Close
Faqja 29 prej 54 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 540
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga qlirimtari Lexo Postimin
    trego ti L7 kush je o bir kurve mos je vehbi kajtazi ose ndonje njeri i afert i kohes ditore osei nazim bllaces trego more qen bir qeni more bir i shkines qe po flliq e kundermon kunder qlirimtarve , besen po ta jap se nje dit do te zbuloj kush je dhe shum afer jam qe te zbuloj dhe do te de japesh llogari para kanunit dhe para organeve te drejtesis per keto shpifje qe po i ben se bashku me ate udbashin G2-shin , dilni me emra dhe mbiemra more trima te kurshumlis .
    e ti pse nuk po del me emer e mbiemer,po don tjeret me i identifiku.ti qenke i semur psiqikisht.apo je llapiqka

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    Çka të "mirën" ...po ndodhë tashti ?!
    Një aferë e re tepër tragjike,për njëren nga vrasjet më të mistershme dhe tragjike në prologun e fillimit të rezitencës së armatosur në Kosovë me 1997....
    Vrasja e Zahir Pajazitit me shokë në një pritë me 31.1.1997...
    -----------------

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit:

Duhet të zbardhet vrasja e Zahirit

Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit. Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.
    Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.
    Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj.
    Në intervistën ekskluzive për “Bota sot” Hasan Zeneli tregon se kush ishin koordinatorët e Grupit të Llapit, të Drenicës dhe të Dukagjinit? Si i bë takimi ndërmjet Sali Çekut e Zahir Pajazitit? Pse Grupi i Llapit kundërshtoi dërgimin e Nahit Hasanit si koordinator për Grupin e Llapit? Kur është mbajtur takimi i parë në mes të Zahir Pajazitit e Nahit Hasanit? Kur është takuar për herë të parë Zahir Pajaziti me Azem Sylën dhe cila ishte porosia e Azem Sylës për Zahirin? Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova? Pse kur e pyeta Zahirin se si kalove në takim me Azem Sylën, Zahiri më tha: ”Hiqu tij, nuk dua as ta shoh më kurrë!”. Pse nuk u lejua që anëtarë të Grupit të Llapit të jenë edhe Nuredin Ibishit e Faik Pajaziti? Cila ka qenë porosia e Ibrahim Rugovës që i ka dërguar te Grupi i Llapit përmes Rexhep Gjergjit? Pse Azem Syla, Xhavlit Haliti, Ali Ahmeti e Sokol Bashota dëshironin të bëheshin “komandantë” të UÇK-së nga diaspora? Si u vra Zahir paraziti vetëm 10 ditë pas arrestimit të Nahit Hasanit? Cilat in formacione ka mundur t’i japë policisë serbe Nahit Hasani i torturuar nga policia serbe? Pse kur u arrestova unë më 27 prill 1997, inspektorët e sigurimit më përmendin vazhdimisht “Abazin”, pseudonimin e Nahit Hasanit? Pse Nahit Hasani viktimë e kreut të dhunshëm të UÇK-së, që kanë emrin e Azem Sylës, Xhavit Haliti, Ali Ahmeti, Sokol Bashota? Pse kërkoj nga Azem Syla që të jap llogari për vrasjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahut?
    Për të gjitha këto dhe mjaft detaje tjera interesante do të lexoni në disa vazhdime në gazetën “Bota sot”
    Oooooooo qilu tok!!!!!,kjo eshte nje nder luftat me te dobishme qe ka ber ndoj her shqiptaria.Nuk jam i sigurt a eshte Nahit hasani,prej Fieraje.nese dikush din me sakt a eshte nga fieraja e shterrpces.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAA
    HHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
    AAAAAAAAAAAAAAAAA
    Kqyre gjynahin e paski lan pa tekst kush ia mur frymen ,llapiqk bre kur po te dalin tujat,se edhe ty tu kan ofru ditet.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Edhe nuk e kuptojen qe Nazmi Bllaca eshte vegel e serbise e programuare nga ta qe te vjen ketu e tja fute flaken Kosoves me lloje lloje shantazhime me ate klyshine e vete.
    ardian a po frigohesh a?kan fillu me jav numru ditet.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Kjo tem ka vlera te jashtzakonshme,e pergezoj hapsin e kesaj teme,kjo qe po behet tek shqiptaret ne nje koh kaq te shkurt eshte shum domethenese,nuk do i kendojm tradhtaret si patriot e patriotet si tradhtar,por kriminelet do i denojm sipas ligjeve,kurse patriotet do i kendojm shum me krenari,se jemi te sigurt se po i kendojm atyre qe e kan meritu,I LUMT NAZIM BLLACES,

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nerumi Sharri, ta tregoj nje ndodhi kogja te moqme! ayhaaa kohe e gjate shum gati i kalon tash 50 vjete! isha ne klase te pare, cdo dite tuj shku ne shkolle me femit tjere, ne nje lagje ishte nje qen, nje qen i keq na tute perhere! lihte, behej sert e me sert, sa me shum i frigoheshim na fmija aj aqe me shum lihte!
    Mje dite me rastisi te kaloj aty pari me Axhen e Babes, i them kadal s eketu ashete nje qen i keq shum! Ai Axha i mire ma beni ku, ja i them qaj qe leh, Axha me tha po aj sashet qen, ai ashete zagar,langue po i tutesh ai ma fort ndizet e leh! Vetem tha duhet te keni kujdes nga ky soj zagari mos ju kafshon rastesisht nga mbarapa, per ndryshe nese ia capit kamet ai hik. Dhe vertete ashtu ishte, te nesrmen ju tregova shokve, se nuk duhej ti frigohemi keti qeni soj zagari, vetem se duhet tia capisim kamet nese ban nje hape para, nese rrin ne vend vete nuk duhet tia vnojem veshin fare, vetem se duhet te kem kujdes mos na kafshon tinezisht!Dhe na fmija nga adite nuk iu friguam me ati zagarit, perdorem metoden e Plakut menqem, me kujdes mos na kafshon tinezisht.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    I nerumi G-2, ai qe jep urdhena per vrasje shqyptaresh ai edhe i prin vllavrasjes.
    Shpifjet e manipulimet ju kan pri qe nga vitet e miladin enver mugoshave, shpif percaj dhe vra mas shpine. Kjo ashete zanati hienave kuqalosha.
    shum e sakt Plaku,po kjo eshte nji pun e madhe qe po behet,me ndihmen e Nazim Bllaces,duke e falenderu Bllacen,po del dhe drejtesia ne shesh,burr bre po e qojn Ramushin kur po dojn ne hag ky eshte tmerr per kta kriminel dhe per ket kurven plak(evropen).
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    I nerumi Sharri, ta tregoj nje ndodhi kogja te moqme! ayhaaa kohe e gjate shum gati i kalon tash 50 vjete! isha ne klase te pare, cdo dite tuj shku ne shkolle me femit tjere, ne nje lagje ishte nje qen, nje qen i keq na tute perhere! lihte, behej sert e me sert, sa me shum i frigoheshim na fmija aj aqe me shum lihte!
    Mje dite me rastisi te kaloj aty pari me Axhen e Babes, i them kadal s eketu ashete nje qen i keq shum! Ai Axha i mire ma beni ku, ja i them qaj qe leh, Axha me tha po aj sashet qen, ai ashete zagar,langue po i tutesh ai ma fort ndizet e leh! Vetem tha duhet te keni kujdes nga ky soj zagari mos ju kafshon rastesisht nga mbarapa, per ndryshe nese ia capit kamet ai hik. Dhe vertete ashtu ishte, te nesrmen ju tregova shokve, se nuk duhej ti frigohemi keti qeni soj zagari, vetem se duhet tia capisim kamet nese ban nje hape para, nese rrin ne vend vete nuk duhet tia vnojem veshin fare, vetem se duhet te kem kujdes mos na kafshon tinezisht!Dhe na fmija nga adite nuk iu friguam me ati zagarit, perdorem metoden e Plakut menqem, me kujdes mos na kafshon tinezisht.
    Shum me vend eshte kjo qe thu,qe duhet me qen shum te kujdesshem kundrejt ketyre zagarve,po keto qe i ndegjova ne ket tem,me kan prek shum,pasi pak a shum i kam dit por nuk kam dasht te ju besoj,por ja qe te keqijat kur dalin te verteta eshte pak a shum nji shokim,por prap duhet te jem te gezuar per faktin qe kriminelet nuk po munden te mshifen nen masken e patriotit,duke falenderu ket bllacen i cili doli shum trim e ua theu sopaten ketyre "qlirimtareve".

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Kqyre gjynahin e paski lan pa tekst kush ia mur frymen ,llapiqk bre kur po te dalin tujat,se edhe ty tu kan ofru ditet.
    Kur nji pro-serb me shan dhe e
    kritikon punen time per mua kjo
    eshte nje mirenjohje e larte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 25-05-2011 më 18:32
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Kur nji pro-serb me shan dhe e
    kritikon punen time per mua kjo
    eshte nje mirenjohje e larte.
    :.............

Faqja 29 prej 54 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •