Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Bertitni ne kupe te qiellit se kot e keni,koha nuk kthehet mbrapa jo....
,,Fshiu kush fshiu''
![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
UKSHIN HOTIT
... Zoti gjyqtar,
- Jam i vetdijshėm pėr veprėn time,
por fatin e robit nuk e nėnshkruaj!...
U. H.
Shtegtove shtigjeve tė xhunglės
Atje ku nuk guxon tė shkelė kėmbė e tjetrit
Ndėr sheshe shqiptove fjalėt
Qė shumėkujt atėherė i mbetėn nė fyt
Si kafshatė e madhe
Nė letėr tė bardhė shkrove ditirambe
Pėr tė vdekurit e gjallė
Dhe tė gjallėt e vdekur
I ke pėshtyrė me kohė nė fytyrė
Pėr sė gjalli u ndave dy herė nga jeta
Duke i hapur tri kaverna nė mushkėri
Pėr lindjen e re...
Dhe tash
Universi yt mbetet pėrjetėsisht nė kėto troje
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
mo lock te kam mo qa se do te prishet shminka heheheh
e qellove 50 % po 50 % Jo ,amen ska lidhje ,kryesore qe ne te kemi muhabet dhe te kenaqemi ketu ne forumin tone ,au au me me njof live akoma kam me te be te qeshish hehehe,vetem kujdes kur do pije limonade se ndoshta te del nga hunda hehehe
Agim cka u bo me ty njeri a gjete dikend apo ende sje vendos?nese don mund te propozoj msitneshen e forumit![]()
Jetė e rėndė.......!!!
o jo bre vlla hala se kam gjet ,por kto shoket e shoqet e forumit ma kan gjet nje ,amen une frjgem pi asaj se te ben sallat me thika e cekica hahahahah
ej ku ije be tej , a do vejsh te votojsh hehehe ,,,,,RDK HEHEHEH
Hahaa kush kona ajo qe vret e pret?sakicen a e perdorka thaush a?
Po kesh bre une,a prap tvij?e kam ba shkupin sikur taj doberdollinmasandi une Rufin ekam dasht ene e due se aj oshte nxenes i tmadhit Arber xhaferi,por meqense duhet te behem dhonder.....duhet ta permbaj Alin ose te jem neutral se me idhnohen Kercovaret bashk me dibranet
prit ene pak kur do vaje njona e tem boje rezil!!
Jetė e rėndė.......!!!
eee ceshtej ke lipe ne doberdoll hahahahah andi ka shaum kamatasha bre vlla nuk dilet andi cak ene rufija nuk shkoj
a sa per thejken ene sakicen dil nja dy tre faqe ma para do e shohesh njenen si ben sallat hahah
Krijoni Kontakt