Close
Faqja 25 prej 80 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 799
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    I kemi moj moter por nuk shkon njeri

Po as ne keto tonat nuk shkon askush, vetem si dekorim i kemi, ashtu si te ju dhe per ate i ndertojme. lol

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Jo nuk ka then,por edhe nese ka then ai eshte vetem nje mendim i tij personale,dhe nuk do te thot qe eshte e vertet dhe nuk eshte e vertet.
    A je i sigurte qe nuk ka thene ?? Apo nuk e paske ndegjuar hoxhen me te dashur te juajin ??

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    ... And the truth shall set you free! E moret pergjigjen ...
    Rrini ne injorance!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ku jeni fal para luftes? n'kishe?

nuk ju vjen marre.

ju rafshin kisha e xhamija n'krye.se nuk po keni halle tjera
    Edhe sipas regjistrimit te fundit qe ende nuk ka perfunduar ne teresi,rezulton se Prishtina nuk dallon shume per nga numri i banoreve nga para vitit 1999.Supozohej me hamendje se Prishtina te kaloje mbi 500.000 banore mirepo sipas ketij regjistrimi nuk po del as gjysma e kesaj,pra aq sa kishte edhe para lufte(pervec serbeve qe nuk jane me).
    Tash shtrohet pyetja si eshte e mundur qe i njejti numer banoresh qe supozohet se jane musliman kane pasur objekte te mjaftueshme ne ate kohe ,e po ky numer i njejte i besimtareve tash spo kane lokacion te mjaftueshem per ritualet e tyre.
    Nese eshte se pas luftes shqiptaret jane" muslimanizuar"ne mase te madhe sa te mos i zene objektet egzistuese atehere kjo eshte teme ne vete,si u "muslimanizuan",kur keta te njejtit ishin edhe para lufte te njetit,pra te besimit islam.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po as ne keto tonat nuk shkon askush, vetem si dekorim i kemi, ashtu si te ju
    Pra praktikisht nr i besimtareve midis shqiperise dhe kosoves pak a shum qendron ne te njejta shifra??Vallaj un vetem ne Prizren kam shku dhe ca kam pa shumica nuk eshte se ja kerciste shume per fe
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:

A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?
    Allahu ka thene, s'ke nevoje per leje.

Mendo si ndihen ushtaret e NATOS qe shpetuan dhe po mbrojne keto funderrina islamike nga Serbi.
    Talaq, Talaq, Talaq.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    A je i sigurte qe nuk ka thene ?? Apo nuk e paske ndegjuar hoxhen me te dashur te juajin ??
    Po ai ka then muslimanet e kam haram me votu,VV,e nuk ka then shkojne ne xhehnem,por edhe nese ka then qe ata qe e votojne VV ka me shku ne xhehnem ai ka bere gabim sepse nuk eshte aspak e vertet.
    Do ta votoje VV perderisa mbron vlerat kombetare dhe punone per te miren e kombi ton.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Drague, me keqardhje besoj se biem dakort: ai Qoftëlargu e kishte mirë. Shulin! me kisha e xhamia edhe bie rehat ky popull. S'do kishim as Janullatos, as katedrale as protesta treçerekpantollësh për ferexhera e halera.

Shulin!
    -

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Drague, me keqardhje besoj se biem dakort: ai Qoftëlargu e kishte mirë. Shulin! me kisha e xhamia edhe bie rehat ky popull. S'do kishim as Janullatos, as katedrale as protesta treçerekpantollësh për ferexhera e halera.

Shulin!
    une kam restauru kisha e xhamija ne kohen e xhaxhit, por shuli i zgjidh problemet

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Pra praktikisht nr i besimtareve midis shqiperise dhe kosoves pak a shum qendron ne te njejta shifra??Vallaj un vetem ne Prizren kam shku dhe ca kam pa shumica nuk eshte se ja kerciste shume per fe
    O askund ne Kosove sju kercet per fe , por Prishtina si qender Universitare grumbullohen kaq shum , sepse veres as ato xhami qe jane smubesh plote.
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Po ai ka then muslimanet e kam haram me votu,VV,e nuk ka then shkojne ne xhehnem,por edhe nese ka then qe ata qe e votojne VV ka me shku ne xhehnem ai ka bere gabim sepse nuk eshte aspak e vertet.
    Do ta votoje VV perderisa mbron vlerat kombetare dhe punone per te miren e kombi ton.
    Harami ne xhehnem te con mer cun apo jo

Faqja 25 prej 80 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •