ok ,a nuk eshte e drejt njerzore qe te rrespektosh edhe te tjeret ,nese ata e duan ate flamur qfar te pengon ty dhe mua ,eshte mir qe te behemi njerz qe te pajtohemi edhe me mendimet e te tjerve dhe jo gjithmon ti urrejm ata qe mendojn ndryshe
Nese mendon se je njeri demokrat qe rrespekton te tjeret ,te lutem mos i urre njerzit per shkak te besimit sepse nuk ja vlen ,mos i urre dhe nenqmo ata qe ben nje protest paqsore dhe qe nuk kerkuan pushtet e as para por kerkuan ate qe ju takon si qytetar te prishtines dhe te kosoves
Mos u beni racista per qdo dit neper trojet tona valojn flamuj te ndryshum dhe nuk u be nami dhe asnje musliman nuk e ngriti zerin kunder tyre ,ndersa sot qe nje pelhur qe valvitet ne ket protest e cila nuk i takon asnje shteti por qe tregon njeshmerin e Zotit ju e keni ngritur kryt dhe po qitni vrer nga gojet ,Ketu po e tregoni vetveten se kush jeni
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Po Te flasin seriozisht, ketu duhet t'nderhyj shteti dhe t'i ndaloje keto grupacione terroriste, ky flamur nuk valo askund tjeter pos ne Tora-Bora. Me kete gjest disa shpellare me ide talibanesh, e largojne perkrahjen e vendeve demokratike. Nese terhiqet Amerika dhe NATO nga Kosova, atehere do mbetet prape nen Serbi, ne kete rruge jemi duke shkuar me talibanizma.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Kemi fene tone,ngjyra e muslimanit eshte e bardhe jo e zeze,personalisht iu kisha bere apel hoxhallareve te Kosoves as ne xhamia mos ti lene keta qe ua marrin lakmi talibaneve,nese duan te veshen zi dhe te bartin flamur te zi jashte shoqerise le te rrijne vet..
Kur dalin serbet ne Kosove me flamurin serb e kujtojne betejen e Kosoves kunder sulltan Muratit edhe muslimanet perkujtojne betejen e Sulltan Muratit kunder serbeve.
Racista jane ata te cilet protestojne me lecka te magjupistanit dhe si po duket po formohet edhe nje minoritet arabe ne gjirine shqiptare ku eshte flamiri Kombetare po edhe ai Kosovar .Ju e shfrytezoni demokracin per te shtrire diktaturen fetare eshte katandisur kosova dhe trojet shqiptare ketu e peseqinde vjet me radhe nuk u ngopet me shtete arabe dhe me leckate e tyre gjasheqinde vjet lutje por kurre allahu nuk ju rrue per keto lutje te arabistanit Njeher i sherbyeme turkut e tashe ne liri po i sherbeni arabistanit duke shkatrruar qenjen shqiptare dhe ate Kombetare dhe duke masakruar gjuhen ton kulturen ton traditen Me keto dukuri po shkatrroni qenjen shqipetare mos na e ndoteni token e Arberit me lecka dhe veshje te magjupistanit TURPI NUK ESHTE NDRYSHE
Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 06-07-2011 më 17:02
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
P doreza,ose me doreza,se na lodhe me video duke i fshehur gjerat tjera.
Pa na trego si i krishtere qe je per nje fshat shqipatr ne rrethinen e Gjakoves qe kishte ngritur kryqin ne hyrje te fshatit per tu treguar serbeve qe ishin ne koder duke u bere gati te granatonin se "Mos na granatoni neve,ne jemi me juve,jemi te njejtes "fe"dhe ata shpetuan pa u granatuar.
A e di per cilin fshat eshte fjala,eshte fshat 100% shqiptar,por nuk eshte i besimit musliman.Duhet ta dish pasi edhe ti shitesh si i ditur dhe gjithmone kunder te gjitheve qe jane te fese muslimane.
Po te tregoj une. Ti per kete shpikje qe ben nuk ke fakte por jane vetem fjale boshe kurse une kam fakte qe ne nje fshat te kosoves (BESIMI MUSLIMAN ) kosovaret dhe turqit ,edhe pse do ti konsideroja te te njejtes etni , festuan 600 vjetorin e lindjes se Sulltan Muratit i cili ne qofte se nuk e di ishte armik i betuar i shqiptarve dhe vra e preu me qindra e mijra shqiptare . Ky eshte turp. Dhe sa per shkijet ne kohen e luftes edhe ju trimat muslimane thoshit se ishit te krishtere vetem per te shpetuar koken. Me te degjuar e kam . Nuk e di sa e vertete eshte.![]()
Krijoni Kontakt