jo jam agim beluli nga gostivari , ai eshte adashi jem heheheh amen une jam ma bukurosh ,ene nuk jam i burgosur politik hehehehe
jo jam agim beluli nga gostivari , ai eshte adashi jem heheheh amen une jam ma bukurosh ,ene nuk jam i burgosur politik hehehehe
Uf! sa fillova te qaj per ty
agimbeluli nga Gostivari i lindur ne Gostivar po aty mbaroj shkollen fillore dhe te mesmen, u regjistrua ne fakultetin juridik po e la ne gjys mbasi ju desh te martohet dhe te filloj punen.i pelqen forumi dhe nje pjes te kohes se lir e kalon me miqt e tij virtual pa u larguar edhe nga ata real.
Agimbeluli eshte nje person me sjellje humoristike dhe i dashur per te gjith gati mendoj se deri sote kush se ka sha ne forum.
A e qellova?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Mos me pa pula enderr qe ha grur,ngordh....![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Mirė e nderuar, unė kam drejtė tė flasė me pula, mos kurgjė tjetėr, u kam kushtuar shumė e shumė vjersha..por s'mė treguan kėtė punė as nė vesh e as publikisht...po ti ku more vesh?
Nashtė moj Qikė, edhe ėndrrat janė tė kėndshme kur sheh ėndrrat e mira...ke provuar kėtė?...
Edhe diēka, ka kaluar ora 24, e di tė qė shpresa vdes e fundit?...Shpresa...po, po shpresa e mbanė njeriun...
O, sa pėr shoqėrim, se moti kemi "ngrėnė edhe torbėn (strajcėn) edhe taxhinė"...
Krijoni Kontakt