bota sot
-
Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?
Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit.
Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.
Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.
Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj.
Në intervistën ekskluzive për “Bota sot” Hasan Zeneli tregon se kush ishin koordinatorët e Grupit të Llapit, të Drenicës dhe të Dukagjinit? Si i bë takimi ndërmjet Sali Çekut e Zahir Pajazitit? Pse Grupi i Llapit kundërshtoi dërgimin e Nahit Hasanit si koordinator për Grupin e Llapit? Kur është mbajtur takimi i parë në mes të Zahir Pajazitit e Nahit Hasanit? Kur është takuar për herë të parë Zahir Pajaziti me Azem Sylën dhe cila ishte porosia e Azem Sylës për Zahirin? Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova? Pse kur e pyeta Zahirin se si kalove në takim me Azem Sylën, Zahiri më tha: ”Hiqu tij, nuk dua as ta shoh më kurrë!”. Pse nuk u lejua që anëtarë të Grupit të Llapit të jenë edhe Nuredin Ibishit e Faik Pajaziti? Cila ka qenë porosia e Ibrahim Rugovës që i ka dërguar te Grupi i Llapit përmes Rexhep Gjergjit? Pse Azem Syla, Xhavlit Haliti, Ali Ahmeti e Sokol Bashota dëshironin të bëheshin “komandantë” të UÇK-së nga diaspora? Si u vra Zahir pajaziti vetëm 10 ditë pas arrestimit të Nahit Hasanit? Cilat in formacione ka mundur t’i japë policisë serbe Nahit Hasani i torturuar nga policia serbe? Pse kur u arrestova unë më 27 prill 1997, inspektorët e sigurimit më përmendin vazhdimisht “Abazin”, pseudonimin e Nahit Hasanit? Pse Nahit Hasani viktimë e kreut të dhunshëm të UÇK-së, që kanë emrin e Azem Sylës, Xhavit Haliti, Ali Ahmeti, Sokol Bashota? Pse kërkoj nga Azem Syla që të jap llogari për vrasjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahut?
Për të gjitha këto dhe mjaft detaje tjera interesante do të lexoni në disa vazhdime në gazetën “Bota sot”
Nga e majta; Hasan Zeneli, Zahir Pajaziti, Azem Zeneli, Agim Zeneli, Avni Ajeti dhe Shemsi Ajeti (fotografi e vitit 1995 në Tiranë)
Shpërndaje Komente (107) Kthehu | 25.05.2011
Po te kish drejtesi shtet ligjor e funksional del qe shumicen e njerzeve,komandanteve te Uck-se ushtarve te zot te saj e njerzeve te te Kosoves del qe i kan vrar shqiptart tradhetart shqiptar kta kriminela qe sot e kan rrok Kosven ne dor pra kta ne krye me Gjavit Halitin e Azem Sylen.Pra kta jan qe kan luftuar kunder isntitucioneve te kosoves kta kan vrar ata qe nuk kan mendu si ta kta kan vrar pas shpine
filani 26.05
Sa here duhet tua bejm te kjaret na populli thjeshte i pa shkollu,te ashtuquajtunve ,vetedeklarumeve UCK! Ne realitet sishen gje vetem nje turme komunistash envero-stalinist, qe me ndihmen e envero-nanoistve te shqypnis i prin krimit ne Kosove. Shqyptaret i din ijet e vet. e din kush luftoj e kush sabotoj luften. e din te shkretit shqyptar se luhej nje dreq i madh ne kurriz te shqyptaris. Shkau bente gerdin ne kosove, te ashtuquajtunit udheheqesa te uck-es nga hotelt e tiranes nen drejtimin e mesimet e ishe sigurimit famekeqe, klosisto-enverist, benjen planet per pushtet! Komunistat per pushtet jan te njoftun se vrasin mbas shpine. qysh s eka bi kjo fare e psohter ne mest shqyptaris, se ka luftu a vra asnej shka.Lufta qe din te bejn komunistat ashete lufta me shqyptar.Populli duhet te ngrihet ne krahe te familjareve viktimave, te kerkon drejtesi.Kush e solli Kosoven ne kete gjendje, kush perpos komunisstve tinzar!
Uka L. 26.05
ju lumt zoteri hasani
luan 26.05
o te lumt hasan zenel trimi , i lexova do komentare dikush kshtu dikush ashtu , bil nje pse mas 12 vitev un jetoj ne gjermani e nuk muj flas lir prej shikut e aj i mjeri ne kosov ju lutem , popull i dashur i kosoves merreni guximin e folne te verteten si ne shtetet e evropes se ne evrop te xhith jan polici edhe ju mos e humbeni krimin po delni e folni ma mir von se kurr se populli ish ne kosov ne mjerim te skajshem e ishalla don zoti disa kriminel pastrohen flm
luan 26.05
ato fyerjet e tua ishin te pa kufizueshme edhe pse komenti im nuk kishte lidhje me ju,ju ,me lejuat tu drejtohem,e sa per noft sum kerset se kur ju keni trimri ti thuani dikujt gjak shkavi e serrbofil vetem pse e akuzojm shikun dhe e perkrahi dik martin,at-her duroje, ju jeni ai qe nakeni fyer,me mir te them me keni fyer,kurse tash del ketu dhe shet men duke than se ti nuk i perket asnje partije,besa ju edhe shprehjet i keni ashtu arrogante agrresive fyese vrasese,palidhj si,psh AJE I URITUR PER GJAK SHQIPTARI!!!!qflet ti ore skam koh te mirrem me ty se je simpatzant i tradhtarve vrasesve,ndoshta je nje nder ta dhe mundohesh me nxjerr mendimet per kliken e juve,ju ju urrej me shum se serrbet,se ju nakeni tradhtuar ne kohen mete duhur ne histori,ne at koh kur e luftojshim serrbin ju na vrat pas shpine,dhe kjo meka ndodh edhe mua dhe kam drejt te mbrohem dhe te akuzoj,ju jeni gjak serrbi he faren e flliqt,tash mu ngiten nervat ne rrnoft dik marti me gjeth nazim bllacen,
qaushi 26.05
Kanuni i lek dugagjinit qenke njeri i shkolluar kinse, mirpo spaske aspak marifet, qenke asi gomari me fakultet, sepse qenke rrit me buk komuniste si duket, e tash me eren e hashimit edhe xhavit halitit, qe edhe televizionet boterore ua kan treguar historine mafioze te tyre.per ty dhe ata qe i don ti kam vetem nji koment : Ky eshte fillimi i fundit te pakthyeshem.
Diaspora.uck 26.05
o hashim qysh pe sho tu paska
burimi 26.05
iksha vra kta njerz kta kriminela para popullit
berisha gjakov 26.05
Ti \"zoteri\" Qaushi- Edhe kur nuk jame prezente me komentet e mija,ti e permende nofken time.Keshtu ka ndodhe edhe ne artikullin paraprake, keshtu po ndodhe edhe tani.Zoteri Qaushi,e ke qfaqe deshiren qe te hetoshe te kaluaren time,tregom se ku munde ta dergoje adresen e cakte te banimit dhe numrin e telefonit.Nese je i uritur per gjak Shqiptari, munde te me identifikosh dhe te me eliminosh.Ti nuk i kupton mesazhet e mija.Une nuk jame as PDK as antare i asnji partije tjeter politike.Jame profesioniste ne lemine time.Une nga kendveshtrimi im situaten aktuale po e shofe si shume te rrezikshme,jo per ndonji individ,por per Kosoven ne pergjithesi.Jemi ne udhkryq,dhe te kanosur nga forca te errta.A po i percjelle mesazhet e pushtetareve Serbe per ndarje te Kosoves? A po e ndegjone heshtjen e BE-se?.Sigurishte jo,sepse je i preokupuar me hakmarrje.Je i ceket ne gjykime,dhe komentet e mija te duken\" kenge te pershkruara\"Nuk kam dashur te debatoj per kete teme,por po me detyron me thirrjet tua.
Kanuni i Lekes 26.05
Zoteri Qaush.E them se bahemi monoton nese te gjithe anojme ne nje ane.E kemi pase ne ate kohe nje burre te menqur dhe jetonte me vlla.Dikush e pyt Shytin si po e kaloni me Sadrin me vlla.Ai thot kurqysh edhe pse na e dijshim se e qojne mire nemes veti.Po si kurqysh i thone.Po ai kurre nuk po ma prishe mue veq shka ti thom thot qashtu asht bac.Te pershendes ty dhe tjeret.
zef doda ch 26.05
O HASHIM TI ME BANDEN TANDE KI ME DAL PARA DREJTSIS SE SKE LUFTU PER QLIRIM PO I KE PERDOR METODAT E STALINIT MORE GJAK PIRS TRADHTAR QISI KA KOSOVA O POPULL BUDALL QA PO PRITNI MERRNI EDHE ARRESTONI KTA PISA POSHT HAJNAT TRADHTART
gjermanija .de 26.05
O TE GJITH ATA QE PREJ OREVE TE PARA QE LUFTUAN DHE PENGUA USHTRIN QLIRIMTARE TE KOSOVES DUHET ME I PUSHKATU PA MARE PARASYSHKUSH JAN ATA e sa per kete HASAN ZENELI mas u vra ZAHIRI ky munet me fol tash mas 12 vjetve
besi 26.05
e vertet dhe shum shum e vertet eshte se pergjegjsia eshte tek syla thaqi haliti hasani dhe se nese nuk bashkpunojn per zbardhjen e rasteve duhet shpall tradhtar kombit dhe denuar me kanuuuuuuunnnnnn boll boll se erdh dita e popullit
leomesi 26.05
z,doda,po mundohem te kuptoj,por kot,pak po te kuptoj se po mundoheni te jeni i gjithanshem,per te mos ndihet keq dikush,apo per te qen i veqant nga komentuesit,Por me keto gjera qe ne ve detyrohemi te shprehemi,nuk jam dakord te ja bej dikujt rrafsh,apo te mundohem te kuptoj nje ide te poshter,nuk e kuptoj nje perkrahje qe i behet pdk,dhe kriminelave,KANUN LEKA nuk mund ta kuptoj at,apo me intereson te hetoj se qka interes ai qe perkrah kriminelat,e kurse HASAN ZENELIN e quan njeri me farmerka,ky nuk guxon te shpif se e rrok denimi ,d.m.than qe ky paska qka te flet,dhe nder sa mendime te ndryshme per kto vrasje qe kan ndodh nuk tolerohen edhe pse DOTNA BEHET MONOTON qe ju e keni then,Flm per mirkuptim ,ky esht mendimi im dhe ne ket drejtim jam i kjart dhew jo mendje leht te me tradhtojn rrugaqet e pdk me propaganda stliniste
qaushi 26.05
Disa kriminel te PDK dhe AAK kane likuidu shiptare kete e dine te gjithe ne KS. Keta jane reja e zeze.Po deri sa nuk largohen keta hajdute kurre KS nuk do perparoje.HARROJENI
Quni Peje. 26.05
po ky nait hasani edhe legjendarin Adem jasharin esht mundu ta qes ne kurth dhe tahir sinanin limoviqi me syloviqin ekan vra fatmiri pas lufte 2000 .3deri 2000 .9eka mbajt ne burg shtepiak shokun evet ku disa here umundua ta vriste por zoti i madh eshpetoj por sot me pare te kosoves qe e shiten po mbrohen te ueleksi dhe duke i bler ata qe din perta por manefund dolen ne siperfaqe se kush jan vrassit e shokve te vet
ASLLANI 26.05
E nderuar redaski e gazetes \"botasot\",akeni mundesi te na jepni mundesine ta lexojm komplet intervisten.ja vlene te lexohet kjo interviste mjafte interesante per lexusin e nderuar.
eggg 26.05
Pas bastisjes ne Velani te shtepise Rugoves nga nderkombtaret,dhe largimin e stafit te tij,vrasjet bien nen ZERO,se pe shof qe tu kankan perzi frenkvencat.
rifati 26.05
Po ju tregoi une kush asht Hasan Zeneli>1. Hasan zeneli asht ai qe edhe publikisht ka pranuar se ja ka puth doren Krimineles gjyqtares Danica Marinkoviqit.2. Ai eshte qe e qiti mixhen e vet Jonuzin ne burg, ku pastaj policia e mbyten ne burg,3. fatkeqsisht zahiri ka qelluar aty rastesisht ne kafene aty.4. Pyteni te gjith te burgosurit qe kan qene ne burg me Hasani, a ka i burgosur qe flete per hasanin mire, ai ishte me rrezikshem se gardianet.5. A e qiti ne burg agim makollin dhe se pse jane denuar kinse kan pasur me vra fadil suloviqin kurse tani ka shoqeri me te.6. O burra vet hasani eshte ai qe po zbeh figuren e Zahirit
ballabanpasha 26.05
O KANUNI I LEKES mos fol se nuk po dishe kurxho se ti nuk paske tru hiq
ton llapijani ffmain 26.05
I kam lexuar me rregull te gjitha komentet.Secili nga ne e ka te drejten ta jep mendimin e vet.Por asesesi nuk e shof te rregullt nese dikush ka perqarje kohe pase kohe dhe dalin duke ja permende emrat e tjereve prap,se ne e mendoj se permes komenteve dhe mendimeve te ndryshme jemi ba edhe si shoke.Ka disa dite qe nuk ndegjohet zeri i I.Krasniqit.Mendoj se esht ne pushim pershendetje dhe pa emra te njeri tjetrit ta tregojme se edhe na dijme dishka secili ne menyren e vete.Secili e dijme se kah dhe si anon.Kjo esht edhe ma interesante se perndryshe bahemi monoton.
zef doda ch 26.05
kanuni lekes,prap i formulove disa fjal te ndonje kenges,disa pershkrime palidhje,jo marti jo buka e jo kulaqi,haga dhe del ponte sot me kembngulje,dhe qysh at-her ka akuzu per kto krime,por mos harro se sherbimet franceze shpanjolle,grake,serrbe etj etj kan kundershtu burgosjen e kesaj klike hashimoviqe,ky tipi me farmerka qe 14 vjet ska guxu me fol se siq e vran zahirin e kishin vra edhe kta,A E DIN TI MOR KANUN LEKA QE PAS ARRESTIMIT TE Z.LIMA AS NJE VRASJE NUK KA NDODH MA,se sikur mos ti kishi pengu keta trima me farmerka nuk dot kishte RE te zeza mbi kosov,por keta hashimat me gjeth juve jani ka i mbroni ret e zaza, veq vazhdoni se frok do tju gjej edhe ma zi se mlladiqin,besa serrbija ika mbrojt ata se ata skan vra serrb,por neve skemi mi mbrojt keta shikistat se keta nakan vra neve,realiteti po ju shkakton deme te medha i nderuar,nje dit te afert dote qmendesh se si esht e mundur te jen shikistat ashtu,JU JENI ADHURUS TE SERRBEVE POR JU NUK JENI DUKE E KUPTU REALITETIN,SA I PEJ
qaushi 26.05
Tash te paska dalur gjumi o hasan.Zahiri nuk eshte me gjalle ti pohoj ose mohoj keto qfare ti thua mbas 14 viteve. Nje fjale e urte thote;kush ta bon ta bon i yti.Ti me pas dashtur zahirin aq shume nuk kishe pritur 14 vite o ti zotri,turpi bie mbi juve ne qoftese e keni ditur e keni heshtur.Ti duhesh denuar njejte si ata qe e tradhetuan zahirin.Te gjithe atedhetaret jane vrare ne pabesi me tradhti ,prandaj nuk duhet te ankohemi pse jane vrare shpiunat se kemi pasur me bollek,mjerisht kemi ende.
prizrenasi bonn gjermani 26.05
NESE O NEVOJA MI LIKFIDUE KETA KRIMINEL SIQ ESHTE THAQI LIMA SYLA DHE HALITI SHUM LET I LIKFIDOJ,NJE RAKET TOMAHOKA E LESHOJ EDHE KETA I LIKFIDOJ QE THOT POPULLI,NJE PILOT SHQIPTAR NGA AROPLAN BAJTSJA E USA AFER ADRADIKUT.
BEKIM 26.05
ndoshta keto fakte qe lexojme pas kaq shume vjetesh duken si te paverteta por nje gje po ju them bashkbisedues...drejtesia nje dite e gjen sado vone qofte shtegun e drites.jam e martuar ne ks dhe atje kam degjuar shpesh te flitet se zahir pajazitin e vune ne prite ata qe sot jan ende pushtet.ska falje per ata njerez qe shkelen mbi gjakun e atyre qe u flijuan per kosoven...qe likujduan djemt me te mire te saj per te qene vete ne pushtet...turp dhe as zoti e as kosova ska me jua fale rinine e gjakun e atyre qe keta e mohuan per karriget e tyre.flm
daniela 26.05
Ne emisionin per vrasjen e Zahirit vet ky veremi Nait Hasani kah tregon qysh jane takue te stacioni i autobusave ne Prishtine e kinse mas 10 minutave asht arrestue e prap asht lirue prej shkive (shume te rralle kan qene ata qe ikan lirue?)e pas atij takimi me kta Zahirin e vrane ,veq budalle me qen njeri se e kupton qe ky e ka trathtue .Ky idiot mendon qe shqipetaret hajn kashte.Ju lutem nese keni rast shikone edhe ndegjone me vemendje qysh e demaskon vetvehten-asht emisioni per Zahir Pajazitin.
niki 26.05
une mendoj se nazim bllaca edhe pse ka bere shume te keqija per mendimin time ky njeri do hyje ne histori dhe ketije njeriu duhet falure sepse tene fjala popullore thote trime eshte ai qe fale dhe burre ai qe pranon gabimin, ky njeri filloi te qete ne drite keto te keqia. mua vetem nje gje me intereson se si mund te flejne te qete ata njerze qe dine per keto vrasje keto pabesi keto tradhti dhe majne te mshehure keto gjera. o njerze zoti do ju denoj per keto pabesi keto tradhti a keni frike se duhet te dini se keni femije. zoti denon ku dhembe me se shumti. ju vrat njeriun qe dhesi plumbin e pare kunder policis srbe ju vrat shume tjere si ky, lavdi zahir pajaziti dhe gjithe trimave tjere,kurse te pabesve qe ben keto gjera zoti te mirret me ju pasi ne spo mirremi spo kemi force
eleganti montreal 26.05
ti \"bashkeluftetar i komandantit\" paske shkele edhe vet mbi gjakun e bashkeluftetareve sepse ke fjete 12 vjet, prite mos po te emrojne kryeminister e te heshtesh apo minister e poashtu te heshtesh!!!???
nora sh 26.05
shpresoj qe te zbulohen te gjitha vrasjet edhe para lufte edhe pas saj se keshtu nuk shkon ma krejt keto sherre naj kan bere pehlivanat e Nanos - H THaqi XH Haliti me kompani poshte hajnat e tradhetaret e kombit poshte profiterat e luftes na ropen per se gjalli
dani 26.05
pajtohem me kanuni i lekes, flisni me fakte ju lumte. ku na ishte ky \"bashkeluftetari\" i Zahir Pajazitit deri sot ,kur ka pas keto deshmi ,çfare ndergjegjje paska pas a çfare shpirti a. sa bllacat paskan me dal vaj halli per neve.
vlera 26.05
O analfabeti nga Zhitija e Llapit,libri i Gani Gecit eshte shkruar per ty e jo per mua. Une nuk lexoj libra të atyre qe i sulmojne koleget e partise me karrika te thyera. Vetem niveli yte qe i vlersone njerezit si tradhtare pa i njohur fare,lexojne libra te Gani Gecit. Ti zoteri Zhitija,duhesh ende te arsimohesh,niveli yt i arsimimit,nuk te jape mundesin,ma shume se kacine,e jo te ushtrosh rolin e hetuesit dhe prokurorit.Me ke permende ne komentin tuaj,se une,as qe merrem me komentuesit si ti.Lexoje komentin tim, dy tri here,ndoshta te hyne ne tru ndonji rreshte.Une kurre nuk beje pytje sa me jepe Kosova mua,por sa kame mundesi ti jape une Kosoves. Veprimtarija ime jetesore ka qene, dhe eshte ne sherbim te popullit Shqiptare.Kur te mbetem qe vlersimet e qiftit tende,te percaktojne besnikerin time ndaj Atdheut,atehere do ja marre vetit jeten,e nuk do te behem hore e rrezile para syve te botes.
Kanuni i Lekes 26.05
me ju tregu diqka per nahit hasani se baba i nahit hasanit ka qen deri ne diten e fundit kur ka hik serbija pi kosoves bashkpunotr i atynve e njo mir se edhe nahit hasani esht i njejti mos me na shit mend se babi i jem ka qen bash me at pis en burg edhe tregon se i kisht mir punt me ata njerz te burgut edhe gjith njerz qe jon burgos prej dugagjinit ka qen faj aj pis besomni ka ka deshi me i tregu per se gjalli mundet me u lajmru
arben.sokoli@hotmail.de 26.05
nuk duhet shum pune per zbulimin e vrasjes se Zahirit. duhet te dihet se kush ka gisht ne vrasjen e tij nga shëipëtarët
nebihi 26.05
Duhet cekur per te mose mbeture borgje se ndihmes te madhe ne organizimin e grupeve per stervitje ne Cerill,Raif Hoxha nga fsh.Stara sell i Ferizajit,nuk jane nji gjaku me Ahmet Hoxhen,sepse Raif Hoxha eshte i ardhure ne Ferizaj nga Cernica e Gjilanit nga nji familje patritike.Kurse zgjedhja e prof.Ahmet Hoxhes ishte bere sepse ai ishte deshmuare si njeri qe vdes per Kosove,kur edhe i kishte hapur gjyksin cetnikeve per ta vrar pasi qe ishte kacfyte me ta ne shkollen Normale ne Ferizaj gjate regjistrimeve te nexensve ne shkollen paralele.
Arberi 26.05
Sikurse edhe eshte dokumentuare se organizimin dhe stervitjen e grupit te pare e ka bere deshmori Ahmet Hoxha nga Pleshina e Ferizajit ne vitin 1991,i vrare ne burgun e Dubraves me 21.05.1999.Edhe grupi i dyte eshet organizuare nga deshmori Ahmet Hoxha,por ne kete grup kane qene te inkuadruare edhe Adem Jashari dhe Salih Ceku,kurse per Shqiperi e ka udheheq Salih Ceku.Kontaktet e prof. Ahmet Hoxhes ishin te rregullta me Adem Jasharin,Zahir Pajazitin.Per prof.Ahmet Hoxhen nuk eshte fol shume per shkkaqe diskrecioni.
Arbeni 26.05
Siç po shihet luftetaret e vertete disa jane nen dhe dhe disa bredhin rrugeve ose disa te tjere sikur populli vet rrojne te varfur po krenar sepse nuk kane asgje hakut kurse nje pjese tjeter e vogel te priveligjuar dhe te blinduar deri ne dhemb s'dihen se nga kush kane frike.Po keshtu jeta e tyre eshte se jane ndare nga shoqeria ku ata benin pjese.Ata ishin refugjate dhe kishin ne dore fondet humanitare,ata te cilet ishin ne Kosove bejne jete te njejte.Po mire qe po shkruan hasani sepse duhet te kuptohet e verteta edhe pse me vonese.
liridoni 26.05
ata te cilet e qiten ne prit patriotin me te madhe shaljan te madhin MEHE UKA ne dhjetore te vitit 1995 te njejtit jane ata qe e qiten ne prit ZAHIR PAJAZITIN .
bajgora 26.05
Te nderuar komentues-se.Si po shifet se te gjithe jemi hy ne mal pa sakice(sopate).Qdo gja qe mundohemi ta sqarojme qe nga ditet e sodit si ju ashtu edhe une, esht sikur ta ngranish pemen e papjekur.Ne ket kohe kur edhe shum shtete na duhen qe ta pranojne shtetin tone te ri Kosoven.Na mundohemi qe ti zgjedhim rastet e bera dhe qe qfaredo zgjidhje qe te bahet ata mjerisht nuk kthehen ma.Pra koha nuk na pret neve por na duhet ta presim kohen.Esht shum heret qe ti sqarojme gjanat sepse ketu kenaqet edhe armiku qe qdo e zeze erdhi prej tyre pra serbija.Edhe vetevetiu nese kane vdeke mundemi te jua lajme atyre se ata kane ra dhe ka vdeke.Bota pret prej nesh qe na te hecim perpara me pune dhe mendime.Na kthehemi me vite mbrapa.Edhe une ju takoj juve por e shof se nuk asht zgjedhje ne ket menyre.Nje te vertete e dije nese ke ba gjana qe nuk jane ne rregull ke per ta pague ate qe e ke ba.Prandej edhe me vjen inate qe krejt heronjet te vriten nga shqiptaret.Ato duhet lane krejt duarve te Serbis
zef doda ch 26.05
Nuk kam koment lidhur me artikullin, por po me duket real. Problemi kryesor sipas meje eshte te vertetohen keto gjera mire e mire dhe te njoftohet OPINIONI KOSOVAR e SHQIPTAR, se kush ishin heronjet e vertet te pendes dhe pushkes ne luften e fundit te Kosoves, e pastaj te shkruhet historia e jo te shkruajne HISTORI te re te KOSOVES disa njerez te dyshimt per t'i bere te dyshimtit heronje.Se fundi pa u liruar nga keqberesit e kombit nga cilado ane nuk mund te ecim perpara ,si ata ne Kosove ashtu edhe ata ne Shqiperi.
Ciceroni 26.05
Ju qe po i mbroni keta krimielet qe jane ne qeveri,edhe komandantet e vete shpallure.NE nuk jemi qe ta njullosime luften qe e kane ba luftetaret edhe komandantet e ndershem.PO i akuzojme keta komandantet e qe tashe po dele haptazi se kta nuk kane luftu edhe as qe kane pas mene te lufta po si te plaqkisine edhe te bejn likfidimet e njerzve qe kane luftu me gjithe shpirte.Vetem nje te ma tregoni ju qe i mbroni kta komandantet si munet me kane Gjeneral Sylejman Selimi pa asnje njohuri ushtarake qe po ju dha besen ai nuk di edhe as te perpilloje ndonje deklarate vet prej vetes se eshte takahyte,po si munde ta quajne veten do komandante ku nuk dine te bejne skicen e nje betej ata me se i sigurte jame se nuk dine ta bajne asnje prej ketyne komandantve te vet quajture.Pajazitine kta vet e kane qite ne gracke une kame pa venine menjeher pasi ka ndodhe keta qe po i permende Zeneli e dine enigmen e ksaj ngjarje.Edhe te gjithe duhet te daline edhe te ju nxerrin renat ktyne kriminelve te qeveris.
bardhi 26.05
O mosni bre se na mbytet.Keso shkrime jan me te renda se plumbi.A mos vall ne shqiptaret gjithmon pasmi jetuar me histori te rrejshme.A kemi pas ndonjeher luftetar apo vetem kengetar.A mos vall fajet i paska pas qiftelia qe paska zbuluar vetem trima.Me mir eshte te jesh frigacak se sa spiun.
gjilan(asi) 26.05
ka ekzistue perprpara nje levizje e ne ate levizje kan qene te angazhuar do te vetashtuquajtur komandanta te shtabit te uqk pas andej jan ba shik tash i kemi ne qeveri dhe parlament e te gjithe keta spo jau permendi emrin naj kan vra njerzit me te medhenj te kosoves ty kanunit te lekes po te pergjigjem une se a ka ndejt aj ne fremerka 14 vjet a jo , normal ne shtetet tjera keso vrasje jan zbuluar mbas 40 vjeteve minimum kur jan plakur kriminelat ose en mungese pasi kan vdekur ishalla keta te tonet do te denohen para plakjes ose sa te jene gjalle se keta njerz kinse komandanta te vetêshpallur ja kan hupur vlerat luftes se trimave dhe tash thirren se jan kunder uqk kunder uqk nuk ashte askush po jan kunder kriminelave qe skan per ta pare ditene tyre nese ka zot e ekziston dikund
fol per toke 26.05
kur te shruhet apo te tregphet nje ngjarje nga luftaduhet pasur kujdes dhe vemendje se çka me thene.Kosova eshte vend i vogel,njerzit njifen ndremejt vete,nuk ka vend per mshefje apo per te tertguar patriotizem.Nuk sulmohet luftetari ne menyre frontale se dikush prejpjestareve te uçk po thot sot me vetdije apo prej deshprimi.Ne rastin konkret ky person e perzin NaitHasanin per vrasjen e Z.Pajaziti.Permen data e nuk di çka.Mund te them se N.Hasani,jo vetem 10 ditepor dy muaj nuk ka qen ne gjendje ta njef nenen e vete lere te tregoj histori per luftetaret e uçk ku gjinden .Prandaj miq te dashur mos komentoni ne rase nuk jeni ne dijeni te rrjedhave historike te luftes.Te bejmkomente vetem ne baze te fakteve te dhenave te protagonistave te ngjarjeve.
qemal 26.05
O KOMENTUESI .nergut. SHUM MIR PO E DISHE UN KET nait hasanin nuk e njoh po sa her qe ka fol si mbas fjalve qe folke si do tradhtar qe na mundojshin ne burg te serrbis do inspektora shqiptar ashtu kur ky del ne televizion me halitin,limkn,taqin,kupen ja nisi me vjell
zhitia llap 26.05
Popull i mjer nuk besohet gjdo gje se qe shkruhet. Njerz jan te prir per shpifje . Une nuk e njof kete qe shkrun por per ta akuzu dikend duhet te kesh fakte. Ju lutem te jeni me te matur kur shkruni komente.
mali 26.05
Unë dua te them diç se personalisht i kam njohur familjen e Nait Hasnait e sidomos babgjyshin e tij i cili ka qenë inforbyroist i Rusisë e nuk mundet me dalë as ky ma i mirë, gjithashtu edhe babai i tij ka qenë ngusht i lidhur me UDB-ne në Prishtinë, kjo shumë lehtë mund të konfirmohet vetem me një pyetje berë ish-UDB-istave që kanë punuar në Prishtinë. dhe pastaj do te zbulohet kush eshtë Nait hasani
nergut 26.05
Nese vazhdon kjo krizë ekonomike, sociale dhe morale,shpejt do të vi dita që as vetveten nuk do ta njohim. E njerzit do ta pysin veten: ku kesh ne atë kohë, pse spash, pse snjeva, ndersa regjisoret do te ngajn per aranzhmani te reja.Uji boll ne mulli te .....
kolovica 26.05
E PERSHENDES ZOTIN --KRASNIQI PEJE se me te vertet qe ta kriminel qe ju i kini cek , por ka akoma!!!
shefqeti 26.05
ju vraft zoti ju vraft pushka o tradhtar ju vrat njerz me plot vizione me iden e vlerave kombetare ne emer te luftes vrat njerz perfitut materialisht populli duhet me u organizu e me ju marr te gjall ne shtepin e juaj e me ju gjvesh e neper ter kosoven me ju ngreh zhag e ter njerzija me ju pshy.kujtone luften e gjergj kastriotit e shum luftra te tjera.
ne dardani po kris ni tupan 26.05
DMTH. AZEM SYLA XH. HALITOVIQ, RRUGAQI I KS-se TAQI DO TE JEN TRATHTARE TE KOMBIT TON , HER DO KUR DO - DOM ME SHQYRTUE EDHE VRASJEN E KOMANDANTIT LEGJENDARE ADEM JASHARI , KOMANDANTIT DRINI, UKE BYTYQI ETJ,PRA SI PO SHIFET NUK PO DOJKOM ME I PAS PUNET MIRE , SE PER TE GJITHA KRIMET E KS-se DUHET TE PERGJIGJET pdk-ja DHE shiku ,I POSHTER SYLOVIQ...
shefqeti 26.05
Krijoni Kontakt