Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 246
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Une nuk habitem me vleresimet qe po i jepni hashimit. Nuk pres kurr asgja te mire prej juve. Ju jeni kufoma te gjalla, zombi me shpirt te shitur e trup te qelbur.
    Habitem me bazen e PDK-se, qe eshte e shendoshe dhe shpresedhenese, habitem me Drenicen rebele e te paperkulur... deri kur do ta duroje shumefytyresin e hashimit, labilitetin e keti lahperi.. neperkembjen e idealeve e simboleve per te cilat u dogj panderprer 100 vjet nder shka.
    Diqka qe m'duhet me theksu eshte se nderkombetaret kane luajtur loje shume te flliqur. Ata e dinin se Drenica nuk do te pranonte ne asnje menyre keto ndytesira qe po behen ne kurriz te populli shqiptar.. asnje plan simbol a decentralizim qe po e ndan Kosoven pa zhurme nuk do ta pranonte nese cilido tjeter do te ishte ne krye te kesaj orkestre.. Ata e dinin se vetem njeri nga ta, nga radhet e tyre, ne te cilin kan besim.. mund ta luaje kete loje, ti manipuloj.. t'ua fut thiken mbas shpine. Ky eshte hashim broja.
    Nderkombetaret i frikohen Drenices prandaj ne krye kane vene nje drenicak te rreme, nje zvarranik pa bosht kurrizor.. gjarper qe kafshon te emen.

haaaa.. ne kete rast do te kishim tri parti te njejta, tri LDK te ngordhura..
    Me sa kuptoj e paski bo gati dosjen e fotokopjuar nga ish-UDB per Hashimin e nuk eshte çudi qe ndonje sabah ne ndonje oborr fshatari te Drenices te gjendet kjo dosje.

Njejte si me Ali Ahmetin! Pare per me pagu fotokopjet keni plot!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    ngo knej kodiqi G-2..
    Ti ki hasmeri personale me disa nga keta qe i permende dhe prandaj kur i kundershton kete e ben nga ndjenja e hakmarrjes(aq sa kam kuptu).
    Ndersa ne te VV(ose une, po nisna nga vetja) i kundershtojme pikerisht pse s'jane intelektual. Keta sot jane politikaj oportunist.. disa edhe te zhytur keq ne qullin e korrupsionit e te krimit te organizuar.
    Emrushin pse po e perzin me keta..? Nuk jane te gjithe njesoj.
    Intelektuali perpos intelektit te mprehur, kualitet te domosdoshem qe ja mundeson te hyje ne radhet e intelektualeve ka guximin dhe gadishmerin per sakrific. Nuk bejne pazare me te ardhmen e kombit qe i perkasin ne asnje moment te jetes se tyre. Intelektualizmi duhet te deshmohet cdo dite, perndryshe je oportunist e edhe tradhetar. Shembull tipik yll ndriques eshte Ukshin Hoti. Para tij ishte baca Adem Demaqi.

Albini synon mposhtjen e politikan kurvave me veprime intelektuale te pasterta, kjo eshte shume e veshtire.. Per shume qytetar eshte edhe i pakuptueshem, i papjekur, i pamatur.. sepse e konsiderojne politikan.

Kjo mund te jete e vertet, por une mbeshtetem ne Albinin qe eshte shtylle kryesore e pazevendesueshme..dhe e pamanipulueshme, dhe i jep kahje Levizjes. Te tjeret mund te shkojne e vijne.. por nuk mund ta devijojne Levizjen, vetem e genjejne veten.

Kjo mund te ndodhe vetem nese qytetari pajtohet dhe veteknaqet me mjerimin qe e ka kaplu. Perandaj VV ne radhe te pare kerkon ndergjegjesim te qytetarit, ngritje te vetedijes per gjendjen ne te cilen ndodhet. Nese s'e arrin kete do te humb pa dyshim. Ka kundershtar shume te fort financiarisht, te paskrupullt, vendor dhe nderkombetar, qe mundohen ne cdo menyre ti qesin hi syve te qytetarit, ta shtremberojne realitetin. VV ka vetem drejtesin ne anen e vet. S'ka gazeta, s'ka kanale televizive, s'ka sherbime sekrete.
    Akr-ja dhe Ldd-ja ishin vasal besnik te hashimit. Cdo krahasim-perafrim me VV eshte i dhunshem.
    halluke nuk kam me asnjerin personalisht asgje!
    te siguroi se je duke paragjykuar!

une vetem te pyeta a jane intelektual keta 'lpkista'?

tash edhe une mund te them se ti ke hasmeri personale me ibrahim rugoven njeriun i cili e deshmoi se eshte gurthemeli,arkitekti intelektuali dhe vula e shtetit te kosoves!

kete nuk e them une kete e thane ata qe na cliruan toni bler bill klinton xhorxh bush bob dol engel eliot shryder zhak shirak etj!

ndersa per keta qe une te pyta kemi veq raporte krimesh akuza nga shume organizata e agjensi shtetesh qe na cliruan athua pse!

ndersa sa i perket albinit une mendoi se eshte i merituar te jete ne krye te vv dhe mendoi se eshte djal i pakorruptuar por prane vetes ka njerz qe atij jane duke ja ber gropen !

nuk ka vv pa albin kurtin por me disa brenda vv eshte veshtire te ecet perpara por eshte e mundshme!

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ju W dini te beni vetem zhurme!

Eshte per te ardhur keq qe mosha kaq te reja, te tregohen kaq te paafte per te dhene nje ide, por ne vend te saj zgjedhin format e Debatikut komunist te Shqiperise, per te dale rrugeve.

Kosova ne keto momente vetem per zhurmen tuaj nuk ka nevoje! Dilni ne ndone maje mali e flladituni!
    Po nese ti ke nje ide me te mire se sa te protestohet thuaje?! VV jane parti opozitare dhe nuk jane ne qeveri qe te marrin vendime, por sigurisht qe nuk duan te rrijne duarkryq ndaj te gjitha ngjarjeve negative ( duke filluar nga korrupsioni) te cilat jane duke ndodhur ne shtetin tone.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Dydrinas, leri fjalet e medha anash e shiqo realitetin ne sy.
    Vleresimi 'veper madhore' vlen vetem per pjesen e autostrades qe i takon Shqiperise. Ne pjesen e autostrades se Kosoves, me konkretisht Vermice- Serbi, nuk ka kurrfar madheshtie...ose me mire te themi eshte madhore vetem per Serbine.
    Ne pjesen e Kosoves nuk ka pasur nevoje per nje investim te tille. Ka mjaftuar qe te rregullohen dhe te zgjerohen rruget ekzistuese qe te dergojne deri ne Vermice e jo te investohen qindra miliona per t'i siguru Serbise qasje me te lehte ne portet e Shqiperise.

Kosoves, me makine, mund t'i biesh nga skaji ne skaj per me pak se 2 ore. Ne rast te zgjerimit te rrugeve ekzistuese do te behej edhe me shpejt.
    Kjo eshte njera nga arsyet pse nuk nuk duhej nje investim kaq i kushtueshem per buxhetin e lodhur te Kosoves.

Kjo rruge ia japi te mbrapshten buxhetit te Kosoves. Per kete rruge po shitet PTK-ja, per kete rruge ra qeveria e kaluar dhe e dergoi Kosoven buze kolapsit, per kete rruge qytetaret e Kosoves do te paguajn per nje kohe shume te gjate...e neper kete rruge do t'na kalojne cdo dite maunet e Serbise kah hunda...sepse ai eshte qellimi final i kesaj rruge.

Por nuk i fajesoj teresisht qeveritaret tane, sepse shume gjera nuk mvaret nga ata. Te miren dhe te keqen e ndajne se bashku me nderkombetaret...prapa shpines se qytetarit, ne kurriz te qytetarit.
    E montuan nje solemnitet me rastin e hapjes se punimeve, ne te cilat nuk mori pjese asnje nderkombetar, vetem sa per t'na hedhur hi syve.
    Nuk guxojne te shkojne as ne WC pa i pyetur nderkombetaret, e veteshfaqen si heronje te cilet guxuan te ndermarrin nje vendim te tille miliardesh duke dale fitimtar perkunder presionit nderkombetar. Tentim i bukur.

Te mos flasim edhe per ndryshimin e trasese se rruges dhe kthimin e saj perskaj arave te 'blera' paraprakisht nga te ashtuquajturit 'madheshtore'.
    Pajtohem plotesisht me komentin tend. Rruga e Kombit eshte duke u ndertuar per shkaqe kombetare dhe nuk ka kurrfar rentabiliteti ekonomik.

Sa i perket casjes se serbise ne portet e shqiperise eshte vetem gjysma e te keqes, me ane te rruges i hapet serbise edhe nje treg prej 4 mil. konsumatoresh potencial per te plasuar produktet e saj.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po ma merr mendja. Nje 500 veta ne proteste, prej tyre 200-300 te dunshem me gure me ngjyra. Perfundon protesta arrestohen nja 15 veta. Neser dilet me komunikate qe pushteti po perdor dhunen.
    Mos nxito me paragjykime!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Mos nxito me paragjykime!
    Gjithnje e me shume po shihet, se ne protestat e kesaj levizje majtiste nuk po marrin pjese njerzit e ndershem. Mirepo ketu marrin pjese; vagabond, bandite, rrugaqer dhe persona te mitur te manipuluar. Kjo do ndodh edhe neser ..
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Gjithnje e me shume po shihet, se ne protestat e kesaj levizje majtiste nuk po marrin pjese njerzit e ndershem. Mirepo ketu marrin pjese; vagabond, bandite, rrugaqer dhe persona te mitur te manipuluar. Kjo do ndodh edhe neser ..
    allahile kush te bani ty prokuror e gjykats qi pe diin biografin protestuesve te vetvendosjes

e kush fol per ndershmeri ju qi i keni dosjet ka ni kilometer neper gjykatat e euleksit
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    allahile kush te bani ty prokuror e gjykats qi pe diin biografin protestuesve te vetvendosjes

e kush fol per ndershmeri ju qi i keni dosjet ka ni kilometer neper gjykatat e euleksit
    Hahahhaaa ju kur ju konvenon e shani eulexin e kur doni e levdoni. Mos harro kqyrjav ftyrat neser, aty e sheh cfar rrugaqer jane.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Hahahhaaa ju kur ju konvenon e shani eulexin e kur doni e levdoni. Mos harro kqyrjav ftyrat neser, aty e sheh cfar rrugaqer jane.
    eulexin gjithmon e shaj

kurse ju kundra nesh e levdoni o kur vu kthy ne juve tash po e shani
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Po nese ti ke nje ide me te mire se sa te protestohet thuaje?! VV jane parti opozitare dhe nuk jane ne qeveri qe te marrin vendime, por sigurisht qe nuk duan te rrijne duarkryq ndaj te gjitha ngjarjeve negative ( duke filluar nga korrupsioni) te cilat jane duke ndodhur ne shtetin tone.
    LW eshte tashme nje parti politike parlamentare dhe si e tille ajo e ka vendin ne kuvend e jo ne rruge.

Nese do te dale ne rruge atehere duhet te lene mandatet e deputetit, te heqin dore nga rrogat dhe te deklarojne publikisht se ne nuk jemi me deputete te Kuvendit te Kosoves dhe nuk i duam as rrogat.

Politikani ne dallim nga qytetari i zakonshem dallohet nga sjellja dhe mendimi politik, ndryshe nga qytetari, sindikatat, organizatat civile qe mund te dalin ne rruge nese e gjykojne si te nevojshme dhe nese ata paraprakisht sigurojne leje nga organet e ruajtjes se rendit.

Une nuk jam kunder qe te protestohet ndaj çdo gjeje qe eshte per te protestuar, mirepo rruga qe zgjedh LW eshte joinstitucionale dhe shprehje e mentalitetit te lumpenit qe mbizoteron te shumica e saj.

Lumpenpolitika nuk i ka sjelle kurre prosperitet nje vendi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 20-06-2011 më 14:46

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •