Mendjemadhe do tregohesha nqs do deklaroja qe femrat shqiptare jane me te bukurat dhe me te mirat ne bote lol
Ne ju ja dime huqet dhe mentalitetin se vijme po nga i njejti vend , nga te njejtat troje , shqiptar/e ;-) , prandaj ju mbajm pak nen " presion " lol
Ti ca halli ke , a martohemi ne apo jo , ti ke then per vete qe s'do me u martuar se ke frike nga obligimet lol
Tutankamon : Kemba e djatht![]()
Ene cunat shqiptar jane mrekulli, sikur ta ulshin icik ate temperamentin do ishin perfekt :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
jo jo nuk eshte e vertete ..
jan disa djem te ky forum sidomos ata qe kan shkruajtur ne kete teme...
qe kan pare ndonje perizoma siper xhinseve jasht shtetit ose ja ka dhen ndonjera qe ne naten e pare me nje teke apo me cigare ashash ose ja ka marr ndonjera ne goje me ndonje banjo pabi dhe ketyre i duket vetja kaluar don zhuan....ato jan me te bukura ato jan me te mira ato jan me te bla bla bla....
jam i sigurt qe te gjith ata qe kan shkruajtur kunder vajzava shqiptare nuk kan pas asnjehere te dashur shqiptare !!!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
une kam pas te dashur shqiptare dhe ate me shume se nje dhe po te them qe femrat tona jane shum kryelarta, shum temperamente, dhe nuk kan fije kulture.
p.sh. kur i propozon nje femre te huaj ajo te refuzon ne menyre te qete te thote: jam e zene ose nuk jam e interesuar.
kur i propozon nje femer shqiptare te thote: ik ore ti nuk ke shansa me mu!
pra ju duket vetja shume ekstra femrave tona!
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
Eshte e thjeshte nuk flasin shqip))) Shqiptari si katunar qe eshte me aspi i bo per vete!
![]()
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Me ben pershtypje humori tek te huajat ! Te them te drejten mbase e lartpermendura ka te drejte ne njefare menyre! Por dihet mercia libera nessuna ti chastiga!
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Krijoni Kontakt