Close
Faqja 22 prej 54 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 540
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per llapin

ku je o llap qe je hup krejt
    ani Dekan ani se i fort je

te kam pas then se Limaj duhet te hy ne biruc bashk me mlladiqin e kosoves .

tash ki mu bind se sa patrijota jan këta jaranat e tu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    per llapin

ku je o llap qe je hup krejt
    ani Dekan ani se i fort je

te kam pas then se Limaj duhet te hy ne biruc bashk me mlladiqin e kosoves .

tash ki mu bind se sa patrijota jan këta jaranat e tu

llapit ia ekstraduan edhe nje 'ushtar' nga zvicerra eshte i zene me proceduarat e tjereve dhe nuk e din se cka do ndodh me ekrem jasharin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    llap edhe kadri arifin antarin e shikut te cilin e permendi bllaca ta q'leshen e kysmet edhe pak do shofish zhvillime te cilat i ke mohuar por nuk mund t'i ndalesh!

Kadri Arifi, “viktima” e Bllacës
    Lumturie Blakaj | 15-04-2011 10:00 CET

Përfolja e emrit të Kadri Arifit si pjesë e Shërbimit Informativ Kombëtar (SHIK) duket t’i ketë kushtuar më ndërrimin e pozitës nga detyra e ndihmësdrejtorit të Policisë për Shtyllën e Hetimeve në pozitën e ndihmësdrejtorit për Shtyllën e Personelit dhe Trajnimeve në kuadër të Administratës.

Burime të gazetës brenda Policisë së Kosovës kanë konfirmuar në kushte anonimiteti se në vendimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepit për ndërrimin e pozitës së Arifit “kanë gisht” edhe sugjerimet e faktorit ndërkombëtar. Sidomos duke marrë parasysh se emri i tij ishte lakuar nga i vetëdeklaruari kriminel, Nazim Bllaca, si ish-anëtar i Shërbimit Informativ të Kosovës.

Bllaca pati përmendur Kadri Arifin si njërin nga anëtarët e SHIK-ut, pretendime këto të cilat Arifi i pat mohuar më pas.

Megjithatë, burime të gazetës bëjnë të ditur se Kardi Arifi, i cili drejtoi për dy vjet Shtyllën më të rëndësishme në Policinë e Kosovës, atë të Hetimeve, nuk kishte qenë figurë e pëlqyer nga ndërkombëtarët, për shkak të aludimeve se ka qenë pjesë e SHIK-ut.

“Kadri Arifi që nga ardhja në shtyllën e hetimeve ka qenë njëri nga figurat më të paragjykuara nga ndërkombëtarët dhe kur kësaj ia shtojmë edhe deklarimet e Nazim Bllacës, i cili kishte thënë se Arifi ka qenë anëtar i SHIK-ut, atëherë del se ky paragjykim vetëm sa është “trashur”, dhe ka bërë që ministri Rexhepi të bëjë “rokadë” për pozitën e tij” , ka thënë ky burim brenda policisë.

Po sipas këtij burimi, shtylla e hetimeve e Popicisë, nën drejtimin e Arifit, vlerësohet të ketë pasur rezultate pozitive, prandaj “lëvizja” e pozitës së tij nuk është shumë e bazuar.

Kadri Arifi sërish mban pozitën e zëvendësdrejtorit, kësaj radhe jo të njëjtë për nga pesha dhe rëndësia me atë që e kishte deri dje. Tani atij i është besuar detyra e ndihmësdrejtor të Shtyllës për Personel dhe Trajnime.

Përkundër përpjekjeve të gazetës ka qenë e pamundur që të kontaktohet të enjten vetë Arifi për të komentuar vendimin e ministrit Rexhepi rreth ndërrimit të pozitës së tij.

I kontaktuar nga gazeta, ministri Rexhepi ka pohuar se arsyeja e këtyre ndryshimeve është çështje e brendshme e MPB-së.

“Freskimet nganjëherë janë efektive. Janë arsye të brendshme të Ministrisë pse është marrë ky vendim”, është shprehur shkurt ministri Rexhepi.

Edhe kreu i Policisë së Kosovës, Reshat Maliqi, ka thënë se ndryshimet e tilla në organizatën policore nga një pozitë në tjetër janë më se normale dhe të zakonshme.

