Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 217
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Ja ku po te pergjigjet autori...
    Kam vene re qe ty nuk te pelqejn bisedimet dhe opinionet ti cdo dialog e konsideron si nje replik qe do te fitosh duke treguar se je argumendhenese.
    Une mendoj se shqiptaret jane nje popull racist... pse do me pyesesh ti?
    Nuk kam fjale per t'iu pergjigjur nje pyetje te till por fakte. Kam fakte ne mendjen time qe me fjale nuk ti shpjegoj dot. Nuk jam argumentdhenes si ty as nuk kam durimin te shkruaj gjere e gjate per nje gje qe di mire, a e di pse? sepse mua nuk me intereson replika jote.
    Nese hap nje teme, e beje kete jo per te argumentuar se te tjeret mund te mesojn, por thjesht se sa kompatibile eshte mendimi i te tjerve me mendimin tim. Ka tema qe duhet medeoemos ti shqyrtosh per ti kuptuar dhe per te krijuar nje plane te gjere opinionesh ka tema qe behen ne gjysme-formen e nje sondazhi.
    Autori do te japi pergjigje ne vijim duke te lexuar...
    Sa me pelqeu pergjigjja jote, e di pse? Per arsye qe ne vend qe te flasesh mbi ate qe te parashtrova, merresh qe ne fillim me personin tim. Une nuk u mora me ty, madje as me temen nuk do isha marre fare, sepse nuk eshte e tille, po te mos kishte qene per faktin qe po shihja qe merrnin pjese te tjere ne debat, duke mos folur qarte me fakte, me argument, por thjesht ; "po jemi, jo nuk jemi"...Nuk e kam shpikur une, qe argumenti eshte mbreti i dikutimit, c'vlere do kishe debati nese nuk do argumentonim, vetem do benim bisede kafeneje dhe asgje nuk do nxjerrnim ne pah, nuk do arrinim tek qellimi i temes, madje do kalonim edhe ne raste te tilla sic re edhe ti ne kurth, duke u marre me personin tim, gje qe e bejne shumica ne fakt sa here kerkoj te flasim me argument. Ne cdo bisede hyhet per te marre e per te dhene mendime te ndryshme, por mbi bazen e argumentit, dhe jo "ma ha mendja", se jemi te rritur besoj qe te kemi kulturen e debatit.
    Tjeter, une nuk jam me veti ezoterike, qe ta di se cfare faktesh ke ti ne mendjen tende, qe nuk qenke i afte per t'i shprehur, dhe jo me kot te kam kerkuar disa here ne kete teme, t'i shpalosesh ato, ne menyre qe ne qe marrim pjese ne debat, t'i bejme argumentet e tua, pjese te reflektimeve tona...

P.S: nuk me paske vezhguar mire, pretenca jote mbi ate se cfare ke vene re mbi mua, bie poshte, per mungese fakti, prove dhe argmentimi mbi ate qe pretendon. Aq me teper mungon parimi kontradiktoritetit, i cili sherben mbi vleresimin.

P.s.s: Meqe thate qe do vazhdoni me vone, uroj qe pasi te kthehem nga kafeja e pasdites, te kem argumentet e tua.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    o admiralo i njef turqit ti?

po grekėt a i njeh?

ka edhe mė keq se tė thotė ty pėrvoja
    Elegance is an attitude.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Edhe? Une s'permenda gje ngjyren... e lidha me shembullin qe kishte sjelle Pink me ato indianet qe kishin marre 20 canta e po hanin aty e po flisnin me ze te larte ne gjuhen e tyre
    po pra.
    ngaqe dikush mendonte qe vetemm rracat e shpifura bejne gjera te tilla mu duk.
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    o admiralo i njef turqit ti?

po grekėt a i njeh?

ka edhe mė keq se tė thotė ty pėrvoja
    po prandaj thashe qe jemi me diskriminues se shume te tjere.
    jo me diskriminues se te gjithe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po pra.
    ngaqe dikush mendonte qe vetemm rracat e shpifura bejne gjera te tilla mu duk.
    po pra.

La vita non si spiega, si VIVE!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po vetem rracat e shpifura bejne veprime te tilla. Ju pelqen apo jo. Majority jane keto rracat e ndyra qe permenda me lart, qe dalin bllof me sjelljet e tyre primitive.

Edhe secili e fut veten te ato rraca qe perket. Ne dac ne baze te ngjyres se lekures, dhe te sjelljeve te tyre.

Sa per info, rracizmi ka ekzistuar dhe do ekzistoje. Kudo neper bote, nder te gjithe. Shifini gjerat tamam me kembet ne toke, dhe jo ne ajer dhe me enderrime.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 19-06-2011 mė 12:26
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po vetem rracat e shpifura bejne veprime te tilla. Ju pelqen apo jo. Majority jane keto rracat e ndyra qe permenda me lart, qe dalin bllof me sjelljet e tyre primitive.

Edhe secili e fut veten te ato rraca qe perket. Ne dac ne baze te ngjyres se lekures, dhe te sjelljeve te tyre.
    Po edhe une prandaj te solla nje shembull me shqiptar per te te thene qe nuk mund ti quash rraca te shpifura. Jane thjesht te "prapambetur" per ne, por nuk mund ti konsiderosh si te shpifur perderisa ne cdo rrace ka njerez qe i kane qejf keto gjera.

Une jam shqiptare, por nuk do e beja kurre nje sjellje te tille ne nje park me plot njerez rreth e rrotull.... tani nese keto bejne sjellje primitive e sipas teje konsiderohen si rrace e shpifur, ku te hyjme ne shqiptaret e tjere??

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Kurseje moralin sepse nuk eshte i domosdoshem. Shkau dhe jo shkau nuk kan dallim nga njeri-tjetri.
    Keshtu thote edhe Shkau qe besa e tij eshte e njohur pertej kufijve te vetes, por jam i mendimit mos te zgjatemi tek cilesit e popujve.
    Serbia, Greqia jane aq te mire edhe te keq sa Shqiperia. Normale midis fqinjeve ka konfrontime...
    Kjo eshte kulmi i hipokrizise , nuk di si mund te flasesh keshtu kur gjithe Europa e ka njofte besen Shqiptare , gjate historise , kurse sa per sllavet keta jane te rinje dhe jane rrace e poshter.

Ndermjet fqinjeve ka konflikte por ska debime masive dhe shfarosje te popujve , siq i kan fqinjet tane .
    Po ti ca merr shembull hebrenjte... behet fjale per mbi 60vjet me pare. Fol sot ti me shqiptaret per hebrenjte edhe do e shohesh se sa rracista jane. Do e shohesh se c'urrejtje kane thjeshte per arsyen psh ne lidhje me palestinen... dmth urrehet nje popull i tere vetem sepse shteti izraelit ka vepruar ne kete menyre.

Shqiptari e ka shume problem identitetin rracor!
    Ti dole tek feja tani , sepse ska shqiptar qe urren izraelitet e qe nuk eshte musliman .

Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Ti dole tek feja tani , sepse ska shqiptar qe urren izraelitet e qe nuk eshte musliman .
    Une i dhashe pergj Hyllien-it per ate qe kishte shkruar. Ne jeten time kam njohur vetem nje vajze nga ato myslimanet ekstremiste (me fjale me shume se me vepra) e cila e shpreh tere pasion urrejtjen qe ka ndaj te gjithe popullit izraelit vetem sepse po vuajne "vellezerit e motrat" e saj palestineze. Nderkohe qe njoh mijra te tjere myslimane, qe llogjikojne me tru edhe shajne disa veprime te izraelit si shtet pa futur ne mes popullin. Kshuqe, te qenurit mysliman nuk ndikon krejtesisht ne te urryerit e izraeliteve.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po edhe une prandaj te solla nje shembull me shqiptar per te te thene qe nuk mund ti quash rraca te shpifura. Jane thjesht te "prapambetur" per ne, por nuk mund ti konsiderosh si te shpifur perderisa ne cdo rrace ka njerez qe i kane qejf keto gjera.

Une jam shqiptare, por nuk do e beja kurre nje sjellje te tille ne nje park me plot njerez rreth e rrotull.... tani nese keto bejne sjellje primitive e sipas teje konsiderohen si rrace e shpifur, ku te hyjme ne shqiptaret e tjere??
    Klea, jane majority. Nuk u nisa vetem nga ai shembull qe solla ketu. U be kaq kohe, dhe shoh se cfare ndodh. Indianet jane njerez te mire ne pergjithesi, por shume gjera te tyre, stonojne per ne te bardhet. Automatikisht te krijohet nje fare distance dhe percmimi per kete rrace primitive (pavarsisht te zgjuar).

E njejta gje ndodh dhe me rracat e tjera. Koha ka treguar qe disa rraca nuk evulojne. Po marr dhe jevgjit, zezaket. Eshte nje % e vogel qe ja vlejne te permenden, por duke qene se ajo % eshte mjaft e vogel, dhe pjesa me e madhe dominon dhe ka nje reputacion jo te mire, dihet qe rracizmi do ndihet. Apo hispaniket.

Nuk mund ta ulesh veten te krahasosh me njerez te rracave te tilla, sepse nuk do respektoje veten.

Disa openminded people, ne aparence e bejne dicka te tille, mbase dhe ketu virtualisht. Ne jeten reale, kam pare shume. Cdo njeri shkon/ e gjen veten atje ku perket. Rraces dhe kategorise se tij/saj.

God bless gjithe njerezit me gjithe ngjyrat. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    ne itali nje gje te tille e bejne thuajse vetem emigrante te rraces se bardhe. edhe ne vende te tjera europiane e kam pare nje gje te tille.

pink, dole edhe vete pjese e nje rrace te shpifur... LMFAO!

mire se ka njerez qe jane rraciste, por nga menyra e te shprehurit ti dukesh naziste qe punon ne kamp perqendrimi. aq e mbushur me urrejtje tingellon.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •