Close
Faqja 20 prej 80 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 799
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Kurre silesh si shtaze ashtu edhe do trajtohesh . Kosova nuk eshte xhungle qe cdo specie ne zhdukje te dal edhe te beje c te doj , pa respektuar ligjet edhe popullin qe jetone atje .

Shume bukur policia e kosoves !!!
    Kjo policia e Kosoves nuk po reagon kunder kriminelve serbe ne veri,kjo policia e Kosoves po reagon kur po mbahen protesta kombetare dhe fetare,turp..!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    po skan lider ateher sepse nje lider i denje nuk e mbeshtet nje protest te tille
    Qysh more burr i han fjalet e tua?!
    E si sillet një lider i vërtetë?! duke u bërë servil?!
    E çfarë ky lider të dal kundër kerkeses per xhami?! hiq nuk logjikoni.

Lideri i denjë përfaqson interesat e një komuniteti, shoqërie, partie, organizate etj.
    Lideri servil dhe i shitur punon në kundërshtim me interesat e një komuniteti, shoqërie, partie, organizate etj.

Kaq sa për definicionin e "Liderit të denjë" se si duket ai.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Shume bukur policia e kosoves !!!
    Waaa sa bukur dy policë të lënduar
    Kombi mbi të gjitha

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Qysh more burr i han fjalet e tua?!
    E si sillet një lider i vërtetë?! duke u bërë servil?!
    E çfarë ky lider të dal kundër kerkeses per xhami?! hiq nuk logjikoni.

Lideri i denjë përfaqson interesat e një komuniteti, shoqërie, partie, organizate etj.
    Lideri servil dhe i shitur punon në kundërshtim me interesat e një komuniteti, shoqërie, partie, organizate etj.

Kaq sa për definicionin e "Liderit të denjë" se si duket ai.
    nje lider i denje i nje besimi nuk perdor popullin te dali e bllokoj rruget.

jam e sigurt se edhe nga besimet e tjera ka pakenaqsi po nuk dalin e bllokojne rrugen.

nje lider i denje eshte ai qe gjen menyren e komunikimit jo te dali te nxjerri popullin te kacafytet me vellezerit e vet polic. nejse secili ka opinionin e vet por dua te them qe sot per sot kosova ka nevoje per me shume me teper se xhami. pra duhet ti thirrni mendjen e shikoni gjerat me problematike.

btw cfare ka te bukur "2 polic te lenduar" a nuk jane shqiptare keta apo ska rendesi se nuk jane mysliman???
    I LOVE GOD

j&g

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Dhe ti thua se keta nuk kanë marrë leje?!

Nuk merret leja për të protestu, kjo është e para. Policia lajmërohet se do të këtë protestë.
    Ne cilin vend harap e paske pare kete rregull ti shoku??!!
    Imagjino mua po më shkelet një e drejtë (spo them per Xhami) dhe tani po pyes: ejj xhaxhi policë a më lejon të shprehi pakënaqesinë.
    E drejta jote eshte te falesh kur dhe si te duash, por jo "ku" te duash!E sidoqofte organet e drejtesise egzistojne pikerisht per te paditur shkeljen e te drejtave qe te jep ligji! Perndryshe nuk do te kishte nevoje per polica apo jo....sekush t'i dale zot vetes pastaj!! A jeni ne vete ju mer jahu??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Kur mbrëmë e pashë në TV kryetarin e fraksionit mysliman "Bashkimi" Fuad Ramiqin, i cili u deklarua se nuk e njeh BIK-un, për nga fizionomia pata përshtypjen se është një ashkali.

Po a e di ky njeri çka do të thotë namaz?! Në namaz edhe gjarpri po të kafshojë t'i s'guxon të lëvizësh se e perish namazin.

Atë ditë po edhe sot nëse kanë dalë në protestë të gjithë ata njerëz nuk e kanë falur xhumanë. Mos luani me rregullat e religjionit he Zoti marrtë hak në juve e ju vraftë për së kthjellëti!
    3 sene per mu diskutu:

1) Na sjell referencen ku e tha Fuad Ramiqi këtë, në mënyrë që ta kemi si deshmi se ketu ka klane që punojnë kundër interesave të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës (BIRK).

2) Kujton se nuk e dimë kush je, je përkrahës i fuqiaebesimit.com ose ma mir me than AKEA-s ose ma mir me than ihfansave (Husamedin Abazit etj.) keshtu qe mbaje qendrimin tend por pa linçuar askënd, e kemi verejte ke sjell ligjeratë nga Driton Morina emër i panjohur për ne.

3) Nuk quhet levizja Bashkimi por Bashkohu www.bashkohumene.com

Nëse Fuad Ramiqi nuk e njeh BIRK-un pse Myftiu i Kosoves e perkrahu ne Klan Kosova?!
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    btw cfare ka te bukur "2 polic te lenduar" a nuk jane shqiptare keta apo ska rendesi se nuk jane mysliman???
    Jo janë musliman dhe ashtu u deklaruan (te pakten nga zerat qe degjoheshin ne TV si prapaskenë "ndaluni edhe na jena musliman") mirëpo po harroni se jo vetëm Bashkësia Islame por të gjitha shtresat e shoqërisë i kanë paraqitur moti kerkesat e tyre, e njejtë është situata edhe me Veteranët e UÇK-së të cilët qysh moti moren premtime për rritje të pensioneve dhe ja sot qendrojnë në grevë urie, pra dua të them se Bashkësia Islame sa jam i informuar më kohë ka paraqitur një kerkesë të tillë dhe ishte edhe premtim i kryetarit Isa Mustafa gjatë dy palë zgjedhjeve (2007 dhe 2009) se do të ndërtohet Xhamia e Madhe dhe Qendra Islamike, pra injorimi ndaj ketyre kerkesave konsideroj se ka shtyer popullatë të vij deri në një situatë sa ti bllokoj rrugët e të bëhët ky kaos trafiku i padeshiruar për të gjithë.
    Policët e lënduar nuk do mend se çdo kush i cili intervenon për qetsimin e situates midis dy personave në konflikt ai lendohet, keshtu ndodhi edhe më ta të pakten sipas pamjeve televizive gjithëmonë.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    E drejta jote eshte te falesh kur dhe si te duash, por jo "ku" te duash!
    Në cilin vend sllav e ke parë këtë gjë?!
    Kombi mbi të gjitha

3 sene per mu diskutu:

1) Na sjell referencen ku e tha Fuad Ramiqi këtë, në mënyrë që ta kemi si deshmi se ketu ka klane që punojnë kundër interesave të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës (BIRK).

2) Kujton se nuk e dimë kush je, je përkrahës i fuqiaebesimit.com ose ma mir me than AKEA-s ose ma mir me than ihfansave (Husamedin Abazit etj.) keshtu qe mbaje qendrimin tend por pa linçuar askënd, e kemi verejte ke sjell ligjeratë nga Driton Morina emër i panjohur për ne.

3) Nuk quhet levizja Bashkimi por Bashkohu www.bashkohumene.com

Nëse Fuad Ramiqi nuk e njeh BIRK-un pse Myftiu i Kosoves e perkrahu ne Klan Kosova?!
    *askund nuk e kam përmendur si "lidhje", por fraksion
    *nuk jam pjesëtar i asnjë fraksioni. unë i besoj vetëm librit bazë të fesë mysalimane, bile për Husamedin Abazin për herë të parë po dëgjoj.

*Fatkeqësisht hoxhallarët si Xhabir Hamiti, Driton Morina ka pak në Kosovë. Fatkeqësia më e madhe është se këtyra hoxhallarëve një herë për një herë u kanë dalë në rrugë fraksionistët. Po ta them edhe këtë: nëse ju fraksionistët merrni hov, dijeni se shumica kanë për ta lëshuar myslimanllëkun; ndërkaq hoxhallarët si Xhabiri e Dritoni bëjnë që edhe atë më pabesimtarin të besojë e të bëhet mysliman.

Me juve edhe BIRK-u është në gazep. Po e di cfarë dëmi jeni duke i shkaktuar myslimanllëkut, por njëherë po ju pret deri ku do të shkoni!!

Respekt për myslimanët e mirë - tradicionalë!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    " Ç'turp për fraksionin mysliman "Bashkimi"! A dilet me "namaz" në protestë!! "

Me namaz dilet edhe per ta protesuar,me namaz dilet edhe per te luftuar,me namaz dilet edhe per ta mbrojte kombin tonme namaz dilet per ta mbrojt fen ton,me namaz dilet edhe per ta mbrojte nderin ton,me namaz dilet per ta mbrojte atdheun ton etj etj.

Faqja 20 prej 80 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •