Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 116
    ***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Endro,
    të vje inat se ktë gjo e boni me Interin ,e boni ndeshjen e kaluame 1-1 për kampionat dhe pastaj del e thotë u përballëm me ekipin më të fortë të planetit dhe dolëm barazim ose i morëm fitore. Shife mbajtjen e topit nga statistikat lart edhe Sportin Gijon do kishtë përqindje më të madhe ndoshta. Sa humbte topin Barcelona kto e hidhnin topin sa më larg zonës vet. Lojë e shpifur nga Reali prandaj them se merito.

BlooD_VenoM, ktu i ke të gjitha statistikat http://www.livegoals.com/gamecenter/...rid-20-04-2011

Nje mendim nga nje tifoz i Interit. Ju tifozet e Barcelones nuk dini si luhet futbolli. Futbolli eshte "nje sport qe fiton kush e fut topin ne rrjete" jo kush e mban topin me shume. Topin mbaje sa te duash me pasime midis portjerit dhe mbrojtesve, duhet me e fut topin ne porten kundershtare - quhet gol.

I Madh Mourinho - ishalla kthehet te interi.
    Moderator, e di vet ti...

Jeto qe te mesosh Maska e CuLi-GoaL
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    GJAKOVA CITY
    Postime
    437
    Real Madrid fouls vs Barcelona

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    na plasi xenglat o admiral, se po me flisje me statistika me pare. e verteta dhe vetem e verteta eshte ajo qe do tju qisi ne drite, mos e harroni, o te depiluarit e realit
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    s'ka me kup, ra nga busi

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Ai ramos karallo fare. Gjithe ato njerez n'rruge ,ktij lyfit i bi kupa nga duret .lol

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga CuLi-GoaL Lexo Postimin
    Sipas gazetes Marca, Gerard Piqué pas ndeshjes me Real Madrid i ka thene disa fjale lojtareve kundershtar, duke perfshire shoket e tij te kombetares Sergio Ramos dhe Casillas dhe te tjereve qe ishin prezent aty Carvalho, Pepe dhe Adebayor. Ata thojne qe duke shkuar ne zhveshtore, Piqué duke i shikuar lojtaret e Real Madridit tha: “Rrofte Spanja! Rrofte Liga Spanjolle! Tete pike, tete pike! Spanjollë, ne ju mundem ne La Liga !” Pastaj ka bertitur: “Spanjollë, tash ne do te fitojme Kupen e mbretit tuaj!”
    __________________________________________________ ________________

Gerard Pique: "Dua tju informoj qe ato qe sot jane thene ne nje gazete jane totalisht te paverteta dhe asnjehere nuk kam thene gjera kaq absurde."
    LOL! po gazeten marca kam lexuar edhe une
    http://www.marca.com/2011/04/19/futb...303236385.html
    e ke perkthye gabim zoteri... aq me teper qe eshte kontradikte e madhe ajo qe shkruan... "rrofte spanja" paska thene pique??!!??!!
    nuk ka thene: Rrofte Spanja! Rrofte Liga Spanjolle! Tete pike, tete pike! Spanjollë, ne ju mundem ne La Liga
    ka thene: "8 pike. spanjolle. tashme iu kemi fituar ligen tuaj spanjolle......"
    Vasudhaiva Kutumbakam

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ta kam thene shume here qe jam Djale edhe jo goce.Sa per Milanin, Milani eshte skuader e madhe edhe loz futboll gjate gjithe historine e saj.Te kujtoj Ajaxit te madh i kemi futur 4 petulla ne finale te 69 tes ne CHL.Edhe gjeja e dyte dream team in e Krojfit e degjeneruam ne athine ne 94 tren ,Milani ne fitoi do fitoje duke lozur futboll edh jo antifutboll mos na krahaso me gjitonet ata e shpiken catenachion edhe jo ne .ne nuk e kemi pasur kurre nevoje.Reali Loz me Barcen si Greqija ne 2004 tren si skuader e vogel .Kjo Bracelone do ngelet ne Histori kurse Reali me kete futboll qe loz nuk do ta mbaje mend as edhe nje.Shanit Italjanet juve qe loz antifootball shikoni nje here veten tuaj se jeni per ibret.
    Me ba me ja nis me fol per vitet 50` 60` 70` e 90` e ketej nuk me del 1 vit i plot per te treguar sukseset e Realit.

Po Milani si e mundem me loj karate apo me loj `tak-tak` ???
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    thjesht kane marr sy ata te barces, prandaj fituan keta spurdhjakt e realit. dhe e kisha nje parandjenje qe do e merrte reali. cdo gje ka momentin e vet. ca kuptimi do kish sikur ti merrte barca prape te gjtha kupat?!

sa per ate pepen, sikur vetem te jepesh rasti ta kisha pas perball ndonjehere si lojtare, se po skisha per tja care ballin me tak surratit plehres. ca fitore ishte ajo qe i gezoni ju me shqelma, grushta, dhe duke u mbrojt me te 11 lojtaret mo 'realistat' e leshit?
    Po tifoz jemi ne cast kur skuadra jone gezohemi , kur humbet shfryhemi disi tinez

Duhej te hapej 1 temë e veçantë 'EL Clasico' pasi tani jane shtuar edhe 2 ndeshje te tjera te SuperKupes se Spanjes edhe pse deri atherë ka kohe 4 muaj.

SPECIAL ONE

RAUL # 7

Jeto qe te mesosh Maska e CuLi-GoaL
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    GJAKOVA CITY
    Postime
    437
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    LOL! po gazeten marca kam lexuar edhe une
    http://www.marca.com/2011/04/19/futb...303236385.html
    e ke perkthye gabim zoteri... aq me teper qe eshte kontradikte e madhe ajo qe shkruan... "rrofte spanja" paska thene pique??!!??!!
    nuk ka thene: Rrofte Spanja! Rrofte Liga Spanjolle! Tete pike, tete pike! Spanjollë, ne ju mundem ne La Liga
    ka thene: "8 pike. spanjolle. tashme iu kemi fituar ligen tuaj spanjolle......"
    Po une kete e morra nga nje faqe ne facebook dhe e postova kete e kurse ajo deklarata e Piques ishte para disa diteve ku ai tha me duket qe ne FB tha qe ato jan shpifje une nuk i kam then ato.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Me ba me ja nis me fol per vitet 50` 60` 70` e 90` e ketej nuk me del 1 vit i plot per te treguar sukseset e Realit.

Po Milani si e mundem me loj karate apo me loj `tak-tak` ???
    Po ti o i mjere kishe 34 vjet pa cuar CHL ca te me tregosh ?Ato tenxheret qe moret bashke?Ik laj gojen kur flet per Milanin se Reali tregon qe eshte skuader e vogel me lojen qe ben.Po te lozte ndonje Getafe ashtu do ta pranoja por jo Reali se mbi te gjitha ka nje hitori te madhe kete gje dua te them.Mos u gezo kote se kupen e spanjes more ate e merr edhe osasuana ato te rendesishmet dua te te shikoj si do shkosh.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •