Close
Faqja 19 prej 80 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 799
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    E pyes veten pse nuk kam marrur pjese ne kete proteste ??

Une s'i mysliman, diten e premte me duhet ta le ç'do pune vetem per te shkuar ne xhami !!
    Per mu ç'do e premte eshte ka behet vetem e veshtir per ta falur kete namaz !!!
    Oj qeveri e dashur, une dua nje xhami, nuk mundem me keshtu te falem, me te vertet jo !!!
    Burri 1 X flet !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Kjo eshte demokraci e jo diktaturë në Itali shohim parada homoseksualesh dhe kjo shume normale, e si te mos jete normale lutja qe zhvillojn disa njerez.
    Nese keta qytetare do te kishin marre leje per te protestuar, sìdo te kishte patur asnje problem!! Kjo eshte demokracia.....e jo te protestosh kur dhe si ta ka qejfi ty, duke u shkaktuar veshtiresi qytetareve te tjere!
    Demokracia eshte rregull e jo xhami!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nese keta qytetare do te kishin marre leje per te protestuar, sìdo te kishte patur asnje problem!! Kjo eshte demokracia.....e jo te protestosh kur dhe si ta ka qejfi ty, duke u shkaktuar veshtiresi qytetareve te tjere!
    Shum interesant,kur serbet qe kan vrar e kan masakruar,shqiptar ne tokat tona ne Mitrovic dalin protestoj,bllokojn rruge,madje madje i sulmojn edhe policin e Kosoves,policia nuk nderhyn ndaj tyre,policia nuk i rrah ata,policia nuk thot per ata qe nuk kan marr leje per me protestuar.

Ahhh shtet i poshter,policia jon po reagon kur po bejem protesta edhe kombetare edhe fetare.
    Ketu duhet nje revulicion kombetare e fetare me ba,me largu njerezit qe nuk punojne per kombe dhe nuk japin drejtat fetare te gjitha feve e ne veqanti fes islame.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Fuad Ramic vec po ben ate qe duan te tjeret.
    Marreni fshesen kundra ketyre magjypve
    Talaq, Talaq, Talaq.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Myftiu i Kosovës Naim Ternava përkrahu protestën në Klan Kosova dhe akuzoi policinë për provokim.
    po skan lider ateher sepse nje lider i denje nuk e mbeshtet nje protest te tille
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Se shpejti, sulme kamikazi ne Kosove si ne c'do vend myslyman.
    Talaq, Talaq, Talaq.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Se shpejti, sulme kamikazi ne Kosove si ne c'do vend myslyman.
    Jo be ç'farti, mos u merzit !

Paramendo sikur kjo shumica qe eshte sot myslimane te ishin orthodhoxe ose katolike ?? Mos e ben oh Zot sepse une e dua kete jete !!
    Burri 1 X flet !

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Dhe ti thua se keta nuk kanë marrë leje?!

Nuk merret leja për të protestu, kjo është e para. Policia lajmërohet se do të këtë protestë.

Imagjino mua po më shkelet një e drejtë (spo them per Xhami) dhe tani po pyes: ejj xhaxhi policë a më lejon të shprehi pakënaqesinë.
    Absurditet i madh është ky. Për çdo protestë, apo marrshim rrugëve lajmërohet policia e cila e bën njëkohësisht mbështetjen dhe sigurinë e njerëzve që marrshojnë, njësoj ndodh kudo, kjo që ngjau sot nuk është ku me dit se çka mirëpo tregon se brenda sherbimit policor të Kosovës ka individë që nuk ja kanë idenë se për çka e bartin uniformën dhe veprojnë në kundërshtim me urdhërat e komandantëve, argument po e marr edicionin e lajmeve të KTV-së rruga veç ishte e bllokuar dhe të gjithë kishin filluar lutjen, kurse njëri që po pergaditej me shtrojcen e tij papritmas pengohet nga polici gjoja për ta liruar rrugën, shumë absurde kjo.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Kurre silesh si shtaze ashtu edhe do trajtohesh . Kosova nuk eshte xhungle qe cdo specie ne zhdukje te dal edhe te beje c te doj , pa respektuar ligjet edhe popullin qe jetone atje .

Shume bukur policia e kosoves !!!

Natyrisht! Prishja e rendit dhunën ka prapa!

Policia e Kosovës përleshet me besimtarët myslimanë

Policia e Kosovës është përleshur të premten me besimtarët myslimanë, derisa këta të fundit po falnin namazin e Xhumasë në udhëkryqin është afër Trekëndëshit në Prishtinë. Derisa ata po kryenin këtë rit fetar, ka ndërhyrë Policia e Kosovës duke tentuar ta lirojnë rrugën e cila ishte bllokuar për vetura.

Xhematlinjtë kanë kundërshtuar dhe më pas ka ndodh një konfrontim mes tyre dhe ruajtësve të rendit.

Në ndihmë të kolegëve të tyre kanë ardhur edhe Njësiti special i Policisë së Kosovës, ndërsa në këtë rast është arrestuar një person.

Falja e namazit në rrugë nga besimtarët myslimanë është një lloj proteste, përmes së cilës po kërkohet të ndërtohet një xhami në qendër të Prishtinës, pasi komuniteti myslimanë, konsideron se nuk kanë hapësirë për të praktikuar fenë e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 24-06-2011 më 14:13
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 19 prej 80 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •