizen mbas veshit ti qe po pergjigjesh ne vend te tij?!
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Nuk munde te intervenohet ne veri,pa e forcuar ushtrin policin,por ky hashim thaqi po thot qe ne jemi shtet i pavarur sovrane,kem ushtri polici,pra sipas tij ne munde te shkojme e te intervenojme ne veri apo?! e pse nuk e bejne?!
    E ke shum gabim,ne kaher kemi lypur nje vende per nje qender Islame ne Prishtin,por qe disa vite apo muje,pasi qe Komuna e Prishtines na e ka qit ne harres,ne jemi mobilizuar dhe po e ngrisim kete qeshtje shum me shum.
    Nuk me pengon aspak kishat qe ndertohen edhe pse nuk ka kush te hy ne to,por me pengon diskriminimi qe i behet muslimanve,edhe pse jan shumic.

Barak Obama i jep muslimanve drejta ne Amerike.
    Shoku nuk eshte problem i juaji se sa njerez shkojne ne Kishe? Perse mirreni me te tjeret gjithmone, perse punoni me urrejtje qe veq per inati te tjetrit t'i pengoni njerezit. Edhe vetem per Krishtlindje te mbushet ajo Kishe me njerez e ka meriten e vet. Kete shqiptaret e kane ndertuar per hir te Nene Terezes, nenes humaniste shqiptare qe nuk i braktisi jetimet e te varferit, bile te nje kombi tjeter, te nje kulture tjeter bile edhe te nje race tjeter, se krejt e kane vleren e njejte. Edhe hiq mos me shku asnje njeri aty, vetem kur te shiqohet na perkujtohet humanistja shqiptare Gonxhe Bojaxhiu.
    Ju jo vetem qe e shani cdo dite Nenen Tereze, por ju moti kohe ja keni fillu me i kercenu njerezit, me i pengu njerezit. Pse bash ne qender te Prishtines, a nuk po thoni se toka eshte njejte kudo, qitash po lypni sa ma ne qender. Dijeni se aty ku do ta ndertoni xhamine e juaj aty skan me kalu shqiptaret me deshire se nuk do te deshirojne te shohin injorante dhe imponim te kultures arabe.

USA ju jep se eshte shtet demokrat, por ju ja keqperdorni, ju se meritoni, shiqoni Zvicrren e ndaloi ndertimin e minareve. Juve eshte sikur me ju jep uje me kripe, sa me shume qe te pini, aq me shume do te keni etje dhe do te kerkoni me shume. Po nuk qitet ne krye me njerez qe ne mendje kane dhunen dhe tere kohen jane te manipuluar nga nje fe abnormale e klerike abnormale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-06-2011 më 15:37

Faqja 21 prej 80 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •