Kėtė amerikanin kam dėshirė ta martoj fare me njė antare tė forumit por pėr momentin kam ca punė tė vogla mė tė mėdha se punėt e lagjes...do ta martoj me Ksanthin por mė parė do t'i marrė lejė nė do apo jo por ka ca muaj qė nuk po duket nė forum...faj nuk kam por amerikani mos prifet kot se nuk i dihet kėsaj pune...edhe unė u lodha kur u martova...ehehehehe...mu kujtua martesa ime...
haha Besoja
tash vjen motra e panjohura dhe te tregon se si i kam punet une me gruan,s'po me lejne me i marr dy
tentova me Chocolate Diamond i shkruajta Poezi, rime.lule etj etj, por spo vlen...![]()
Ore qė martesa do bėhet dhe do tė tė martojmė fare,mos e diskuto.Janė nė diskutim vetėm modalietet e dasmės.
Ceremonitė e natės sė katėrt unifikohen me ato tė natės sė dytė ndėrsa ato tė natės sė tretė janė fakultative.Kjo paraqet pak interes nga ana etnografike.Mė shumė interes paraqet rituali tek shtėpia e nuses kur kėtė ta zgjedh forumi...ehu...me mua do hahesh o amerikan...ashtu thuaj...
Nese mundeni ta dini kujt ja kam gjete kete ,,nuse''??
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ketu vetem llafe lexon, askush nuk ka deshire te martohet, po vazhduat me chit chate, deri ne numrin e mbylljes se temes mbetet tema pa nuse e dhenderr, gjynah, pastaj mbyllet.
E keni ne dore, ju vete, martohuni, ose me zor ose jo, sa me shpejt aq me mire!
Ju pershendes te gjitheve!
Ja ku i keni femrat tek Bongoja yt o USA...zgjidh e merr!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt