Orhideja-po ky beluli ben aktivitet politik per Rdk e une duhej ti tregoi se ciles parti itakoi,po sbesoi ta ket kuptuar se ja kam mbeshtjell pak
Une sbej pazare sepse voton time se shes me pare
Po ku te solli rruga ty ne kte teme se? Mos me thuaj se kerkon te ciftezohesh gigiggiig
Jetė e rėndė.......!!!
Jo aman, nuk ciftezohem une..........nje here ka fole burri (gruja)...........por kam qejf te kuptoj kur do behet dasma e ardhshme.............si dhe kur komunikoni ti dhe Agimi, ju ndjek me deshire...........pelqej te lexoj dialektin tuaj
![]()
Ahaahha njeher ke folur dhe mbaje ate. Vetem kur jam une ne pyetje ishalla kthen (edin ti)
Epo ne edijm se juve ju pelqen te na lexoni per ate edhe flasim ndojher dialektin e tetoves. Kur te behemi monoton na thoni.
Dasma e ardhshme eshte imja me yllezen e forumit,a seke ditur hiq a? Ne gusht kysmet te ftojm te na kendosh,por jo ne parkun e madh afer spitalit aty ku jetoni ju,por ne parkun e madh te Sarajit se skemi ku i cojm mysafiret![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Une di ku ka qene apo ende eshte, s'e dij tash mire, pishina e Sarajit.............a eshte aty ky parku?
Po me pytet mua, neper temat e ngajshme vetem ne dialekt shruni![]()
Nese me thirrni,vij ne dasem,pa thirr nuk vij..ta dini aa..![]()
Ne kete rast e kisha fjalen per AgimBeluli-n. Ky Agimi, pra Beluli dhe Njoni, neper disa tema po shkruajne ne dialektin e tyre dhe perderisa une jam e dashruar ne dialektet tona, ju sygjerova te vazhdojne ne kete menyre.
Edhe nuk do te besoja qe ne nga te "vegjlit" do te mund te te japim ty "faul"![]()
te trashegohen te gjith ciftet e forumit
po te na thirr dikush ne dasem apo jo ?
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Orhideja- Aty ku ka qen ajo pishina mu aty eshte ai parku,nese ke qen ndonjehere sigurisht e ke pare se sa parku i madh eshte,e aty ekemi plan te bejm dasmen.Si thua ta mer mendja te kendosh para publikut apo jo?
Me bere kureshtare-kur ke qen ne Saraj? Se ate pishinen e njohin shum pak,ndersa ekemi nje liqen afer Sarajit qe eshte i njohur dhe ndoshta them mos ke fjalen per liqenin treska?
Nete- je e ftuar hiq pa ftese,a te kem mikesh apo jo?
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt