Close
Faqja 38 prej 51 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 510
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    master? master e kane te gjtthe shqiptaret qe diten qe shikojn diellin me sy

Ti je mbreti mbretereshave...ti je koka e kesaj teme....

hahahaha ca humori ka plasur ktu
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    po mesuese, une e ndjek me shume vemendje mesimin tuaj

por sic me that edhe ju, une kam filluar ta laj dite per dite

Ty te takon te maresh femer te huaj....Te pakten kur ta lesh s'do na shesi mend ne te thoj djemt shqiptar vijn era peshk i ngordhur....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nje gjeh e di se disa femra nga shtete europiane jan shum me te sinqerta dhe te dashurojn edhe po te jesh me te meta fizike per ket kam pa shum rate te tilla nja dy raste i kam pa ne gjermani ku nje shqiptar ishte martuar me nje gjermane ky shqiptari ishte invalid me karroc kurse ky kurse femra ishte alamet femr dhe dukej se e dashuron shum me von i pash me nje femije pra kisjin krijar familje kurse ne kosove as qe dote paramendohej femrat ne kosove jan larg nga ky aspekt

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    nje gjeh e di se disa femra nga shtete europiane jan shum me te sinqerta dhe te dashurojn edhe po te jesh me te meta fizike per ket kam pa shum rate te tilla nja dy raste i kam pa ne gjermani ku nje shqiptar ishte martuar me nje gjermane ky shqiptari ishte invalid me karroc kurse ky kurse femra ishte alamet femr dhe dukej se e dashuron shum me von i pash me nje femije pra kisjin krijar familje kurse ne kosove as qe dote paramendohej femrat ne kosove jan larg nga ky aspekt

Me kaq u binde ti qe ajo e dashuronte.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin

Prape ia e fut kot beni..... E njeh Mentor Mripen ti. Eshte nje gjevahir djale ai .Mund te themi se ai ka nje te mete fizike. Nuk sheh. Ka nje grua si yll. Shqiptare. Domosdo e meritonte ai se edhe vet yll eshte.... Edhe kjo teori bie ne uje. Femrat shqiptare jane me te mira.
    AUTOCHTHONOUS

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

hahahaha ca humori ka plasur ktu :
    lol :-)

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

Ty te takon te maresh femer te huaj....Te pakten kur ta lesh s'do na shesi mend ne te thoj djemt shqiptar vijn era peshk i ngordhur....
    hahha, faleminder faleminderit
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    thirsty rriti leshnat e sjetllave boji gershet !!!!!!!!!!!!

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    thirsty rriti leshnat e sjetllave boji gershet !!!!!!!!!!!!
    me shkojne dhe me mjekren ashtu

------------

si bejn dhe keta, shkurter jo te gjata une nuk i rruaj, i qeth. doni fogotrafira? :-D :O

Igoshower, feeeling dirty lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 12-05-2011 mė 15:04
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    bleah na e shpife.........rruaji cuno se tani qe vjen vera te mbajn era gjelle me patate dhe qepe....

Ska lezet burri pa i cike lesh te sqetllat, edhe sikur era peshk i prish ti vije!

Faqja 38 prej 51 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •