Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj kupën e spanjës(Copa del Rey) ?

Votues
22. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

4 18.18%
  • FC Barcelona

18 81.82%
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 116
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Me leje me leje... ngaqe emocionet e mromshme akoma sme kan ik, a bo me bertit njiher???

Fitoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee

Me eshte bo Barcelona si skuader pufkash, vetem tu qajt si kalamanjt per nji cop faull. Turp te kene, u eshte rritur mendja, mendojne si do u jepet gratis cdo gje. Me skuader amatoresh, ska pasur, ska e as nuk do te kete nojhere futboll. Ca plehra si Villa, Pique e me rralle qe po ia nxjerrin bojen.Nje loje nga ana e Barces, qe te lodh sistemin nervori,ti vret gjitha neuronet, qe ska emocion, ska trofe, loje karikature ... Respekte per Iniesta e Xavi!!! Te vetmit qe ia vlejne te permenden ne naten e mbremshme nag skuadra e Barces!

Sa per lojen e Realit... mendoj se ne ato dy skuadra, mendoi se fitoi ajo qe luajti me mire, qe kerkoi per gol gjer ne sec e fundit dhe e morri ate

Nder, emocione, spektakel... Ja cfare ofrojne mbreterit

Real Madrid Forever!!!
    Really Dude... Get A Life!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Nuk kam inate Barsen,por me kuptoni se i mora inat keto fansat e tyre se na hipen mbi koke jashtetokesore ,jashtetoksore aman aman nuk u duruan me u mbush kupa,aman jo ajo e mbretit heheheh urime real ,tani mund te dal te pi nje kafe rehat dhe ti i nguci fansat e "jashtetosoreve " hehehe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Villa eshte transferi me i deshtuar i barces

Reali fitoi urime. Vetem essht vertet turp nje klub si reali te shiqon si e ben lojen barca,une sedij a luajn vetem per rezultat keta apo cfar,turp more me u mbyll ne gjysmen e fushes me 11lojtar sdij pse nuk luajn normal si me ekipet tjera?
    Barcelona vetem pjesen e dyte u kujtua te luaj futboll, duke zoteruar topin, sepse pjesen e pare per mendimin tim e dominoi Reali pothuajse ne te gjitha aspektet.....Qe ne momentin e daljes se Ozil Reali u mbyll ne mbrojtje dhe u bazua tek kundersulmi, por edhe Barcelona nuk eshte se beri ndonje gje te madhe per ta fituar ndeshjen!
    Per mendimin tim Reali e meritoi plotesisht fitoren!
    Perfundimisht kete vit asnje ekip ne champions nuk e fiton dot tripleten!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Endro,
    të vje inat se ktë gjo e boni me Interin ,e boni ndeshjen e kaluame 1-1 për kampionat dhe pastaj del e thotë u përballëm me ekipin më të fortë të planetit dhe dolëm barazim ose i morëm fitore. Shife mbajtjen e topit nga statistikat lart edhe Sportin Gijon do kishtë përqindje më të madhe ndoshta. Sa humbte topin Barcelona kto e hidhnin topin sa më larg zonës vet. Lojë e shpifur nga Reali prandaj them se merito.

BlooD_VenoM, ktu i ke të gjitha statistikat http://www.livegoals.com/gamecenter/...rid-20-04-2011
    Edhe ne ndeshen Manchester United vs Roma qe perfundoi 7-1 % e mbajtjes se topi ishte ne favor te Romes.......Kjo do te thote qe Roma duhet te fitonte??????
    Fakti eshte qe pas golit te Realit, Barcelona beri asnje rrezikim ne porten e Kasilias-it dhe cfaredo ekipi qe te jete do terhiqet ne mbrojtje per te mbrojtur rezultatin kur mbeten edhe pak minuta loje

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Keni fituar se jeni me te miret a je i kenaqur admiral?
    PO- SHUME I KENAQUR
    Vasudhaiva Kutumbakam

qe te lodh sistemin nervori,ti vret gjitha neuronet, qe ska emocion, ska trofe, loje karikature ...

Nuk ka dyshime qe nje si ty duhet te shkoje te Psikologu,Psikiatri dhe me pas te Okulisti per Miopi ose Hipermetropi.Hajt se ndoshta te kalon.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk ka dyshime qe nje si ty duhet te shkoje te Psikologu,Psikiatri dhe me pas te Okulisti per Miopi ose Hipermetropi.Hajt se ndoshta te kalon.
    Jo per keta skan pshtim lol

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    CAMPEONES
    Me hile, ja ku dolen hilet menjehere, aty ku i ra Sergio Ramos Kupa nga dora, dhe perfundoi nen rrotat e autobusit. Hilet po nuk dolen nuk ka hall as derman.
    E c'a fitoreje keni shijuar ju mbreme pa Kupe???
    Hlieqare!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po po. fiks keshtu eshte

shikoni cfare u ka thene pique lojtareve te realit pas ndeshjes te se shtunes qe perfundoi 1-1:
    "¡Españolitos, ahora os vamos a ganar la Copa de vuestro Rey!"

pra: "spanjolle" tani do iu fitojme kupen e "mbretit tuaj"...

madridistet ia kthyen: "A ver si te pones tan chulito cuando vayas con la selección".

pra: "le te shohim nese do besh si i zgjuar kur te shkosh me kombetaren spanjolle..."

po pse luan me kombetaren spanjolle ky pique??????
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 21-04-2011 më 10:17
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    thjesht kane marr sy ata te barces, prandaj fituan keta spurdhjakt e realit. dhe e kisha nje parandjenje qe do e merrte reali. cdo gje ka momentin e vet. ca kuptimi do kish sikur ti merrte barca prape te gjtha kupat?!

sa per ate pepen, sikur vetem te jepesh rasti ta kisha pas perball ndonjehere si lojtare, se po skisha per tja care ballin me tak surratit plehres. ca fitore ishte ajo qe i gezoni ju me shqelma, grushta, dhe duke u mbrojt me te 11 lojtaret mo 'realistat' e leshit?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •