Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Nuk e kam than une ket por Delli
    OK, kerkoj falje per keqkuptimin. I kishe rradhit dhe ti ca te thena te forumisteve qe te dilnin aty ke shtegu :P Nejse...

Po KRYECLIRIMTARI (ptu ptu ptu marshalla se mos na e marrin m'sysh o Zot! ), PRIJESI (qe ia befte Zoti diten nje mije! :P), dhe KOMANDANTI LEGJENDAR (qe marrte nga ditet tona o Zot se te shumte i ka largeqoftet qe i duan te keqen!), cfare thote?

Ne forum bejme dhe shaka keshtu qe mos u merzit per cka them me lart
    Nuk ka asnje shqiptar (nga ata pa interesa) qe duan destabilizim ne Kosove. Qeveria pune te mbare, po dhe pak drejtesi here pas here, psh ne lidhje me krimet ne Kosove qe z.Thaci, me sa di, as i ka permend fare....

Ne lidhje me VV - te them te drejten Llap une doren ne zjarr s'e ve dot dhe kjo qe thua ti mund te jete. Por ne fakt doren ne zjarr s'e ve dot as per z.Thaci.

Tadic thote c'i intereson - nuk ka fare rendesi...

PS: Kandy, mos kini merak se nuk vijme t'ju pushtojme :P

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    bashkimi Kosoves me Shqiperi ne keto ndarje krahinore,ku bashkohet xhihadisti kosovar me labin e jugit,kur te degjon emrin xhihadist ibrahim labi jugor do te terorizohet,kur degjon xhihadisti kosovar emrin pandeli do te terorizohet,kur xhihadisti kosovar shkon ne durres dhe ben nje aksident thor ne companin e sigurimeve kom ba sudar,je perplasur ,kuku nana jem kta spo dikan as shyp me fol spe dikan qka eshte sudari,te rim njeher deri sa te vdesin slavoturkorugoviqistat dhe deri sa te vdesin laboortodksoslavvoenveristat
    E mori....si i fut the ti t'gjith ne nji thes e krijon dhe neologjizma sa ja kalon dhe Kadarese

Vec anglo-amerikano-shovinisto-imperialisto-kapitalista t'ka ngel pa u thene, sic i thosh dhe 'xhaxhi'...

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    PS: Kandy, mos kini merak se nuk vijme t'ju pushtojme :P
    Rrofsh ti qe ma hoqe friken, se gjumi s'me zinte. Jeni te frikshem ju andej kufirit.
    I feel Kosovereign!

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Rrofsh ti qe ma hoqe friken, se gjumi s'me zinte. Jeni te frikshem ju andej kufirit.
    Kot ti tashi, une kam pershtypjen se jeni ju qe doni te na pushtoni! U lodhen te varfrit njerez me syte ketej! Te gjithe qe njoh nga Kosova, duke nis nga kunati im!

(une e mora qe ti je nga Kosova po mos ja kam fut kot?! )

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Kot ti tashi, une kam pershtypjen se jeni ju qe doni te na pushtoni! U lodhen te varfrit njerez me syte ketej! Te gjithe qe njoh nga Kosova, duke nis nga kunati im!

(une e mora qe ti je nga Kosova po mos ja kam fut kot?!
    Mos ke frike, se une ja ruaj shpinen Shqiperise nga ketej.

(Jo s'ja ke fut kot hic, une jam puro kosovare )
    I feel Kosovereign!

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Kandy, o Zot, o Zot sa shqetesoheni ju per ne! I thoni z.Thaci (qe eshte yll bote!) mos te shpenzohet ke kufiri, se as FMN-se nuk i pelqen kjo pune. Ta heqe the kufirin se ashtu ben dhe ekonomi. Ja keshtu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    E mori....si i fut the ti t'gjith ne nji thes e krijon dhe neologjizma sa ja kalon dhe Kadarese

Vec anglo-amerikano-shovinisto-imperialisto-kapitalista t'ka ngel pa u thene, sic i thosh dhe 'xhaxhi'...
    xhaxhi diktator ka qen vet nje kapitalist,krejt kapitali i tij ishte Shqiperia

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Kandy, o Zot, o Zot sa shqetesoheni ju per ne! I thoni z.Thaci (qe eshte yll bote!) mos te shpenzohet ke kufiri, se as FMN-se nuk i pelqen kjo pune. Ta heqe the kufirin se ashtu ben dhe ekonomi.
    Nuk po shqetesohemi me, sepse e kemi pare qe jeni te papermiresueshem. Kemi heq dore nga ju, iu kemi rrekur FMN-se tani, aty kish bereqet
    (qe eshte yll bote!)
    Eshte, eshte.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ambasadori i SHBA-ve Christopher Dell
    Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti duket se kanë të njëjtën formulë

Tadiç, pranon bashkimin Kosovë-Shqipëri
    Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë mund të ishte një zgjidhje, nëse me atë rast edhe Serbia do të fitonte territor si kompensim.

Kurti:
    Kosova të ketë të drejtë t`i bashkohet Shqipërisë

Qëllimi i Lëvizjes Vetëvendosje është bashkimi me Shqipërinë që sipas tij është e vetmja mënyrë për t;u barazuar me kombet tjera.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Nuk po shqetesohemi me, sepse e kemi pare qe jeni te papermiresueshem. Kemi heq dore nga ju, iu kemi rrekur FMN-se tani, aty kish bereqet

Eshte, eshte.
    Ne rast se s'eshte e dukshme, thjesht po sqaroj qe c'kam thene per lartesine e kryeministrit te Kosoves nuk i kam aspak seriozisht. Jo vetem sepse askush askurre nuk ka fol per 'pastertine' e tij ne lidhje me ate qe tash kosiderohet si lufte civile mes palesh gjate kohes se nderhyrjes se NATO ne Kosove, por dhe sepse dicka te ben pershtypje:

Si ka mundesi qe kryeministri Thaci asnjehere nuk ka fol haptazi per krimet ndaj shqiptareve ne Kosove? Ku e ka hallin?
    Une nuk mund t'i besoj as raportit te Marty-t per shtepine e 'verdhe' sepse dhe ai s'po paraqet fakte konkrete dhe e paraqet gjithcka si telenovele, por dicka tjeter duhet te kete. Cfare? Nuk besoj se mund te thoni se jane nderkombetaret ata qe e pengojne te flasin lirshem kur dihet se nderhyrja e NATO ne Kosove eshte bere ne emer te genocidit ndaj shqiptareve te atyshem.

Ne lidhje me temen: me c'kam lexuar Tadic kerkon kompensim ne Bosnje, dhe s'ka permend kompensim ne Kosove. POR, detajet e te gjitha cka thene nuk i di.

Problemi ketu eshte se, si dhe ne raste te tjera historike, politika shqiptare duket e papergatitur nga ana e vet. Nderkohe qe jam e sigurt qe Serbia ka kohe qe e konsideron kete opsion, aq me teper tani kaq prane hyrjes ne BE. Fatkeqesisht kjo ide hidhet ne nje moment kur klasa politike shqiptare ne Shqiperi nuk mund te thuhet se e ka kaluar 'shkelqyeshem' testin e zgjedhjeve me te fundit (ketu kam parasysh raportin e plote te fundit te Komitetit Amerikan te Helsinkit, qe perfshin dhe raportime nga ODHIR et al: http://csce.gov/index.cfm?FuseAction...TOKEN=39842528)

Ne te njejten kohe klasa politike shqiptare e Kosoves eshte a shume e ndare, a shume e 'njesuar' aq sa as nuk degjohen shume zera te tjere te ndryshem.

Serbia e ka te hapur rrugen per BE. Shqiperia e ka te vonuar, per faj te vet politikaneve. Kosova nuk eshte ende ne ate rruge.

Klasa politike shqiptare nuk mund te mjaftohet me nje deklarate larje-goje te Haxhinastos. Ismal Qemali, me mbeshtetje te Austro-Hungarise, pati mundesi te 'improvizoje' ne momentet kur Perandoria Osmane po binte. Me c'duken bathet politikanet shqiptare nuk mund te shohin se cfare domethenie historike ky moment mbart per shqiptaret. Ka dhe mundesi qe ne nje te ardhme jo shume te larget ne te gjithe te vihemi para faktit te kryer te bashkimit (por pa dhene mendimin tone te bashkuar si komb) prej nderkombetareve...ose do te perballemi me nje situate te degjeneruar e pa zgjidhje.

Pamvaresisht kesaj, qeverite shqiptare duhet te kene parasysh se nuk po perfaqesojne vec veten e tyre, por popullin shqiptar. Nese kjo s'ndodh, at'here brezi qe po rritet se fundmi ka per ta kryer....kjo ne rast se nuk ka degjenerime te metejshme....

Pro nje strategjie aktuale per bashkim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sofi _ : 05-06-2011 më 01:39

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •