Close
Faqja 27 prej 80 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 799
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Prift, une edhe kete te premte po nuk u fala rahat do shkoje ne qeveri mbrenda te falem !!

Une nuk dua qe diten e premte te me ngushtohet vendi dhe te me behet i tere trupi uje !!!

Eh pse ju nuk i falemnderoni myslimanet qe jane tolerant ??
    Po sikur kjo shumice myslimane qe jane te ishin orthodhoxe ose katolike ?? Mo zo ma keq !!!

The_Capital
    O te keqen prifti ty,ti protesto nuk ta mohon kush,por merr leje,kaq jam tu thone ,nuk po shprehem kundra xhamise,gjerat fitohen me rregull dhe jo rrumpall,kujton se po te pjerdh kush ty apo dhe komunitetit musliman???rrespekto ligjin dhe je ne rregull,ligji ka fuqi mbi cdo fe,shtrese apo rrace
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ne rregull jam dhe une qe te ndertohet nje xhami dhe njerezit mos te bllokojne rruget,thelbi i debatit tim qe ke protesta jo ke kauza e tyre,mund te ishhte dhe komuniteti gay,apo pensionistet e ku di une,por ama ligji eshte ligj,ajo eshte bere e qarte,pa marre leje nuk ka protesta,se policia duhet te angazhohet ne mbarevajtjen e protestes dhe te trafikut.Mua nuk me prish pune xhamia me shume sesa ata qe falen rruges se ngjajme si maroku sa here qe ka bajram apo ramazan,se xhamite dihen sevetem ne kryeqytet mbushte se ne rrethe su del koha as me fjet elere per me u fal
    Ajo xhami do te ndertohet se nuk ka nevoje te falet askush ne rruge dhe ska nevoje te ushtrohet dhune ndaj besimtareve, cfaredo feje qofshin, se ka plot protesta qe kane qene te dhunshme, mbase dhe pa marr leje, dhe nuk jane trajtuar si sot.

P.S. Keto zerot propagandistike qe po shkruajne ketu le te merren me fene e tyre lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 17:18

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Te ju protestojne per shtet , ketu me gjithe kete hajni , keto vjedhje , keqperdorime , sa e sa te kqija , keta protestojne per xhami
    Xhamia nje fjale e urte popullore thote: 'me mire vone se kurre'.

Ne shtetet islame njerezit po vriten sepse po protestojne dhe po vetedijsohen se nuk shkon ma se nuk shkon me injorance fetare se po e shohin se kane mbetur prapa si shtete me gjithe se kane resurse te medha natyrore e njerezore, keta tanet skane cka bejne dhe tani iu ka pik mendimi se Katedralja eshte ndertu per inati te tyre. Keta tanet sic duket jane edhe me prapa se vellezerit e tyre. Po ju dufka nje reformacion apo rikthellje e mendjes sikur tek te krishteret ne mesjete.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ajo xhami do te ndertohet se nuk ka nevoje te falet akush ne rruge dhe ska nevoje te ushtrohet dhune ndaj besimtareve, cfaredo feje qofshin, se ka plot protesta qe kane qene te dhunshme, mbase dhe pa marr leje, dhe nuk jane trajtuar si sot.

P/S/ Keto zerot propagandistike qe po shkruajne ketu le te merren me fene e tyre/
    Tema e fese eshte gjithmone delikate dhe e pranishme dhe mendoj se ajo ka ndikimin kryesor ne formimin e nje vendi dhe te popullit te tij.Laiciteti i nje shteti eshte hapi kryesor drejt tolerances,mirekuptimit dhe rendit qe i hap nje rruge drejt zhvilimit perendimor (sepse jemi perendimor).Puna eshte se shume gjera keqkuptohen dhe marrin fryme kombetare apo dhe rracore.Fetaret pergjithsisht mendesojne se duke luftuar pernje kauze te drejte,mund tefitojne por shkelin ligjin e kushtetutes se nje sheti laik.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    “Ata përpiqen me gojët e tyre ta shuajnë dritën e All-llahut, e All-llahu nuk do tjetër, pos ta përsosë dritën e Tij, ndonëse jobesimtarët e urrejnë.” (9:32.)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ajo xhami do te ndertohet se nuk ka nevoje te falet akush ne rruge dhe ska nevoje te ushtrohet dhune ndaj besimtareve, cfaredo feje qofshin, se ka plot protesta qe kane qene te dhunshme, mbase dhe pa marr leje, dhe nuk jane trajtuar si sot.

P.S. Keto zerot propagandistike qe po shkruajne ketu le te merren me fene e tyre lol
    e nxorre ftyren moj turqelie.

i keni frike qafiret ë?

mos tja filloj dhe un si landi e chino

ps.me Nexhmijen jam ul ne nji tavoline dhe kemi pi raki

urime katedralet e sulltanit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Kriminelët serbë në veri të Kosovës bllokojnë rrugët për qejf.
    Qeveria Kukëll e Kosovës dhe Policia e Qeverisë nuk guxojnë të ndërhyjnë.

Kur MUSLIMANET kërkojnë të drejtat e tyre, Qeveria Kukëll dhe Policia Qeveritare përdor DHUNE!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    mbytni krejt muslimant ne Kosove,haha pastaj mungon 90% i popullates.loool
    illyrian Rex-in e te panjohuren,Neten mendoj shka jane ne kete forum mos gaboni

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    e nxorre ftyren moj turqelie.

i keni frike qafiret ë?
    Ik mor se duhet me te ardhe marre ca ju tu fol. Turqeli je vet a cfare race e hamomit je?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Ik mor se duhet me te ardhe marre ca ju tu fol. Turqeli je vet a cfare race e hamomit je?
    ky o ni ***** plak qe pret ne forum me vdek
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 26-06-2011 më 15:31 Arsyeja: Edhe nje koment tjeter te kesaj natyre dhe fluturon me shkelma nga forumi.

Faqja 27 prej 80 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •