Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 246
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    G-2

Edhe ne lindje te mesme ka dore shiku.

Ju ka hanger dreqi, gjat keni me ndjet ne opozite. Ju ne opozite po se po, mirepo eshte mire me dhene alternativa ( mirepo si duket spo dini). Kush me dhen alternativa? Nime ska kush. Albin Kurti nuk din + nuk i kishin dhene vize per Amerike hahahah, paramendoni more cfar lider piifffff.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Me se miri tregon kjo video ku shifet se vellau i shpend ahmetit ka vjedh ne dogana pas lufte dhe eshte perjashtu si hajn. E ky shet moral.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Kjo s'qendron hiq.
    A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Me keto vota eshte zgjedhe partia e pushtetit. Nese ju pranoni qe kjo eshte normale.. ok. Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti.
    Plus kesaj, VV nuk ka qeveris asnjeher qe te mund te thuash kap njonen mshoj tjetres. Duhet prova e zjarrit per te nxjerr nje konkluzion te tille, jo thashetheme paragjykime t'killavta. Nese qeveria e ardhshme qe eshte e VV sigurisht, ben lojera te flliqta sikur sot PDK-ja, une do te jem kundershtari i pare pa hezitim.

Se si eshte zgjedh qeveria e presidenti, keto jane faqja me e turpshme ne historin parlamentare te Kosoves, nuk kemi nevoje te rikthehemi. Eshte dashur bojkot komplet nga opozita, mirepo VV nuk mundet e vetme ta beje kete, pjesa tjeter e opozites flen.
    Qeveria eshte jolegjitime per dy arsye:
    1. Partia ne pushtet i ka vjedh votat masovikisht(149%)
    2. 20 deputet shkije i ka te falur, pa vota(nuk eshte shumice e zgjedhur nga qytetari edhe sikur te mos kishte vjedhje, eshte shumice e falur, a e kupton a jo kete fakt).

pozita "shqiptare" 45 deputet + 20 shkije(te ahtisarit) = 65 deputet
    opozita shqiptare 55 deputet.
    Unë "t'killavi" me dëshmi e "t'i qes rrentë për ledinë":

A të duhet ndonjë dëshmi tjetër se ke shkru të pavërteta përpos asaj se, për shkak të parregullsive, zgjedhjet janë përsërit edhe në Deçan, ku PDK-ja nuk e ka pas shumicën?

Sipas juvet, kur Kuvendi i zgjedhë si Kryetarë të Komisioneve Albin Kurtin dhe Florin Krasniqin e Vetvendosjes, atëher është Kuvend legjitim dhe i lavdishëm, ndërsa kur Kuvendi e zgjedhë Kryetare Atifete Jahjagen dhe Kryeministër Hashim Thaçin, atëher është Kuvend jolegjitim dhe i turpshëm.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Me keta vec duhet me lujt K... se jepju deshmi sa te dush, prap kot e ke.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Albini eshte nderi dhe krenaria e kombit ton,po qe ti besh qe disa injorat disa pro sllave nuk e din,ose nuk dojne ta dine.
    Komunistat le te flasin Vetevendosja po ec perpara!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Me keta vec duhet me lujt K... se jepju deshmi sa te dush, prap kot e ke.
    Për me lujt k... ma s'pari jon doktorrat e shkencave t'PDK-s që edhe gratë e tyne, tuj u ferku për ta, i bon me doktorratura, po tema osht për Vetvendosjen.

Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Albini eshte nderi dhe krenaria e kombit ton,po qe ti besh qe disa injorat disa pro sllave nuk e din,ose nuk dojne ta dine.
    Komunistat le te flasin Vetevendosja po ec perpara!
    Para se me ta dhënë një doktoraturë të shkencave të nderit, dëshmo se e ke përfundu shkollën fillore duke i shkruar më shumë se dy rreshta për të treguar se përse, sipas teje, "Albini eshte nderi dhe krenaria e kombit ton"?
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 24-06-2011 më 17:11

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •