Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 244
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    1. Cfar mendove per Drenicen? 2. Qe do te mbetet gjithemone nen meshiren e te tjereve?Cka u punua ne Drenice para se ta mirrnin pushtetin ne duar o Projekt! 3. Tani po te vije mire qe na quajn hajna,e kur..,fale titullit qe Ju i vuat temes!Po nuk keni faj se Kosoves i duhen edhe te ketill qe vjellin vrer mbi Drenicen,dhe at vet Drenicasit!Ju lumt!

Mos dil nga tema!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 15-01-2011 më 12:16
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

pom doket krejt kta t py dy kys tek jan mbledh qytu.
    Na e kini qit faqen e zez he pa ju marrue zoti mus e lasht.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Mos dil nga tema!
    Nuk eshe dalje nga tema fare...Por munges e pergjigjejeve!Ps.heren tjeter mos m'i ndryshoni postimet kur citoni,une nuk kisha vu numra,kjo eshte rregullore e forumit!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    po dihet qe disa jan lokalista kjo nuk ishkon nen uj veq armikut pederi sa ne shajm njeri tjetrin per lider partijak te cilet kan ber miljona euro dhe femijet etyre i dergojn ne shkolla ku nje vit kushton mbi 20 mij euro kjo tregon se sa kemi lider per popull o njerz te mir mos u perqani se nuk ju ben nder kjo a pak

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    serbia fashiste gjat lufet ajo nuk bente dallime per shqiptar as nuk pyste a je nga drenica llapi ferizaij pej gjakove gjilan mitrovic prishtin policia serbe i masakronte te gjith pa dalim ket ju keni harru kujtohuni pak

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    serbia fashiste gjat lufet ajo nuk bente dallime per shqiptar as nuk pyste a je nga drenica llapi ferizaij pej gjakove gjilan mitrovic prishtin policia serbe i masakronte te gjith pa dalim ket ju keni harru kujtohuni pak
    Po ti pse po bon pytje pergjithesi,pyte veteveten njeher,a je tu e kujtu,se me kujtu skishe leh tane naten lidhje palidhje.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

ardiana luzha

Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Po ti pse po bon pytje pergjithesi,pyte veteveten njeher,a je tu e kujtu,se me kujtu skishe leh tane naten lidhje palidhje.
    oj.zj. luzha mundesh te repkikosh por te ofendosh ske arsye un e kuptoj urrejtjen tuaj ne pkpamjet e mia politike por te me ofendosh tu kisha lut mos

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    oj.zj. luzha mundesh te repkikosh por te ofendosh ske arsye un e kuptoj urrejtjen tuaj ne pkpamjet e mia politike por te me ofendosh tu kisha lut mos
    ANI...Aty ku nuk me pelqen te kundershtoj.KLM
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk eshe dalje nga tema fare...Por munges e pergjigjejeve!Ps.heren tjeter mos m'i ndryshoni postimet kur citoni,une nuk kisha vu numra,kjo eshte rregullore e forumit!
    I rendita me numra, sepse një herë desha të të përgjigjesha për to, por e pashë se nuk ia vlente. Dilnin në shesh gjera edhe më të këqija, kështu hoqa dorë - e lashë.

Vetëm po ta përmendi( një nga ato që ke shkruar më lart - për të ta hequr merakun ): mos ta bëjmë regjionalizimin e Kosovës, sepse secila krahinë në Kosovë ka me se të mburret, por gjithashtu ka edhe mangësi, kështu nuk dallojmë shumë nga njëra - tjetra kahinë.

Nëse bëjmë këso ndarjesh atëherë nuk na mbetet tjetër vetëm të bëjmë kantonizimin e Kosovës.

Fundja të gjithë shqiptarë jemi dhe mund të kalojmë shumë mirë me njëri - tjetrin.

Unë kam shumë shokë nga të gjitha trevat e Kosovës. Shokët, miqtë kurrë nuk i regjionalizoj. Bile unë nuk i regjionalizoj as njerësit në përgjithësi, sepse për mua në botë ka vetëm dy lloje njerësish: të mirë dhe të këqinj!

Respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    I rendita me numra, sepse një herë desha të të përgjigjesha për to, por e pashë se nuk ia vlente. Dilnin në shesh gjera edhe më të këqija, kështu hoqa dorë - e lashë.

Vetëm po ta përmendi( një nga ato që ke shkruar më lart - për të ta hequr merakun ): mos ta bëjmë regjionalizimin e Kosovës, sepse secila krahinë në Kosovë ka me se të mburret, por gjithashtu ka edhe mangësi, kështu nuk dallojmë shumë nga njëra - tjetra kahinë.

Nëse bëjmë këso ndarjesh atëherë nuk na mbetet tjetër vetëm të bëjmë kantonizimin e Kosovës.

Fundja të gjithë shqiptarë jemi dhe mund të kalojmë shumë mirë me njëri - tjetrin.

Unë kam shumë shokë nga të gjitha trevat e Kosovës. Shokët, miqtë kurrë nuk i regjionalizoj. Bile unë nuk i regjionalizoj as njerësit në përgjithësi, sepse për mua në botë ka vetëm dy lloje njerësish: të mirë dhe të këqinj!

Respekt,
    Po pra....nuk eshte dasht fare te cekni vetem Drenicen!
    Me mire do ishte qe ne vend te Drenice te shkruanit -Kosove,kjo do t'i ikte kantonizimit,pra vet e bere kete!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •