Eshte provokim sepse muslimanet shqiptar te cilet jan 99% ne prishtin kerkuan para katolikve qe tu ipet leja per ndertimin e xhamis por ajo nuk ju dha ,e dyta katoliket nuk kishin nevoj per nje katedrale te till sepse sdo ken mundesi te mbushin kurr ndersa muslimanet falen jashte ne vap bor e ne shi
Ne asnje vend te krishter ne bot kurr nuk do lejohet te ndertohet xhamia para kishes kurr nuk do lejohet qe te krishteret te kryejn ritet e tyre rrugve e muslimanet te ken xhamia te medhaja ,muslimanet ne kosov e treguan edhe kete her veten se jan tolerant
une nuk jam kunder kishes kurr sjam mundu te pengoj dhe kurr sdo pengoj ndertimin e kishave dhe objekteve tjera fetare te cilat do sherbejn per besimtar
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
ka nejt me qafirat e Shqipnis![]()
Sipas llogjikes se tyre,i bie qe une te marr te lagjes time dhe te ulem mu ne mes te sheshit se ma do trapi ti zej rrugen,njerezve dhe makinave qe kalojne.A e kuptojne keta qe eshte nje kushtetute e cila ka ligje dhe qe duhen ditur dhe permbajtur.Tashi u teket atyre dhe mbushin sheshin pa marre lejen e policise,ca pret qe te bejne policet?? ti lejne se jane musliman???pfffff
Merrni lejen pastaj protestoni per ca tu doje qefi edhe per brekt e komshies protestoni
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
99 % ... o punon ti ne zyret e regjistrimit te popullis o ja ke fut kot si shum her kur perdoret kjo % .
Nese jane 99 % e Prishtines musliman qe falen , ateher te them dil nga kafet e vogla , nga santeja , nga fakulltet dhe do shifsh qe kafet jane plot e perplot te premten , mos te harrojme edhe qeverin me komunen , dhe plot e perplot qytetar qe sja fusin fese shum .
Na kem probleme tjera te medha per momentin , e jo problemin e kishave dhe xhamijave .
Nese ju intereson kaq shum , pse nuk dulet ne protesten e VV per me ndrru kete qeveri ....upss sepse hoxha ju ka than qe e fitoni xhehnemin me perkrah VV
Krijoni Kontakt