“Ka vetëm ndërrim të pozitave, por nuk ka ulje apo diçka tjetër. Nuk është hera e parë që ndodhin lëvizje të tilla, dhe praktika të tilla do të aplikohen edhe në të ardhmen, sikurse ka ndodhur në të kaluarën”, ka thënë Maliqi.

Sipas vendimit të ministrit Bajram Rexhepi, tash e tutje në karrigen e ish-zëvendësdrejtorit të përgjithshëm të Shtyllës së Hetimeve, Kadri Arifit do të ulët Rizah Shillova. Ky i fundit e ka pranuar se vendimi i kreut të MPB-së për ndërrim të pozitave ka qenë i papritur.

“Ka qenë një ndryshim i papritur, por megjithatë vendim i pranueshëm. Ndonëse është një shtyllë sfiduese, megjithatë besoj se më ekipin që kam do t’ia dal suksesshëm. Në të kundërtën, nëse nuk do të jem i suksesshëm, personalisht vetë do të tërhiqem”, ka thënë për gazetën Shillova, i cili thotë se aspak nuk ndjehet i “hidhëruar” për lëvizjet e fundit që ka bërë i pari i MPB-së.

“Nganjëherë ndryshimet janë pozitive dhe besoj se do t’ia dal edhe në këtë fushë sfiduese”, ka thënë Shillova, i cili i takon gjeneratës së parë të Policisë së Kosovës dhe deri tani ka ndërruar 14 pozita.

Ndryshe, shtylla e hetimeve e PK-së, nën drejtimin e Kadri Arifit, vlerësohet të ketë pasur rezultate pozitive. Vetëm brenda vitit të kaluar, sipas të dhënave të prezantuara nga policia, si rezultat i punës së Shtyllës së Hetimeve janë shkatërruar mbi tridhjetë grupe kriminale, janë arrestuar 28 persona si të dyshuar për përfshirje në krime të rënda dhe krim të organizuar dhe janë ngritur 926 kallëzime penale për krime ekonomike dhe korrupsion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Publikuar: Sot, më 15 prill 2011
    Avokati konteston që Bllaca ka qenë anëtar i SHIK-ut

Prishtinë, 15 prill – Avokati mbrojtës, Kolë Krasniqi, ka theksuar të enjten se nuk asnjë dëshmi se dëshmitari bashkëpunues, Nazim Bllaca, ka qenë ndonjëherë anëtar i Shërbimit të Inteligjencës të Kosovës, ndërsa dëshmitari në vend të dëshmisë ka ofruar përshkrimin e një kartele identifikimi, të cilën thotë se e ka humbur ndërkohë.
    Kontestimi ka ndodhur të enjten, ndërsa në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë ka vazhduar marrja në pyetje e dëshmitarit Bllaca, në trajtimin e rastit të vrasjes së Sali Gashit, për të cilën ngarkohet i dyshuari Fahredin Gashi.
    “Korniza e jashtme e kësaj kartele ishte e zezë dhe e trashë, kishte logon e UÇK-së, dhe kishte numrin L7. Dhe shkruante në të - Nazim Bllacës nga Ribari i Madh, i lejohet udhëtimi lirisht në territorin e Kosovës. Dhe ishte e nënshkruar nga Agim Çeku. Dhe ishte e shkruar vetëm në njërën anë kjo kartelë”, ka thënë Bllaca.
    Avokati mbrojtës i Gashit, Kolë Krasniqi, ka theksuar se ky dokument i përshkruar është leje udhëtimi prej një zone ushtarake të UÇK-së në zonën tjetër të Kosovës, e jo kartelë e SHIK-ut, por Bllaca ka mohuar.
    “Asnjë pjesëtar i UÇK-së në Lypjan, që shkon numri i tyre në 600, e që 98% prej tyre i njoh, nuk kanë pasur kësi lloj dokumenti. Edhe për vërtetimin që e kam në shtëpi Shoqata e Veteranëve të Luftës, në Lypjan, ma ka vërtetuar se asnjë nga këta ushtarë pas shpërbërjes së UÇK-së, nuk ka dorëzuar në arkiv ndonjë vërtetim të tillë çfarë e posedoj unë. Dhe këtë mund ta vërtetoni nëse i bëni një vizitë kësaj shoqate. Dhe kjo dëshmon se ai dokument nuk ka qenë dokument udhëtimi”, ka thënë Bllaca.
    Ndërsa, Bllaca i pyetur nga avokati se a e ka parë logon e SHIK-ut, ai është përgjigjur negativisht.
    “Logon e UÇK-së po, ndërsa të SHIK-ut jo, sepse ata kanë punuar ilegalisht. Të njëjtat leje për të cilat po flas i kemi pasur unë, Shpresim Uka dhe Fahredin Gashi”, ka thënë Bllaca.
    Gjatë marrjes në pyetje, avokati ka përballur dëshmitarin edhe me dy mesazhe telefonike drejtuar të birit të viktimës Gashi.
    Dëshmitari Bllaca i drejtohej avokatit me titullin “Dekan”, pasi që Kolë Krasniqi është dekan i një universiteti privat.
    Ndërkaq, avokati Krasniqi gjatë seancës e ka pyetur dëshmitarin bashkëpunues në lidhje me qëndrimin e tij në Preshevë (Serbi) dhe në Malin e Zi dhe se a ka adresa ku ka banuar në këto vende. Bllaca është përgjigjur: “Më 9 nëntor 2001 kam kaluar në Preshevë ku kam përgatitur dokumente false dhe prej aty më 10 dhjetor kam kaluar në Hercegnovi dhe nga aty kam kaluar në Zagreb, zona Preçka, por krejt kjo në mënyrë ilegale ka ndodhur”, ka thënë Bllaca.
    Bllaca ka theksuar se kishte qëndruar te një familje nga Lipjani, por ka theksuar se për shkak të sigurisë së asaj familjeje nuk do të japë të dhëna të tjera.
    Seanca e radhës për këtë rast ka mbetur të mbahet nga mesi i muajit të ardhshëm, shkruan sot “ Koha Ditore”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po edhe pa tregue vet Bllaca kjo ka qen e dishme se ka qendrue ne serbi 2 vite dhe nga atje eshte pregadit kjo rren e mesele krejt e ketu ne kosove i kan ndihmue shoket e Bllaces bashkpuntoret e shkaut Adem Salihu e Gani Geci

e sa per qe ka qen antar i SHIKU-t per ket tregoi edhe vet se
    kam qen tha antar i SHIKUT veq pa kartel pa letra veq me fjal e me prralla haaaa
    po qu ban hor keta bashkpuntoret e shkieve e hajt
    diqka nuk po u shkrep hiq kan mbet me dy kembet ne lloq
    Po pse e quat ne serbi ju bllacen o llap,ai ishte puntor i shikut,a mos ka shku me detyr,apo ka qen shpiun edhe i juaji edhe i serbis njekohesisht.
    Une nuk po ju kuptoi,ai ka deklaru se ka marr rog nga ju,dmth ka qen i punesuar me rrog,tani ju po e quani te serbis,a do te thot qe mbrenda shikut ka pas njerz edhe te serbis a ban te na e sqrosh pak se ti je i mequm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2011
    Vendndodhja
    Krahina shqiptare e Dukagjinit
    Postime
    5

Nazim Bllaca: Azem Syla e ka dërguar Ramush Haradinaj në Hagë

Akuzë e re nga Nazim BLLACA.

Nazim Bllaca akuzon Azem Syla dhe grupin e tij që e kan dërguar Ramush Haradinaj në Hagë.

Marrë nga lajmet e KTV:

http://www.kohavision.net/web/index.php?koha=lexo&category=13&id=2171

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Bllaca: Nuk do të kisha heshtur edhe për 600 milionë euro

Prishtinë, 17 maj – Nazim Bllaca i ka thënë trupit gjykues se po t’i jepeshin 600 milionë euro nuk do të mund të blihej heshtja e tij për krimet që pretendon se i ka kryer pas lufte.

Dëshmitari bashkëpunues ka thënë të martën në procesin gjyqësor kundër Fahredin Gashit e Hysri Ramës, se atij i ishin ofruar një milion euro nga Azem Syla nëpërmjet Shpresim Ukës vetëm të heshtte dhe t’i harronte vrasjet përfshirë edhe atë të Salih Gashit për të cilën akuzohet Fahredin Gashi. Në seancën gjyqësore Bllaca është marrë në pyetje nga avokati Kolë Krasniqi dhe nga i akuzuari Fahredin Gashi. Që të dy kanë provuar të gjejnë mospërputhje në deklaratat e Bllacës të dhëna më herët dhe tash.

Bllaca ka shtuar se nuk do të kishte hequr dorë nga denoncimi i krimit, pasi, sipas tij, për këtë ka nisur të punonte që shtatë vjet.

Avokati i Fahredin Gashit, Kolë Krasniqi e ka pyetur dëshmitarin se kush i kishte ndërmjetësuar me KFOR-n finlandez, dhe për kontaktet e para me ish-deputetin Gani Geci.

“Në kontakt kam rënë nëpërmjet një përthyesi. Paralel me organet hetuese të Kosovës kam qenë në kontakt të vazhdueshëm me KFOR-in finlandez të cilët kanë qenë nën komandën e amerikanëve”, ka thënë ai. Bllaca është ballafaquar me një deklaratë të dhënë më herët ku e kishte përmendur ish-ministrin serb në Qeverinë e Kosovës, Sasha Rashiq, që sipas avokatit, kishte qenë ndërmjetës në kontaktet me KFOR-n finlandez. Mirëpo ai ka thënë se kontaktet i kishte pasur nëpërmjet paqeruajtësve. Ndërkaq me Gani Gecin ka thënë se ka kontaktuar më 10 tetor 2009 ora 13: 00.

Dëshmitari më në fund është ballafaquar edhe me pyetjet e Fahredin Gashit të cilin në shumë raste e ka quajtur “shoku im”.
    Nazim Bllaca është marrë në pyetje për nga i akuzuari i cili i ka bërë një seri pyetjesh prej kohës kur ishte plagosur gjatë luftës në vitin 1998, në cilën pikë të UÇK-së kishte qëndruar në Krojmirë ku kishte fjetur etj.

Mirëpo kur është pyetur se në kohën e plagosjes më kënd kishte shkuar në ambulancë, Bllaca ka hezituar të përgjigjet duke i thënë Gashit se nuk është relevante dhe nuk po shqyrtohet si çështje penale. Megjithëkëtë ai është përgjigjur duke hezituar të shpalosë se nga cili aksion ishin kthyer atë natë.
    Seanca është ndërprerë për të vazhduar javën tjetër.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga luli461 Lexo Postimin
    Akuzë e re nga Nazim BLLACA.

Nazim Bllaca akuzon Azem Syla dhe grupin e tij që e kan dërguar Ramush Haradinaj në Hagë.

Marrë nga lajmet e KTV:

http://www.kohavision.net/web/index.php?koha=lexo&category=13&id=2171

me ne fund bllaca ia hoqi peten lakrorit tash po dihet qart se kush e dergoi ramush haradinajn ne hage edhe pse per nje gje te till ka deklaruar edhe vet ramushi !

ramushi pat then ;'shiku me ka demtuar' dhe nazim bllaca deri sot gjithe cka ka thene ka then i bazuar ne prova,fakte te cilat ish organizata e tij kriminale shiku nuk po mund t'i rrezoi edhe pse ka fute ne loje gjithe mekanizmat ndikues!

nazim bllaca eshte duke e shkruar historine e vertete te kosoves!
    pra azem syla qenka shtylla e te gjitha te ligave nder shqiptar!

azem syla edhe paska dhen urdher per vrasje edhe paska nxite vellavrasje!
    paska derguar ramush haradinajn ne hage e keto vepra te azem syles nuk mund t'i mbeshtes asnje shqiptar qe veten e quan shqiptar!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nerumi G-2, ai qe jep urdhena per vrasje shqyptaresh ai edhe i prin vllavrasjes.
    Shpifjet e manipulimet ju kan pri qe nga vitet e miladin enver mugoshave, shpif percaj dhe vra mas shpine. Kjo ashete zanati hienave kuqalosha.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    si bllaca si kjo gazet proserbe nuk qoin pesh faqe se qfar thon
    kryesorja eshte qe askush prej shqiptarve su besoin as fletushkes se veton sorres as bllaces se gani gecit
    kot kot mundoheni
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 22 prej 54 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •