E nderuar zonjushe,
une nuk e vazhdova me ate debat per shkak se ti nuk iu pergjigje me kunderargument postimit tim. Ti me shume miresjellje na kerkove qe te te linim derisa ti sqaroje deri ne fund ato qe deshe te sqaroje dhe une nuk e gjykova te nevojshme te nderhyja. Une i lexova sqarimet e tua dhe ne to nuk pashe ndonje gje qe i mbyllte rrugen arsyetimit tim. Kjo eshte arsyeja e vetme pse une nuk te kam kunderargumentuar ne ate teme. Atje thjeshte skishte se per cfare te argumentoje. Le qe edhe me zuri gripi me temperature te larte.....
....por ti duhet te kuptosh mire nje gje oj goce......jo ne kete bote, por as ne ate tjetren....ti ske shance te me nxjerresh mua bllof, jo vetem ne arsyetim, por as ne fjali te vecanta. Une te thyej ty ne mes gjithe diten e gjithe naten ne cdo argument, absolutisht per cdo teme. Ti sme vjen as tek maja e thoit. Une debatin me fakte e me arsyetime ta zgjas edhe 1 vit rresht po pate kellqe ta perballosh.
As mos e mendo se mund te me thyesh mua ndonjehere ne debat, per asgje, ne asnje drejtim. Une di me mire se ty edhe mendimet e tua me intime.
Persa i perket akuzave te shemtuara qe hedh lart e poshte, po ta shof bojen e vertete qe paske pasur. Une jam nje pjesmarres i rregullt i ketij forumi dhe sa kam shkruajtur une ketu ne postimet e mia, ti ske shkruar gjithe jeten tende.
Mati mire fjalet para se ti leshosh nga goja se po te ngjajne me kakerdhite e qenve.
Krijoni Kontakt