Close
Faqja 24 prej 80 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 799
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:

A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?
    Kan kerkuar leje,por nuk i kan dhane.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Une se kam votu PDK,por kam votu VV.
    Po hoxha juaj i dashur Shefqet Krasniqi ka thane qe kush ta voton VV e ka xhehnemin e sigurt lol

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Provokim ndertimi i Katedrales ??
    A nuk eshte provokim per te krishteret e Italis , kur ne Rome gjindet Xhamija me e madhe ne Europe ?? A nuk eshte provokim ku ne cdo vend te krishter gjinden Xhamija ??

Pse duhet te jete provokim , kur vet shtetet e krishtera te kan ndihmu clirimin kurse vendet muslimane as qe e kan rrujte per ty ??

Eshte provokim sepse muslimanet shqiptar te cilet jan 99% ne prishtin kerkuan para katolikve qe tu ipet leja per ndertimin e xhamis por ajo nuk ju dha ,e dyta katoliket nuk kishin nevoj per nje katedrale te till sepse sdo ken mundesi te mbushin kurr ndersa muslimanet falen jashte ne vap bor e ne shi

Ne asnje vend te krishter ne bot kurr nuk do lejohet te ndertohet xhamia para kishes kurr nuk do lejohet qe te krishteret te kryejn ritet e tyre rrugve e muslimanet te ken xhamia te medhaja ,muslimanet ne kosov e treguan edhe kete her veten se jan tolerant

une nuk jam kunder kishes kurr sjam mundu te pengoj dhe kurr sdo pengoj ndertimin e kishave dhe objekteve tjera fetare te cilat do sherbejn per besimtar
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

ka nejt me qafirat e Shqipnis

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Sipas llogjikes se tyre,i bie qe une te marr te lagjes time dhe te ulem mu ne mes te sheshit se ma do trapi ti zej rrugen,njerezve dhe makinave qe kalojne.A e kuptojne keta qe eshte nje kushtetute e cila ka ligje dhe qe duhen ditur dhe permbajtur.Tashi u teket atyre dhe mbushin sheshin pa marre lejen e policise,ca pret qe te bejne policet?? ti lejne se jane musliman???pfffff
    Merrni lejen pastaj protestoni per ca tu doje qefi edhe per brekt e komshies protestoni
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo ju jeni hipokrite , sepse ju pelqen kur dikush nga jo fetar kthehet ne fene tuaj , kurse dikush qe le fen tuaj behet hipokrite .

Qitja lapsin kush eshte kush
    Ik mos na shit perralla, ish-xhamia dhe mos mu drejto me kurre te thashe dhe njehere.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=JYF--yL0WIY

ka nejt me qafirat e Shqipnis
    Nuk jeni aq qafira, se 1100 kisha dhe 800 xhami i keni, ka qene dhe nje artikull ketu.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk jeni aq qafira, se 1100 kisha dhe 800 xhami i keni, ka qene dhe nje artikull ketu.
    I kemi moj moter por nuk shkon njeri
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Po hoxha juaj i dashur Shefqet Krasniqi ka thane qe kush ta voton VV e ka xhehnemin e sigurt lol
    Jo nuk ka then,por edhe nese ka then ai eshte vetem nje mendim i tij personale,dhe nuk do te thot qe eshte e vertet dhe nuk eshte e vertet.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Eshte provokim sepse muslimanet shqiptar te cilet jan 99% ne prishtin kerkuan para katolikve qe tu ipet leja per ndertimin e xhamis por ajo nuk ju dha ,e dyta katoliket nuk kishin nevoj per nje katedrale te till sepse sdo ken mundesi te mbushin kurr ndersa muslimanet falen jashte ne vap bor e ne shi

Ne asnje vend te krishter ne bot kurr nuk do lejohet te ndertohet xhamia para kishes kurr nuk do lejohet qe te krishteret te kryejn ritet e tyre rrugve e muslimanet te ken xhamia te medhaja ,muslimanet ne kosov e treguan edhe kete her veten se jan tolerant

une nuk jam kunder kishes kurr sjam mundu te pengoj dhe kurr sdo pengoj ndertimin e kishave dhe objekteve tjera fetare te cilat do sherbejn per besimtar
    99 % ... o punon ti ne zyret e regjistrimit te popullis o ja ke fut kot si shum her kur perdoret kjo % .

Nese jane 99 % e Prishtines musliman qe falen , ateher te them dil nga kafet e vogla , nga santeja , nga fakulltet dhe do shifsh qe kafet jane plot e perplot te premten , mos te harrojme edhe qeverin me komunen , dhe plot e perplot qytetar qe sja fusin fese shum .

Na kem probleme tjera te medha per momentin , e jo problemin e kishave dhe xhamijave .
    Nese ju intereson kaq shum , pse nuk dulet ne protesten e VV per me ndrru kete qeveri ....upss sepse hoxha ju ka than qe e fitoni xhehnemin me perkrah VV

Faqja 24 prej 80 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •