Close
Faqja 31 prej 54 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 540
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    bota sot

-

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?

Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit.
    Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.

Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.

Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj.

Në intervistën ekskluzive për “Bota sot” Hasan Zeneli tregon se kush ishin koordinatorët e Grupit të Llapit, të Drenicës dhe të Dukagjinit? Si i bë takimi ndërmjet Sali Çekut e Zahir Pajazitit? Pse Grupi i Llapit kundërshtoi dërgimin e Nahit Hasanit si koordinator për Grupin e Llapit? Kur është mbajtur takimi i parë në mes të Zahir Pajazitit e Nahit Hasanit? Kur është takuar për herë të parë Zahir Pajaziti me Azem Sylën dhe cila ishte porosia e Azem Sylës për Zahirin? Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova? Pse kur e pyeta Zahirin se si kalove në takim me Azem Sylën, Zahiri më tha: ”Hiqu tij, nuk dua as ta shoh më kurrë!”. Pse nuk u lejua që anëtarë të Grupit të Llapit të jenë edhe Nuredin Ibishit e Faik Pajaziti? Cila ka qenë porosia e Ibrahim Rugovës që i ka dërguar te Grupi i Llapit përmes Rexhep Gjergjit? Pse Azem Syla, Xhavlit Haliti, Ali Ahmeti e Sokol Bashota dëshironin të bëheshin “komandantë” të UÇK-së nga diaspora? Si u vra Zahir pajaziti vetëm 10 ditë pas arrestimit të Nahit Hasanit? Cilat in formacione ka mundur t’i japë policisë serbe Nahit Hasani i torturuar nga policia serbe? Pse kur u arrestova unë më 27 prill 1997, inspektorët e sigurimit më përmendin vazhdimisht “Abazin”, pseudonimin e Nahit Hasanit? Pse Nahit Hasani viktimë e kreut të dhunshëm të UÇK-së, që kanë emrin e Azem Sylës, Xhavit Haliti, Ali Ahmeti, Sokol Bashota? Pse kërkoj nga Azem Syla që të jap llogari për vrasjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahut?

Për të gjitha këto dhe mjaft detaje tjera interesante do të lexoni në disa vazhdime në gazetën “Bota sot”

Nga e majta; Hasan Zeneli, Zahir Pajaziti, Azem Zeneli, Agim Zeneli, Avni Ajeti dhe Shemsi Ajeti (fotografi e vitit 1995 në Tiranë)

Shpërndaje Komente (107) Kthehu | 25.05.2011
    Po te kish drejtesi shtet ligjor e funksional del qe shumicen e njerzeve,komandanteve te Uck-se ushtarve te zot te saj e njerzeve te te Kosoves del qe i kan vrar shqiptart tradhetart shqiptar kta kriminela qe sot e kan rrok Kosven ne dor pra kta ne krye me Gjavit Halitin e Azem Sylen.Pra kta jan qe kan luftuar kunder isntitucioneve te kosoves kta kan vrar ata qe nuk kan mendu si ta kta kan vrar pas shpine

filani 26.05

Sa here duhet tua bejm te kjaret na populli thjeshte i pa shkollu,te ashtuquajtunve ,vetedeklarumeve UCK! Ne realitet sishen gje vetem nje turme komunistash envero-stalinist, qe me ndihmen e envero-nanoistve te shqypnis i prin krimit ne Kosove. Shqyptaret i din ijet e vet. e din kush luftoj e kush sabotoj luften. e din te shkretit shqyptar se luhej nje dreq i madh ne kurriz te shqyptaris. Shkau bente gerdin ne kosove, te ashtuquajtunit udheheqesa te uck-es nga hotelt e tiranes nen drejtimin e mesimet e ishe sigurimit famekeqe, klosisto-enverist, benjen planet per pushtet! Komunistat per pushtet jan te njoftun se vrasin mbas shpine. qysh s eka bi kjo fare e psohter ne mest shqyptaris, se ka luftu a vra asnej shka.Lufta qe din te bejn komunistat ashete lufta me shqyptar.Populli duhet te ngrihet ne krahe te familjareve viktimave, te kerkon drejtesi.Kush e solli Kosoven ne kete gjendje, kush perpos komunisstve tinzar!

Uka L. 26.05

ju lumt zoteri hasani

luan 26.05

o te lumt hasan zenel trimi , i lexova do komentare dikush kshtu dikush ashtu , bil nje pse mas 12 vitev un jetoj ne gjermani e nuk muj flas lir prej shikut e aj i mjeri ne kosov ju lutem , popull i dashur i kosoves merreni guximin e folne te verteten si ne shtetet e evropes se ne evrop te xhith jan polici edhe ju mos e humbeni krimin po delni e folni ma mir von se kurr se populli ish ne kosov ne mjerim te skajshem e ishalla don zoti disa kriminel pastrohen flm

luan 26.05

ato fyerjet e tua ishin te pa kufizueshme edhe pse komenti im nuk kishte lidhje me ju,ju ,me lejuat tu drejtohem,e sa per noft sum kerset se kur ju keni trimri ti thuani dikujt gjak shkavi e serrbofil vetem pse e akuzojm shikun dhe e perkrahi dik martin,at-her duroje, ju jeni ai qe nakeni fyer,me mir te them me keni fyer,kurse tash del ketu dhe shet men duke than se ti nuk i perket asnje partije,besa ju edhe shprehjet i keni ashtu arrogante agrresive fyese vrasese,palidhj si,psh AJE I URITUR PER GJAK SHQIPTARI!!!!qflet ti ore skam koh te mirrem me ty se je simpatzant i tradhtarve vrasesve,ndoshta je nje nder ta dhe mundohesh me nxjerr mendimet per kliken e juve,ju ju urrej me shum se serrbet,se ju nakeni tradhtuar ne kohen mete duhur ne histori,ne at koh kur e luftojshim serrbin ju na vrat pas shpine,dhe kjo meka ndodh edhe mua dhe kam drejt te mbrohem dhe te akuzoj,ju jeni gjak serrbi he faren e flliqt,tash mu ngiten nervat ne rrnoft dik marti me gjeth nazim bllacen,

qaushi 26.05

Kanuni i lek dugagjinit qenke njeri i shkolluar kinse, mirpo spaske aspak marifet, qenke asi gomari me fakultet, sepse qenke rrit me buk komuniste si duket, e tash me eren e hashimit edhe xhavit halitit, qe edhe televizionet boterore ua kan treguar historine mafioze te tyre.per ty dhe ata qe i don ti kam vetem nji koment : Ky eshte fillimi i fundit te pakthyeshem.

Diaspora.uck 26.05

o hashim qysh pe sho tu paska

burimi 26.05

iksha vra kta njerz kta kriminela para popullit

berisha gjakov 26.05

Ti \"zoteri\" Qaushi- Edhe kur nuk jame prezente me komentet e mija,ti e permende nofken time.Keshtu ka ndodhe edhe ne artikullin paraprake, keshtu po ndodhe edhe tani.Zoteri Qaushi,e ke qfaqe deshiren qe te hetoshe te kaluaren time,tregom se ku munde ta dergoje adresen e cakte te banimit dhe numrin e telefonit.Nese je i uritur per gjak Shqiptari, munde te me identifikosh dhe te me eliminosh.Ti nuk i kupton mesazhet e mija.Une nuk jame as PDK as antare i asnji partije tjeter politike.Jame profesioniste ne lemine time.Une nga kendveshtrimi im situaten aktuale po e shofe si shume te rrezikshme,jo per ndonji individ,por per Kosoven ne pergjithesi.Jemi ne udhkryq,dhe te kanosur nga forca te errta.A po i percjelle mesazhet e pushtetareve Serbe per ndarje te Kosoves? A po e ndegjone heshtjen e BE-se?.Sigurishte jo,sepse je i preokupuar me hakmarrje.Je i ceket ne gjykime,dhe komentet e mija te duken\" kenge te pershkruara\"Nuk kam dashur te debatoj per kete teme,por po me detyron me thirrjet tua.

Kanuni i Lekes 26.05

Zoteri Qaush.E them se bahemi monoton nese te gjithe anojme ne nje ane.E kemi pase ne ate kohe nje burre te menqur dhe jetonte me vlla.Dikush e pyt Shytin si po e kaloni me Sadrin me vlla.Ai thot kurqysh edhe pse na e dijshim se e qojne mire nemes veti.Po si kurqysh i thone.Po ai kurre nuk po ma prishe mue veq shka ti thom thot qashtu asht bac.Te pershendes ty dhe tjeret.

zef doda ch 26.05

O HASHIM TI ME BANDEN TANDE KI ME DAL PARA DREJTSIS SE SKE LUFTU PER QLIRIM PO I KE PERDOR METODAT E STALINIT MORE GJAK PIRS TRADHTAR QISI KA KOSOVA O POPULL BUDALL QA PO PRITNI MERRNI EDHE ARRESTONI KTA PISA POSHT HAJNAT TRADHTART

gjermanija .de 26.05

O TE GJITH ATA QE PREJ OREVE TE PARA QE LUFTUAN DHE PENGUA USHTRIN QLIRIMTARE TE KOSOVES DUHET ME I PUSHKATU PA MARE PARASYSHKUSH JAN ATA e sa per kete HASAN ZENELI mas u vra ZAHIRI ky munet me fol tash mas 12 vjetve

besi 26.05

e vertet dhe shum shum e vertet eshte se pergjegjsia eshte tek syla thaqi haliti hasani dhe se nese nuk bashkpunojn per zbardhjen e rasteve duhet shpall tradhtar kombit dhe denuar me kanuuuuuuunnnnnn boll boll se erdh dita e popullit

leomesi 26.05

z,doda,po mundohem te kuptoj,por kot,pak po te kuptoj se po mundoheni te jeni i gjithanshem,per te mos ndihet keq dikush,apo per te qen i veqant nga komentuesit,Por me keto gjera qe ne ve detyrohemi te shprehemi,nuk jam dakord te ja bej dikujt rrafsh,apo te mundohem te kuptoj nje ide te poshter,nuk e kuptoj nje perkrahje qe i behet pdk,dhe kriminelave,KANUN LEKA nuk mund ta kuptoj at,apo me intereson te hetoj se qka interes ai qe perkrah kriminelat,e kurse HASAN ZENELIN e quan njeri me farmerka,ky nuk guxon te shpif se e rrok denimi ,d.m.than qe ky paska qka te flet,dhe nder sa mendime te ndryshme per kto vrasje qe kan ndodh nuk tolerohen edhe pse DOTNA BEHET MONOTON qe ju e keni then,Flm per mirkuptim ,ky esht mendimi im dhe ne ket drejtim jam i kjart dhew jo mendje leht te me tradhtojn rrugaqet e pdk me propaganda stliniste

qaushi 26.05

Disa kriminel te PDK dhe AAK kane likuidu shiptare kete e dine te gjithe ne KS. Keta jane reja e zeze.Po deri sa nuk largohen keta hajdute kurre KS nuk do perparoje.HARROJENI

Quni Peje. 26.05

po ky nait hasani edhe legjendarin Adem jasharin esht mundu ta qes ne kurth dhe tahir sinanin limoviqi me syloviqin ekan vra fatmiri pas lufte 2000 .3deri 2000 .9eka mbajt ne burg shtepiak shokun evet ku disa here umundua ta vriste por zoti i madh eshpetoj por sot me pare te kosoves qe e shiten po mbrohen te ueleksi dhe duke i bler ata qe din perta por manefund dolen ne siperfaqe se kush jan vrassit e shokve te vet

ASLLANI 26.05

E nderuar redaski e gazetes \"botasot\",akeni mundesi te na jepni mundesine ta lexojm komplet intervisten.ja vlene te lexohet kjo interviste mjafte interesante per lexusin e nderuar.

eggg 26.05

Pas bastisjes ne Velani te shtepise Rugoves nga nderkombtaret,dhe largimin e stafit te tij,vrasjet bien nen ZERO,se pe shof qe tu kankan perzi frenkvencat.

rifati 26.05

Po ju tregoi une kush asht Hasan Zeneli>1. Hasan zeneli asht ai qe edhe publikisht ka pranuar se ja ka puth doren Krimineles gjyqtares Danica Marinkoviqit.2. Ai eshte qe e qiti mixhen e vet Jonuzin ne burg, ku pastaj policia e mbyten ne burg,3. fatkeqsisht zahiri ka qelluar aty rastesisht ne kafene aty.4. Pyteni te gjith te burgosurit qe kan qene ne burg me Hasani, a ka i burgosur qe flete per hasanin mire, ai ishte me rrezikshem se gardianet.5. A e qiti ne burg agim makollin dhe se pse jane denuar kinse kan pasur me vra fadil suloviqin kurse tani ka shoqeri me te.6. O burra vet hasani eshte ai qe po zbeh figuren e Zahirit

ballabanpasha 26.05

O KANUNI I LEKES mos fol se nuk po dishe kurxho se ti nuk paske tru hiq

ton llapijani ffmain 26.05

I kam lexuar me rregull te gjitha komentet.Secili nga ne e ka te drejten ta jep mendimin e vet.Por asesesi nuk e shof te rregullt nese dikush ka perqarje kohe pase kohe dhe dalin duke ja permende emrat e tjereve prap,se ne e mendoj se permes komenteve dhe mendimeve te ndryshme jemi ba edhe si shoke.Ka disa dite qe nuk ndegjohet zeri i I.Krasniqit.Mendoj se esht ne pushim pershendetje dhe pa emra te njeri tjetrit ta tregojme se edhe na dijme dishka secili ne menyren e vete.Secili e dijme se kah dhe si anon.Kjo esht edhe ma interesante se perndryshe bahemi monoton.

zef doda ch 26.05

kanuni lekes,prap i formulove disa fjal te ndonje kenges,disa pershkrime palidhje,jo marti jo buka e jo kulaqi,haga dhe del ponte sot me kembngulje,dhe qysh at-her ka akuzu per kto krime,por mos harro se sherbimet franceze shpanjolle,grake,serrbe etj etj kan kundershtu burgosjen e kesaj klike hashimoviqe,ky tipi me farmerka qe 14 vjet ska guxu me fol se siq e vran zahirin e kishin vra edhe kta,A E DIN TI MOR KANUN LEKA QE PAS ARRESTIMIT TE Z.LIMA AS NJE VRASJE NUK KA NDODH MA,se sikur mos ti kishi pengu keta trima me farmerka nuk dot kishte RE te zeza mbi kosov,por keta hashimat me gjeth juve jani ka i mbroni ret e zaza, veq vazhdoni se frok do tju gjej edhe ma zi se mlladiqin,besa serrbija ika mbrojt ata se ata skan vra serrb,por neve skemi mi mbrojt keta shikistat se keta nakan vra neve,realiteti po ju shkakton deme te medha i nderuar,nje dit te afert dote qmendesh se si esht e mundur te jen shikistat ashtu,JU JENI ADHURUS TE SERRBEVE POR JU NUK JENI DUKE E KUPTU REALITETIN,SA I PEJ

qaushi 26.05

Tash te paska dalur gjumi o hasan.Zahiri nuk eshte me gjalle ti pohoj ose mohoj keto qfare ti thua mbas 14 viteve. Nje fjale e urte thote;kush ta bon ta bon i yti.Ti me pas dashtur zahirin aq shume nuk kishe pritur 14 vite o ti zotri,turpi bie mbi juve ne qoftese e keni ditur e keni heshtur.Ti duhesh denuar njejte si ata qe e tradhetuan zahirin.Te gjithe atedhetaret jane vrare ne pabesi me tradhti ,prandaj nuk duhet te ankohemi pse jane vrare shpiunat se kemi pasur me bollek,mjerisht kemi ende.

prizrenasi bonn gjermani 26.05

NESE O NEVOJA MI LIKFIDUE KETA KRIMINEL SIQ ESHTE THAQI LIMA SYLA DHE HALITI SHUM LET I LIKFIDOJ,NJE RAKET TOMAHOKA E LESHOJ EDHE KETA I LIKFIDOJ QE THOT POPULLI,NJE PILOT SHQIPTAR NGA AROPLAN BAJTSJA E USA AFER ADRADIKUT.

BEKIM 26.05

ndoshta keto fakte qe lexojme pas kaq shume vjetesh duken si te paverteta por nje gje po ju them bashkbisedues...drejtesia nje dite e gjen sado vone qofte shtegun e drites.jam e martuar ne ks dhe atje kam degjuar shpesh te flitet se zahir pajazitin e vune ne prite ata qe sot jan ende pushtet.ska falje per ata njerez qe shkelen mbi gjakun e atyre qe u flijuan per kosoven...qe likujduan djemt me te mire te saj per te qene vete ne pushtet...turp dhe as zoti e as kosova ska me jua fale rinine e gjakun e atyre qe keta e mohuan per karriget e tyre.flm

daniela 26.05

Ne emisionin per vrasjen e Zahirit vet ky veremi Nait Hasani kah tregon qysh jane takue te stacioni i autobusave ne Prishtine e kinse mas 10 minutave asht arrestue e prap asht lirue prej shkive (shume te rralle kan qene ata qe ikan lirue?)e pas atij takimi me kta Zahirin e vrane ,veq budalle me qen njeri se e kupton qe ky e ka trathtue .Ky idiot mendon qe shqipetaret hajn kashte.Ju lutem nese keni rast shikone edhe ndegjone me vemendje qysh e demaskon vetvehten-asht emisioni per Zahir Pajazitin.

niki 26.05

une mendoj se nazim bllaca edhe pse ka bere shume te keqija per mendimin time ky njeri do hyje ne histori dhe ketije njeriu duhet falure sepse tene fjala popullore thote trime eshte ai qe fale dhe burre ai qe pranon gabimin, ky njeri filloi te qete ne drite keto te keqia. mua vetem nje gje me intereson se si mund te flejne te qete ata njerze qe dine per keto vrasje keto pabesi keto tradhti dhe majne te mshehure keto gjera. o njerze zoti do ju denoj per keto pabesi keto tradhti a keni frike se duhet te dini se keni femije. zoti denon ku dhembe me se shumti. ju vrat njeriun qe dhesi plumbin e pare kunder policis srbe ju vrat shume tjere si ky, lavdi zahir pajaziti dhe gjithe trimave tjere,kurse te pabesve qe ben keto gjera zoti te mirret me ju pasi ne spo mirremi spo kemi force

eleganti montreal 26.05

ti \"bashkeluftetar i komandantit\" paske shkele edhe vet mbi gjakun e bashkeluftetareve sepse ke fjete 12 vjet, prite mos po te emrojne kryeminister e te heshtesh apo minister e poashtu te heshtesh!!!???

nora sh 26.05

shpresoj qe te zbulohen te gjitha vrasjet edhe para lufte edhe pas saj se keshtu nuk shkon ma krejt keto sherre naj kan bere pehlivanat e Nanos - H THaqi XH Haliti me kompani poshte hajnat e tradhetaret e kombit poshte profiterat e luftes na ropen per se gjalli

dani 26.05

pajtohem me kanuni i lekes, flisni me fakte ju lumte. ku na ishte ky \"bashkeluftetari\" i Zahir Pajazitit deri sot ,kur ka pas keto deshmi ,çfare ndergjegjje paska pas a çfare shpirti a. sa bllacat paskan me dal vaj halli per neve.

vlera 26.05

O analfabeti nga Zhitija e Llapit,libri i Gani Gecit eshte shkruar per ty e jo per mua. Une nuk lexoj libra të atyre qe i sulmojne koleget e partise me karrika te thyera. Vetem niveli yte qe i vlersone njerezit si tradhtare pa i njohur fare,lexojne libra te Gani Gecit. Ti zoteri Zhitija,duhesh ende te arsimohesh,niveli yt i arsimimit,nuk te jape mundesin,ma shume se kacine,e jo te ushtrosh rolin e hetuesit dhe prokurorit.Me ke permende ne komentin tuaj,se une,as qe merrem me komentuesit si ti.Lexoje komentin tim, dy tri here,ndoshta te hyne ne tru ndonji rreshte.Une kurre nuk beje pytje sa me jepe Kosova mua,por sa kame mundesi ti jape une Kosoves. Veprimtarija ime jetesore ka qene, dhe eshte ne sherbim te popullit Shqiptare.Kur te mbetem qe vlersimet e qiftit tende,te percaktojne besnikerin time ndaj Atdheut,atehere do ja marre vetit jeten,e nuk do te behem hore e rrezile para syve te botes.

Kanuni i Lekes 26.05

me ju tregu diqka per nahit hasani se baba i nahit hasanit ka qen deri ne diten e fundit kur ka hik serbija pi kosoves bashkpunotr i atynve e njo mir se edhe nahit hasani esht i njejti mos me na shit mend se babi i jem ka qen bash me at pis en burg edhe tregon se i kisht mir punt me ata njerz te burgut edhe gjith njerz qe jon burgos prej dugagjinit ka qen faj aj pis besomni ka ka deshi me i tregu per se gjalli mundet me u lajmru

arben.sokoli@hotmail.de 26.05

nuk duhet shum pune per zbulimin e vrasjes se Zahirit. duhet te dihet se kush ka gisht ne vrasjen e tij nga shëipëtarët

nebihi 26.05

Duhet cekur per te mose mbeture borgje se ndihmes te madhe ne organizimin e grupeve per stervitje ne Cerill,Raif Hoxha nga fsh.Stara sell i Ferizajit,nuk jane nji gjaku me Ahmet Hoxhen,sepse Raif Hoxha eshte i ardhure ne Ferizaj nga Cernica e Gjilanit nga nji familje patritike.Kurse zgjedhja e prof.Ahmet Hoxhes ishte bere sepse ai ishte deshmuare si njeri qe vdes per Kosove,kur edhe i kishte hapur gjyksin cetnikeve per ta vrar pasi qe ishte kacfyte me ta ne shkollen Normale ne Ferizaj gjate regjistrimeve te nexensve ne shkollen paralele.

Arberi 26.05

Sikurse edhe eshte dokumentuare se organizimin dhe stervitjen e grupit te pare e ka bere deshmori Ahmet Hoxha nga Pleshina e Ferizajit ne vitin 1991,i vrare ne burgun e Dubraves me 21.05.1999.Edhe grupi i dyte eshet organizuare nga deshmori Ahmet Hoxha,por ne kete grup kane qene te inkuadruare edhe Adem Jashari dhe Salih Ceku,kurse per Shqiperi e ka udheheq Salih Ceku.Kontaktet e prof. Ahmet Hoxhes ishin te rregullta me Adem Jasharin,Zahir Pajazitin.Per prof.Ahmet Hoxhen nuk eshte fol shume per shkkaqe diskrecioni.

Arbeni 26.05

Siç po shihet luftetaret e vertete disa jane nen dhe dhe disa bredhin rrugeve ose disa te tjere sikur populli vet rrojne te varfur po krenar sepse nuk kane asgje hakut kurse nje pjese tjeter e vogel te priveligjuar dhe te blinduar deri ne dhemb s'dihen se nga kush kane frike.Po keshtu jeta e tyre eshte se jane ndare nga shoqeria ku ata benin pjese.Ata ishin refugjate dhe kishin ne dore fondet humanitare,ata te cilet ishin ne Kosove bejne jete te njejte.Po mire qe po shkruan hasani sepse duhet te kuptohet e verteta edhe pse me vonese.

liridoni 26.05

ata te cilet e qiten ne prit patriotin me te madhe shaljan te madhin MEHE UKA ne dhjetore te vitit 1995 te njejtit jane ata qe e qiten ne prit ZAHIR PAJAZITIN .

bajgora 26.05

Te nderuar komentues-se.Si po shifet se te gjithe jemi hy ne mal pa sakice(sopate).Qdo gja qe mundohemi ta sqarojme qe nga ditet e sodit si ju ashtu edhe une, esht sikur ta ngranish pemen e papjekur.Ne ket kohe kur edhe shum shtete na duhen qe ta pranojne shtetin tone te ri Kosoven.Na mundohemi qe ti zgjedhim rastet e bera dhe qe qfaredo zgjidhje qe te bahet ata mjerisht nuk kthehen ma.Pra koha nuk na pret neve por na duhet ta presim kohen.Esht shum heret qe ti sqarojme gjanat sepse ketu kenaqet edhe armiku qe qdo e zeze erdhi prej tyre pra serbija.Edhe vetevetiu nese kane vdeke mundemi te jua lajme atyre se ata kane ra dhe ka vdeke.Bota pret prej nesh qe na te hecim perpara me pune dhe mendime.Na kthehemi me vite mbrapa.Edhe une ju takoj juve por e shof se nuk asht zgjedhje ne ket menyre.Nje te vertete e dije nese ke ba gjana qe nuk jane ne rregull ke per ta pague ate qe e ke ba.Prandej edhe me vjen inate qe krejt heronjet te vriten nga shqiptaret.Ato duhet lane krejt duarve te Serbis

zef doda ch 26.05

Nuk kam koment lidhur me artikullin, por po me duket real. Problemi kryesor sipas meje eshte te vertetohen keto gjera mire e mire dhe te njoftohet OPINIONI KOSOVAR e SHQIPTAR, se kush ishin heronjet e vertet te pendes dhe pushkes ne luften e fundit te Kosoves, e pastaj te shkruhet historia e jo te shkruajne HISTORI te re te KOSOVES disa njerez te dyshimt per t'i bere te dyshimtit heronje.Se fundi pa u liruar nga keqberesit e kombit nga cilado ane nuk mund te ecim perpara ,si ata ne Kosove ashtu edhe ata ne Shqiperi.

Ciceroni 26.05

Ju qe po i mbroni keta krimielet qe jane ne qeveri,edhe komandantet e vete shpallure.NE nuk jemi qe ta njullosime luften qe e kane ba luftetaret edhe komandantet e ndershem.PO i akuzojme keta komandantet e qe tashe po dele haptazi se kta nuk kane luftu edhe as qe kane pas mene te lufta po si te plaqkisine edhe te bejn likfidimet e njerzve qe kane luftu me gjithe shpirte.Vetem nje te ma tregoni ju qe i mbroni kta komandantet si munet me kane Gjeneral Sylejman Selimi pa asnje njohuri ushtarake qe po ju dha besen ai nuk di edhe as te perpilloje ndonje deklarate vet prej vetes se eshte takahyte,po si munde ta quajne veten do komandante ku nuk dine te bejne skicen e nje betej ata me se i sigurte jame se nuk dine ta bajne asnje prej ketyne komandantve te vet quajture.Pajazitine kta vet e kane qite ne gracke une kame pa venine menjeher pasi ka ndodhe keta qe po i permende Zeneli e dine enigmen e ksaj ngjarje.Edhe te gjithe duhet te daline edhe te ju nxerrin renat ktyne kriminelve te qeveris.

bardhi 26.05

O mosni bre se na mbytet.Keso shkrime jan me te renda se plumbi.A mos vall ne shqiptaret gjithmon pasmi jetuar me histori te rrejshme.A kemi pas ndonjeher luftetar apo vetem kengetar.A mos vall fajet i paska pas qiftelia qe paska zbuluar vetem trima.Me mir eshte te jesh frigacak se sa spiun.

gjilan(asi) 26.05

ka ekzistue perprpara nje levizje e ne ate levizje kan qene te angazhuar do te vetashtuquajtur komandanta te shtabit te uqk pas andej jan ba shik tash i kemi ne qeveri dhe parlament e te gjithe keta spo jau permendi emrin naj kan vra njerzit me te medhenj te kosoves ty kanunit te lekes po te pergjigjem une se a ka ndejt aj ne fremerka 14 vjet a jo , normal ne shtetet tjera keso vrasje jan zbuluar mbas 40 vjeteve minimum kur jan plakur kriminelat ose en mungese pasi kan vdekur ishalla keta te tonet do te denohen para plakjes ose sa te jene gjalle se keta njerz kinse komandanta te vetêshpallur ja kan hupur vlerat luftes se trimave dhe tash thirren se jan kunder uqk kunder uqk nuk ashte askush po jan kunder kriminelave qe skan per ta pare ditene tyre nese ka zot e ekziston dikund

fol per toke 26.05

kur te shruhet apo te tregphet nje ngjarje nga luftaduhet pasur kujdes dhe vemendje se çka me thene.Kosova eshte vend i vogel,njerzit njifen ndremejt vete,nuk ka vend per mshefje apo per te tertguar patriotizem.Nuk sulmohet luftetari ne menyre frontale se dikush prejpjestareve te uçk po thot sot me vetdije apo prej deshprimi.Ne rastin konkret ky person e perzin NaitHasanin per vrasjen e Z.Pajaziti.Permen data e nuk di çka.Mund te them se N.Hasani,jo vetem 10 ditepor dy muaj nuk ka qen ne gjendje ta njef nenen e vete lere te tregoj histori per luftetaret e uçk ku gjinden .Prandaj miq te dashur mos komentoni ne rase nuk jeni ne dijeni te rrjedhave historike te luftes.Te bejmkomente vetem ne baze te fakteve te dhenave te protagonistave te ngjarjeve.

qemal 26.05

O KOMENTUESI .nergut. SHUM MIR PO E DISHE UN KET nait hasanin nuk e njoh po sa her qe ka fol si mbas fjalve qe folke si do tradhtar qe na mundojshin ne burg te serrbis do inspektora shqiptar ashtu kur ky del ne televizion me halitin,limkn,taqin,kupen ja nisi me vjell

zhitia llap 26.05

Popull i mjer nuk besohet gjdo gje se qe shkruhet. Njerz jan te prir per shpifje . Une nuk e njof kete qe shkrun por per ta akuzu dikend duhet te kesh fakte. Ju lutem te jeni me te matur kur shkruni komente.

mali 26.05

Unë dua te them diç se personalisht i kam njohur familjen e Nait Hasnait e sidomos babgjyshin e tij i cili ka qenë inforbyroist i Rusisë e nuk mundet me dalë as ky ma i mirë, gjithashtu edhe babai i tij ka qenë ngusht i lidhur me UDB-ne në Prishtinë, kjo shumë lehtë mund të konfirmohet vetem me një pyetje berë ish-UDB-istave që kanë punuar në Prishtinë. dhe pastaj do te zbulohet kush eshtë Nait hasani

nergut 26.05

Nese vazhdon kjo krizë ekonomike, sociale dhe morale,shpejt do të vi dita që as vetveten nuk do ta njohim. E njerzit do ta pysin veten: ku kesh ne atë kohë, pse spash, pse snjeva, ndersa regjisoret do te ngajn per aranzhmani te reja.Uji boll ne mulli te .....

kolovica 26.05

E PERSHENDES ZOTIN --KRASNIQI PEJE se me te vertet qe ta kriminel qe ju i kini cek , por ka akoma!!!

shefqeti 26.05

ju vraft zoti ju vraft pushka o tradhtar ju vrat njerz me plot vizione me iden e vlerave kombetare ne emer te luftes vrat njerz perfitut materialisht populli duhet me u organizu e me ju marr te gjall ne shtepin e juaj e me ju gjvesh e neper ter kosoven me ju ngreh zhag e ter njerzija me ju pshy.kujtone luften e gjergj kastriotit e shum luftra te tjera.

ne dardani po kris ni tupan 26.05

DMTH. AZEM SYLA XH. HALITOVIQ, RRUGAQI I KS-se TAQI DO TE JEN TRATHTARE TE KOMBIT TON , HER DO KUR DO - DOM ME SHQYRTUE EDHE VRASJEN E KOMANDANTIT LEGJENDARE ADEM JASHARI , KOMANDANTIT DRINI, UKE BYTYQI ETJ,PRA SI PO SHIFET NUK PO DOJKOM ME I PAS PUNET MIRE , SE PER TE GJITHA KRIMET E KS-se DUHET TE PERGJIGJET pdk-ja DHE shiku ,I POSHTER SYLOVIQ...

shefqeti 26.05

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    ardian a po frigohesh a?kan fillu me jav numru ditet.
    Appp appp appp shihe dostin po hece bre bali hec se nuk ju ka mete gja tjeter veq per Bllacen me u kap.....Hajte shko bani shoqni ati qenit hajte.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Appp appp appp shihe dostin po hece bre bali hec se nuk ju ka mete gja tjeter veq per Bllacen me u kap.....Hajte shko bani shoqni ati qenit hajte.
    ku e ke marr ket shprehjen "balit",kjo nuk eshte e jotja,nje keshill kur ti perdoresh shprehjet e huazume,se pari pyt se qfar domethanje ka,se munesh me gabu.
    Sa i peket bllaces eshte nje nder trimat dhe herojt e kosoves,kurse per kriminelet eshte shum i rrezikshem.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    ku e ke marr ket shprehjen "balit",kjo nuk eshte e jotja,nje keshill kur ti perdoresh shprehjet e huazume,se pari pyt se qfar domethanje ka,se munesh me gabu.
    Sa i peket bllaces eshte nje nder trimat dhe herojt e kosoves,kurse per kriminelet eshte shum i rrezikshem.
    HAHAHHAHHHA po mos ta harrojme edhe banore i Serbise.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    ardian kto qe i ka postuar brari, ai i lexove?kto jan gjamt e viktimave te terrorit thaqohalitoazemo etj.keta kerkojn hakmarrje,kerkojn zhveshje,te ketyre krimineleve,zhveshje nga ajo mask qe e ka shkretnu popullin shqiptar.gjanat kan fillu me dal me shpejtesi te madhe.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    nuk ka lidhje se ku banon,krysorja krimit dhe krimineleve ua ka fut tmerrin ne bark,
    PS.ket shprehjen "bali",ti e din se te k ju bal i thon lopes,lopes se balme,e kurse llapi i thot vllaut,edhe ti e ke marr per ti the o vlla.Nejse deshta te pyes,a thua llapi do te mungoj,pasi qe e kan permen ne deklaratat e bllaces,a ty po ti len amanet,"balit" dhe HAHAhAHAHA?

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Oooo dian,me vjen keq per ty,u ka has sharra ne gozhd,pse ne se me vet pse?,bijo maca u ka dal prej thesit,sa ishte ne thes mir i keni pas punet,kurse tash keq valla nuk ju zgjati shum per fat te mir,besoj qe edhe te puna e juaj do te paguhet haraqi,vetem pregatitjet kan fillu,se un mesova ???? qe po dojn shum grupacione te organizume me marr hak,kunder vrasesve te patrioteve.Kujdes,sa eshte me heret,mos i kqyr kta thaqat e halitat,se kta e kan siguru,me u mshef ne rusi,po ju te vegjlit ku doni me ba voen.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    bota sot

-

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?

Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit.
    Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.

Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.

Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj.

Në intervistën ekskluzive për “Bota sot” Hasan Zeneli tregon se kush ishin koordinatorët e Grupit të Llapit, të Drenicës dhe të Dukagjinit? Si i bë takimi ndërmjet Sali Çekut e Zahir Pajazitit? Pse Grupi i Llapit kundërshtoi dërgimin e Nahit Hasanit si koordinator për Grupin e Llapit? Kur është mbajtur takimi i parë në mes të Zahir Pajazitit e Nahit Hasanit? Kur është takuar për herë të parë Zahir Pajaziti me Azem Sylën dhe cila ishte porosia e Azem Sylës për Zahirin? Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova? Pse kur e pyeta Zahirin se si kalove në takim me Azem Sylën, Zahiri më tha: ”Hiqu tij, nuk dua as ta shoh më kurrë!”. Pse nuk u lejua që anëtarë të Grupit të Llapit të jenë edhe Nuredin Ibishit e Faik Pajaziti? Cila ka qenë porosia e Ibrahim Rugovës që i ka dërguar te Grupi i Llapit përmes Rexhep Gjergjit? Pse Azem Syla, Xhavlit Haliti, Ali Ahmeti e Sokol Bashota dëshironin të bëheshin “komandantë” të UÇK-së nga diaspora? Si u vra Zahir pajaziti vetëm 10 ditë pas arrestimit të Nahit Hasanit? Cilat in formacione ka mundur t’i japë policisë serbe Nahit Hasani i torturuar nga policia serbe? Pse kur u arrestova unë më 27 prill 1997, inspektorët e sigurimit më përmendin vazhdimisht “Abazin”, pseudonimin e Nahit Hasanit? Pse Nahit Hasani viktimë e kreut të dhunshëm të UÇK-së, që kanë emrin e Azem Sylës, Xhavit Haliti, Ali Ahmeti, Sokol Bashota? Pse kërkoj nga Azem Syla që të jap llogari për vrasjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahut?

Për të gjitha këto dhe mjaft detaje tjera interesante do të lexoni në disa vazhdime në gazetën “Bota sot”

Nga e majta; Hasan Zeneli, Zahir Pajaziti, Azem Zeneli, Agim Zeneli, Avni Ajeti dhe Shemsi Ajeti (fotografi e vitit 1995 në Tiranë)

Shpërndaje Komente (107) Kthehu | 25.05.2011
    Po te kish drejtesi shtet ligjor e funksional del qe shumicen e njerzeve,komandanteve te Uck-se ushtarve te zot te saj e njerzeve te te Kosoves del qe i kan vrar shqiptart tradhetart shqiptar kta kriminela qe sot e kan rrok Kosven ne dor pra kta ne krye me Gjavit Halitin e Azem Sylen.Pra kta jan qe kan luftuar kunder isntitucioneve te kosoves kta kan vrar ata qe nuk kan mendu si ta kta kan vrar pas shpine

filani 26.05

Sa here duhet tua bejm te kjaret na populli thjeshte i pa shkollu,te ashtuquajtunve ,vetedeklarumeve UCK! Ne realitet sishen gje vetem nje turme komunistash envero-stalinist, qe me ndihmen e envero-nanoistve te shqypnis i prin krimit ne Kosove. Shqyptaret i din ijet e vet. e din kush luftoj e kush sabotoj luften. e din te shkretit shqyptar se luhej nje dreq i madh ne kurriz te shqyptaris. Shkau bente gerdin ne kosove, te ashtuquajtunit udheheqesa te uck-es nga hotelt e tiranes nen drejtimin e mesimet e ishe sigurimit famekeqe, klosisto-enverist, benjen planet per pushtet! Komunistat per pushtet jan te njoftun se vrasin mbas shpine. qysh s eka bi kjo fare e psohter ne mest shqyptaris, se ka luftu a vra asnej shka.Lufta qe din te bejn komunistat ashete lufta me shqyptar.Populli duhet te ngrihet ne krahe te familjareve viktimave, te kerkon drejtesi.Kush e solli Kosoven ne kete gjendje, kush perpos komunisstve tinzar!

Uka L. 26.05

ju lumt zoteri hasani

luan 26.05

o te lumt hasan zenel trimi , i lexova do komentare dikush kshtu dikush ashtu , bil nje pse mas 12 vitev un jetoj ne gjermani e nuk muj flas lir prej shikut e aj i mjeri ne kosov ju lutem , popull i dashur i kosoves merreni guximin e folne te verteten si ne shtetet e evropes se ne evrop te xhith jan polici edhe ju mos e humbeni krimin po delni e folni ma mir von se kurr se populli ish ne kosov ne mjerim te skajshem e ishalla don zoti disa kriminel pastrohen flm

luan 26.05

ato fyerjet e tua ishin te pa kufizueshme edhe pse komenti im nuk kishte lidhje me ju,ju ,me lejuat tu drejtohem,e sa per noft sum kerset se kur ju keni trimri ti thuani dikujt gjak shkavi e serrbofil vetem pse e akuzojm shikun dhe e perkrahi dik martin,at-her duroje, ju jeni ai qe nakeni fyer,me mir te them me keni fyer,kurse tash del ketu dhe shet men duke than se ti nuk i perket asnje partije,besa ju edhe shprehjet i keni ashtu arrogante agrresive fyese vrasese,palidhj si,psh AJE I URITUR PER GJAK SHQIPTARI!!!!qflet ti ore skam koh te mirrem me ty se je simpatzant i tradhtarve vrasesve,ndoshta je nje nder ta dhe mundohesh me nxjerr mendimet per kliken e juve,ju ju urrej me shum se serrbet,se ju nakeni tradhtuar ne kohen mete duhur ne histori,ne at koh kur e luftojshim serrbin ju na vrat pas shpine,dhe kjo meka ndodh edhe mua dhe kam drejt te mbrohem dhe te akuzoj,ju jeni gjak serrbi he faren e flliqt,tash mu ngiten nervat ne rrnoft dik marti me gjeth nazim bllacen,

qaushi 26.05

Kanuni i lek dugagjinit qenke njeri i shkolluar kinse, mirpo spaske aspak marifet, qenke asi gomari me fakultet, sepse qenke rrit me buk komuniste si duket, e tash me eren e hashimit edhe xhavit halitit, qe edhe televizionet boterore ua kan treguar historine mafioze te tyre.per ty dhe ata qe i don ti kam vetem nji koment : Ky eshte fillimi i fundit te pakthyeshem.

Diaspora.uck 26.05

burimi 26.05

berisha gjakov 26.05

Ti \"zoteri\" Qaushi- Edhe kur nuk jame prezente me komentet e mija,ti e permende nofken time.Keshtu ka ndodhe edhe ne artikullin paraprake, keshtu po ndodhe edhe tani.Zoteri Qaushi,e ke qfaqe deshiren qe te hetoshe te kaluaren time,tregom se ku munde ta dergoje adresen e cakte te banimit dhe numrin e telefonit.Nese je i uritur per gjak Shqiptari, munde te me identifikosh dhe te me eliminosh.Ti nuk i kupton mesazhet e mija.Une nuk jame as PDK as antare i asnji partije tjeter politike.Jame profesioniste ne lemine time.Une nga kendveshtrimi im situaten aktuale po e shofe si shume te rrezikshme,jo per ndonji individ,por per Kosoven ne pergjithesi.Jemi ne udhkryq,dhe te kanosur nga forca te errta.A po i percjelle mesazhet e pushtetareve Serbe per ndarje te Kosoves? A po e ndegjone heshtjen e BE-se?.Sigurishte jo,sepse je i preokupuar me hakmarrje.Je i ceket ne gjykime,dhe komentet e mija te duken\" kenge te pershkruara\"Nuk kam dashur te debatoj per kete teme,por po me detyron me thirrjet tua.

Kanuni i Lekes 26.05

Zoteri Qaush.E them se bahemi monoton nese te gjithe anojme ne nje ane.E kemi pase ne ate kohe nje burre te menqur dhe jetonte me vlla.Dikush e pyt Shytin si po e kaloni me Sadrin me vlla.Ai thot kurqysh edhe pse na e dijshim se e qojne mire nemes veti.Po si kurqysh i thone.Po ai kurre nuk po ma prishe mue veq shka ti thom thot qashtu asht bac.Te pershendes ty dhe tjeret.

zef doda ch 26.05

O HASHIM TI ME BANDEN TANDE KI ME DAL PARA DREJTSIS SE SKE LUFTU PER QLIRIM PO I KE PERDOR METODAT E STALINIT MORE GJAK PIRS TRADHTAR QISI KA KOSOVA O POPULL BUDALL QA PO PRITNI MERRNI EDHE ARRESTONI KTA PISA POSHT HAJNAT TRADHTART

gjermanija .de 26.05

O TE GJITH ATA QE PREJ OREVE TE PARA QE LUFTUAN DHE PENGUA USHTRIN QLIRIMTARE TE KOSOVES DUHET ME I PUSHKATU PA MARE PARASYSHKUSH JAN ATA e sa per kete HASAN ZENELI mas u vra ZAHIRI ky munet me fol tash mas 12 vjetve

besi 26.05

e vertet dhe shum shum e vertet eshte se pergjegjsia eshte tek syla thaqi haliti hasani dhe se nese nuk bashkpunojn per zbardhjen e rasteve duhet shpall tradhtar kombit dhe denuar me kanuuuuuuunnnnnn boll boll se erdh dita e popullit

leomesi 26.05

z,doda,po mundohem te kuptoj,por kot,pak po te kuptoj se po mundoheni te jeni i gjithanshem,per te mos ndihet keq dikush,apo per te qen i veqant nga komentuesit,Por me keto gjera qe ne ve detyrohemi te shprehemi,nuk jam dakord te ja bej dikujt rrafsh,apo te mundohem te kuptoj nje ide te poshter,nuk e kuptoj nje perkrahje qe i behet pdk,dhe kriminelave,KANUN LEKA nuk mund ta kuptoj at,apo me intereson te hetoj se qka interes ai qe perkrah kriminelat,e kurse HASAN ZENELIN e quan njeri me farmerka,ky nuk guxon te shpif se e rrok denimi ,d.m.than qe ky paska qka te flet,dhe nder sa mendime te ndryshme per kto vrasje qe kan ndodh nuk tolerohen edhe pse DOTNA BEHET MONOTON qe ju e keni then,Flm per mirkuptim ,ky esht mendimi im dhe ne ket drejtim jam i kjart dhew jo mendje leht te me tradhtojn rrugaqet e pdk me propaganda stliniste

qaushi 26.05

Disa kriminel te PDK dhe AAK kane likuidu shiptare kete e dine te gjithe ne KS. Keta jane reja e zeze.Po deri sa nuk largohen keta hajdute kurre KS nuk do perparoje.HARROJENI

Quni Peje. 26.05

po ky nait hasani edhe legjendarin Adem jasharin esht mundu ta qes ne kurth dhe tahir sinanin limoviqi me syloviqin ekan vra fatmiri pas lufte 2000 .3deri 2000 .9eka mbajt ne burg shtepiak shokun evet ku disa here umundua ta vriste por zoti i madh eshpetoj por sot me pare te kosoves qe e shiten po mbrohen te ueleksi dhe duke i bler ata qe din perta por manefund dolen ne siperfaqe se kush jan vrassit e shokve te vet

ASLLANI 26.05

E nderuar redaski e gazetes \"botasot\",akeni mundesi te na jepni mundesine ta lexojm komplet intervisten.ja vlene te lexohet kjo interviste mjafte interesante per lexusin e nderuar.

eggg 26.05

Pas bastisjes ne Velani te shtepise Rugoves nga nderkombtaret,dhe largimin e stafit te tij,vrasjet bien nen ZERO,se pe shof qe tu kankan perzi frenkvencat.

rifati 26.05

Po ju tregoi une kush asht Hasan Zeneli>1. Hasan zeneli asht ai qe edhe publikisht ka pranuar se ja ka puth doren Krimineles gjyqtares Danica Marinkoviqit.2. Ai eshte qe e qiti mixhen e vet Jonuzin ne burg, ku pastaj policia e mbyten ne burg,3. fatkeqsisht zahiri ka qelluar aty rastesisht ne kafene aty.4. Pyteni te gjith te burgosurit qe kan qene ne burg me Hasani, a ka i burgosur qe flete per hasanin mire, ai ishte me rrezikshem se gardianet.5. A e qiti ne burg agim makollin dhe se pse jane denuar kinse kan pasur me vra fadil suloviqin kurse tani ka shoqeri me te.6. O burra vet hasani eshte ai qe po zbeh figuren e Zahirit

ballabanpasha 26.05

I kam lexuar me rregull te gjitha komentet.Secili nga ne e ka te drejten ta jep mendimin e vet.Por asesesi nuk e shof te rregullt nese dikush ka perqarje kohe pase kohe dhe dalin duke ja permende emrat e tjereve prap,se ne e mendoj se permes komenteve dhe mendimeve te ndryshme jemi ba edhe si shoke.Ka disa dite qe nuk ndegjohet zeri i I.Krasniqit.Mendoj se esht ne pushim pershendetje dhe pa emra te njeri tjetrit ta tregojme se edhe na dijme dishka secili ne menyren e vete.Secili e dijme se kah dhe si anon.Kjo esht edhe ma interesante se perndryshe bahemi monoton.

zef doda ch 26.05

kanuni lekes,prap i formulove disa fjal te ndonje kenges,disa pershkrime palidhje,jo marti jo buka e jo kulaqi,haga dhe del ponte sot me kembngulje,dhe qysh at-her ka akuzu per kto krime,por mos harro se sherbimet franceze shpanjolle,grake,serrbe etj etj kan kundershtu burgosjen e kesaj klike hashimoviqe,ky tipi me farmerka qe 14 vjet ska guxu me fol se siq e vran zahirin e kishin vra edhe kta,A E DIN TI MOR KANUN LEKA QE PAS ARRESTIMIT TE Z.LIMA AS NJE VRASJE NUK KA NDODH MA,se sikur mos ti kishi pengu keta trima me farmerka nuk dot kishte RE te zeza mbi kosov,por keta hashimat me gjeth juve jani ka i mbroni ret e zaza, veq vazhdoni se frok do tju gjej edhe ma zi se mlladiqin,besa serrbija ika mbrojt ata se ata skan vra serrb,por neve skemi mi mbrojt keta shikistat se keta nakan vra neve,realiteti po ju shkakton deme te medha i nderuar,nje dit te afert dote qmendesh se si esht e mundur te jen shikistat ashtu,JU JENI ADHURUS TE SERRBEVE POR JU NUK JENI DUKE E KUPTU REALITETIN,SA I PEJ

qaushi 26.05

Tash te paska dalur gjumi o hasan.Zahiri nuk eshte me gjalle ti pohoj ose mohoj keto qfare ti thua mbas 14 viteve. Nje fjale e urte thote;kush ta bon ta bon i yti.Ti me pas dashtur zahirin aq shume nuk kishe pritur 14 vite o ti zotri,turpi bie mbi juve ne qoftese e keni ditur e keni heshtur.Ti duhesh denuar njejte si ata qe e tradhetuan zahirin.Te gjithe atedhetaret jane vrare ne pabesi me tradhti ,prandaj nuk duhet te ankohemi pse jane vrare shpiunat se kemi pasur me bollek,mjerisht kemi ende.

NESE O NEVOJA MI LIKFIDUE KETA KRIMINEL SIQ ESHTE THAQI LIMA SYLA DHE HALITI SHUM LET I LIKFIDOJ,NJE RAKET TOMAHOKA E LESHOJ EDHE KETA I LIKFIDOJ QE THOT POPULLI,NJE PILOT SHQIPTAR NGA AROPLAN BAJTSJA E USA AFER ADRADIKUT.

BEKIM 26.05

ndoshta keto fakte qe lexojme pas kaq shume vjetesh duken si te paverteta por nje gje po ju them bashkbisedues...drejtesia nje dite e gjen sado vone qofte shtegun e drites.jam e martuar ne ks dhe atje kam degjuar shpesh te flitet se zahir pajazitin e vune ne prite ata qe sot jan ende pushtet.ska falje per ata njerez qe shkelen mbi gjakun e atyre qe u flijuan per kosoven...qe likujduan djemt me te mire te saj per te qene vete ne pushtet...turp dhe as zoti e as kosova ska me jua fale rinine e gjakun e atyre qe keta e mohuan per karriget e tyre.flm

daniela 26.05

Ne emisionin per vrasjen e Zahirit vet ky veremi Nait Hasani kah tregon qysh jane takue te stacioni i autobusave ne Prishtine e kinse mas 10 minutave asht arrestue e prap asht lirue prej shkive (shume te rralle kan qene ata qe ikan lirue?)e pas atij takimi me kta Zahirin e vrane ,veq budalle me qen njeri se e kupton qe ky e ka trathtue .Ky idiot mendon qe shqipetaret hajn kashte.Ju lutem nese keni rast shikone edhe ndegjone me vemendje qysh e demaskon vetvehten-asht emisioni per Zahir Pajazitin.

niki 26.05

une mendoj se nazim bllaca edhe pse ka bere shume te keqija per mendimin time ky njeri do hyje ne histori dhe ketije njeriu duhet falure sepse tene fjala popullore thote trime eshte ai qe fale dhe burre ai qe pranon gabimin, ky njeri filloi te qete ne drite keto te keqia. mua vetem nje gje me intereson se si mund te flejne te qete ata njerze qe dine per keto vrasje keto pabesi keto tradhti dhe majne te mshehure keto gjera. o njerze zoti do ju denoj per keto pabesi keto tradhti a keni frike se duhet te dini se keni femije. zoti denon ku dhembe me se shumti. ju vrat njeriun qe dhesi plumbin e pare kunder policis srbe ju vrat shume tjere si ky, lavdi zahir pajaziti dhe gjithe trimave tjere,kurse te pabesve qe ben keto gjera zoti te mirret me ju pasi ne spo mirremi spo kemi force

eleganti montreal 26.05

ti \"bashkeluftetar i komandantit\" paske shkele edhe vet mbi gjakun e bashkeluftetareve sepse ke fjete 12 vjet, prite mos po te emrojne kryeminister e te heshtesh apo minister e poashtu te heshtesh!!!???

nora sh 26.05

shpresoj qe te zbulohen te gjitha vrasjet edhe para lufte edhe pas saj se keshtu nuk shkon ma krejt keto sherre naj kan bere pehlivanat e Nanos - H THaqi XH Haliti me kompani poshte hajnat e tradhetaret e kombit poshte profiterat e luftes na ropen per se gjalli

dani 26.05

pajtohem me kanuni i lekes, flisni me fakte ju lumte. ku na ishte ky \"bashkeluftetari\" i Zahir Pajazitit deri sot ,kur ka pas keto deshmi ,çfare ndergjegjje paska pas a çfare shpirti a. sa bllacat paskan me dal vaj halli per neve.

vlera 26.05

O analfabeti nga Zhitija e Llapit,libri i Gani Gecit eshte shkruar per ty e jo per mua. Une nuk lexoj libra të atyre qe i sulmojne koleget e partise me karrika te thyera. Vetem niveli yte qe i vlersone njerezit si tradhtare pa i njohur fare,lexojne libra te Gani Gecit. Ti zoteri Zhitija,duhesh ende te arsimohesh,niveli yt i arsimimit,nuk te jape mundesin,ma shume se kacine,e jo te ushtrosh rolin e hetuesit dhe prokurorit.Me ke permende ne komentin tuaj,se une,as qe merrem me komentuesit si ti.Lexoje komentin tim, dy tri here,ndoshta te hyne ne tru ndonji rreshte.Une kurre nuk beje pytje sa me jepe Kosova mua,por sa kame mundesi ti jape une Kosoves. Veprimtarija ime jetesore ka qene, dhe eshte ne sherbim te popullit Shqiptare.Kur te mbetem qe vlersimet e qiftit tende,te percaktojne besnikerin time ndaj Atdheut,atehere do ja marre vetit jeten,e nuk do te behem hore e rrezile para syve te botes.

Kanuni i Lekes 26.05

me ju tregu diqka per nahit hasani se baba i nahit hasanit ka qen deri ne diten e fundit kur ka hik serbija pi kosoves bashkpunotr i atynve e njo mir se edhe nahit hasani esht i njejti mos me na shit mend se babi i jem ka qen bash me at pis en burg edhe tregon se i kisht mir punt me ata njerz te burgut edhe gjith njerz qe jon burgos prej dugagjinit ka qen faj aj pis besomni ka ka deshi me i tregu per se gjalli mundet me u lajmru

nuk duhet shum pune per zbulimin e vrasjes se Zahirit. duhet te dihet se kush ka gisht ne vrasjen e tij nga shëipëtarët

nebihi 26.05

Duhet cekur per te mose mbeture borgje se ndihmes te madhe ne organizimin e grupeve per stervitje ne Cerill,Raif Hoxha nga fsh.Stara sell i Ferizajit,nuk jane nji gjaku me Ahmet Hoxhen,sepse Raif Hoxha eshte i ardhure ne Ferizaj nga Cernica e Gjilanit nga nji familje patritike.Kurse zgjedhja e prof.Ahmet Hoxhes ishte bere sepse ai ishte deshmuare si njeri qe vdes per Kosove,kur edhe i kishte hapur gjyksin cetnikeve per ta vrar pasi qe ishte kacfyte me ta ne shkollen Normale ne Ferizaj gjate regjistrimeve te nexensve ne shkollen paralele.

Arberi 26.05

Sikurse edhe eshte dokumentuare se organizimin dhe stervitjen e grupit te pare e ka bere deshmori Ahmet Hoxha nga Pleshina e Ferizajit ne vitin 1991,i vrare ne burgun e Dubraves me 21.05.1999.Edhe grupi i dyte eshet organizuare nga deshmori Ahmet Hoxha,por ne kete grup kane qene te inkuadruare edhe Adem Jashari dhe Salih Ceku,kurse per Shqiperi e ka udheheq Salih Ceku.Kontaktet e prof. Ahmet Hoxhes ishin te rregullta me Adem Jasharin,Zahir Pajazitin.Per prof.Ahmet Hoxhen nuk eshte fol shume per shkkaqe diskrecioni.

Arbeni 26.05

Siç po shihet luftetaret e vertete disa jane nen dhe dhe disa bredhin rrugeve ose disa te tjere sikur populli vet rrojne te varfur po krenar sepse nuk kane asgje hakut kurse nje pjese tjeter e vogel te priveligjuar dhe te blinduar deri ne dhemb s'dihen se nga kush kane frike.Po keshtu jeta e tyre eshte se jane ndare nga shoqeria ku ata benin pjese.Ata ishin refugjate dhe kishin ne dore fondet humanitare,ata te cilet ishin ne Kosove bejne jete te njejte.Po mire qe po shkruan hasani sepse duhet te kuptohet e verteta edhe pse me vonese.

liridoni 26.05

ata te cilet e qiten ne prit patriotin me te madhe shaljan te madhin MEHE UKA ne dhjetore te vitit 1995 te njejtit jane ata qe e qiten ne prit ZAHIR PAJAZITIN .

bajgora 26.05

Te nderuar komentues-se.Si po shifet se te gjithe jemi hy ne mal pa sakice(sopate).Qdo gja qe mundohemi ta sqarojme qe nga ditet e sodit si ju ashtu edhe une, esht sikur ta ngranish pemen e papjekur.Ne ket kohe kur edhe shum shtete na duhen qe ta pranojne shtetin tone te ri Kosoven.Na mundohemi qe ti zgjedhim rastet e bera dhe qe qfaredo zgjidhje qe te bahet ata mjerisht nuk kthehen ma.Pra koha nuk na pret neve por na duhet ta presim kohen.Esht shum heret qe ti sqarojme gjanat sepse ketu kenaqet edhe armiku qe qdo e zeze erdhi prej tyre pra serbija.Edhe vetevetiu nese kane vdeke mundemi te jua lajme atyre se ata kane ra dhe ka vdeke.Bota pret prej nesh qe na te hecim perpara me pune dhe mendime.Na kthehemi me vite mbrapa.Edhe une ju takoj juve por e shof se nuk asht zgjedhje ne ket menyre.Nje te vertete e dije nese ke ba gjana qe nuk jane ne rregull ke per ta pague ate qe e ke ba.Prandej edhe me vjen inate qe krejt heronjet te vriten nga shqiptaret.Ato duhet lane krejt duarve te Serbis

zef doda ch 26.05

Nuk kam koment lidhur me artikullin, por po me duket real. Problemi kryesor sipas meje eshte te vertetohen keto gjera mire e mire dhe te njoftohet OPINIONI KOSOVAR e SHQIPTAR, se kush ishin heronjet e vertet te pendes dhe pushkes ne luften e fundit te Kosoves, e pastaj te shkruhet historia e jo te shkruajne HISTORI te re te KOSOVES disa njerez te dyshimt per t'i bere te dyshimtit heronje.Se fundi pa u liruar nga keqberesit e kombit nga cilado ane nuk mund te ecim perpara ,si ata ne Kosove ashtu edhe ata ne Shqiperi.

Ciceroni 26.05

Ju qe po i mbroni keta krimielet qe jane ne qeveri,edhe komandantet e vete shpallure.NE nuk jemi qe ta njullosime luften qe e kane ba luftetaret edhe komandantet e ndershem.PO i akuzojme keta komandantet e qe tashe po dele haptazi se kta nuk kane luftu edhe as qe kane pas mene te lufta po si te plaqkisine edhe te bejn likfidimet e njerzve qe kane luftu me gjithe shpirte.Vetem nje te ma tregoni ju qe i mbroni kta komandantet si munet me kane Gjeneral Sylejman Selimi pa asnje njohuri ushtarake qe po ju dha besen ai nuk di edhe as te perpilloje ndonje deklarate vet prej vetes se eshte takahyte,po si munde ta quajne veten do komandante ku nuk dine te bejne skicen e nje betej ata me se i sigurte jame se nuk dine ta bajne asnje prej ketyne komandantve te vet quajture.Pajazitine kta vet e kane qite ne gracke une kame pa venine menjeher pasi ka ndodhe keta qe po i permende Zeneli e dine enigmen e ksaj ngjarje.Edhe te gjithe duhet te daline edhe te ju nxerrin renat ktyne kriminelve te qeveris.

bardhi 26.05

O mosni bre se na mbytet.Keso shkrime jan me te renda se plumbi.A mos vall ne shqiptaret gjithmon pasmi jetuar me histori te rrejshme.A kemi pas ndonjeher luftetar apo vetem kengetar.A mos vall fajet i paska pas qiftelia qe paska zbuluar vetem trima.Me mir eshte te jesh frigacak se sa spiun.

gjilan(asi) 26.05

ka ekzistue perprpara nje levizje e ne ate levizje kan qene te angazhuar do te vetashtuquajtur komandanta te shtabit te uqk pas andej jan ba shik tash i kemi ne qeveri dhe parlament e te gjithe keta spo jau permendi emrin naj kan vra njerzit me te medhenj te kosoves ty kanunit te lekes po te pergjigjem une se a ka ndejt aj ne fremerka 14 vjet a jo , normal ne shtetet tjera keso vrasje jan zbuluar mbas 40 vjeteve minimum kur jan plakur kriminelat ose en mungese pasi kan vdekur ishalla keta te tonet do te denohen para plakjes ose sa te jene gjalle se keta njerz kinse komandanta te vetêshpallur ja kan hupur vlerat luftes se trimave dhe tash thirren se jan kunder uqk kunder uqk nuk ashte askush po jan kunder kriminelave qe skan per ta pare ditene tyre nese ka zot e ekziston dikund

fol per toke 26.05

kur te shruhet apo te tregphet nje ngjarje nga luftaduhet pasur kujdes dhe vemendje se çka me thene.Kosova eshte vend i vogel,njerzit njifen ndremejt vete,nuk ka vend per mshefje apo per te tertguar patriotizem.Nuk sulmohet luftetari ne menyre frontale se dikush prejpjestareve te uçk po thot sot me vetdije apo prej deshprimi.Ne rastin konkret ky person e perzin NaitHasanin per vrasjen e Z.Pajaziti.Permen data e nuk di çka.Mund te them se N.Hasani,jo vetem 10 ditepor dy muaj nuk ka qen ne gjendje ta njef nenen e vete lere te tregoj histori per luftetaret e uçk ku gjinden .Prandaj miq te dashur mos komentoni ne rase nuk jeni ne dijeni te rrjedhave historike te luftes.Te bejmkomente vetem ne baze te fakteve te dhenave te protagonistave te ngjarjeve.

qemal 26.05

O KOMENTUESI .nergut. SHUM MIR PO E DISHE UN KET nait hasanin nuk e njoh po sa her qe ka fol si mbas fjalve qe folke si do tradhtar qe na mundojshin ne burg te serrbis do inspektora shqiptar ashtu kur ky del ne televizion me halitin,limkn,taqin,kupen ja nisi me vjell

zhitia llap 26.05

Popull i mjer nuk besohet gjdo gje se qe shkruhet. Njerz jan te prir per shpifje . Une nuk e njof kete qe shkrun por per ta akuzu dikend duhet te kesh fakte. Ju lutem te jeni me te matur kur shkruni komente.

mali 26.05

Unë dua te them diç se personalisht i kam njohur familjen e Nait Hasnait e sidomos babgjyshin e tij i cili ka qenë inforbyroist i Rusisë e nuk mundet me dalë as ky ma i mirë, gjithashtu edhe babai i tij ka qenë ngusht i lidhur me UDB-ne në Prishtinë, kjo shumë lehtë mund të konfirmohet vetem me një pyetje berë ish-UDB-istave që kanë punuar në Prishtinë. dhe pastaj do te zbulohet kush eshtë Nait hasani

nergut 26.05

Nese vazhdon kjo krizë ekonomike, sociale dhe morale,shpejt do të vi dita që as vetveten nuk do ta njohim. E njerzit do ta pysin veten: ku kesh ne atë kohë, pse spash, pse snjeva, ndersa regjisoret do te ngajn per aranzhmani te reja.Uji boll ne mulli te .....

kolovica 26.05

E PERSHENDES ZOTIN --KRASNIQI PEJE se me te vertet qe ta kriminel qe ju i kini cek , por ka akoma!!!

shefqeti 26.05

ju vraft zoti ju vraft pushka o tradhtar ju vrat njerz me plot vizione me iden e vlerave kombetare ne emer te luftes vrat njerz perfitut materialisht populli duhet me u organizu e me ju marr te gjall ne shtepin e juaj e me ju gjvesh e neper ter kosoven me ju ngreh zhag e ter njerzija me ju pshy.kujtone luften e gjergj kastriotit e shum luftra te tjera.

DMTH. AZEM SYLA XH. HALITOVIQ, RRUGAQI I KS-se TAQI DO TE JEN TRATHTARE TE KOMBIT TON , HER DO KUR DO - DOM ME SHQYRTUE EDHE VRASJEN E KOMANDANTIT LEGJENDARE ADEM JASHARI , KOMANDANTIT DRINI, UKE BYTYQI ETJ,PRA SI PO SHIFET NUK PO DOJKOM ME I PAS PUNET MIRE , SE PER TE GJITHA KRIMET E KS-se DUHET TE PERGJIGJET pdk-ja DHE shiku ,I POSHTER SYLOVIQ...

shefqeti 26.05
    Komente (115) Kthehu | 25.05.2011

shefqeti 26.05

kanuni i lekes,zhan polm.... po e dini qa po du me than per ket zhanm,,,, edhe ballisti i drenices te betuar per tradhti koki o ka shkru GANI GECI NIPI BAJRAKTARIT TE LLAUSHES bleje librin lufta pa maska e lexo kur nuk dini se askush nuk ta ngjet veq hajt po nait hasani e ka tradhtu se me kan atdhetar kta shpihunat sti kish lshu serrbija nga burgu hiq

zhitia llap 26.05

DO TE DALIN EDHE SHUME E SHUME VRASJE TE ATDHETARVE. MARRI MARRI.

Lyra 26.05

ka diqka ktu o komentator se une e njof mier se i trent seshte as budall jo po disa prej tyre jan gjall po mos u ngutni se do shifni te verteten se me duket do ti shihni kta patriotat e sodit ku po jesin. smunet me dal e me than qka ska qen se kta pdkecat per karrik i kan vra tan e tash duhet me u ballafaqu me tona krimet qe i kan ba po kta eshte gjynah me jetu ne kosov.

leo nga italia 26.05

ktu dalin te verteta deklaratat e serbit per dosjet e a.ahmetit dhe bashkpuntorve te tij si azem syla etj.

beli 26.05

O Qaush- flm per \"pershendetjen\".A mos po mendon se kam mbete pa goje?. Jo Qaush jo, sepse une i shof gjeret ndryshe nga ti.Une po e shofe se ne Kosove po luhet vallja e lugetereve.Heroi i popullit Zahir Pajaziti eshte vrare me 31 Janar 1997.Prej ateher kane kaluar 14 vjete.Ku ka qene ky kauboji ne farmerka qe 14 vjete?.Si po ndodhe qe prej rastit \"Bllaca\" , \"deshmitaret\" e shumte po dalin ne vazhdimesi?Si u be qe gjykata e Hages, pase hetimeve gjithperfshirese i liroj si te pafajshem Fatmir Limajne dhe Ramush Haradinajne, dhe pastaj z.Haradinaj kthehet ne Hage,kurse Z. Limaj,akuzohet nga EULEX-i me te njejten akuze?.Si u ba qe Dick Marty te shkruj raport per trafikim organshe,kur Haga i ka vlersuar si te pa baza qyshe me 2004?O Qaush, Shqiptaret nuk shofin ma large se hunden, per ate bien ne gracke.Krejt kjo qka po ndodhe eshte VALLE E LUGETERVE o Qaush.Lugetet e kane hetuar se rete e zeza kane filluar te ja zejne Diellin Kosoves,dhe kane filluar te hedhin valle, per hir te \"vertetes\"

Kanuni i Lekes 26.05

Hasan Zeneli te pegezoi per guximin qe e ke mar me fol te verteten e qe ne Kosove kjo nuk zene vend edhe shume pak eshte e popullarizuar.Kete e kam dite qe moti qe Nait Hasani e ka tradhetue Zahirin por a e ka tradhetue nga dajaku edhe metodat tjera kanibale qe i kane perdor shkiet kunder tij ate nuk e di por ky far Nait deputeti ka qen dashur te shkoi ne oden e QERIM PAJAZITIT edhe te kerkon te ia fal xhakun e Zahirit,Tradhetia neve shqiptarve na ka percjell neper te gjitha etapat historike qe nga Agroni e deri te Nahiti e qe do te vazhdon edhe me tutje jemi popull me infeksion ne gjak ai infeksion quhet TRADHETI

nostradamusi 26.05

TE MJERET ATA QE I KRYEN TE GJITHA ATO KRIME GJATE DHE MBASE LUFTE ,DUKE VRARE DJEMTE MA TE MIRE TE KOMBITE SHQIPETARE VETEM VETEM QE KETA TI MERRNIN MERITAT E LUTES PERE QLIRIMIN E KOSOVES .LAVDI DESHMOREVE POSHTE TRADHETARET DHE KRIMINELET.

musa lekaj 26.05

Kur te permendet Emri i Zahir Pajazitit duhet te ngrihemi ne Kamb ju lutem, gjithe e cili qe e ndjen veten Shqiptar ju Lutem ...ma shume nuk di une JO.

Lalpjani_ger 26.05

MORE SHOK SI PO DALIN KREJT E VERTETA DEL HERET APO VON po spo di qysh spo mushen men qeta kishe po dojn mi mrojt kta pisa bre ajon njerz kta a qa o puna e tyne ajde nuk din njeri njere mashtrohet se vet ska bo sen e i ligu munhet me ju bo lysh te fortit po dikur duhet me u mush men kto jon krejt te verteta qa jon tu fol tan edhe ky edhe bllaca edhe beniku edhe do tjer e duhet me fol edhe tjer edhe per agimin e sali qekun se edhe ata i ka vra dora e shqip folsit e po e kti grupi edhe njo bre qysh spo delni ju me na tregu ku kan liftu kta bre a kon e kan vra kta shok e vllazen shiptar kuptone se kta krejt qa kan bo e kan bo me ardh qaty ku jon kta kan qit djem shiptar neper prita se sot spermenen hiq kta i kan vra vet kta jau kan shit armt i kan qit tjert e jau kan mor kta skan liftu hiq kurkun me shka kurkun hiq kta qa ka dhon zekria cana ku shkel kama e ktyne nuk del bar nuk ka hajr toka shiptare mi pas kta as ali ahmetin as edi ramen krejt me shok te vet kta jon e keqja shiptave

MIXHA 26.05

E Vertteta eshte shume e menqur nuk mund te jetoj e si e mbfshehur

Llapjani_ger 26.05

Me vjen shume mire i nderuar luftetar i devotshem i ceshtjes kombetare Hasan Zeneli .Nuk mund te themi se e kemi mbaruar luften pa e denuar tradhtine. Nuk mund te bejme asnje perparin pa e pastruar vendin nga pislliku i spiuneve e tradhtareve qe si kameleonet shpesh dalin ne krye te puneve nderkohe qe luftaret e devotshem lihen perskaj madje edhe te vuajne pa pune e pa buke. Por dihet se kete komb e kane mbajtur e do ta mbajne te devotshmit e jo spiunet e tradhtaret qe meritojne perbuzjen tone. Kujtimi i Zahir Pajazitit, shokut tend te luftes, sot eshte me i gjalle se kurre!

Kolec Traboini 26.05

Ai qe e ka mizen ner kapuq kruhet vete, ska cajre pa u krue. Po nje gje ashete ma interesante Nait enveristi e Ali kuqaloshi te dyte kan pas te njetin pseudonim! ABAZI ! Ndoshta dallon me ate Abaz Gjuka?! Shfletoni paqavuren e filiales ZERI POPULLIT=ZERI KOSOVES, se cfare ashete shkrue aty ne vitet 80-ta e sidomos 90-tave! aty i keni tana paralajmerimet e krimit.Ka do te rrotullohet rrota e ksaj historie te zymt, nuk ka cajre pa u ndal para kamve autorve vertet,qofeshin shtisa, shpifesa,uredhe-dhensa ose zbatues te uredhnave, lemshi ka me u shpartallue nga aty ku ka fillua te peshtjellet.askush si ak shpetu hakut. Shqyptar durim dhe gjak-ftotesi dhe mend per tjera here, te mos ju besojem me te pa besve. Te mos lejojem me te na perseritet historia e dhimbeshme qe na hartuen misioneret shkie,miladini-mugosha-vukmanoviqi qe nga viti 1942, me ane te enver-fadil-ali sh. e hudhen kete fare te pist ne trungun Arbenor!

Uka L. 26.05

eshte marre per nait hasanin e azem sylen me qit prit ket njeri shum te madh shum trim siq ishte zahiri po kurr kosova ska me mujt me shku perpara sa na tutem se mos po fiton dikush ma shum e hajt qite prit po aj ka luftue per dit sodit qe pe gzojm ne e jo veq per veti po per krejt kosoven ka luftue lavdi zahir me shok tut e te gjith deshmorve...

llapi 26.05

si nuk ju vjen turp disave me i nda se nga kan qene luftetaret e lirise,jo prej llapi jo prej gollaki,jo prej drenice jo prej dugagjini...a mos valle ka luftuar zahiri per gollak a llap,jo por per kosoven e me shume per tere shqiptarine.une jam nga llapi dhe se mendoj se te gjithe e dine se kush ka vra shqipetar e kush serbe,ja se si po dalin gjerat dal nga dal,shum here kam ndegju se si njerzit thone se nazim bllaca eshte i qmendur,por une mendoj se aj di shume gjera dhe se askush nuk eshte aqe i krisur sa te thot se kam vra shqipetar vetem pse i perkisnin nje partie tjeter.dhashte zoti e mbledhim ne shqipetaret mend se me kriminela ne parlament e qeveri nuk shkohet askundi.A mos valle edhe hasan zeneli qenka i qmendur...te lumte o hasan zeneli.me respekt luli zvicer...

lulzim aliu zvicer 26.05

I nerumi mergimtari nga curihu i zvicrres, ke then fjale me mend. Ruana Zot nga ma e keqja, keto pune duan njerz te menqem per tu zgjidhe, duhet ligje dhe drejtesi. Mjafet me shqyqptari nga shqyptari ka pa zi. Dhent Zoti mos te ndodhe me te derdhet gjak shqyptari en Kosove. Te afermit e viktimave bien e zgjohen me ankethin kush si dhe pse nai vrau te dashmit e familjes?! kush jan ata qe na i quajten trathetar e akoma i quajn! Kush meshifet mbas keti kobi te zi!Pse nuk dalin haptas ta then ate, ta din mbare shqyptaria se kush ashete trathtar e kush shpif trathetar?! Dijeni nje gje o vllezen shqyptar, mjeri ai qe ka hy ne hak.Kriminelt, gjakataret sa do qe kan vepru tinezishet, sa do qe i meshefin e i manipulojen gjenat, gjurmet ju kan mbete! dikun e kan lene vetin shpalu! e kan vulos em dore te vete haramin e tyne! dhe kjo pakujdesi e tyne ka me i pru ne krize shpirtenore. Durim dhe kujdes, tek sa ka fillua lemeshi te shperdridhet.

Uka L. 26.05

Une nuk dote them asgje per kete qe qe paska per te thene Zeneli sepse ndoshta nuk duhet te them diqka qe nuk jam i sigurt,megjithate,\"ZBULU\"dote jet i menget,nese nuk zbulihet kush e thirri policine serbe -ekipin ekzekutues nga Peishtina per te vrare avokat Bajram KELMENDIN dhe ne munges te kesaj skuadre vrasese te Shqipetareve,erdhi ajo e fushe -Kosoves dhe ne vend qete vras veq Bajramin,vrau edhe dy djemet e tije...Mandej duhet te zbulohet se kush e spiunio te serbet se, Fehmi AGANI,i maskuar po ikete per Shkup (une sigirisht jo,por as ti njeri i rendomet)te cilin,e zbuluan ne tren serbet dhe pasiqe nuk pranoi te punoi per ta,e vrane me nje plumb..Po Xhemen (Xhemail MUSTAFEN) kush e vrau pas luftes dhe pse u vra ai njeri qe llogaritej ta zevendesonte Dr.Rugoven pas vdekjes se tije?Po Tahir Zemen,poe harroni,a?Ecim tej Rruges tradhetise:Po Tahir SINANIN e madh,kush e vrau?Kom.Teline kush e masakroi ne shkup bashk me shoke,qe te nesermen,ta daline \"LLAVOVITE\"sikur ata luftuan dhe i vrane

milazim ARIFI 26.05

Nahit Hasani apo Nait Hasani?A mos asht fjala per deputetin e tashem te parlamentit, Nait hasanin se ash nje peshtjellim ne kete rrefim...

Selimi 26.05

Kjo nuk don koment.Qeta jan ata trimat qe vrajshin naten e qanin diten zot bona qaren kam frigen se shum gjak ka me u derdhen ne Kosove.

mergimtari nga cyrihu i zvicrres 26.05

Nese tregim i vonuar i ketij \"patrioti\" do te ishte i vertet ai duhej te skuqej nga turpi.Ku ishte deri tani qe nuk e tregoi kete te \"vertet\". Dojna me u ba hore me ksi lloj patriotash.Eshte koha e fundit qe shteti te merret me ta.

Armendi 25.05

I nderuari Hasan, te falenderoj shume nga zemra per kete rrefim mjafte inreresant, ne lidhje me aktivitetet dhe vrasjen e Zahir Pajazitit. Disa kan shkruar edhe libra me plote te pa verteta. Me pa durim pres ti lexoj fejtonat tjere ne vijim.Te pershendet, bashkevendasi yte, Aliu nga Zvicra.

Ali Baba 25.05

MARRE marrre

negjipi 25.05

Kush dhe pse quhet tradhetare.E kemi mesuar shum me pare.Tradhetare quhet kush n,bese pret.Kush i shet njerzit e vet.Me tradhtare te bahet gropa.I thua mike e mbrapa t,kopa.I beson dhe ja thua gjanat.Shkone tradhtari i tregon t,tanat.Pra te paskemi lloj lloj mnyre.Lirisht krejt si tardhetare kqyre.Por tardhetija qenka e rande.Kur tradheton ti kombin tande.Dhe punon me armiqe t,popullit.Kjo loje bahet per t,pa ngopurit.Qe karrriere e kane qellimin.Per t,arrijte e perdore krimin.Karrierist edhe tradhetare.Mos ju ardht e mbramja mare.Se dy vjet me hjeke n,ket jete.Krejt te mirat i harron vete.Se njeriu e ka te shkrueme.Sipas puneve te marueme.Shka ke ba ke me e pague.Ja me smundje o trenue.Ja sheh keq ne femijt tu.E nuk mundesh me u ndihmu.Veq gjithqysh tradhtija t,vrane.Ti se dine pse keshtu t,gjan.Ke harrue shka ke ba.Zoti sheh dhe e dine qdo gja.Nuk ke qare pa e pague.S,ka ma keq se me tradhetue.Sidomos per interes.Pa i la krejt ai kurr nuk vdes.Venjau mendjen se si jane.Hake do dhane

zef doda ch 25.05

Te nderuare komentues, une personalishte isha ne nje takim ne Kantonin e Ste.Gallenit, ne nje Klube Shqiptare,ku kishim nje Mbledhje te Subjektit qe i takoja, dhe nderkohe erdhi nje djale i Ri dhe me tha se a ke mundesi qe te takoheshe mbase Tubimit me ate personin qe eshte mbedhtete teke shangu, dhe pa hezitim i thashe se po, pasi qe perfundoje takimi, yne u takova me te dhe u pershendetum, e ai me pyeti menjehere, te lutem qka e ke Zahir Pajazitin, une i thashe si ne shaka Vella, vertete, jo i thashe sikure ti, se nuke e kame te familjes, e ai ma ktheu, kure ju pashe shkurte ma kujtute te gjalle sepse qenke sikure te ishite Bineqe, apsolute po i perngjajeshe, dhe a bane te fotografohemi, sepse me te e kame mbajte nje klube te ushtrimeve se bashkute dhe e kame pase Shoke te shpirtit, i thashe po more pse jo dhe kemi bere foto me te, kurse une kame pase fatin ta takoje kure eshte shkue per Kosove sepse dokum. me te cilin ka udhetue e ka pregadite Vellau im.Pershendetje.

Ilir Toplica 25.05

As kush ne kete bote nuk mund te genjeje gjithmone.Edhe shume te verteta tjera kane per tu ndriquar.

Stjefen 25.05

ME NE FUND E VERTETA DUL NE SHESH DR IBRAHIM RUGOVA SIKUR TE MOS E KISHTE KOSOVA SOD DO TE ISHIM NE BEOGRADAM SHUM DHEMBJE PER TE GJITH NJERZ E MDHAJ QE U VRAN SI; GJEMAJL MUSTAFA TAHIR ZEMA ZAHIR PAJAZITI SALI QEKU AHMET KRASNIQI SIKUR TE MOS ISHIN KTA NJERZ SOD NUK DO TE KISHIM LIRIJALA LIRI PO ENDE NUK JEM NE LIRI DERISA KIMINELAT TE ZHDUKEN SI HASHIM THAQI AZEM SYLA GJAVIT HALITI FATMIR LIMA KTA JAN NJERZIT KUNDER KOSOVE HAPNI SYT O POULL E TE LIROHEM NGA KTA KRIMINELA JA SOD JA KURR

KRASNIQI PEJ 25.05

KANUNI LEKA KU JE MOR TI,KU JENI JU QE ME THUANI MU SE JAM GABEL GJAK SHKAVI,TRADHTAR E UDBASH,VETEM PSE E URREJ PDK DHE GJAVITOVIQAT,KU JENI JU TE PDK QE FJALEN E PAR E THOJSHI ,hashimi fitoi luften,hashimi shpalli panvarsin,hashimi anej e hashimi kendej,e mor KANUN LEKA,VETEM DESHA TE PERRSHENDES,E JO TE FYEJ SIKUR JU

QAUSHI 25.05

turp duhet tu vij se sipas juve pjesa me e madhe e deshmorve qenkan vrar prej shokve te vet tash po i qitni ne fushe te gjitha te kqijat kur nuk keni zen pozita tash sulmoni shoket e idealit

rifa 25.05

Kjo do te zgjidhej shume shume lehte sikur komandanti i ZOLL,Rrustem Mustafa te mos behej kukull e Hashim Thaqit i cili vetem edhe KIET e Burojes.Sikur ky TZV komandant te ishte pak burre do ti interesonte e kaluara e parardhesve te tij. Por jo,perkundrazi me urdher te Hashimit e ka perqa dhe e ka ule moralin e ushtareve te vet dhe si rezultat i kesaj sot nuk guxon me kalu kembe neper Podujev nga frika se ushtaret te cilet i ka komanduar dje do ta sulmojne. TMERR.

Veterani 99 25.05

shqiptari është mendjelehtë,,,mjafton nje genjeshter e thejshtë e shkijeve dhe perqarja është fakt,,,me sumë i besojm nje genjeshtre te shkaut se vetvetes., popull majmun

bekimi 25.05

e vertet kosova niher nuk duhet me kerku largimin e eulexit se kta jan cosa nostra e kosoves ktu vrasje duhet me hetuar se pari per gervallen e ahmet krasniqin enver duhet hetua Sabri Novosellen

agron 25.05

ej po amunet mem dhan dikush pej komentusve ni sqarim,po si mund taprsni ju ket fjal te azem syles qe ka dhan urdher per me ba atentat ndaj ish presidentit rugova dhe per qfar arsyeje.asesht ky sipas jush emeje kriminel .qjan kto akuza kove te fundit per azem sylen diqka prapa qendron,edhe depotet nuk funksionon shteti hashim thaqit as 5 perqind e kuasht 100 perqindshi..edhe populli diqka spo shihet se asht gjall apo jan ra edhe kta pre e korupcionev shantazhev te njerzve qe perfitojn shum e kta ne fjal e kan ba popllin per vete,,

najki ch 25.05

o zotri mergimtari luzern nuk i kan shpall ata vrasesit heronj por edim te xhith kosova kush ka qen zahir pajaziti e qka ka veprue aj asht kan uk ika pas 2 zemrae un kam qen rastesisht prezent kur e ka nxierr automyatikun e ka shti un shka e ka lan rat e asht edeh e mujtne qe qifti i atij azem syliqit qe eka vra se njerin e zotit na shqwiptaret kem marak me zhduk

dumoshi 25.05

Ku shkoi gjaku i deshmorve, kush i vrau???i vran shqip folsat syloviqi-dobrunoviqi- zharkoviqat-nahitat dhe shpiunat qe punun me UD-en serbe.Kta njerz dhe bashkpuntort e tyre duhet qit ne litar ne qender te qytetit.Qe e kan shkatrrue kosoven me shum vite.

skandinavi 25.05

ky frajer me bateria gjithmon ka qene ne sherbim te UDB ,e njofi moti kete surrat,kur thane se ka qene ne lufte jane qudit te gjithe...

gimi 25.05

Si eshte e mudur qe ky kriminel vrases i shqiptarve te jet edhe deputet tani,zoti e vraft se edhe fyryren e vrasesit e ka ky kriminel.

luani 25.05

Vrasesit e Zahir Pajazitit , janë të njëtit që i vranë Sali Qekun, Ismet Jasharin, Ahmet Krasniqin, Edmond Hoxhën , +++! Në emer të kinse ishin \"bashkpunëtorë të UDB-së\", Vrasesit ishin vet bashkpuntorë të ngusht dhe të paguar të UDB-së. Janë po ai grupi i njëjt që i vrau Kadri Zeken , Jusuf dhe Bardhosh Gërvallën. Të gjithë i vrau dora e bashkpuntorve të UDB-së. Një gjurmim që është bërë dhe vazhdon ende duke u gjurmuar ,detajohet se në vrasje të të lartpërmendurve, përveq këta që përmendën në artikull , janë direkt të përfshirë edhe vëllëzerit Kelmendi nga Peja . Njëri prej vëllëzerve ishte deputet i kuvendit pas luftës ndërsa tjetri ishte edhe \"bashkëluftetar \" i Zahirit dhe pjestar i UCK-së .Këta të fundit kan kryer disa vrasje të kundrshtarve politik në rajonin e Dukagjinit me porosi të SHIKUT.

Tokë e Përgjakur 25.05

oj kosove pse pritni ma e nuk dilni ne protesa per kriminelt e serbijes azem syla-xhavit haliti-e xhabir zharku- e shum te tjer se faktet jan te bollshme se keto njerz e kan perqa ushtrijen e repblikes kosoves ti vet me cilin parti je lufta nuk bahet me parti po per vendin me shliruhe e keto kriminela naka hup shum ushtar dhe politikan te fort te kosoves veq po ju them diqka o popll do te bahet von se hala keni deshmitar te shumt qe kan frik prej kteyre kriminelave qe jan ne pushtet me treguhe se keni muhabit ne fund po vitete po kalojn e na po jesmi brapa evropes me kriminel drejtsi julutem sa mashpet oj kosov

ivaje 25.05

KOMENTUS JU NUK MUNDENI ME I QUAJT NJERZIT TRADHETARE VETEM SE VETEM NUK KANE MUNDUR ME GJETE GJUHE TE PERBASHKET GJATE LUFTES.duhet njeher te e kuptoni nocionin tradhetare,dhe se kur duhet dikend te e quajme tradhetare,leht eshte me i shkruajt dy shkronja,mirpo duhet me dite se qka po shkruan dhe sa ka vler ai shkrim.

zhan poll belmondo 25.05

zahir pajaziti edmond hoxha hakif zejnullahi i kane vra shkijet pik dites edhe ska mujt mej zane kerkush kta ikane qit drenica une kurth qita komandant qe po rrehin xhyks

nol llapiani 25.05

Po dalin ne drite te gjitha poshtersirat qe i kane ba gjate luftes bashkpuntoret e Hashimit,vdekje te gjitha atyre qe vrane luftare shqiptare vetem per interesa te tyre partiake.Pushofsh ne paqe Zahir Pajaziti.

behari 25.05

LLAPI;se ZAHIR PAJAZITI KY LEXHEND,nuk eshte llapjan,PO KY ESHTE GOLLAK,E GOLLAK E LLAP ,ka dallime te medha,mirpo kjo eshet shume e kjart se ky ka luftue per kosove,A JU LLAPJANET MOS U KREKOSNI ME ZAHIRIN SE ESHTE LLAPJANE,se ju llapjanet kur eshte per lvdata e mundoheni me e pervetesu,e kur diqka nuk ju pelqen thuani se nuk eshte llapjane,E JU LLAPJANET LENI DOKRRAT SE GOLLAKU NUK HANE BARE

zhan poll belmondo 25.05

tetova, kjo nuk ka te ben me krejte ushtaret e thjeshte. Aliu,Bardhyli, Fazliu jan pjestar te grupit krye kriminel, I.kelmendi, Azem S. Xhavit H. dhe disa tjere qe kan me dale ne vazhdimin e skenes! Pati nje percamje, ne vitet 19997-1998 nje mos marreveshje ne mest keti grupi envero-nanoist, u ndan ne dy grupe, kjo u be per interesa te majtistve ishe sigurimesave enverist en krye me klosistat nanoist! disa te ashtuquajtun kryesi e UCK-es u distancuan nga Aliu, fazliu dhe disa tjere, Bardhyli mbeti ne krahun tjeter, te A.Syles, Xhavit H. Ram bujes e tjere. ketu ashet luajt nje dreq i madh, si lejoi populli shqyptar i Kosoves kete nuk di, qe banditet enverist te shfrytezojen rastin e te bejen ate qe ndodhi! Kjo band vrastare komplet ishte e dirigjueme nga majtistet e shqypnis, milo-nano-majko-gjinusho-ramizo-negjmije- miladinave, Lufta e tyne ishte kundershtaret politik, krahu Dr Rugoves. krimi sa ka fillua te zbulohet! Keni durim.

Uka L. 25.05

do me thene dosjet e ali ahmetit(bdi) nuk qenkan te falsifikuar por qenkan shume te verteta kuku tmer i zi kush na paska udhheq luften bire i shkines

tetova 25.05

Dale nga dal po ju vie fundi, gjakepirsave dhe trathetareve te kombit, siq eshte ky far kapadahija me shoke te tije, keta kane bere vetum percarje dhe . sic e deklaron i nderuari, Hasan Zeneli, duhet te zbardhen te gjtha vrasjet. poshte shiku,, poshte hajnat, rrofte populli shqipetare, rrofte i madhi Zahir, i madhi Adem, i madhi SALI QEKU,te gjithe keta qe flasin te verteten dhe e tregojne rastin , per te berat e ketyre matrapazeve.ne burge te gjthe hajnat, sice jane azem syla , xhavit hajni, e te gjithe hajnat, boll me keta matrapaz.

ilir 25.05

Kjo nuk ka te ndalun me, i kan then te menqmit, se nuk mbetet tratheti, krim, gjak, pa u zbulu. Skenaret e kobeve ndershqyptarejan gjalle e shnoshe si kokerra e molles, dihen se kush jan. Drejtesia duhet ta jep fjalen e fundit. kete kerkojen te dashurit e viktimave, zbardhjen e krimit dhe drejtesia te vin ne vend. Pikespari duhet gjetur shqyptar qe din ta bin ne vend drejtesin!Me kete pushtet qe kem sot zor se ushtrohet drjtesia ne baza ligjore!

Uka L. 25.05

vatlavdet lepekste po shkrihen si fluska sapuna.Po ju dalin te keqijat ne fushe.Nje fjale popullore thote mos e livdo veten po lere dikush tjeter ta thote.Keta lilipuca gjoja si komandanta te vetshpallur benin sipas tekave te tyre gjoja ne emer te shtabeve.Ngadaldal po thuhet e verteta sepse keta edhe ne perendim pergaditnin njerez per te vrare njerez qe si perkisnin idologjise komuniste te stepeve ruse.Koha po punon per te verteten.

shabani 25.05

shum keq me vra shqiptarin per interesa veta zoti i denofte ata qe kan vra shqiptar ne prita atentate per me perfitu per veti nje dite te gjith do te japin llogari per kto qe kan bo...e mos e perlyni krejt drenicen se nuk jon krejt si azemi e jakupi e thaqi flm mirkuptim

ardi drenas 25.05

O Shqipëtare vrases te fytyrave ma te njohura te kombit tone janxhaviti ,Azemi...jeimi ne duar te kriminelave...

Strellci 25.05

Te nderuar miq qe komentoni ne keto momente e gjat gjith kohes neve poi lexojme komente tuaj,juve falenderit por kisha nje lutje per ju. ju lutem qe te jeni sa me te qete gjat komenteve dhe te mos na nderlidhni me Dik Marta e Nazim bllaca sepse ne skemi lidhje me ta e ne veqanti me Dik martin , nje njeri pro serb icili doemos dotja mveshi U Q K-se gjerat me te kqija qe ne shqipetaret ato gjera nuk i kemi ber kurre. poashtu them me plot pergjegjesin e fjales se kurre nuk qendrojne brenda U Q K-se.
    hasan zeneli 26.05

Njerz kush e VRAU Agim Ramadanin a e dini edhe kete.
    agroni 26.05

filani 26.05

Uka L. 26.05

ju lumt zoteri hasani
    luan 26.05
    luan 26.05

qaushi 26.05

Diaspora.uck 26.05

burimi 26.05
    berisha gjakov 26.05

Kanuni i Lekes 26.05

zef doda ch 26.05

gjermanija .de 26.05
    besi 26.05

leomesi 26.05

qaushi 26.05

Quni Peje. 26.05

ASLLANI 26.05

eggg 26.05
    rifati 26.05

ballabanpasha 26.05

zef doda ch 26.05

qaushi 26.05

BEKIM 26.05

daniela 26.05

niki 26.05

eleganti montreal 26.05

nora sh 26.05

dani 26.05

vlera 26.05

Kanuni i Lekes 26.05

nebihi 26.05
    Arberi 26.05

Arbeni 26.05

liridoni 26.05

bajgora 26.05

zef doda ch 26.05

Ciceroni 26.05

bardhi 26.05

gjilan(asi) 26.05

fol per toke 26.05

qemal 26.05

zhitia llap 26.05

mali 26.05

nergut 26.05

kolovica 26.05

shefqeti 26.05

Ne ket vere bahen dy vite qe bashk me nje mik i cili ne Gollake kishte nje mik edhe ai ishte ushtarak i madhe i krahut te Tahir Zemaj dhe shkuam edhe te Memorendumi dhe varri i Zahir Pajazitit.Ajo Kulle ishte e mbaruar nga fondi i AAk-se.Se edhe ishte per ta vizituar se shum mire e kishin mbaruar.Me vone ne pritje erdhen edhe miqe te atij qe ishim ne vizite.U bisedua shum per trimerit e Zahir Pajazitit.Me ju thane te verteten krenohesha qe i takojsha kombit te Zahirit.Ai nuk kishte pase fjale shum,por vepra.I vriste shkijet dhe shkonte e ulej ne kafen e pare dhe rrinte i qete sa qe askush nuk e besonte se ai ishte vrasesi i atyre qe i ndonte ne thumb.Vetem disa i kishte pase shoke te besushem dhe ndoshta te asht bashe ky Hasan Zeneli qe ju thoshte a po e shifni ket shka! sod e shifni per here te mbrame.Nuk kam deshire qe edhe ky te jete i vrare nga shqiptaret.Dishka nuk esht ne rregull.
    zef doda ch 25.05

kta tradhtart tash jan ne qeverin e kosoves
    Merita 25.05
    Azem sulovicit dhe xhavit halitovicit ktyre dyve jav kisha rjep lekuren
    lulia 25.05

ka mendu azem syla qe llapijant hajn bari normal qe vet dora e tina e ka qit zahirin ne prit ky esht tradhtari ma i madh i popllit shiptar ne ket shekull zahirn kurr skishin mijt me vra policia serbe pa e qit dikush ne kurth e dihet kush e ka qit qita komandantat e drenices bash kta jon ket llapijant e kan diten moti
    llapi 25.05

Si është e mundur që të gjithë ata të cilët janë vra, nga vrasësit të shpallen pastaj heroj të Kosovës e kur pak ma thellë analizojm shofim se të gjithë janë vra për interesa të ngushta karieriate. Sot Kosova qeveriset me azilantë dhe vrasës të perendimit. Marre për keta njerëz që sorollaten si çlirimtarë dhe sundue të Kosovës, populli meriton të ketë nji elitë udhëheqëse ma të mirë.
    Mergimtari-Luzern 25.05

Kësaj pune, alla Kosovarqe i thonë: ,...*Luaje macë kryet e buallit* ????
    Jahir Demaj 25.05

ZAHIR PAJAZITI ISHTI I PARI I KOSOVES,I LEHT GJOFT DHEU I TI,LAVDI
    AgimGjakova 25.05

mirë po të rrikan farmerkat, frajer krejt, kjo tregon krejt sa je ishe ti me Zahir Pajazitin dhe UçK-në !! pollavra të UDB.-së !!
    burimi 25.05

AZEM SYLA ESHTE KASAPI I KOSOVARVE QEVERIJA KETE E DINE SHUME MIRE.
    AKI 1 25.05

o kanuni i lekes po mos po don un ktu me shkru me gramatik un po shkruj me kuptu por un skam nevoj me lexu librin pa maska se vet jam kan 1991 por nja dije se babgjyshin e kam pas bashkluftar te UKSHIN KOVAQICES edhe thojke KUSH I HAN PARET E kralit ZANAT TE ZI JA LEN NIPIT E DJALIT. KURSE UN PO TE THOM SE MA MIR SE ORA KOHEN E MAT KOHA per ty mas po bahet von atdhetar na krejt ktu tradhtar ju patriot ,po ku mos me gju karrik GECI qe erdh ne ldk hashimi aty me majt fjalim
    zhitia llap 26.05

Se nje za me vjen nga Lumime buqet e me zgjon nga gjumiSe Mileti po gatitet,se Tiranipo lebetitet!
    Genti115 26.05

Jane disa ketu qe mender po han ... teper.. dhe po e ofendoni Hasanin her ashtu her keshtu?? dhe Hasanit desha ti them mos u merzit Bac se çka hane ... keta qena. se ti sa ki dal prej burgu ki fol per Zahirin pa u ndal dhe per tradhetin ne shoqnia e tij e kem dit te tan ket histori te tradhetis.. Agim Makollin e ki pas shok te mir dhe kta ja montun vrasjen se Agimi i ka pas rreh flliqt Nait Hasanit ne burg dhe Naiti ju ka kthy o Agim Makolli kofsha gjall un e ti dhe kthena ne kosov ty Agim Makolli kam met vra. dhe e vran Agimin ja montun vrasjen bashk me Fadil Suleviqin keta e kan ba krejt skenarin.. nigjoni o qen ju ka ardh funi i funit tash kini kujdes....
    Aziz ZHilivoda 26.05

Kush e vrau jetullah islamin nga dyzi ne fshatin bellopojku ate DIT nuk kishte shkje kurkun pse u vra jetaedhe kete MOS e harroni
    Shku i Jetes 26.05

I nderumi zenel Hasani, Zoti ju ruajt paqi faqen e baredhe.Shqyptaret nuk jan vertete aqe naiv sa te mos i din bijet e vet, dihet se kush luftoi e kush sabotoi ne emen te luftes per interesa politike. Kerkush si beson martit se gjoja shqyptart kan be krime ndaj shkive! Kete e di jo vetem shqyptaret por e di krejte bota perendimore. Mu ata qe thirren ne emen te luftes e te UCK-es, jan qe se kan shpras asnje pushke kunder shkaut. Z. Hasan Zeneli, vrasjet qe u ben para e pase luftes, nese nuk zbardhet krimi Kosova nuk ka me bo para asnjehere. Ai qe ka vra shqyptar duhet te ap llogari. Shqyptart me djemt si Hasani ndjehen krenar.
    Uka L. 26.05

.Mire e ka Blerim Kuqi qe edhe ne burg shkoi e nuk foli nuk shpalosi te bemat e individve grupeve kriminale te asaj kohe e te sotmes. mjer ku popull se kush pe udheheq. Kosova nuk rrezikohet nga jasht por rrezikohet nga mbrenda. O zot a ka shpres per ket popull te pa shpres
    rexha 26.05
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 26-05-2011 më 17:01
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nis gjykimi ndaj “shokut” të Bllacës
    Selvije Bajrami | 16-03-2011 09:59 CET

Hyrije Gashi kishte qenë 19-vjeçare kur dy persona të veshur në të zeza, kishin shkuar në shtëpinë e saj në Varigofc të Shtimes dhe në dhomën e ndejës ia kishin vrarë babanë, Sali Gashin. Për këtë vrasje që është kryer më 15 qershor të vitin 1999, tashmë akuzohen Fahredin Gashi dhe Hysri Rama. Gjykimi ndaj tyre ka filluar të martën në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë.

Këta dy persona janë përmendur në deklaratën publike që ka bërë i vetëdeklaruari si anëtar i Shërbimit Informativ të Kosovës, Nazim Bllaca. Ky i fundit ka përmendur vrasje, plagosje, rrahje e shantazhe, ndërsa njëra ndër vrasjet e “rrëfyera” publikisht nga Nazim Bllaca, kishte qenë edhe ajo e Sali Gashit.

“Ka qenë ora 9:00 e mbrëmjes dhe dy persona kanë shkuar në shtëpinë e axhës, e kanë marrë axhën me vete e kanë ardhur te ne në shtëpi dhe axhës tim i kanë thënë që t’i thotë babës tim se kanë ardhur dy mysafirë”, ka nisur rrëfimin e bija e të ndjerit, Hyrija.

Dy personat e veshur në të zeza, njëri i pajisur me automatik e tjetri me një pushkë të gjatë, sipas Hyrije Gashit, kishin hyrë me forcë në shtëpinë e saj, duke e shtyrë kunatën e saj që kishte qenë shtatzënë.

“Ata kanë hyrë në dhomë, ku babanë e pati zënë gjumi dhe shumë shpejt e kanë kryer rastin dhe kanë dalë jashtë”, ka treguar më tej ajo.

E shokuar dhe trembur nga krismat, ajo kishte dalë nga shtëpia duke menduar se personat e pajisur me dorëza e kapela ia kishin vrarë tërë anëtarët e familjes. Ajo kishte dëgjuar edhe një krismë në rrugë, teksa vrasësit kishin qenë duke u larguar, por nuk është e sigurt se prej nga ka ardhur ajo krismë. Hyrija ishte kthyer në oborr dhe i kishte humbur vetëdija ndërsa dy orë më vonë, pas këndelljes kishte kuptuar se i ishte vrarë babai, Salih Gashi.

Si njëri nga vrasësit akuzohet të ketë qenë Fahredin Gashi, ndërsa për dhënie të ndihmës kryesit, në bankën e të akuzuarve është gjendur edhe Hysri Rama. Që të dytë, të martën gjatë seancës së parë gjyqësore kanë deklaruar se nuk janë fajtorë për akuzat që janë ngritur nga prokurori i EULEX-it, Maurizio Salustro. Ata janë paraqitur në këtë seancë në masa të rrepta të sigurisë.

Dhjetëra policë të njësisë speciale të Kosovës, por edhe policë të EULEX-it, janë përkujdesur për sigurinë në gjykatë. Kjo ngase në të njëjtën ditë në gjykatë ishte i pranishëm edhe shoku i dikurshëm i Fahredin Gashit, Nazim Bllaca.

Ky i fundit, i cili më se një vit më parë ka deklaruar se është pjesëmarrës në këtë vrasje, është shpallur dëshmitar bashkëpunues. Bllaca ishte paraparë që gjatë seancës të rrëfente për të bëmat e tij bashkë me shoqërinë dhe për vrasjet që i ka kryer në cilësinë e anëtarit të SHIK-ut.

Dëshmia e Bllacës është shtyrë për të enjten për shkak të stërzgjatje së procedurave para leximit të aktakuzës. Ai pritet që të dëgjohet gjatë seancës së radhës, e cila është caktuar të mbahet këtë të enjte, ndërsa në këtë seancë përpos Bllacës, pritet të dëshmojnë edhe bashkëshortja e Salih Gashit si dhe djali i tij.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Me ty Azem Syla mund të flasim edhe me Kanunin e Lekë Dukagjinit

Komunikatë e familjarëve Geci, Dajaku, Kastrati, Azemi, Imeri e Behrami nga Drenica

Ne familjet e gjashtë fshatrave qe i kemi djemtë të vrarë në kohën e pasluftës kërkojmë nga institucionet e vendit, përkatësisht nga Presidentja Atifete Jahjaga, kryeministri Hashim Thaçi, kryeparlamentari Jakup Krasniqi që të mos ndërhyjnë në punët e drejtësisë në rastet e vrasjes së anëtarëve të familjarëve tanë të vrarë pas përfundimit të luftës në Kosovë.

Gjithashtu ne kërkojmë nga EULEX-i dhe bashkësia ndërkombëtare që të zbardhen vrasjet e djemve tanë sepse ne familjaret do të kërkojmë pa ndërprerë dorasit e vrasjeve të djemve tonë.

Neve familjeve, pos që na janë vrarë djemtë tanë, janë bërë përpjekje nga idinvidë e struktura kriminale që të na etiketojnë si “tradhtarë” e “kriminelë”.

Por punën që nuk e kanë bërë hetuesia, gjyqësia e policia jemi detyruar të bëjmë vetë. Hetimet e tona të vazhdueshme se kush mund të jenë vrasësit e djemve tonë, na kanë quar te Azem Syla me shokët e tij. Dyshimet tona po përputhen me vetë deklarimet e këtij të fundit se ka dhënë urdhër për vrasjen e Gani Gecit.

Ne kemi menduar gjatë se si të veprojmë në atë kohë të luftës.

Ndërsa Ti Azem Syla edhe Drashkoviqin mund ta beje "hero" gjatë luftës ndërsa sot kur gjerat kanë dalë në sipërfaqe dhe drejtësia ka filluar të funksionojë, kërkojmë nga EUELE-xi, që të veprojnë sa më parë ndaj këtij personi me emrin Azem Syla i cili publikisht deklaron se ka dhënë urdhër për vrasjen e Gani Gecit. Ne kërkojmë nga EUELEX-i që të veprojë sa më parë që nuk është bërë vonë dhe t’i qesin para drejtësisë e t’i ulin në bankën e të akuzuarve këta vrasës dhe ata të tregojnë se kush i shtyri ata që t’i vrasin bijtë tanë më të dashur e më të mirë të kombit.

Neve na intereson të dijmë të vërtetën e vrasjes së djemve tonë.

Azemi Sylës dhe kupollës së krimit, më mirë i bijnë që të vetë të deklarohet para drejtësisë dhe të tregojë realitetin. “A e di ti o Azem Syliqi se ne jemi shqiptarë. Ne do te flasim me Ty edhe ndryshe! Ty o Azem Syliqi do ta varim Kanunin në qafë dhe të gjitha ato veprime tua që i ke bërë ti me argatët tu që prej mbrëmë i ke varur në “baskinë” tënde! Ndoshta ti Azem Syliqi mundesh me ikë prej drejtësisë por Kanuni ka me të ndjek ty, djemtë e ty, nipat e tu e stërnipat e tu!

Azem po ta bëjmë me dije se a ke dëgjuar ndonjë herë se te shqiptarët nuk ka mbetur hak pa u kthyer!

Na ke sjellë shumë dhimbje, shumë lot, shumë mërzi o Azem Syliqi!

Na i ke lënë nënat me duar ne gji,dy nuse të reja na i ke kthye në gjini, Besimi ka pasur vetëm edhe një javë para martesës, Bekimit i kanë mbetur jetime dy vajzat në përkujdesje të nënës së Bekimit.

Ne gjithmonë e kemi ditë se kush je ti. Azem Syla gjithmonë ne kemi dyshuar në ty. Por e vërteta është vështirë të fshihet dhe tash erdhi momenti kur ti del e pranon krimin. Drejtësia duhet te merret me Ty andaj mos e akuzoni punëtorin tuaj Nazim Bllaca, sepse i madhi Zot është ai që gjerat i ka qitur mbi sipërfaqe.

Se shpejti do të jesh edhe ti “vrarë” në shpirt nga gishti i popullit i drejtuar të ti.

Duke ju parë “të vdekur” për se gjalli si dikur Mojsi Golemi, ti o Azem Syliqi do t’i kesh punët edhe më keq. Prandaj më mirë është për ty që t’i dorëzohesh drejtësisë sepse gjyqtarët janë të juajt, policia është e juaja dhe të ndihmon ty më shumë.

EULEX-it dhe bashkësisë ndërkombëtare i kërkojmë arrestimin e vrasësve dhe vënien e drejtësisë ne vend dhe mos të na detyrojnë te kthehemi 600 vjet prapa te Kanuni i Lekë Dukagjinit.

Pasojnë nënshkrimet e familjarëve

Përfaqesues I Familjes Geci. Fadil Geci

Përfaqesues I Familjes Imeri, Imer Imeri

Përfaqesues I Familjes Dajaku, Nazmi Dajaku

Përfaqesues I Familjes Behrami, Jetullah Behrami

Përfaqesues I Familjes Kastrati, Hajriz Kastrati

Faqja 31 prej 54 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •