Close
Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 510
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    NJe kshille ju dhashe kiheni parasysh!!! He sa jam lodhur nga kjo kshille.....Nuk di nje rast di shume raste...Ti paske dal nga dhoma e paske shpetuar.... po une kam par me keq.Kam qene kaq here e detyruar te theres shqiptare e t'ju them: ju lutem mos hajdeni ne pune nqs nuk beni dush se po ankohen shoket e punes.....E lem me kaq kete histori. se tingellon shume keq.....
    Ku punoke ti , ne ndonje firme plenash ?
    Me duket nje story e trilluar , se dhe hajvani me i madh para se te shkoi ne pune do bej dush lol
    Vetem njerzit qe jetoin ne rruge dhe jane te papune mund te rrin pa u la ashtu sic e pershkruan ti lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per tu kthyer tek tema.

Ndoshta se ka pak shqipetare ne qytetin ku banojme.Ne nje pakice njerzish nuk mundesh me e gjet njeriun e jetes.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Tani ju me keni keqkuptuar.Ju te forumit jeni te gjithe me te paster edhe se une.....PO keshillen time mos e harroni ...kijeni parasysh ....mbase do ju rastisi dhe ju ky fenomen i tille dhe do me kujtoni mua pa dashje..S'ka per ofendim kjo.Njeriu eren e tij se kupton.Po nqs se lahen per dite s'vijn ere e kan te garantuar.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 07-05-2011 mė 17:05
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ku punoke ti , ne ndonje firme plenash ?
    Me duket nje story e trilluar , se dhe hajvani me i madh para se te shkoi ne pune do bej dush lol
    Vetem njerzit qe jetoin ne rruge dhe jane te papune mund te rrin pa u la ashtu sic e pershkruan ti lol

E po ministre si je ti s'jam une lol, ti je shume e zgjuar dukesh....Ne nje firm kshu dokudo punoj ,e rendesishme eshte qe me pelqen puna qe bej...Ti dukesh je der e madhe, s'ke kontakt me njerzit e thjesht...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 07-05-2011 mė 17:07
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Tani ju me keni keqkuptuar.Ju te forumit jeni te gjithe me te paster edhe se une....PO keshillen time mos e harroni ...kijeni parasysh ....mbase do ju rastisi dhe ju ky fenomen i tille dhe do me kujtoni mua pa dashje..S'ka per ofendim kjo.Njeriu eren e tij se kupton.Po nqs se lahen per dite s'vijn ere e kan te garantuar....
    Hahahaha unė lahem ē'do 6 muaj
    Larja e ardhėshme i bie tė jetė pas 3 muajve, punėn e kam tė pastėr, punoj nė ngarkim shkarkim qymyri.
    Sa pėr erėn, e kam tė mirė, era trėndelinė vijė deri nė fund tė 6 mujorit, hahahaha sa po mė pėlqeka tema.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Elona,

nderro ambientin rrushe se qenke ne rrezik .. dhe mos bej komplekse per thashetheme rreth shqiptareve, kjo eshte pune individi. Edhe ne shtetet me standard te larte te jetes, ekzistojne shume persona qe u vie era e djerse. Disave aq u vie era e keqe sa qe duhet te ndrrosh kahun e rruges.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Hahahaha unė lahem ē'do 6 muaj
    Larja e ardhėshme i bie tė jetė pas 3 muajve, punėn e kam tė pastėr, punoj nė ngarkim shkarkim qymyri.
    Sa pėr erėn, e kam tė mirė, era trėndelinė vijė deri nė fund tė 6 mujorit, hahahaha sa po mė pėlqeka tema.

hahaha Pse s'thua ti qe ata qe takohen me ty duan kondragas hahaha

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Elona,

nderro ambientin rrushe se qenke ne rrezik .. dhe mos bej komplekse per thashetheme rreth shqiptareve, kjo eshte pune individi. Edhe ne shtetet me standard te larte te jetes, ekzistojne shume persona qe u vie era e djerse. Disave aq u vie era e keqe sa qe duhet te ndrrosh kahun e rruges.

Une them qe shqiptaret nuk vijne aq..me pak pune rregullohemi ne...

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ne ambjentin ku une punoj dhe jetoj s'ka ere lol.....Me pune dhe durrim ja arritem qellimit..

Elona,

si ja arritet qellimit?
    I futni ne lavatriqe, para se t'ja fillojne punes.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Elona,

si ja arritet qellimit?
    I futni ne lavatriqe, para se t'ja fillojne punes.

hahaha Nje nga ditet me te veshtira ka qen kur nusja e nje mjeku dhe deputeti shqiptar....vinte ere.Mua te shkretes me dhan urdher ti do t'ja thuash asaj se ajo eshte nga vendi jot.E thira dhe si verdall verdall i thash e di ca thone per ne shqiptaret???.Qe vini ere.futa dhe vehten ca te beja.Prandaj i thashe duhet te lahemi te pakten nje here ne dy dite dhe te perdorim kundra djersen....botja s'erdhi me era djerse, po vinte era parfum.Prandja them, thojani se korigjohemi shpejt...

Tregova rast femre se te tregoja per ndonje mashkull do me mbysnit fare ....hahahaha

Faqja 36 prej 51 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •