Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 244
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po pra....nuk eshte dasht fare te cekni vetem Drenicen!

Me mire do ishte qe ne vend te Drenice te shkruanit -Kosove,kjo do t'i ikte kantonizimit,pra vet e bere kete!
    Nuk mund ta bëja Kosovë, kur hajnia e madhe dhe e turpshme u bë në Drenicë ( dhe rrethinë që edhe ata konsiderohen Drenicë: Malishevë e Lipjan ) dhe pak në Deçan.
    Prandaj nuk dhamë shembull të mirë këtë radhë!
    Prandaj ishte e udhës që ne ta dënonim vetë.
    Pramendo tash çfarë qeverie do të fitohet/krijohet dhe sa do të jetë autoritative kjo qeveri. Pak nëse dikujt nuk i pëlqen dicka, për ndonjë propozim, do të thonë: "ik more se ti me vota të vjedhura ke ardhur, ti nuk je legjitim"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 16-01-2011 më 05:16
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Sinqerisht kom dashur te mose shkruaj ne kte tem fare ,po ja qe e ndjej obligim moral qe te shpreh ate qe ndjej.
    Kom respekt per z Projekt por kure versulen ca forumist si te terbuar pa as me te voglin argument ku fusin perqarje e te etiketojn me lloj lloj epitetesh gjer ne tradhtar,shpirt shitur e ete ngjashme.

Ne vend se te ndjehemi te me rehat se veret ka njerz qe e luftoin te keqen shahen e fyhen.
    Kosova esht shum e vogel dhe po u perqa dhe ata qe po i kontribojn ndasive te qellimshme deshen apo jo do ken neser nji Kosov me te vogel ,me te vobekt sa do thosha nji kafshat qe e kaperdin edhe nji armik i yni jo me dhemb por pa protez fare.

Na u nal rryma ...ta haj djalli ket pune keku.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin

Na u nal rryma ...ta haj djalli ket pune keku.

Fajet i ka Drenica.

Drenicë, ktheje rrymën! Ktheja nderin vetës! Denoji vetë të paudhët!

(Sic.!!!)
    Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 16-01-2011 më 10:37

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Erdh rryma..
    me korent bashk.
    e ku e lash efendem e gjazem ..
    Nese dikush ti rref krihet jo shpesh mund ta kesh miksiq thot nji prover popullor.
    Disa mundohen me mish e shpirt te me cilsojn si anti drenicas pore ua them se gabohen rend.
    Kure hordhit serbe dogjen Prekazin ishin pak ata njerz qe shkuan per te mesuar per ate tragjedi nder me te medhat kombetare..sishte leht te kalosh neper kordonet e hekurta e pa rreziqe te mirje rrug per ne Prekazin aq heroik por edhe te dhembshem.
    Femijeve te mij u kom len nji amanet qe ta vizitojn Prekazin per dy arsye .

Se aty kujtohet lavdia kombetare dhearsya tjeter te kujtohet historia kombetare qe ne si komb nuk qem te bashkuar dhe nuk kishim dije si komb ,ishim te pa organizuar dhe nuk arritem si komb ta njofim as mikun e as armikun e kombit shqiptar,dhe kshtu te perqar si komb na ishte futur frika ne palc dhe si komb duhet patur kujdes qe me kurre te mos behemipre e mashtrimeve idieologjike e te kemi kujdes se pas kujt hecim dhe kurre me te mos jemi si kopet qe hecum paqoban ., madje ate ta zgjedhum sepse per shkak se nuk i patem udheheqsin besnike e as te denj ti prij keti populli te mrekullueshem pore te zgjedhim ata qe vertet e kan pernjimend te duan e ti prijn keti populli te shum vuajtur dhe per suksese te mose ua rritim namin e as mose t ua humbim pore secili te mer vendin e merituar ne historin e dhembshme pore edhe te lavdishme te kombit shqiptare edhe ne Kosov e ne trojet etnike shqiptare..

e di se shum komandanta te Bllaces nuk pajtohen me mua pore jo gjithqka qe shkelqen esht flori.
    Se kendejmi esht ..pra nga kjo histori edhe e dhembshme dhe po aq krenare e njerzve tan pa dallim krahine e kan obligim moral qe te thon te verteten edhe kure esht e hidhet nese vertet duan nji Kosov te te dinjitetshme ,nji Kosov qfare vertet na duhet ...jo vetem per te jetuar ne te por krenar qe jemi vertet shqiptar dhe te mesojm nga psimet ku shpesh si popull u ndeshem pikrisht me fajin ton ,ku do thosha edhe me fajin me te madh se te armiqve tan shekullor.
    Z .Projekti respekt per ju..
    vertet jeni nji shqiptar real qe i duhen popullit tan te shum vuajtur dhe qe po vuan nga harresa .
    Respekt te veqant i nderuar
    Ta heq kapelen ,sepse e meritojn ju dhe secili qe lufton te keqen nga do qe vje e kure nga mesi i vet e ben kete esht vertet e madhrishme .

Me te mira u takofshim ateher kure vertet skem per qfar te bisedojm po vetem per te pir kafe
    Dhasht Zoti u ndergjegjsofshin njerzit tan .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga lum lumi Lexo Postimin
    Fajet i ka Drenica.

Drenicë, ktheje rrymën! Ktheja nderin vetës! Denoji vetë të paudhët!

(Sic.!!!)
    jo krejt ,po ka nji pjes faji.

Nderi nuk i ik.. po nese e lejo te ik,,, ik valla e skthehet 500 vjet

Jo te pa udhet nuk denohen ndryshe vetem se kure nalet rryma me i kput telat e kure ata kalojn andej pari me e leshu rrymen e ata bien ne korent, e ti shko meri ..shpetoi.

sa ore me kan lan pa rrym ..kqyr sa jon postimet lart njera tjetres.
    kshtu une skom me mujt me zan Lopin me postime kurre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 16-01-2011 më 10:51

Ali Pasha pe hap tefterin, këndojnë: Mleqani

Dua të ju përshëndes me këtë këngë miq të dashur:

"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    jo krejt ,po ka nji pjes faji.

Nderi nuk i ik.. po nese e lejo te ik,,, ik valla e skthehet 500 vjet

Jo te pa udhet nuk denohen ndryshe vetem se kure nalet rryma me i kput telat e kure ata kalojn andej pari me e leshu rrymen e ata bien ne korent, e ti shko meri ..shpetoi.

sa ore me kan lan pa rrym ..kqyr sa jon postimet lart njera tjetres.
    kshtu une skom me mujt me zan Lopin me postime kurre.
    Une nuk besoi qe drenica ka me shume faj se sa pjeset tjera,eshte e vertet se kjo qeveri udheheqet nga drenicak,por duhet pas parasysh se ne shtet nuk kemi pas kurr,prandaj nuk ka te bej drenic apo nje rajon tjeter sepse nuk besoi qe ta zem llapjanet do ishin me te sukeseseshem,por ajo qka me dhemb mua eshte perse jemi ber kaq llaskuca dhe secili qe te hyp ne pushtet punen e par qe ben eshte vjedhja,ket nuk po muj ta kuptoi,eshte e dhimbeshme qe nga kjo qeveri po thuaj se gjysma akuzohet per krime prej me te ndryshemeve.
    Ne populli i thjesht nuk duhet te biem ne gracken e politikajve,sepse jemi deshmitar qe politikajt shahen ter diten dhe ne mbremje prap jan bashk,sepse kan per ta nda gjahun.
    E dini kur Ramushi ne nje fjalim ne stadionin e prishtines i pat sha keta qe sot po don me ban koalicion me nen e bab dhe i pat quajt me epitetin komandanta te bllaces,por sot i bashkon interesi material prandaj duke qen ne budall politikajt do lozin me fatin ton.
    Pastaj pdk e pat quajt ldk tradhetare por per intersa personale u martuan e u divorcuan por ja pan hajrin sepse ben para,keshtu edhe ky koalicion nese formohet nuk ka tjeter qellim perveq hajnis,sepse per gjera tjera edhe po te duan nuk kan kaqik

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une nuk besoi qe drenica ka me shume faj se sa pjeset tjera,eshte e vertet se kjo qeveri udheheqet nga drenicak,por duhet pas parasysh se ne shtet nuk kemi pas kurr,prandaj nuk ka te bej drenic apo nje rajon tjeter sepse nuk besoi qe ta zem llapjanet do ishin me te sukeseseshem,por ajo qka me dhemb mua eshte perse jemi ber kaq llaskuca dhe secili qe te hyp ne pushtet punen e par qe ben eshte vjedhja,ket nuk po muj ta kuptoi,eshte e dhimbeshme qe nga kjo qeveri po thuaj se gjysma akuzohet per krime prej me te ndryshemeve.
    Ne populli i thjesht nuk duhet te biem ne gracken e politikajve,sepse jemi deshmitar qe politikajt shahen ter diten dhe ne mbremje prap jan bashk,sepse kan per ta nda gjahun.
    E dini kur Ramushi ne nje fjalim ne stadionin e prishtines i pat sha keta qe sot po don me ban koalicion me nen e bab dhe i pat quajt me epitetin komandanta te bllaces,por sot i bashkon interesi material prandaj duke qen ne budall politikajt do lozin me fatin ton.
    Pastaj pdk e pat quajt ldk tradhetare por per intersa personale u martuan e u divorcuan por ja pan hajrin sepse ben para,keshtu edhe ky koalicion nese formohet nuk ka tjeter qellim perveq hajnis,sepse per gjera tjera edhe po te duan nuk kan kaqik
    Drenicak,gadi kurr nuk u pajtova me shkrimet tuaja,por vertet ketu ke fole si burrat,pra eshte dasht qe titulli te ishte,,Kosove,ktheja nderin vetes! ................''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657

E panjohura pershendetje per ty
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Flm.Edhe une Ju pershendes me kete kenge!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •