pom doket krejt kta t py dy kys tek jan mbledh qytu.
Na e kini qit faqen e zez he pa ju marrue zoti mus e lasht.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
po dihet qe disa jan lokalista kjo nuk ishkon nen uj veq armikut pederi sa ne shajm njeri tjetrin per lider partijak te cilet kan ber miljona euro dhe femijet etyre i dergojn ne shkolla ku nje vit kushton mbi 20 mij euro kjo tregon se sa kemi lider per popull o njerz te mir mos u perqani se nuk ju ben nder kjo a pak
serbia fashiste gjat lufet ajo nuk bente dallime per shqiptar as nuk pyste a je nga drenica llapi ferizaij pej gjakove gjilan mitrovic prishtin policia serbe i masakronte te gjith pa dalim ket ju keni harru kujtohuni pak
I rendita me numra, sepse një herë desha të të përgjigjesha për to, por e pashë se nuk ia vlente. Dilnin në shesh gjera edhe më të këqija, kështu hoqa dorë - e lashë.
Vetëm po ta përmendi( një nga ato që ke shkruar më lart - për të ta hequr merakun ): mos ta bëjmë regjionalizimin e Kosovës, sepse secila krahinë në Kosovë ka me se të mburret, por gjithashtu ka edhe mangësi, kështu nuk dallojmë shumë nga njëra - tjetra kahinë.
Nëse bëjmë këso ndarjesh atëherë nuk na mbetet tjetër vetëm të bëjmë kantonizimin e Kosovës.
Fundja të gjithë shqiptarë jemi dhe mund të kalojmë shumë mirë me njëri - tjetrin.
Unë kam shumë shokë nga të gjitha trevat e Kosovës. Shokët, miqtë kurrë nuk i regjionalizoj. Bile unë nuk i regjionalizoj as njerësit në përgjithësi, sepse për mua në botë ka vetëm dy lloje njerësish: të mirë dhe të këqinj!
Respekt,
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Po pra....nuk eshte dasht fare te cekni vetem Drenicen!Vetëm po ta përmendi( një nga ato që ke shkruar më lart - për të ta hequr merakun ): mos ta bëjmë regjionalizimin e Kosovës, sepse secila krahinë në Kosovë ka me se të mburret, por gjithashtu ka edhe mangësi, kështu nuk dallojmë shumë nga njëra - tjetra kahinë.
Me mire do ishte qe ne vend te Drenice te shkruanit -Kosove,kjo do t'i ikte kantonizimit,pra vet e bere kete!Nëse bëjmë këso ndarjesh atëherë nuk na mbetet tjetër vetëm të bëjmë kantonizimin e Kosovës.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt