halluke nuk kam me asnjerin personalisht asgje!
te siguroi se je duke paragjykuar!
une vetem te pyeta a jane intelektual keta 'lpkista'?
tash edhe une mund te them se ti ke hasmeri personale me ibrahim rugoven njeriun i cili e deshmoi se eshte gurthemeli,arkitekti intelektuali dhe vula e shtetit te kosoves!
kete nuk e them une kete e thane ata qe na cliruan toni bler bill klinton xhorxh bush bob dol engel eliot shryder zhak shirak etj!
ndersa per keta qe une te pyta kemi veq raporte krimesh akuza nga shume organizata e agjensi shtetesh qe na cliruan athua pse!
ndersa sa i perket albinit une mendoi se eshte i merituar te jete ne krye te vv dhe mendoi se eshte djal i pakorruptuar por prane vetes ka njerz qe atij jane duke ja ber gropen !
nuk ka vv pa albin kurtin por me disa brenda vv eshte veshtire te ecet perpara por eshte e mundshme!
Po nese ti ke nje ide me te mire se sa te protestohet thuaje?! VV jane parti opozitare dhe nuk jane ne qeveri qe te marrin vendime, por sigurisht qe nuk duan te rrijne duarkryq ndaj te gjitha ngjarjeve negative ( duke filluar nga korrupsioni) te cilat jane duke ndodhur ne shtetin tone.
Pajtohem plotesisht me komentin tend. Rruga e Kombit eshte duke u ndertuar per shkaqe kombetare dhe nuk ka kurrfar rentabiliteti ekonomik.
Sa i perket casjes se serbise ne portet e shqiperise eshte vetem gjysma e te keqes, me ane te rruges i hapet serbise edhe nje treg prej 4 mil. konsumatoresh potencial per te plasuar produktet e saj.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
LW eshte tashme nje parti politike parlamentare dhe si e tille ajo e ka vendin ne kuvend e jo ne rruge.
Nese do te dale ne rruge atehere duhet te lene mandatet e deputetit, te heqin dore nga rrogat dhe te deklarojne publikisht se ne nuk jemi me deputete te Kuvendit te Kosoves dhe nuk i duam as rrogat.
Politikani ne dallim nga qytetari i zakonshem dallohet nga sjellja dhe mendimi politik, ndryshe nga qytetari, sindikatat, organizatat civile qe mund te dalin ne rruge nese e gjykojne si te nevojshme dhe nese ata paraprakisht sigurojne leje nga organet e ruajtjes se rendit.
Une nuk jam kunder qe te protestohet ndaj çdo gjeje qe eshte per te protestuar, mirepo rruga qe zgjedh LW eshte joinstitucionale dhe shprehje e mentalitetit te lumpenit qe mbizoteron te shumica e saj.
Lumpenpolitika nuk i ka sjelle kurre prosperitet nje vendi!
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 20-06-2011 më 14:46
Krijoni Kontakt