Sa here jam ne Shqiperi, mbaj nje defibrilues me vedi, sa here ndalon zemra e zgjon ate nga gjumi.
Heren e fundit kur isha ne Durres te marr nje bilete per trajekt per ne Itali, dy vajza bruno simpatike piqshin kallam misri pran nje shtepize ku shkruante "shesim bileta", ishin aq simpatike dhe dukeshin te ishin binjake, nuk ngopesha se cilen ta shiqoj me pare. Syte aq te eksituar sa qe harrova, kush jam, cfare doja dhe ku shkoja. Me dhane dhe nje vizitekarte me veti por nuk me solli me rruga sot e asaj dite, shpresoj se ndonje dite do te kaloj aty prane te shof nese do mund blej nje bilete.
Ke te drejte per ketu ku jam, keto me mbipeshe nuk po muj me i rrotullue se disa unaza ne kurriz mu kane tehollue, e me ba mem rrotullue ato mua, po mbes pa fryme nga silikoni. Keshtu qe, ka edhe ane pozitive se kur po i shoh po me humb madje edhe oreksi i ushqimit e spo kam nevoje me mbajte diete. :P
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Ti i Prizrenit, ku femrat te marrin syte, a i lexove edhe kto dy fjalite tjera a vec kete tparen qe e pate qejf? Sjam e huaja une, jam me komplexe si shqiptare qe jam, nuk nxjerr fotot e mia kudo.
Gocat shqiptare i kane rene hilese si ti sjellin rrotull tipat qe u pelqejne te huajat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 02-05-2011 mė 06:12
Na morshin te ligat keta maskulinat , se te gishti i vogel komes nuk na vijne ne femrave shqiptare .
Pis milet :-p
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt