Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 103
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    po ket bir kurve te magjupes eshte dasht me i qi nanen e me rjep krejt si qenin

dikush lufto e hupi me te dashurit e vet per ket liri e per ket shtet
    e keta shpiunat e albin-daqiq-tadiqin shkatrroi me gur e me qdo sen qe munden
    po keta lypin qi nanen plumb ne lule te ballit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 15-05-2011 më 14:49
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

...jo o LLap ma mir osht plumbin me qit n'shole t'wc-s se n't'kta te Vetfundosjes....nje plumb sot 0.30 cent....pse me harxhu tu pas litar e me var n'midis qytetit bashk me kryeliderin e tij ...albin tadiq ku.,q.k.e.n...

Ore ju Shqip-Folesit te Hashim Thacit - Esad Pashe Toptanin, e gjithe Kombi Shqiptare kudo qe jane kane pare vizionin e Hashim Thacit per Kosoven si Pokrahine e Serbise.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    VV: Stefanoviqi është dashur të arrestohet!
    po jo ore klyshqit e vetfundosjes tek ne shqiptaret eshte zakon se kur ti dhash nji nieri leje me ardh ne shtepi nuk duhet as arrestue as vra
    sepse e shkelum besen ton qe e kemi tradit me shekuj o majmunat e pa bes te albin-daqiq-taqiqit
    po kqyrni ju dilni ne fjal e bes serbis qe ini kah punoni per interesat e saj o te paftyr

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ore ju Shqip-Folesit te Hashim Thacit - Esad Pashe Toptanin, e gjithe Kombi Shqiptare kudo qe jane kane pare vizionin e Hashim Thacit per Kosoven si Pokrahine e Serbise.
    tkisha me dit a je i vetdishem se qfar ke shkrue
    apo mos je qorr e spo e shef qfar ke shkrue
    po mos balit mos se te gjith e dim qe i urren keta qe e Çliruan vendin
    ama bash qe ke shkue deri ne ket gjendje se kemi dit
    po lshoja nji sy keti postimit tan niher e qite gishtin ne kok e mendo se a shkon kjo qka ke than hajt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    po jo ore klyshqit e vetfundosjes tek ne shqiptaret eshte zakon se kur ti dhash nji nieri leje me ardh ne shtepi nuk duhet as arrestue as vra
    sepse e shkelum besen ton qe e kemi tradit me shekuj o majmunat e pa bes

me shki keni bese kete po pranon edhe ti si azem syla qe pranoi krimet ndaj shqiptareve!
    a e ke degjue cka ka then azem galica 'ska bese me serbi'!

ju pikisht me shki keni bese se keni kumari historike me ta!
    mbane besen me shki se ju duhen ne nje te ardhme te afert!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    me shki keni bese kete po pranon edhe ti si azem syla qe pranoi krimet ndaj shqiptareve!
    a e ke degjue cka ka then azem galica 'ska bese me serbi'!

ju pikisht me shki keni bese se keni kumari historike me ta!
    mbane besen me shki se ju duhen ne nje te ardhme te afert!
    nuk i kie fajet ti por te paret tu qe ste kan tregue
    se besa eshte bes si per shkie si per shqiptar
    edhe plus kur te vjen nieri ne konak
    edhe plus kur vet e ke lejue
    qishtu balit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi

Beogradin nuk e interesojnë serbët që jetojnë në jug të Ibrit

Publikuar: Sot, më 13 maj 2011

Prishtinë, 13 maj – Udhëheqësi i ekipit negociator të Beogradit, Borisllav Stefanoviq ka treguar mosnjohje të konsiderueshme të skenës politike kosovare dhe kush çka paraqet në atë skenë, i ka thënë agjencisë Fonet zëvendëskryeministri i Kosovës, Sllobodan Petroviq.
    “Ai me rastin e vizitës së djeshme në Prishtinë ka dashur të shohë liderin e Vetëvendosjes Albin Kurtin, por jo edhe përfaqësuesit legjitimë të serbëve në Qeverinë e Kosovës”, ka thënë Petroviq. Kjo, sipas fjalëve të tij, “dëshmoi edhe një herë se Beogradin nuk e interesojnë serbët që jetojnë në jug të lumit Ibër”.
    Ai ka thënë se Stefanoviqi nuk ka dashur as të dëgjojë se çka mendojnë për negociatat përfaqësuesit e serbëve nga Kosova, të cilët besojnë e kjo vizitë nuk ka sjellë asgjë të rëndësishme.
    Petroviqi, i cili është edhe ministër i Pushtetit Lokal dhe kryetar i Partisë Liberale të Pavarur, ka thënë se Stefanoviqi gjatë drekës në kafene është takuar me njerëz të partisë së tij, gjë që nuk meriton as të komentohet.
    “Ne gjithsesi do të vazhdojmë të luftojmë për zgjidhjen e problemeve të përditshme të problemeve dhe për interesa të serbëve nga Kosova, kurse ndoshta edhe Beogradi një ditë do ta kuptojë se me kë duhet të bisedojë, nëse vërtetë dëshiron të kujdeset për serbët në Kosovë”, ka thënë Petroviq.
    Ai ka shtuar se është disi e palogjikshme që të anashkalohen përfaqësuesit legjitimë të cilëve serbë iu kanë dhënë votat, vetëm për arsye se i takojnë partive tjera politike.
    “A udhëheq Stefanoviqi politikë partiake, apo kujdeset për interesat e të gjithë serbëve që jetojnë në Kosovë”, ka pyetur Petroviqi.
    si pas jush beogradi nuk po i intersojak per serbet ne veri ik more qelbesir po ku din ti beogradi i financon ket e din krejt kosaova ju beni nje prapagand ne interes te qeveris i diote thaqi
    ne veri te vendit gjdo jasv hyn ministra serb ti llomotit kso gjera pa fije turpi

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •