Close
Faqja 30 prej 54 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 540
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Sharri.. mos i beso "botes sot"..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    te nderuem Sharri dhe Seleukeia, kjo qe ndegjohet tashe s'ashete gje me ate se cfare pritet te ndegjohet e te zbulohet! Bllaca e beni si e beni a nga qefi a nga trimnia a nga interesi, ate qe beni Bllaca sashete lete ta ben cdonjeri! vetem sa ia qeli pake deren haramit, hudhi nje lemsh te ngaterru qe akoma ska fillua te shperdridhet mire, tek sa ka fillua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 25-05-2011 më 18:52
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Sharri.. mos i beso "botes sot"..
    keto pun halla min i kam pas te dituna,por un kam pyet edhe ne nje tem tjeter si kjo,po nuk me kujtohet mir.
    Pyetja ka qen pse nuk del familja Jashari,e tua largoj ket konfuzitet popullit,e te tregoj se kush ia beri kurthin e ra ne grack te shkaut,dhe kush i ndihmoi shkaut per vrasjen e asaj familje,kjo eshte trimnia te dalin per lendine kriminelet e mos te kan ku te fshihen,dhe prap po pyes pse kjo familje nuk del botnisht e te trergoj,se qfar roli luajti thaqoazemo kadrioxhavitat,ne ate qe i ndodhi kesaj familje.Kjo familje nuk ka qen e pa trime qe te bje per nji koh te shkurt.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    te nderuem Sharri dhe Seleukeia, kjo qe ndegjohet tashe s'ashete gje me ate se cfare pritet te ndegjohet e te zbulohet! Bllaca e beni si e beni a nga qefi a nga trimnia a nga interesi, ate qe beni Bllaca sashete lete ta ben cdonjeri! vetem sa ia qeli pake deren haramit, hudhi nje lemsh te ngaterru qe akoma ska fillua te shperdridhet mire, tek sa ka fillua.
    I nderuar Plaku,me ben te ndihem mir kur thuani qfar do te ndodh,jo per tjeter po besoj qe gjant do te dalin ne shesh,MBASI U KA IK MACJA PREJ THESIT;besoj qe nuk do mujn me ta fusin ne thes.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ramushin ne burg e uan disa njerz te PDKS kjo dote del ne shesh

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    dua te jem i sinqert me te gjith per mua nazim blaca ersht nje krimiel dhe nuk i ze bes as pak

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga qlirimtari Lexo Postimin
    trego ti L7 kush je o bir kurve mos je vehbi kajtazi ose ndonje njeri i afert i kohes ditore osei nazim bllaces trego more qen bir qeni more bir i shkines qe po flliq e kundermon kunder qlirimtarve , besen po ta jap se nje dit do te zbuloj kush je dhe shum afer jam qe te zbuloj dhe do te de japesh llogari para kanunit dhe para organeve te drejtesis per keto shpifje qe po i ben se bashku me ate udbashin G2-shin , dilni me emra dhe mbiemra more trima te kurshumlis .
    he klysh llapi ku po te dhemb mos u bej si kurvat te kerkosh shume ka-r-(la) se nuk mund tu dalesh te gjithve perballe !

nese nuk je kurve e thuaje emrin tend dhe pastaj kerko llogari nga tjeret nese ti nuk e thua emrin ne jemi te sigurte se je e perdale(lavire) dhe te ka ik koha kur kunjen e mbaje afer zemres !

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Edhe nuk e kuptojen qe Nazmi Bllaca eshte vegel e serbise e programuare nga ta qe te vjen ketu e tja fute flaken Kosoves me lloje lloje shantazhime me ate klyshine e vete.
    shifet ardian,qysh nuk e upton qe nazimi eshte vegel e serbis,qe e kan programu dhe vjen e ja shti flaken kosoves,un nuk te kuptova ty,
    A pe kupton a nuk po e kupton bllacen,pasi e ke mendu,a ndryshe e ke shkru.
    Tash a po e kupton at bashkvendasin tand a nuk po e kupton,qe ka pregatit dhe vrar zahir pajazitin,a po e kupton a jo.A po e kupton qe edhe dikush i familjes tane eshte ne thumb te atyre te akuzuarve te bllaces,nuk e di qysh do ta kuptijsh,veshtir ee?

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    :::::::::::::::

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ky bllaca eshte tamam nje matrapaz, fatkeqesisht qe nuk e njihni me mire personalisht.

Ky njeri ka falimentuar materialisht i teri, nga ajo pasuri qe e kishte fituar me dallavere dhe hajni. Tash ky njeri mundohet qe te jete ne qender te vemendjes dhe keshtu sepaku te arrij te fitoj nje siguri nga eulexi tek shtepia e tij, sepse ky njeri deri para pak kohe kishte banuar ne serbi.

Mund ta Imagjinoni kete , nje ish ushtar i UCKs te jetoj ne beograd???

Ky njeri i dyshimt nga e gjithe keto shpifje qe i bene ka nje interes diku!!! Kush mund ta mohoj se ky eshte agjent i UDBs???

Nuk eshte diqka normale nje ushtar i ucks te jetoj ne serbi dhe menjeher pas ardhjes nga serbia te bej boom ne kosove me deklarata qe askund te bote nuk jan bere.

UDBs dhe cdo armiku te shqiptareve u intereson percarja dhe ky njeri ka arritur nje strukture te madhe te elites politike dhe kryesore te kosoves ta njollos.

Mos harroni se fill pas deklaratave te tij, dik marti ne parlamentin evropjan e beri hatan duke pretendu per krime lufte ne kosove dhe shokoi te gjithe.

Nje dite isha ne nje seance te tij ne gjykate dhe prokuroret dhe avokatet i gjenin qindra kunderthenje ne deklaratat dhe deshmit e tij.

"Genjeshtra i ka kembet e shkurtera, mirpo efekti genjeshtres i ka kembet e gjata"
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 30 prej 54 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •