Close
Faqja 22 prej 80 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 799
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk e di pse ka nevoje te vjen deri te kjo. Besimtare muslimane ka dhe ka pasur dhe me perpara, gjithashtu ka dhe xhami dhe nuk paraqet ndonje problem. Nuk e di pse duhet besimtaret muslimane te trajtohen keshtu thua qe nuk jane shtetas te ketij vendi dhe qytetare shqiptare dhe se nuk paskan te drejte ta ushtrojne lirine e tyre qytetare dhe te drejten demokratike dhe te maltretohen njerezit ne ate menyre. Marre! Hipokrita!

Tani e degjova se komuna eshte ne kerkim te nje lokacioni perbrenda qytetit te Prishtines per ndertimin e kesaj xhamie. Shpresoj ta bejne sa me shpejt.
    ku jeni fal para luftes? n'kishe?

nuk ju vjen marre.

ju rafshin kisha e xhamija n'krye.se nuk po keni halle tjera

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nuk e di pse ka nevoje te vjen deri te kjo. Besimtare muslimane ka dhe ka pasur dhe me perpara, gjithashtu ka dhe xhami dhe nuk paraqet ndonje problem. Nuk e di pse duhet besimtaret muslimane te trajtohen keshtu thua qe nuk jane shtetas te ketij vendi dhe qytetare shqiptare dhe se nuk paskan te drejte ta ushtrojne lirine e tyre qytetare dhe te drejten demokratike dhe te maltretohen njerezit ne ate menyre. Marre! Hipokrita!

Tani e degjova se komuna eshte ne kerkim te nje lokacioni perbrenda qytetit te Prishtines per ndertimin e kesaj xhamie. Shpresoj ta bejne sa me shpejt.
    Shpresoj se kurre sdo te behet asnje xhami me emrin e nje sulltani qe ka prere shqiptare. Por edhe nese do te ndertohet aty ku i shohin me shume njerez, mire le te ndertohet, do tju shohin se si beni rituale te budallalleqeve.
    Keta nuk kane bere asnje te mire per shoqerine dhe nuk ia duan te miren Kosoves, por duan ta islamizojne sa me shume ate, te njejten e bene ne Maqedoni duke luftuar kombin shqiptar e duke i futur ne halucinacione fetare njerezit. Po mire beson ne islam, OK, falu ne xhami e mos blloko rruget se ajo eshte nder rruget kryesore ne Prishtine. Bindeni njerezit qe xhamite jane me shume me rendesi se sa puna dhe arsimimi. A po thoni se 99% e shqiptareve te Kosoves jane myslimane. Hipokrit cifti yt qe ne njeren ane shan Nene Terezen ne predikime fetare duke e bere prostitute, e ne anen tjeter ju thoni se 'jo more kush po thote se neve s'na pengon katedralja'. Njerez dyfytyresha, perpara te qeshni, pas shpines te shani. Flliqesi

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

nuk ju vjen marre.

Te rafshin ty! Ku jeni fale ju gjate komunizmit total ateist e sot e keni mbush token e shqipnise plot kisha e xhamia?! Deri dje skeni guxu me permend fene, e sot vetem me te mirreni. Merruni me hallet e juaja, se i dime ne me mire problemet tona!

Dhe mos t'ju shoh ju te Shqipnise duke u marr me ceshtje tona, merruni me kishat dhe xhamiat e juaja se keni boll me ca mu marr.

P.S. Mos u beni dyfytyresha se nuk ju kam pare duke u merzit kaq shume per katedralen, e xhamia me te vertete eshte e nevojshme.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 16:19

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Te rafshin ty! Ku jeni fale ju gjate komunizmit total ateist e sot e keni mbush token e shqipnise plot kisha e xhamia?! Deri dje skeni guxu me permend fene, e sot vetem me te mirreni. Merruni me hallet e juaja, se i dime ne me mire problemet tona!

Dhe mos t'ju shoh ju te Shqipnise duke u marr me ceshtje tona, merruni me kishat dhe xhamiat e juaja se keni boll me ca mu marr.
    a je tu fol me nai katunar podujeve?

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Ketu shihet provokimi i policise. Fillimisht u kerkuan 4 metra hapesire dhe pasiqe besimtaret e pranuan, ata per te ndezur zemerimin e besimtareve kerkuan largim te teresishem.

Polici diktatoriale alla-Gadafiane-Bashariane. Turp.
    I feel Kosovereign!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:

A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Shum interesant,kur serbet qe kan vrar e kan masakruar,shqiptar ne tokat tona ne Mitrovic dalin protestoj,bllokojn rruge,madje madje i sulmojn edhe policin e Kosoves,policia nuk nderhyn ndaj tyre,policia nuk i rrah ata,policia nuk thot per ata qe nuk kan marr leje per me protestuar.

Ahhh shtet i poshter,policia jon po reagon kur po bejem protesta edhe kombetare edhe fetare.
    Ketu duhet nje revulicion kombetare e fetare me ba,me largu njerezit qe nuk punojne per kombe dhe nuk japin drejtat fetare te gjitha feve e ne veqanti fes islame.
    Po ky "bossi" juaj i ka fajet ....ai hoxha i thiut thirrke mos votoni VV po PDK , qe qka ju bon PDK-ja , ja u ngul kepen
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

nuk ju vjen marre.

O Drague , mi ra kisha nkry i bon cop cop , ma mir xhamija

P.S. Mos u beni dyfytyresha se nuk ju kam pare duke u merzit kaq shume per katedralen, e xhamia me te vertete eshte e nevojshme.

.
    Shif shif , tasht feja i paska nda shqiptart qe te mos mirren me punet e njeri tjetrit?? Cka do sjelli tjeter kjo feja juaj ??

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    inshalla nuk na denon zoti me ndonje fatkeqsi natyrore apo luft per shkak te ketyre terroristeve qe urdheruan te rrahin njerzit e pafajshum te cilet nuk kerkonin asgje me shum pos ate e cila ju takon

Muslimanet duruan boll lejuan ndertimin e kishes e cila ishte provokim ata treguan se nuk jan kunder kishes dhe nuk e penguan ,ata perplot 10 vite kerkuan nga komuna qe tu ipet leja ne menyr paqsore asnjeher komuna nuk deshi te merret me kete gje edhe pse i ka te ozurpuara tokat e bashksis islame ,ata protestuan ne menyr paqsore dhe u rrahin nuk u lan te qet qe ti kerkojn falje dhe ndihm zotit dhe ky eshte kulmi

me vjen mir se tani fort mir po dihet se kush eshte viktima e kush eshte terroristi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Po ky "bossi" juaj i ka fajet ....ai hoxha i thiut thirrke mos votoni VV po PDK , qe qka ju bon PDK-ja , ja u ngul kepen

O Drague , mi ra kisha nkry i bon cop cop , ma mir xhamija

Shif shif , tasht feja i paska nda shqiptart qe te mos mirren me punet e njeri tjetrit?? Cka do sjelli tjeter kjo feja juaj ??

Ani feja juaj? Ik mor shko shit perralla tjeterkund, oj xhamia lol Qysh po pesoni kaq shpejt metamorfoze lol

Bashke me Draguen qe ka qejf kur ndertohet katedralja a si te ndertohet ndonje xhami na behet ateist i perbetuar. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 16:33

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Si eshte katandisur Kosova.

Dikur dhe Shqiperia e kishte zili per intelektualet dhe artistet qe kishte.

Faqja 22 prej 80 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •