Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 93
    ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ja ja ki thot eke ngateru temen,a se sheh se eshte ber lemsh,smeret vesht per qamet a tetovaret a kercovaret jan me te mencur? Une them se ne jemi me te mencur e me te zgjuar e krejt mat mirat ne ikemi,a eshte cashtu wllaj,tregoj ati kumanovarit
    RRofte PDSH-ja ne krye me liderin e saj Menduh THacin

Kush eshte kundra Thacit,ishalla i prishet televizori
    Dibranet jane me te mencurit, kapish ti apo jo NUk ka si ato ahahaha
    Une jam me ate te gostivarit si quhej se nuk e di, vec se une me ate jam e pamvarur e kush eshte me Thacin ishalla e kap bresheri ne mes te ndonje udhekryqi qe as mos mund te kaloje nga ana tjeter te strehohet .
    Me verte, ketu me duket nuk paska moderator qe na lexon per ate tema lemsh eshte bere.Kenaquni pra ne muhabet se as postimet nuk kan me u fshi
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Dibranet qenkat me te mencurit??hajde perhajr na qofte,prej kur kshtu a?
    ahahha ku e gjete ket fjal KAPISH,cfar te kapi?dardha molla qershia

Une jam me THACIN dhe mos pas 4 vjetve pas 8ve e marim qeverin gigigigig.

Vazdhoni ju bejeni temen lemsh se une ika,naten e mire te gjithve.
    Jetė e rėndė.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Dibranet jane me te mencurit, kapish ti apo jo NUk ka si ato ahahaha
    Une jam me ate te gostivarit si quhej se nuk e di, vec se une me ate jam e pamvarur . e kush eshte me Thacin ishalla e kap bresheri ne mes te ndonje udhekryqi qe as mos mund te kaloje nga ana tjeter te strehohet .
    Me verte, ketu me duket nuk paska moderator qe na lexon per ate tema lemsh eshte bere.Kenaquni pra ne muhabet se as postimet nuk kan me u fshi
    haha mos e qesh Thaqin se ka thene allahu ekber ne mes te Shkupit Alija nuk guxon haha(shaka)

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Qka po behet ketej,thash te shohe edhe une...

tetovare kujt ja dhe voten ti,mbase ndonje me te mirit a..

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Qka po behet ketej,thash te shohe edhe une...

tetovare kujt ja dhe voten ti,mbase ndonje me te mirit a..
    ooo mire se erdhe netushe,po mire bene qe erdhe mi se na dujej dhe nje votues hihihii...

te them te drejten por askujt mo i trego mi zemrushe,se vota eshte sekret...

haj se po ta them ne mp..ok..pajtohesh...

eja pa meje dhe me thuaj a,,,....kapish-por jo molla dardha e ftua oj netushe,po kapitish-kuptojsh-do u understand ose ne gjermonce si mund ti vije mi heheeh...pyete pitin ai mund ta dije heheh...

mos haro te vish pas mejeeee
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    aha ma perktheu piti krejt...

nejse me rendesi te u fitoj me i miri xhan te pershendes shume..

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    ooo mire se erdhe netushe,po mire bene qe erdhe mi se na dujej dhe nje votues hihihii...

te them te drejten por askujt mo i trego mi zemrushe,se vota eshte sekret...

haj se po ta them ne mp..ok..pajtohesh...

eja pa meje dhe me thuaj a,,,....kapish-por jo molla dardha e ftua oj netushe,po kapitish-kuptojsh-do u understand ose ne gjermonce si mund ti vije mi heheeh...pyete pitin ai mund ta dije heheh...

mos haro te vish pas mejeeee
    tregom se as une askujt nuk i tregoj per kend ke votu

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    tregom se as une askujt nuk i tregoj per kend ke votu
    a po thu a..hahahhah,ne me shoqeri e perdorim nje fjal " si them askujt,vec une,ti dhe krejt mohalla-perkthimi-lagja-ja" a kapish o usa,por jo molla dardha e ftua hahahahaha

oj nete po mi po ,me i miri,,,oooo roft karikja mi e pastaj iku premtimi hehehe....
    nejse...te perqafoj fort motrushe ,thuj pitit flm qe te pask pekthy....

eja pas meje hihhahahah...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Vlerėsimet e Kryetarit tė PDSH-sė, Z. Menduh Thaēi lidhur me zgjedhjet parlamentare 2011

Zgjedhjet e parakohshme ne Maqedoni pėrfunduan me rezultat shumė pozitiv pėr Partine Demokratike Shqiptare. Dua t’i falėnderoj nga zemra tė gjithė shqiptarėt nė Maqedoni, qė me shumė mund dhe sakrificė nė njė betejė tė pabarabartė me shtetin dhe me miliona euro tė shpėrndara pėr tė penguar votėn e lirė dhe tė drejtė, megjithatė u dėshmua se nė Maqedoni ekziston njė rezistencė e fuqishme e shqiptarėve e kryesuar nga PDSH-ja. Me kėto vota tė tubuara. shqiptarėt legjitimuan platformėn e re tė PDSH-sė me 70 mijė vota shqiptare tė pastra si loti.

Konstatimi ynė i pare ėshtė se: Shkronjat e kėsaj platforme tash janė bėrė tė gjalla pasi qė tani kemi 70 mijė shqiptarė qė e mbėshtesin me shumė bindje dhe siguri tė fuqishme kėtė platformė. Konstatimi ynė i dytė ėshtė se opozita shqiptare fiton me vota dhe kjo tregon se shqiptarėt janė jashtėzakonisht tė pakėnaqur me gjendjen momentale.

Nė njė llogaritje tė pėrgjithshme partitė opozitare bashkėrisht kanė fituar mbi 121 mijė vota ndėrsa BDI ka fituar 114 mijė vota. PDSH-ja me kėtė mbėshtetje doli fituese nė shumė komuna dhe qytete si ne komunėn e Tetovės, Tearcės, Bervenicės, Zhelinės, Ohėr, Manastir, ndėrsa opozita do tė ishte fituese nė: Strugė, Gostivarė, Kumanovė, Dibėr, Haraēinė, Studeniēan.

Dy janė margaritarėt e kėtyre zgjedhjeve pėr PDSH-nė. Ato janė fitorja absolute e PDSH-sė te tė gjitha komunat pėrreth dhe nė Tetovė, dhe e dyta ėshtė shtimi enorm i votave pro platformės sė PDSH-sė me mbi 15 herė mė shumė. Tė gjithė votuesve tė cilėt e mbėshtesin kėtė platformė solemnisht u premtoj se vota e tyre nė asnjė sekondė nuk do tė bėhet pjesė e pazareve anti-shqiptare. As pėr qeveri tė djathtė, as pėr qeveri tė majtė, as pėr qeveri tė integrimit, por vetėm pėr arritjen e statusit juridik qė parasheh platforma e PDSH-sė pėr tė mirėn e shqiptarėve.

PDSH-ja do tė vazhdojė tė jetė zėri kryesor i opozitės dhe shqiptareve tė pakėnaqur. Unė do tė kem punė vetėm me elektoratin opozitar tė cilėt janė tė vendosur ta ndryshojnė situatėn e pėrkeqėsuar tė shqiptarėve nė Maqedoni. Me votat e opozitės ne do t’ju tregojmė Maqedonasve, se kjo shtėpi e ka Zotin e vet dhe qė shqiptarėt do tė vazhdojnė tė rezistojnė.

Puna pėr tė huajin tė kushton nder dhe moral dhe ata qė u munduan t’i parandalojnė qėllimet e PDSH-sė, le tė ju shėrbejė pėr nder dhe moral. Mė duhet ta cek qe BDI-ja kėtė rezultat e ka bashkėrisht nė koalicion me boshnjakėt, maqedonasit, romėt, turqit dhe serbet sepse ata kanė nė listat e tyre pėr deputet pjesėtarė tė nacionalitet serb e maqedon. Vazhdoj tė qėndroj nė qėndrimin se e vetmja parti puro shqiptare ėshtė PDSH-ja. Normalisht se tash njė pjesė e madhe e shqiptarėve janė jashtė dhe tash BDI-ja pėr dallim qė mbushte kutitė me nga 50 mijė e 100 mijė tani ka mbush pak mė pak diku rreth 20 mijė.

07.06.2011
    Ndrysho Firmėn

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Partite shqiptare ne Macedoni thirren ne atdhetarizem deri ne momentin sa nuk perfshihen ne qeveri. Ne momentin qe perfshihen aty ndryshojne komplet. Atehere fillojne te brengosen per zgjidhjen e problemit te emrit te shtetit artificial me nje komb shumice artificiale, per integrime europiane etj etj.
    As Thaqi nuk eshte ndonje politikan i paprovuar. Ne kohen sa ishte pjese e qeverise nuk e pame nje atdhetarizem te tille, perkundrazi.
    Shfaqej ne media duke thene se njohja e pavaresise se Kosoves mvaret nga partia e tij, e ajo njohje e shumepritur nuk dukej ne horizont.

Atdhetarizmin mund ta deshmojne me bashkepunim ne mes vete, jo me llafe.

U mbushem me llafe, qofte nga Ilirida, Kosova apo Shqiperia. Populli do vepra...e veprat askund!

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •