Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Thaqi i fitoj ato deputete edhepse i ka teprice.
    Nuk la miting parazgjedhor e te mos flase per urrejtje nder-etnike, shfrytezoi euforine e popullit ketu mbi lidhshmerine me Islamin, dhe pothuajse ne tere mitingjet perdorte shprehje si: "Ky nuk eshte vend i kishave por i xhamive", apo "Do ta bejme Maqedonine kuq e zi" etj etj.

Ishte shume larg realitetit.

Ndersa ky thirej ne radikalizem e ekstremizem, gje qe rezultoi ne rritjen e perkrahjes nga populli i vuajtur, Ali Ahmeti me butesi thirte perkrahesit e tij per vota sepse premtonte BARAZI te plote, gje qe secilit shqiptar i duhet aty ne Maqedoni..
    E jo te thiret ne radikalizem, sikur thirte Menduh patrioti,,,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Mire o Besi edhe une po te them ne rregull eshte kjo qe thua,por doren ne zemer cfar barazie solli Aliu per keto vite ore,a nuk u tall Gruefski me keta te Bdi-se sic tia kishte qejfi e keta rrinin duarkryq? Kur flas kunder njerit nuk dua te mbroj tjetrin sepse cdokush ekapatur shansin te punon per popull vetem se shqiptaret ne Mk aq te mjere jan saqe skan cfar te bejn pervec te zgjedhin njerin prej dy te keqijve,e tash cili esht me pak i keq edin cdokush per vete. Vetem doren ne zemer BDI SEKA MERITU TI JEPET VOTA KESAJ RRADHE AMA HIQ KURRRE. KAN QEN PER 4 vite ne gjum dimerore bile edhe veres nuk zgjoheshin . Met mira.
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ja ja ki thot eke ngateru temen,a se sheh se eshte ber lemsh,smeret vesht per qamet a tetovaret a kercovaret jan me te mencur? Une them se ne jemi me te mencur e me te zgjuar e krejt mat mirat ne ikemi,a eshte cashtu wllaj,tregoj ati kumanovarit

RRofte PDSH-ja ne krye me liderin e saj Menduh THacin

Kush eshte kundra Thacit,ishalla i prishet televizori
    Kumanovari e di qe jemi ma te mencur,skam qka mi tregu atij ,hahah ..Aha sa per
    PDSH e Thacit je gabim ,pse e mbeshtes ndonjeher ketu e bej nga stili.Sepse dalin disa patriota ketu qe se din realitetin ne Maqedoni dhe pa kur nje far arsye kapen te feja(islame) kjo me vret shum dhe jo pse fyet nje lider i nje partie si z.THACI por
    gjithe popullin Shqipetar ne Maqedoni qenken gabela vehabista dhe cka eshte me e keqja. Dhe gjith kjo me ben mua qe ndonjeher edhe pa deshiren time ta mbeshtes
    nje mafioz qe kur si hanger palla as per feje e as per popull e as per komb vetem per
    votat shoku......
    ps.Ishalla sem prishet televizori;Njoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Nuk mund ta kuptoj se me cka e meritoi partija e BDI-se te fiton votat e shqiptareve e njejte edhe PDSH -ja si e dyta , pervetem izolim , varferi edhe azyl ne shtet e evropes tjeter gja nuk bene !
    Zoti na ruajt , kjo tregon sa larg jemi , ne vend se te denohen nga populli per veprat e tyre anti kombetare , ndodh e kunderta ,ajo cka eshte me e keqja edhe fitojne voten e popullit .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Kriko_ as une nuk perkrah askend,me mire do me behej qejfi Rufin ta shihja ne qeveri sepse eshte njeri i mencur dhe ska pas mundesi ta tregon veten ne qeveri sa eshte shqiptar e sa esht dertli per ket popull.

Leri bre ata qe flasin per neve se ata as te maja... Sna vijn neve per asgje,ata mendojn se pse jan nga SHQIPERIA jan me shqipetar se ne,asgje tjeter.
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Nuk mund ta kuptoj se me cka e meritoi partija e BDI-se te fiton votat e shqiptareve e njejte edhe PDSH -ja si e dyta , pervetem izolim , varferi edhe azyl ne shtet e evropes tjeter gja nuk bene !
    Zoti na ruajt , kjo tregon sa larg jemi , ne vend se te denohen nga populli per veprat e tyre anti kombetare , ndodh e kunderta ,ajo cka eshte me e keqja edhe fitojne voten e popullit .
    Genti kan edhe te drejt kur na kritikojn te tjeret,thash edhe me nje postim me heret
    nuk kemi nje lider si duhet,apsolutisht ke drejt kur thua se nuk e meritojn as BDI e as
    PDSH skemi nje parti si te thuajsh me te verte do ja jap voten se e kan merituar ...
    e shef si nga ana e Maqedoneve edhe nga ana e shqipetareve mundohen vetem te ndertojn Xhamija e Kisha ..

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    shyqyr qe ne nje fare menyre dikush thot ate qe une thash...

kriko te pershndes....

e mi nete e sheh sa e drejt jam heheheh
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Se shpejti partia e Baallit do ti ket 500 000 antar ne Fyrom,ateher dot regullohen disa pun ma leht...

Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Une jam me ju geto. Rrofte Balli kombetar.
    Jetė e rėndė.......!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    134

Thac <Mafia!!!

HAJDENI ME NE-Thaci i kenaqur me rezultatet e zgjedhjeve.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •