Close
Faqja 70 prej 80 FillimFillim ... 20606869707172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 799
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Prandaj e doni ne qender ju?! Jo se e keni te nevojshme per qytetaret tuaj, por ti tregoni botes qe jeni shtet musliman?! S'me kish vajt mendja deri ketu.
    Feelings change - memories don't.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Prandaj e doni ne qender ju?! Jo se e keni te nevojshme per qytetaret tuaj, por ti tregoni botes qe jeni shtet musliman?! S'me kish vajt mendja deri ketu.
    ...oj mia bukuroshe, ku jeton ti, ne boten e alices ???

....ashtu si e njeh bota shqiperine, ku e sheh ne kartela postale ethem beun, ashtu duhet ta njoh edhe prishtinen, ngase ???......kujtoju deri ne mengjes, nese e gjen, te japi nje molle te kuqe....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245

Kosovaret protestojne me flamur te Al Kaides

A tolerohen keta maskarenj? Shtypi American dhe boteror po merr vesh per Hamasin e Al kaiden Shqiptare
    http://kosova.info/2011/07/shtypi-am...eve-myslimane/

Ndryshuar për herë të fundit nga Opake Opinga : 06-07-2011 më 13:24
    Talaq, Talaq, Talaq.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ne flamurin ku ne vend te gjuhes me te bekuar ne bote Shqipes vendoset harpaqja, une pshurri edhe dhi n'to.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Po na marrin ne qafe keta talibana, me siguri pagohen nga armiqte.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Opake ksaj rradhe ja vle me te lexu.

E sa per koment mbi gjendjen tone si shqiptar ,si komb dhe si mik i Amerikes per kta dylberet ska koment ..lete vazhdojn veq mos te len ne gjysm te rruges ,se me vieta tybe slivrohet.
    Ka me na u kthy sibumerang kjo sjellje e pa koh ne kohen qe nuk po dim me vlersu.
    Koha punoj per ne ,por ne jemi popull i mbrapsht,dhe as kush sna ka faj qe jemi te mbrapsht.
    Kure ishte koha ta urrenim serbin skishim koh se ikshim ,tani kure kemi kohe ti shprehim konsideraten dhe respektin Amerikes ,ne i bejm nder Gadafit i cili nuk e njef Kosoven e pa varur se i hidhrohen vllaznit shkie.Pra ne kohen qe duhet respektu mikun ne respektojm armikun...dhe shi per ket dalim me arab se vet Arabi.
    Kjo gjami lere me qe udashka qe te mos falemi ne rrug ..por,u dashka pran kishes katolike madje edhe ma e madhe,dhe kshtu te tregojm se fen e kemi ber parti politike ,e kure feja bahet parti politike edhe Zoti thot regjistrone pran kqz-es.Pra kshtu hecim nji hap para e 100 mbrapa, dhe kret per fund, duke mose i ber llogarit mir., fajsojm boten ne vend se te drejtojm gishtin kah gjoksi yn si shqiptar te tri besimeve..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    A tolerohen keta maskarenj? Shtypi American dhe boteror po merr vesh per Hamasin e Al kaiden Shqiptare

Je i patolerueshem per Zotin !

Budallenjt gjithmon kan qen krijimtaret e luftrave civile, si duket, as ti nuk do t'i ikesh kesaj rregulle bashk me shoket e tu.

Ky nuk eshte flamur i Al-kaides, eshte Flamuri i Muhamedit a.s., eshte flamuri Islam ne te cilen gjindet deshmia e NJE ZOTI, çka per ty, eshte gjeja me e tmerrshme ne jet !

Dil pakes nga dhoma e azilit psikiatrik, meso se bota nuk kufizohet vec me Ameriken, ka kultura te ndryshme, popuj te ndryshem qe jo te gjithe do ti perulen kryçit tend, qe si duket ka filluar te krijon budallenje te papar ne mesin shqiptar !

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    Je i patolerueshem per Zotin !

Budallenjt gjithmon kan qen krijimtaret e luftrave civile, si duket, as ti nuk do t'i ikesh kesaj rregulle bashk me shoket e tu.

Ky nuk eshte flamur i Al-kaides, eshte Flamuri i Muhamedit a.s., eshte flamuri Islam ne te cilen gjindet deshmia e NJE ZOTI, çka per ty, eshte gjeja me e tmerrshme ne jet !

Dil pakes nga dhoma e azilit psikiatrik, meso se bota nuk kufizohet vec me Ameriken, ka kultura te ndryshme, popuj te ndryshem qe jo te gjithe do ti perulen kryçit tend, qe si duket ka filluar te krijon budallenje te papar ne mesin shqiptar !

Nese me kete flamur identifikohet Al-Kaida dhe e gjithe bota e kategorizon si organizate terroriste, na mbeti Neve shqiptareve t'ja shtojne namin Al Kaides? Ne kemi flamurin kuq e Zi. Sna nevojiten Lecka harapi.

- Cfare injorance!
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Ai eshte flamuri i Islamit dhe i muslimaneve .Qe do te valvitet deri ne diten e Kijametit

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin

http://www.facebook.com/video/video....42270&comments
    Ky njeri e dogji veten sepse kishte urrejtje mllef te madh per humbjen e besimit te tij ,andaj kam frik se edhe me ju do ndodhe e njejta gje nje dit ,mirpo pa marr parasysh injorancen dhe paturpsin tuaj une skam deshir tju ndodh e njejta gje as juve dhe asnje njeriu ne bot por inshalla zoti ju zgjon nga gjumi dhe ju mundson te shihni realitetin te verteten dhe te pendoheni per kete qe keni ber deri me sot

Mos harroni Zoti fal shum andaj edhe ju keni nje rast te till qe zoti tju fal gabimet e juaja dhe tju shperblej me parajs ,mos u merrni me gjera te kota lexoni studioni mundoheni te gjeni te verteten
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 70 prej 80 FillimFillim ... 20606869707172 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •