Close
Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 244
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    ,pra eshte dasht qe titulli te ishte,,Kosove,ktheja nderin vetes! ................''
    Pajtohem me ty e panjohura !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une nuk besoi qe drenica ka me shume faj se sa pjeset tjera,eshte e vertet se kjo qeveri udheheqet nga drenicak,por duhet pas parasysh se ne shtet nuk kemi pas kurr,prandaj nuk ka te bej drenic apo nje rajon tjeter sepse nuk besoi qe ta zem llapjanet do ishin me te sukeseseshem,por ajo qka me dhemb mua eshte perse jemi ber kaq llaskuca dhe secili qe te hyp ne pushtet punen e par qe ben eshte vjedhja,ket nuk po muj ta kuptoi,eshte e dhimbeshme qe nga kjo qeveri po thuaj se gjysma akuzohet per krime prej me te ndryshemeve.
    Ne populli i thjesht nuk duhet te biem ne gracken e politikajve,sepse jemi deshmitar qe politikajt shahen ter diten dhe ne mbremje prap jan bashk,sepse kan per ta nda gjahun.
    E dini kur Ramushi ne nje fjalim ne stadionin e prishtines i pat sha keta qe sot po don me ban koalicion me nen e bab dhe i pat quajt me epitetin komandanta te bllaces,por sot i bashkon interesi material prandaj duke qen ne budall politikajt do lozin me fatin ton.
    Pastaj pdk e pat quajt ldk tradhetare por per intersa personale u martuan e u divorcuan por ja pan hajrin sepse ben para,keshtu edhe ky koalicion nese formohet nuk ka tjeter qellim perveq hajnis,sepse per gjera tjera edhe po te duan nuk kan kaqik
    Se kom then krejt fajin por nji pjes te fajit qe do te thot se pjesen tjeter e bartin edhe tjeret.
    Nuk kisha qellim ti beja vetem drenicasit fajtor ..shi llaskucat edhe te partive e krahinave tjera qe jon sul pas hajnis,kriminalitetit.
    Une nuk fajsoi as ke pse esht drenicas e as dukagjinas as fushor as malor pore vetem se kure mendoi se dikush mban pergjegjsin per mose suksesin e Kosoves si shtet e shpreh jo per ti zen koken dikujt pore qe mendoj se dashuria per atdhen nuk i lejon nji qytetari te bej sehir e te hesht para te keqes qe po i knohet popullit tone te shum vujtur.
    Do duhej te mesonim nga psimet per shkak te disa injorantve qe na sollen e peshtollen per shkak te hipokrizis se tyre neper dyer te kancalerive Eropjane duke kerkuar ate qe do duhej kerkuar gjenerata para nesh te cilet nuk e ben se deshen kolltuqe dhe librezat e kuqe,
    Vllaqko une kom respekt per dernicen madje me shum se disa drenicas pore tek Atdheu i im vlersohen tek mua shqiptaret e dishem te drejt dhe shqiptar te dishem dhe atdhetar ..ndryshe veq me llafe se dua as vellan qe ma ka ber nena nese nuk puno per ket Kosov madje e urrej nese e ka me hile.
    Te persh.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ganimet për postimin:

projekti21_dk (03-12-2024)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Se kom then krejt fajin por nji pjes te fajit qe do te thot se pjesen tjeter e bartin edhe tjeret.
    Nuk kisha qellim ti beja vetem drenicasit fajtor ..shi llaskucat edhe te partive e krahinave tjera qe jon sul pas hajnis,kriminalitetit.
    Une nuk fajsoi as ke pse esht drenicas e as dukagjinas as fushor as malor pore vetem se kure mendoi se dikush mban pergjegjsin per mose suksesin e Kosoves si shtet e shpreh jo per ti zen koken dikujt pore qe mendoj se dashuria per atdhen nuk i lejon nji qytetari te bej sehir e te hesht para te keqes qe po i knohet popullit tone te shum vujtur.
    Do duhej te mesonim nga psimet per shkak te disa injorantve qe na sollen e peshtollen per shkak te hipokrizis se tyre neper dyer te kancalerive Eropjane duke kerkuar ate qe do duhej kerkuar gjenerata para nesh te cilet nuk e ben se deshen kolltuqe dhe librezat e kuqe,
    Vllaqko une kom respekt per dernicen madje me shum se disa drenicas pore tek Atdheu i im vlersohen tek mua shqiptaret e dishem te drejt dhe shqiptar te dishem dhe atdhetar ..ndryshe veq me llafe se dua as vellan qe ma ka ber nena nese nuk puno per ket Kosov madje e urrej nese e ka me hile.
    Te persh.
    dakord
    edhe une jam i atakuar nga disa pseudo patriota me bateria te killavta te kines se une jam kunder drenices vetem se po mundohem qe te kontriboi aq sa ma lejon kapaciteti im.
    eshte e vertet se kemi shume probleme,dhe keto probleme mendoi une na i kan sjell politikanet qe per fat te keq i kopian te gjitha anet negative te politikes se shqiperis,dhe tani kan mbet si sorrat ne gardh.
    Shoqria jon akoma nuk duron mendimin ndryshe,ketu ne forum ne momentin qe kritikon qeverin ti sulmohesh automatikisht si anti shqipetar si serb vetem se nuk pajtohesh me ta.
    Ajo qfar politika ka ber demin me te madh dhe me te dhimeshem eshte ndarja ne rajone,jo drenic e jo llap e kuta di une qka do te thot se te gjitha keto te keqija qe paska ber kjo qeveri i mveshen drenices me qka une nuk pajtohem sepse ne momentin kur drenica te identifikohet me 4-5 politikaj qe sot jan e neser nuk jan eshte e pa drejt,nje koh jemi anku se po na sundoin gjakovaret sot po ankohemi qe po sundon drenica neser mund te ankohemi per nje rajon tjeter por nje eshte e sigurt ne po tregohemi se jo qe nuk jemi te zot te mbajm shtet edhe ateher kur te tjeret na ndihmoin,por garoim se si ta shkatrroim kete cop shteti.
    Sot askush nuk flet per gjendjen katastrofale te standrdit jetsor,sot po merremi se si te fiton nje apo tjetra parti qoft edhe duke vjedh,derisa kemi familje qe nuk ka buk as per 24 oret e ardheshme.
    Pershendetje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Ketu ne forum ka disa qe fajsojne te tjeret se nuk e durojne mendimin ndryshe perderisa ata e bejne me shume kete gje.
    Kur une dua te ma respektojne mendimin tim,do te duhej edhe une te respektoje mendimin e tjetrit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    390
    brari i bothes na sjellka ketu shkrime te idriz zeqirajt

Ky idriz zeqiraj ishte i derguar ne ate kohe nga udb per spiunazh ne shqipri, por enveri e zbuloj dhe e futi ne burg,

Ne diaspore e sidomos ne gjermani ky zeqiraj nuk linte gur pa levizur per ta penguar luften e uck dhe nuk linte metode pa perdorur per te demtuar luften

Spiun i vertetur i jugosllavit
    Ndihmat e mbledhura nga bashkeatdhetaret kinse po i dergon ne shqipri, i kishte shitur dhe kishte blere nje mulli

Person ma te poshternuk ka. Ky brari mundohet me qene me i poshter por nuk eshte

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRINË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Thaçi, legjitim për Beogradin

Drenic, mos shko mabas himë goves së ri , hashimit, se ki me dal e poshtrume!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Sot me dt.23 janar 2011 ne rivotime ne mitvoric sipas informatave te fundite del se PDK eshte fituse edhe nje here e kesaj persetirje ,,ku pdk ka fituar 13500 vota e pasur nga ldk 6100 vota.dhe te tjerat ....

se jem me tregu se qyratetet e deshirojen thaqin kryimnister e jo diken tjeter , dhe vullneti i qytrateeve nuk ndrrohet me zore siq po predendojen disa nga partit humbese ....

Valla Drenica veq qka pi nxin ftyren.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    kshyri kta hajnat e drenics. Kta udbashat. A ju kom kaxue qi kta jon shpijuna t shkjeve hajna e t pabes. E patshit fqen e zez.

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Drenicë ke qenë ( dhe je ende, ndoshta edhe pak ) vend i nderit, burrërisë, trimërisë, diturisë e qëndresës.

Drenicë, disa nga bijtë tu, duke shfrytëzuar respektin që kanë të tjerët për TY, po t’i shpërfillin këto epitete të larta që ke,

Drenicë, tokë e larë me gjak, dikush po luan me gjakun e derdhur, dikush po luan me nderin tënd, …

Andaj,

Drenicë, siç ke ditur ta godasësh çdokend që të ka prekur në nder e dinjitet, dënoje dhe këtë herë të pabesin që ta shpëtosh nderin tënd!

Drenicë dy rrugë ke: o ta dënosh krimin ( që fatkeqësisht po del nga gjiri yt ), o ta përkrahësh atë.

E di se e ke vështirë, por aman Drenicë, bëje edhe këtë sakrificë, mos e humb atë që e ke fituar nëpër shekuj me shumë skrifica.

Drenicakë të dashur, nënshkruajuni këtu: jeni që Drenica të marshojë akoma ballëhapur, apo ta mbroni të keqen e të jetojmë me faqe të zezë.

Unë të kam dashur, bile shumë të kam dashur Drenica ime. Dua që edhe më tej të të dua!
    Baci Adem duje hala Drenicen. Tash pi din tan kush asht m.uti i Drenices. Po ky e ka dhi vehten, veq jo kurr Drenicen. Nuk pi di qysh po jet puna e do drenicasve qitu si t'sulmojshin e tash edhe ata jan met si t dhim.

Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •