Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 93
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga kriko-38 Lexo Postimin
    Ky eshte me duket kujshija jot..edhe ai eshte i Sarait apop jo....
    Me Imerin jemi afer por sesht i sarajit. Eshte nga Shishova.
    Por ekam pas jaran walla. I thoja hiqu partise e politikes se ska cfar te duhet,qe kur ishte ne rradhet e Pdsh-se por deshte te provon fatin e fati ndonjher sdel ashtu si presim. Ky per fat te keq u zhgenjye nga politika po mir qe me ne fund e hetoi. Perndryshe burre i mire eshte
    Jetė e rėndė.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Me Imerin jemi afer por sesht i sarajit. Eshte nga Shishova.
    Por ekam pas jaran walla. I thoja hiqu partise e politikes se ska cfar te duhet,qe kur ishte ne rradhet e Pdsh-se por deshte te provon fatin e fati ndonjher sdel ashtu si presim. Ky per fat te keq u zhgenjye nga politika po mir qe me ne fund e hetoi. Perndryshe burre i mire eshte
    edhe une kam mendime pozitive per Imer Selamnin si privat,por politika keshtu e ka..(s'ka pas vet me hap parti politike se shume jane te ne)

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Hahahaha pse me akuzoni per keto re? Une te prisja ty Yllez e ti dhe aj Kumanovari sdij cfar keni menduar???? Shuj mos me beni te keq pa qene i tille

P.s.si mbeti tashetovaret apo kercovaret me te mencur? Sdij pse kot diskutoni kur Shkupjanet jan The best
    haha me i miri je...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Hahah Usa thnx njeri vec pas meje vjen ti menjehere e tani kriko ;

Forza Ilirida
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    ke ngaterruar temen
    sky faj se votimet u kryen hajde Kriko haha

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Hahah Usa thnx njeri vec pas meje vjen ti menjehere e tani kriko ;

Forza Ilirida
    E ke ngaterur temen o njeri mire e ko USA,,,HAHAHAH
    pas meje ..kushe eshte me afer
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kriko-38 : 07-06-2011 mė 14:54

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Pikerisht tetovare.Ne kohen time nuk ishte ne pushtet dikush nga Kercova dhe studentet e ketij qyteti ishin me te miret.Edhe tani qe eshte dikush ne pushtet, ato perseri me te mire ngelen.Kjo dmth qe nuk kan ndryshuar Kercovaret, mirepo opinioni juaj!

Po shoqe kuptova si jo.Edhe une flas shqipen sikurse ti prandaj nuk me mbetet asgje pa kuptuar.Natyrisht qe nuk kam asgje kunder mendimit tend vecse edhe une shpreha mendimin tim pa te keq.Mu duk qe me force mundohesh te pohosh dhe te bindesh te tjeret per dicka qe as vete nuk je absolutisht e sigurte.Ne po debatojme ketu dhe gjate debatit eshte shume normale te ndeshesh me mendime te kunderta por kjo nuk dmth qe respekti im ndaj teje eshte reduktuar
    Mbetesh e pershendetur
    shiqo Rigerta une ate qe thash,e thash sepse ashtu e kam menduar,dhe s'ka njeri ne bote qe mund te ndryshoj mendimin time,
    nuk e thash ne menyr qe "me forc te pohoj e te binde " te tjeret per dicka qe une "per veten time absolutisht 1 mij % jam e sigurt" sepse thjeshte eshte mendimi ime dhe ndjenja ime,kapish...
    se fundja e fundit as qe me behet von se c'ka mendojn te tjeret per ahmetat e menduhat,se fundja efundit une aspak qe merem me politik,'ia kam dhene voten dikujt thjeshte qe te mos manipulohet me voten time,kapish...
    ne nje te shprehurit mendimi me shkrim,nuk besoj e mendoj se ka forc ne te...gjithsesi...
    une thash ate qe mendova ,mendoj ....

sa per me te mencur e dikush paska cekur,gjithkush eshte i mencur aq sa e ka koeficientin e mencuris,
    kam ndegju nje thenje " ne ditet e sodit te jesh budalla eshte shume zorte,sepse konkurenca eshte mjaft e fort"
    gjithsesi e thash kete sepse pash posime se a tetovaret a kercovaret eblla blla...
    ee ne kete forum eshte be njeri te mos thot as edhe nje shkronje,sepse versulen ata "mendjemedhenjet" me shaka e pa shaka....te bejn te biesh ne pozit te nje niveli te ulet...

gjithsesi....

njejt mbetesh e pershnd. dhe nga ana ime
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga kriko-38 Lexo Postimin
    E ke ngaterur temen o njeri mire e ko USA,,,HAHAHAH
    pas meje ..kushe eshte me afer
    Ja ja ki thot eke ngateru temen,a se sheh se eshte ber lemsh,smeret vesht per qamet a tetovaret a kercovaret jan me te mencur? Une them se ne jemi me te mencur e me te zgjuar e krejt mat mirat ne ikemi,a eshte cashtu wllaj,tregoj ati kumanovarit

RRofte PDSH-ja ne krye me liderin e saj Menduh THacin

Kush eshte kundra Thacit,ishalla i prishet televizori
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Mfal se harova,pas neve treve,rradhen e ka agimbeluli(ishalla vjen sa me shpejt se eka lon shkret temen e shqiptarve te mk-se) ama sbesoj se do hyje nja dy muj se ka hup Rufia
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Ja ja ki thot eke ngateru temen,a se sheh se eshte ber lemsh,smeret vesht per qamet a tetovaret a kercovaret jan me te mencur? Une them se ne jemi me te mencur e me te zgjuar e krejt mat mirat ne ikemi,a eshte cashtu wllaj,tregoj ati kumanovarit

RRofte PDSH-ja ne krye me liderin e saj Menduh THacin

Kush eshte kundra Thacit,ishalla i prishet televizori
    haha (per mua sdo te thote asgje, prej cilit Qytet jane,nga secili Qytet kemi njerez te mire ,po edhe dihet...

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •