Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 116 prej 116
    Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Nuk i thuhet BINGO o llokum se Alemria ka deshtuar fare , une me kan mjaftuar te shoh vetem pjesen e parë te Barcelones ndaj Realit , dhe me mjaftoi ta kuptoj se Mou... ka gjetur formulen e Guardioles.

Paqe.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    ehh dihet kjo gje
    kupa e mbretit shkon ke mbretit ska dyshim aty , nuk mund te shkoj ne cfardoo skuadre si puna e Barces,,

Hala Madrid
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Nuk i thuhet BINGO o llokum se Alemria ka deshtuar fare , une me kan mjaftuar te shoh vetem pjesen e parë te Barcelones ndaj Realit , dhe me mjaftoi ta kuptoj se Mou... ka gjetur formulen e Guardioles.

Paqe.
    Mourinho perdor taktik te skuadrave mesatare qe nisen me synimin per te marr naj barazim ose naj kundersulm lucky goal . Te shenoj Barca Gol i pari e shohim taktiken e mourinhos qysh shkon per lesh te rrij tani ne mbrojtje tan diten Di maria e CR7.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    akoma me parashikime ti??? ti ka thene nostradamus apo i enderron shpesh?
    jo per gje por sikur para disa ditesh the:
    Si gjithmonë , 1 2 3 4 5 Prova teknike linja në studio. S'ka b... Reali me rraf Barcelonën.

vendi 22... me mire rri urte e mos u gerric sepse nuk te takon fare. hahahahaa.
    jeni me keq se kopenhagen dhe braga.
    Mos vur tabelat qe te interesoje juve .Vur tabelen e 10 vjecarit te te shikoj ku je .Ose vur tabelen e 50 vjecarit.Hiq ato tenxheret ku lozte reali me ca koooperativa ne te gjitha vitet e tjera Milani i kalon te gjitha.O te mjer kishe 34 vjet pa marre CHL edhe me flet per tabela?Ik se late nam.Sidomos kete 25 vjecarin e fundit s'ka skuader me te sukseshme se Milani ne europe kete se them une e thone statistikat.Tani po u degjeneron Barca.Te luteni te ringjallet Franko te shikoni dite te bardhe skuader fashistash.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Mos vur tabelat qe te interesoje juve .Vur tabelen e 10 vjecarit te te shikoj ku je .Ose vur tabelen e 50 vjecarit.Hiq ato tenxheret ku lozte reali me ca koooperativa ne te gjitha vitet e tjera Milani i kalon te gjitha.O te mjer kishe 34 vjet pa marre CHL edhe me flet per tabela?Ik se late nam.Sidomos kete 25 vjecarin e fundit s'ka skuader me te sukseshme se Milani ne europe kete se them une e thone statistikat.Tani po u degjeneron Barca.Te luteni te ringjallet Franko te shikoni dite te bardhe skuader fashistash.
    pupupu...
    nuk eshte se me intereson mua. ky eshte aktualiteti.
    kur flasim per te shkuaren, nuk ben, sepse reali i ka fituar 6 kupa duke luajtur me kooperativa.
    kur flasim per te tashmen, perseri nuk ben, sepse nuk te pelqen ty

dmth. e tashmja jo. e shkuara jo.
    cfare do atehere???????

p.s. edhe ne tabelen e 5 viteve te fundit, reali eshte me mire se milani.......
    hahahaha. sa qesharak.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 24-04-2011 më 07:29
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Tema paska devijuar kodra pas bregut...

O djema, po si keni nerva te mereni me keto bardhoshkat? Po ju a nuk e keni verejtur deri me sot se keto bardhoshkat njehere si pike e pare nuk jane tifoze... nuk dine cfare eshte tifozlleku, dhe cfare eshte futbolli.

Qe sa vite ketu ne forum une nuk kam pare ndonjehere te mblidhen 2-3"tifoze" te bardhoshkave tek tema e skuadres se tyre, dhe te diskutojne per klubin,lojtaret,problemet rreth klubit ose te komentojne ndonje ndeshje se si ka luajtur skuadra e tyre, ne cpozite calojne, apo cilin lojtar duhet ta blejne si perforcim, ke te leshojne etj.

Bardhoshkat vetem kur fitojne, futen ke tema e skuadres se tyre e nxjerin rezultatin copy paste dhe ja fusin nje koment urimeee fitoren, jemi te pandalshem.
    Aspak nuk u ben pershtypje se cfare loje ka zhvilluar skuadra e tyre... edhe me e dobeta te kete qene, keto do thone ndeshje fantastike.

Ne rast se humbin ndonje ndeshje ne kampionat, bejne pauze per ca dite, nuk duken verdalle.
    Por ne keto tre raste;

1. Kur humbin prej Barcelones
    2. Kur eliminohen nga CH-L
    3. Dhe kur e humbin kampionatin

...keto nuk duken me muaj te tere, mbajne zi deri sezonin tjeter.

Ja tani qe fituan kupen e mbretit, e nxoren koken. Thua se pale cfare kane fituar... kupen qe eshte prioriteti i fundit per cdo skuader.

Vjen ky tjetri dhe na tregon aktualitetin, cfare aktualiteti se... me fitimin e nje kupe mbreti lol. E po ky eshte kulmi.

1. Barcelona kampione ne fuqi
    2. +8 pike nga bardhoshkat (edhe kete sezon kampionatin e fituar)
    3. 6 ndeshjet e fundit bardhoshkat nuk shohin fitore me sy perballe Barcelones;

Barca 2:0 Real Madrid
    Real Madrid 2:6 Barca
    Barca 1:0 Real Madrid
    Real Madrid 0:2 Barca
    Barca 5:0 Real Madrid
    Real Madrid 1:1 Barca

...biles na tregojne edhe tabelen e 5 viteve te fundit ne CH-L. Pika ketyre lol

2002 - 2003 (Reali eliminohet ne 16)
    2003 - 2004 (Reali eliminohet ne 16)
    2004 - 2005 (Reali eliminohet ne 16)
    2005 - 2006 (Reali eliminohet ne 16)
    2006 - 2007 (Reali eliminohet ne 16)
    2007 - 2008 (Reali eliminohet ne 16)
    2008 - 2009 (Reali eliminohet ne 16)
    2009 - 2010 (Reali eliminohet ne 16)
    2010 - 2011 ? (fundin do e keni pikerisht prej Barcelones)

Hej po keta nqs e fitojne tripleten, a mund ta imagjinoni cfare mund te bejne lol, kush do i duronte. :D

Prova teknike;

"Special One, 2, 3, 4, 5"

Ta gezoni kupen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 26-04-2011 më 13:40
    #VamosArgentina

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •