Close
Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 510
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Po mirė o Elona, mos e bėj kaq tragjike! Edhe sikur tė jetė ashtu siē thua ti, tė paktėn djersa vjen nga puna.
    Ē'ta bėsh pastėrtinė e disa femrave kur ato pallohen me arapė? Kėtij i them pisllėk unė, jo djersės...

Kjo me duket se hyn tek shijet jo tek pastertia dhe s'bezdis njeri.Ndersa era e djerses bezdis ambjentin dhe pushohesh nga puna pas nja dy paralajmerimeve.....gjithesesi ne na vjen turp kur diskutohen kto gjera.Po sa per dijeni fshataret e shqiperis vijne te gjithe ere.Bato mos i justifiko po mesohi te lahen te perdorin anti djersen se na turperuan...icik me takt se e di qe eshte e veshtire ti mesosh.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Kjo me duket se hyn tek shijet jo tek pastertia dhe s'bezdis njeri.
    Nuk tė vjen pak turp qė i mbron dhe mundohesh t'i justifikosh? Edhe ti e paske kėtė shije qė po i mbroke?

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

po cne ere mileti ne shekullin e 21 cfare muabeti beni aman
    dhe mja harbuat fshatrave se andej fshatare besoj se do kete apo i kane pajisur me green karta per te zbritur ne qytet ?
    ku di gje una u be kohe e gjate

shendet e para

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk tė vjen pak turp qė i mbron dhe mundohesh t'i justifikosh? Edhe ti e paske kėtė shije qė po i mbroke?

Nuk po i mbroj.po te them thjesht nuk na bezdis ne te tjereve.Eshte jeta e tyre personale.Ne duhet te diskutojme per ato probleme qe bezdisin shoqerin.Deri tani s'me ka pelqyer ndonje i huaj qofte ky i zi i bardh i kuq apo i verdh......
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

po cne ere mileti ne shekullin e 21 cfare muabeti beni aman
    dhe mja harbuat fshatrave se andej fshatare besoj se do kete apo i kane pajisur me green karta per te zbritur ne qytet ?
    ku di gje una u be kohe e gjate

Ti je ne mars je shume larg.Zbrit ne toke i here ti lol te maresh vesh situaten hahaha

Po sa per dijeni fshataret e shqiperis vijne te gjithe ere.Bato mos i justifiko po mesohi te lahen te perdorin anti djersen se na turperuan...icik me takt se e di qe eshte e veshtire ti mesosh.
    Po ku ka mo fshatare ne Shqiperi mi te hongert macja ishalla?

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Elona po si ofendon cunat shqiptare kshu ? Te kan dhene cunat dajak ty apo si eshte puna ?

Problemi eshte qe Elona pordhacja ka shkuar ne Amerike u bo pordhacja me e madhe e Amerikes , Pale qe pordhacja jep keshilla nga mendt e pordhaces Ty te pelqen nje k te huaj , ceshtje preference, tu shtofsh sa me shum te huaj ..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    NJe kshille ju dhashe kiheni parasysh!!! He sa jam lodhur nga kjo kshille.....Nuk di nje rast di shume raste...Ti paske dal nga dhoma e paske shpetuar.... po une kam par me keq.Kam qene kaq here e detyruar te theres shqiptare e t'ju them: ju lutem mos hajdeni ne pune nqs nuk beni dush se po ankohen shoket e punes.....E lem me kaq kete histori. se tingellon shume keq.....
    Dukesh qe paske par shume ...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    NJe kshille ju dhashe kiheni parasysh!!! He sa jam lodhur nga kjo kshille.....Nuk di nje rast di shume raste...Ti paske dal nga dhoma e paske shpetuar.... po une kam par me keq.Kam qene kaq here e detyruar te theres shqiptare e t'ju them: ju lutem mos hajdeni ne pune nqs nuk beni dush se po ankohen shoket e punes.....E lem me kaq kete histori. se tingellon shume keq.....
    po kjo varet nga personi, jo nga te qenurit shqiptar apo kinez. ato jane thjeshte pervoja te tua personale. asgje me shume.

une per vehte i kushtoj rendesi pastertise me shume se shumica e europianeve dhe amerikaneve...
    njoh dhjetra meshkuj amerikane dhe shumica pas palestres, nuk bejne dush, por shkojne ne shtepi te djeresitur...
    gjithashtu me ka ndodhur te njoh ne ndonje disko verore femra shqiptare qe i degjohej era e djerses qe nga 3 km larg.

te gjitha keto jane raste te vecuara qe kane te bejne me pervojen personale te secilit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po kjo varet nga personi, jo nga te qenurit shqiptar apo kinez. ato jane thjeshte pervoja te tua personale. asgje me shume.

une per vehte i kushtoj rendesi pastertise me shume se shumica e europianeve dhe amerikaneve...
    njoh dhjetra meshkuj amerikane dhe shumica pas palestres, nuk bejne dush, por shkojne ne shtepi te djeresitur...
    gjithashtu me ka ndodhur te njoh ne ndonje disko verore femra shqiptare qe i degjohej era e djerses qe nga 3 km larg.

te gjitha keto jane raste te vecuara qe kane te bejne me pervojen personale te secilit.

Qe mbajne shtepit remuje mund te me thuash per amerikanet.Po dushin e kan ne plan te par.Pa ngren mund te rije amerikani po pa ber dush cdo dite s'besoj se durron dot....

Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •