Close
Faqja 26 prej 80 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 799
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ik mos na shit perralla, ish-xhamia dhe mos mu drejto me kurre te thashe dhe njehere.
    Po me behet qejfi, hehe

Po del perseri ne fjale te mia, nooormal qeee ta moohooon fene kur ta sheh hipokrizine e juaj. Dje xhami sot anti xhami. Shko lexoje Kuranin dhe mesoje se te lejohet martesa me djalin e axhes, halles, tezes e dajes. Sa mire moj po te meson ty profeti i cili martesen e shnderroi ne prostitucion.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 24-06-2011 më 17:05

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Pra praktikisht nr i besimtareve midis shqiperise dhe kosoves pak a shum qendron ne te njejta shifra??Vallaj un vetem ne Prizren kam shku dhe ca kam pa shumica nuk eshte se ja kerciste shume per fe
    Eshte e vertete qe nuk ka shume besimtare dhe njerez qe shkojne ne xhami, me se tepermi xhamite frekuentohen te premteve dhe per festen e bajramit . Pse mos tu ndertohet atyre njerezve nje xhami qe falen ne rruge. ku eshte ketu problemi, se xhamite e tanishme nuk mjaftojne sa e di une se ka plot njerez neper rruge. Mos shitni patriotizem aty ku nuk eshte vendi, se ajo xhami duhet te ndertohet e jo te rrihen apo sulmohen besimtaret e vjeter, se ata kurrfare dhune nuk kane qene duke ushtruar, por e kane te nevojshme si bindje shpirterore duke jua pare dhe moshen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 17:03

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Na, vdisni Jarebi ...

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    O askund ne Kosove sju kercet per fe , por Prishtina si qender Universitare grumbullohen kaq shum , sepse veres as ato xhami qe jane smubesh plote.

E Njejta gje dhe per Tiranen,vecse ketu nuk proteston kush se pertojne lol
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    O askund ne Kosove sju kercet per fe , por Prishtina si qender Universitare grumbullohen kaq shum , sepse veres as ato xhami qe jane smubesh plote.

Harami ne xhehnem te con mer cun apo jo
    Hmmmm prap e perseris,se edhe po te thon 100 shefqeta qe eshte haram me votu VV,une prap e votoje,sepse eshte e vetmja levizje qe punon per drejtat e shqiptarve.
    Edhe njeher them,qe Hoxha i nderuar nese thot qe ai qe e ka votu VV ka bere mekat,nuk do te thot qe eshte e vertet,ai eshte vetem nje hoxh qe njeri qe munde te gaboj.OK

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Te ju protestojne per shtet , ketu me gjithe kete hajni , keto vjedhje , keqperdorime , sa e sa te kqija , keta protestojne per xhami

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Na, vdisni Jarebi ...
    Gjete kujt t'i tregosh Big Brotherin. Këta janë "katër këmbë mirë, dy këmbë keq beeee".
    -

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Prift, une edhe kete te premte po nuk u fala rahat do shkoje ne qeveri mbrenda te falem !!

Une nuk dua qe diten e premte te me ngushtohet vendi dhe te me behet i tere trupi uje !!!

Eh pse ju nuk i falemnderoni myslimanet qe jane tolerant ??
    Po sikur kjo shumice myslimane qe jane te ishin orthodhoxe ose katolike ?? Mo zo ma keq !!!

Po t'i, Milkway pse mundohesh te jesh me i dalluari nga myslimanet ?? Vetem te dukesh me interesant ë ??

The_Capital
    Burri 1 X flet !

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe nuk ka shume besimtare dhe njerez qe shkojne ne xhami, me se tepermi xhamite frekuentohen te premteve dhe per festen e bajramit . Pse mos tu ndertohet atyre njerezve nje xhami qe falen ne rruge. ku eshte ketu problemi, se xhamite e tanishme nuk mjaftojne sa e di une se ka plot njerez neper rruge. Mos shitni patriotizem aty ku nuk eshte vendi, se ajo xhami duhet te ndertohet e jo te rrihen apo sulmohen besimtaret e vjeter, se ata kurrfare dhune nuk kane qene duke ushtruar, por e kane te nevojshme si bindje shpirterore duke jua pare dhe moshen.
    Ne rregull jam dhe une qe te ndertohet nje xhami dhe njerezit mos te bllokojne rruget,thelbi i debatit tim qe ke protesta jo ke kauza e tyre,mund te ishhte dhe komuniteti gay,apo pensionistet e ku di une,por ama ligji eshte ligj,ajo eshte bere e qarte,pa marre leje nuk ka protesta,se policia duhet te angazhohet ne mbarevajtjen e protestes dhe te trafikut.Mua nuk me prish pune xhamia me shume sesa ata qe falen rruges se ngjajme si maroku sa here qe ka bajram apo ramazan,se xhamite dihen sevetem ne kryeqytet mbushte se ne rrethe su del koha as me fjet elere per me u fal
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk e di a eshte kerku apo jo por une nuk do kerkoja kurr leje nga policia per te protestu per te drejtat e mia qe me takojn,
    O Ximi!!!
    Kush na qenka kjo e drejta e jote, ti zesh rrugen te tjereve, apo te çirresh se per inat te Papes duhet me ndertu 40 xhamija ne Prishtine??!!
    Edhe sikur te kishe te drejte(e nuk ke), prape se prape, ne nje vend ku jetojne njerez te civilizuar e jo australopiteke, kerkohet leje per çfaredolloj manifestimi publik!!
    kurr sdo kerkoj leje ,
    Epo atehere e ve veten kunder ligjit e per me teper tregon se cila eshte rruga ne te cilen ajo feja jote po shtyn Kosoven!!
    po te kerkonim leje nga serbia per protestat ne at koh asnje protest nuk do realizohej
    Si s'te vjen turp mor i paftyre te krahasosh rendin shteteror shqiptar te Kosoves, qe vete populli e ka zgjedhu,r me Serbin gjakatar!!!! Epo, ju rrofte isalmi pra qe ju edukon me kete dashuri per kombin, ate harap dmth!!
    e as qe do formohej uqk dhe ndoshta edhe tani do ishim nen serbi
    Hajt pra ta bejme nje "uqk" tjeter e te luftojme per xhamine qe u mungon prishtinalive.....te luftojme kunder atyre qe nuk iu japin te drejten te beni sipas qejfit tuaj me Kosoven!! Pse nuk filloni e therrisni "Xhihad" e shpertheni ndonje bombe kunder atyre qe iu ndalojne te faleni ne ato 27 xhamite e tjera te Prishtines, sepse ju pelqen te faleni ne mes te rruges....pastaj bejini thirrje eshe futboll-dashesve te Prishtiones qe te lozin futboll ne mes te rruges pasi eshte e drejte e tyre te merren me sport e derisa bashkia te mos ndertoje fusha per ta, te bashkohen me "uqk" tuaj.....
    por ne nuk ju gjunjezuam serbit sepse ai na mohoj te drejtat qe na takuan dhe ne protestuam dhe luftuam pa kerku leje nga ajo
    Abedin!! Ti e luftove serbin se nuk te lejonte te ndertoje xhamija a??!! Apo sepse te konsideronte si mbeturinat e Turqise qe duheshin zhdukur nga Ballkani.....me duket se me sjelljen tuaj po i jepni te drejte!!Turp...!
    Jarigas

Faqja 26 prej 80 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •