nga e njohte amerikanen ti mo ? une jetoj ketej, po rralle shoh femra te bukura. Cudi si paska ardhur andej nga ty ajo e butula. lol.
amerikanet te bukura ? bah.
pastaj, dhe dicka tjeter- nese konsideroni te huajat rraca superiore dhe me te bukura se rraca shqiptare femer, ky "fenomen' duhet te vij ne proporcion te barabarte daku (fjale jote kjo qe ta kuptosh me mire cfare po them ). rraca eshte 1. si per femra si per meshkujt. Nese ti thua keto femrat e huaja jane me te mira, atehere rrjedhimisht dhe detyrimisht duhet te na dali se meshkujt amerikane, angleze kineze lol jane me larte se ju shqiptaret, pak ironike po hajt mo e anashkalojme.Do you agree?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
se ku e gjete fjalen e bukur aty te ai postimi im ti, ec e merre vesh lol
Une sthashe qe i konsideroj te hujat rrace superiore, qe kjo eshte e keqja e ne shqiptareve, ndonjehere ato qe kemi ne kok se do shkruaj apo do thote tjetri, ja bashkangjism automatikisht atij apo asaj pe degjuar ose pa ja lexuar fare postimin. Lol lexoje lexoje dhe nje here me vemendje postimin tim, dhe kthehu prape te debatojme per ato pika qe jam une duke shtruar, dhe jo per ato qe ti mendon se une do shtroje. Hehe
Without deviation from the norm, progress is not possible
Epo po sqe dhe kjo e tanishmja leprije, po na ato llperijet ku spo sheh me ne e ka lare apo jo tajaren 'femra shqiptare e forumit () ', atehere ca te them me une ty mo shoku. E mire, e di ca ke ti, ashtu eshte si thua ti. Une po i them te gjitha ato se kam epshe seksuale te shkrehura fare dhe shqiptaret skane pranuar te mi bejne mua ato, prandaj edhe permenda faktin qe amerikanet dhe anglezet jane me te qeshura dhe diplomate se keto tonat. Happy? Hajt grrise bycen tani, dhe mos me cito me se mu neverite fare.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Une s'mar vesh nga kjo italishtja.Po me sa kam degjuar e lexuar neper artikuj te ndryshem shqiptaret e europes jan ber te famshem vetem per gjera negative.Ndersa sa per lidhjet?!!hmmmmm .jan lidh me ca i ka dal para.Plaka, prostituta, gra te ndara nga burrat,te holla te trasha ,te shemtuara....Mbase e ka thyer ndonje yll kete rekord ka mare ndonje te vertet te mire.(PO nuk besoj qe ky tipi te jet forumxhi )Nuk mund te perjashtoj nje apo dy raste.por di te them qe shume jan gallavit ne pleh.Fakt ke shtimin e semundjeve sexuale dhe sides ne shqiperi.Nga erdhi thua ti????!!!
Sa per bukurin time s'me pershtypje opinioni jot apo i gjithe forumit !!!Sepse s'besoj do jet ndonjeri ne listen time qe t'ja lexoj me vemendje opinionin dhe ti demostroj se kush jam. Je i lire te shkruash c'fare te deshiroj e bardha e zemres per mua, se s'ma ndje ca thua....PO djem shqiptare jane nga fundi i listes dhe vajzat shqiptare jane nga fillimi......Ne baze te preferencave qe shprehin te huajat apo te huajet.
Nje kshille nga une per djemt shqiptare...hiqni eren e djerses dhe eren e kembeve ..... Se pasi ju len te huajat ju nxjerin edhe bojen sa na vjen turp kur degjojme...................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 01-05-2011 mė 19:07
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt