Close
Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 510
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    heren e fundit, me moren per kineze. bravo e gjete. hi 5 tani.

e pashe foton tande ni Greke tipike

faleminderit Skender piktori

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    varet per ke te huaja behet fjale. te pakten ato amerikane dhe angleze qe kam njohur ndryshojne shume nga femrat shqiptare, sidomos nga ato femra qe shqiptare qe kane dale ndonjehere jashte shtetit. Opo ne te gjitha aspektet, femra spontane, te qeshura. femra qe kujdesin shume per mos te te bere te ndihesh ne siklet. femra qe me shume japin se kerkojne. Etj, etj. Gjithmone flasim ne pergjithesi se perjashtime ka gjithandej. Dhe ato ironirat bajate mos ti degjoje me une, po do te flasim tamam. Ne rregull kapo?
    nga e njohte amerikanen ti mo ? une jetoj ketej, po rralle shoh femra te bukura. Cudi si paska ardhur andej nga ty ajo e butula. lol.

amerikanet te bukura ? bah.

pastaj, dhe dicka tjeter- nese konsideroni te huajat rraca superiore dhe me te bukura se rraca shqiptare femer, ky "fenomen' duhet te vij ne proporcion te barabarte daku (fjale jote kjo qe ta kuptosh me mire cfare po them ). rraca eshte 1. si per femra si per meshkujt. Nese ti thua keto femrat e huaja jane me te mira, atehere rrjedhimisht dhe detyrimisht duhet te na dali se meshkujt amerikane, angleze kineze lol jane me larte se ju shqiptaret, pak ironike po hajt mo e anashkalojme.Do you agree?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    e pashe foton tande ni Greke tipike

faleminderit Skender piktori
    akoma ti Retard? ik se ke te drejte. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    varet per ke te huaja behet fjale. te pakten ato amerikane dhe angleze qe kam njohur ndryshojne shume nga femrat shqiptare, sidomos nga ato femra qe shqiptare qe s'kane dale ndonjehere jashte shtetit. Opo ne te gjitha aspektet, femra spontane, te qeshura. femra qe kujdesin shume per mos te te bere te ndihesh ne siklet. femra qe me shume japin se kerkojne. Etj, etj. Gjithmone flasim ne pergjithesi se perjashtime ka gjithandej. Dhe ato ironirat bajate mos ti degjoje me une, po do te flasim tamam. Ne rregull kapo?
    Arsyeja qe ti mendon ne kete menyre eshte se femrat shqiptare nuk jane aq mendjelehta sa te bien ne kurthet e epsheve seksuale te nje njeriu si puna jote
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 01-05-2011 mė 17:56
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    se ku e gjete fjalen e bukur aty te ai postimi im ti, ec e merre vesh lol

Une sthashe qe i konsideroj te hujat rrace superiore, qe kjo eshte e keqja e ne shqiptareve, ndonjehere ato qe kemi ne kok se do shkruaj apo do thote tjetri, ja bashkangjism automatikisht atij apo asaj pe degjuar ose pa ja lexuar fare postimin. Lol lexoje lexoje dhe nje here me vemendje postimin tim, dhe kthehu prape te debatojme per ato pika qe jam une duke shtruar, dhe jo per ato qe ti mendon se une do shtroje. Hehe
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Arsyeja qe ti mendon ne kete menyre eshte se femrat shqiptare nuk jane aq mendjelehta sa te bien ne kurthet e epsheve seksuale te nje njeriu si puna jote
    Epo po sqe dhe kjo e tanishmja leprije, po na ato llperijet ku spo sheh me ne e ka lare apo jo tajaren 'femra shqiptare e forumit ( ) ', atehere ca te them me une ty mo shoku. E mire, e di ca ke ti, ashtu eshte si thua ti. Une po i them te gjitha ato se kam epshe seksuale te shkrehura fare dhe shqiptaret skane pranuar te mi bejne mua ato, prandaj edhe permenda faktin qe amerikanet dhe anglezet jane me te qeshura dhe diplomate se keto tonat. Happy? Hajt grrise bycen tani, dhe mos me cito me se mu neverite fare.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Epo s'kane burra qe rrine vetem pune e kafeneve ato o smth. Kerkojeni gabimin dhe te vetja nese femra Shqiptare nuk arrin ta fitoje perseri fizikun meparshem. Keto te huajat ngelen gym-eve, se femijet foshnje ua mbajne burrat. Kam ndeshur shpesh te huaj meshkuj te dalin me foshnje nen 1 vjec neper restorante pa grate e tyre. Ku jane grate thua ne fundjave? U bejne ysmet vetes, lol. Plus qe kane mundesi te blejne makinat e dobesimit, ndesa ne Shqiperi as behet fjale.
    Ke pare ndonje shqiptar te dali lokaleve me foshnjen e tij ndersa e ema mund te jete gym-eve apo per qejf te saj? . As behet fjale.
    Vetem me diet eshte jashtezakonisht e veshtire te veje trupi ne forme. Do nje vullnet te madh, gje qe jeta stresuese qe bejne nenat e reja nuk ua mundeson.
    Dmth per cdo rezultat , eshte mashkulli ai qe e ka fajin kur femra e mban apo se mban veten e saj.

Sa qesharake :P .

Mbaje veten ate bej , se pastaj do ankohesh pse burri me shkon me femra te tjera .

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Epo po sqe dhe kjo e tanishmja leprije, po na ato llperijet ku spo sheh me ne e ka lare apo jo tajaren 'femra shqiptare e forumit ( ) ', atehere ca te them me une ty mo shoku. E mire, e di ca ke ti, ashtu eshte si thua ti. Une po i them te gjitha ato se kam epshe seksuale te shkrehura fare dhe shqiptaret skane pranuar te mi bejne mua ato, prandaj edhe permenda faktin qe amerikanet dhe anglezet jane me te qeshura dhe diplomate se keto tonat. Happy? Hajt grrise bycen tani, dhe mos me cito me se mu neverite fare.
    Per pak na mbushe mendjen o Don Zhuan i internetit
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    izabella me paske keqkuptuar.
    une kam thene mashkulli shqiptar ja ben 5 runda seks femres ne nate, pra kjo eshte arsyeja, se ato femrat seksi (te huaja) i tregojne njera-tjetres qe shqiptaret te kenaqin mire dhe keshtu kane arritur fame shqiptaret dhe i zejne femrat me te bukura ne evrope.

hahahaha Ky ka hyr me ndonje grup qe rri ne ndonje semafor hahaha
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga enterprize Lexo Postimin
    duket qarte qe nuk ja paske idene europes fare.
    dhe femrat raciste te lega nord-it shkrihen si kripa ne uje me meshkuj shqiptare(mos llogarit femrat e tjera normale te te gjitha kategorive qe po dhe po), dhe te thone uh po ti je ndryshe, nuk je si shqiptaret e tjere, ti je i mire.

no, io sono il peggiore degli albanesi

elona do jesh ndonje e shemtume qe sta var asnje mashkull, as shqiptar as i huaj lol

me poshte ka nje link, shiko c'mendojne femrat italiane per meshkujt shqiptare.

http://it.answers.yahoo.com/question...1014057AAlXKnz

ja c'thote nje vajze qe ka nick...Blu Moon la bella tenebrosa...kjo vajze italiane mendon krejt ndryshe nga shemtira Elona.

Allora, mediamente sono pił carini degli italiani, poi ho conosciuto dei ragazzi albanesi veramente splendidi: gentili e maturi... Ovviamente non tutti saranno cosģ, perņ credo che la gente che parta prevenuta nei loro confronti sbagli: una persona puņ essere buona indifferentemente dalla sua provenienza...

ja dhe nje vajze rumune me nick Andy 23

io sono rumena ,lavoro in n ufficio money transfer e ho da fare tutti giorni con dei stranieri,ti posso dire che ho litigato con tante persone anche con rumeni ma mai con un albanese,sono molto rispettosi e bravi ,a me non hanno mai dato fastidio.non stare a acoltare gli altri che sparanno cazz....te

Une s'mar vesh nga kjo italishtja. Po me sa kam degjuar e lexuar neper artikuj te ndryshem shqiptaret e europes jan ber te famshem vetem per gjera negative.Ndersa sa per lidhjet?!!hmmmmm .jan lidh me ca i ka dal para.Plaka, prostituta, gra te ndara nga burrat,te holla te trasha ,te shemtuara....Mbase e ka thyer ndonje yll kete rekord ka mare ndonje te vertet te mire.(PO nuk besoj qe ky tipi te jet forumxhi )Nuk mund te perjashtoj nje apo dy raste.por di te them qe shume jan gallavit ne pleh.Fakt ke shtimin e semundjeve sexuale dhe sides ne shqiperi.Nga erdhi thua ti????!!!

Sa per bukurin time s'me pershtypje opinioni jot apo i gjithe forumit !!! Sepse s'besoj do jet ndonjeri ne listen time qe t'ja lexoj me vemendje opinionin dhe ti demostroj se kush jam. Je i lire te shkruash c'fare te deshiroj e bardha e zemres per mua, se s'ma ndje ca thua....PO djem shqiptare jane nga fundi i listes dhe vajzat shqiptare jane nga fillimi......Ne baze te preferencave qe shprehin te huajat apo te huajet.

Nje kshille nga une per djemt shqiptare...hiqni eren e djerses dhe eren e kembeve ..... Se pasi ju len te huajat ju nxjerin edhe bojen sa na vjen turp kur degjojme...................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 01-05-2011 mė 19:07
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •