Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 116
    Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Keto Milanistat le te shikojne realin se si luan ne chl.Se vete i mundi Totenhemi brenda e jashte.Ndersa Reali e fitoi 6 me 0.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Po ti o i mjere kishe 34 vjet pa cuar CHL ca te me tregosh ?Ato tenxheret qe moret bashke?Ik laj gojen kur flet per Milanin se Reali tregon qe eshte skuader e vogel me lojen qe ben.Po te lozte ndonje Getafe ashtu do ta pranoja por jo Reali se mbi te gjitha ka nje hitori te madhe kete gje dua te them.Mos u gezo kote se kupen e spanjes more ate e merr edhe osasuana ato te rendesishmet dua te te shikoj si do shkosh.
    milani me ate loje spektakel qe ben, arriti te mundet nga tottenham... hahahaahah.
    u pa kunder realit sa ekip i forte ishte tottenham
    rri ore shiko punet tuaja. apo po te djeg, sepse ekipi yt i sheh gjysem finalet e CHL ne TV???
    keni 6 vjet qe nuk fitoni as kampionatin. keni moshen mesatare 63 vjec.
    te degjosh nje tifoz te milanit te jape leksione per lojen eshte kulmi i hipokrizise...

u eleminuat nga tottenham dhe ke goje te flasesh??? hahahahaha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    ///////////////////////////////////////////////
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    milani me ate loje spektakel qe ben, arriti te mundet nga tottenham... hahahaahah.
    u pa kunder realit sa ekip i forte ishte tottenham
    rri ore shiko punet tuaja. apo po te djeg, sepse ekipi yt i sheh gjysem finalet e CHL ne TV???
    keni 6 vjet qe nuk fitoni as kampionatin. keni moshen mesatare 63 vjec.
    te degjosh nje tifoz te milanit te jape leksione per lojen eshte kulmi i hipokrizise...

u eleminuat nga tottenham dhe ke goje te flasesh??? hahahahaha.

6 vjet pa fitu ne, kurse ju 9 vjet...

Ta kam then qe jeni ekip koti vetem se merni borxhe dhe qendroni ne top 3 ne Spanje.
    Shyqyr qe kaluat raundin e 16, se me vite te ra jeni eleminuar me rradhe ne 16.

Sidoqoft, urime per kualifikimin dhe mos harro se Kupa e Mbretit nuk do te thot se keni fituar dhe CL. Suksese me Barcen ne gjysemfinale. Do jet interesante si do dali ndeshja ne Barcelone, se ne Madrid barazim del.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    6 vjet pa fitu ne, kurse ju 9 vjet...
    ja edhe nje pergjigje tjeter pa lidhje e bazuar ku di une se ku.......
    une i shkruaj atij me lart: keni 6 vjet qe nuk fitoni as kampionatin
    e ti me thua: 6 vjet pa fitu ne, kurse ju 9 vjet.

po informohu nje cike se eviton te besh figura te tilla.......
    reali ka vetem 2 vjet pa e firuar kampionatin. ky behet i treti...

INFORMOHU!!!!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Keto Milanistat le te shikojne realin se si luan ne chl.Se vete i mundi Totenhemi brenda e jashte.Ndersa Reali e fitoi 6 me 0.
    Po ju "bardhoshkat" siç thot dhe thekthi se jua paska gjet mir kët pseudonim, ai Milani të ka rraf dhe mrena në Bernabeu kshuqë s'keni gojë me fol për Milanin. Neve na rrafi Totenham po t'paktën e kemi 1 kampionat t'sigurt dhe nuk degjenerohemi nga 5-0 dhe rrifemi nga Sporting Gijoni. [
    Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 22-04-2011 më 12:37
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Nje mendim nga nje tifoz i Interit. Ju tifozet e Barcelones nuk dini si luhet futbolli. Futbolli eshte "nje sport qe fiton kush e fut topin ne rrjete" jo kush e mban topin me shume. Topin mbaje sa te duash me pasime midis portjerit dhe mbrojtesve, duhet me e fut topin ne porten kundershtare - quhet gol.

I Madh Mourinho - ishalla kthehet te interi.
    Nuk jam tifoz i Barçës po ai ekip që mban topin bën lojën apo jo ? Shif % e mbajtjes së topit të duket ndeshja si Barcelona - Almeria, sa kapte top Reali pastronte zonën ja çonte portierit të Barcelonës. Futbolli është dhe spektakël jo vetëm rezultati.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    na hapet barkun me kete teorine e zoterimit te topit...... e keni shpikur ju kete teori.
    nje shembull per te vertetuar qe kjo eshte vetem nje marrezi qe nuk vlene asgje: man.u - roma 7-1 e para 4 viteve...
    roma ka mbajtur topin me shume se manchesteri... fitore kot ishte edhe ajo e man.u ore ju zheni?

pastaj te degjosh tifozet e milanit qe te tallen mbi humbjen e realit gijonin eshte hipokrizi...
    ata qe e bejne nje gje te tille, tregojne qe as ekipin e tyre nuk e njohin. jo per gje, por kete vit ka humbur ke cesenen ne san siro...
    ekip i ardhur nga serie b...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Arrow Ehhh.....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    thjesht kane marr sy ata te barces, prandaj fituan keta spurdhjakt e realit. dhe e kisha nje parandjenje qe do e merrte reali. cdo gje ka momentin e vet. ca kuptimi do kish sikur ti merrte barca prape te gjtha kupat?!

sa per ate pepen, sikur vetem te jepesh rasti ta kisha pas perball ndonjehere si lojtare, se po skisha per tja care ballin me tak surratit plehres. ca fitore ishte ajo qe i gezoni ju me shqelma, grushta, dhe duke u mbrojt me te 11 lojtaret mo 'realistat' e leshit?
    Kesaj ju kam frikesu edhe une....qe e kan ne gjep kupen dhe do shkojne vetem sa per sy e faqe....Besoj qe tasht lojtaret e Barcelones dhe veqanarishte Villa te vij ne vete sepse eshte komplet jashte ... dhe te mundim kurvat e realit.

Kurse per Pepen ska fjal , eshte thjeshte debil qe ka pa filma me Xheki Cenin lol
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Une qe 6 vite jam ketu si 'kampion' e si 'nenkampion' nuk iki gje kundi mos ki frik

Ti lere qe je tifoze e Barces , po je aq e dhene pas Messit sa që inati qe Messi nuk tregoi asgje te verbon syte

Une jam ketu edhe pas 2 jav ose si fitues i 'sezomit' ose si humbesi i 'sezonit'.

Une nuk jam gezuar shume per 'Kupen e Mbretit' por jam gezuar per Mou.. i cili ju heshtu gojen 'gazetarve' deri te merkuren.

Edhe 1 gjë sot te gjithe shoket qe jane tifoz me Barcen , me than se Reali ka treguar nje loj fantastike me ç`rast edhe fituan e une nuk e di nga e nxjerrni ju kete konkluzion qe Reali luajti karate sinqerisht.

Vjosa po te ishte Milani , barcelona vetem pjesen e pare e mbyll 6-0 me ate mbrojtje qe pashe mbreme me Palermon keshtu qe shiko andej se kendej ka kush shikon.
    Messi nuk tregoi asgje ??

Ik bej sh*rren sepse ju keni probleme urinare e qe po ju shfaqen edhe ne shikim dhe analiz te lojes lol
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Nje mendim nga nje tifoz i Interit. Ju tifozet e Barcelones nuk dini si luhet futbolli. Futbolli eshte "nje sport qe fiton kush e fut topin ne rrjete" jo kush e mban topin me shume. Topin mbaje sa te duash me pasime midis portjerit dhe mbrojtesve, duhet me e fut topin ne porten kundershtare - quhet gol.

I Madh Mourinho - ishalla kthehet te interi.

Po juve ky klloshari ju ka bo ekip sepse ju edhe per 140 vjet skishi mujt me mar CHL

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •