Close
Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 244
    i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Edhe sikur me jau shtru rrugen ne tepihe te kuq drenicakve nuk ju duhet kjo fitore me marre.
    Hajnit e fundit me vota dhe loja qe u be ne keto zgjedhje te fundit , i ka qite za te keq drenices.
    Drenic mos harro nje fjal;
    MOS TU KEPTE SE NUK TE SHKEPET MA.
    Shpresojme se ke ndoj djal qe do ta mbroj nderin tend.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Unë edhe diku më lart e kam thënë se jam drenicak që e dua gjithë Kosovën e Shqiptarinë skaj më skaj. As dua ta shaj as ta mbroj Drenicën POR MOS HARRONI SE SINDROMI I HAJNISË ( VJEDHJEVE) ka lëshuar rrënjë në çdo pore të vendit.
    Kështu po e nisim me vjedhjen e votës (gjithkund) e po e vazhdojmë pastaj deri te institucionet më të larta të shtetit.
    Ne 500 vjet nën Turqi dhe mbi 100 vjet nën Serbi, nuk ia kemi ditur ( njohur) shijen LIRISË. Tash kur e fituam, po mendojmë se ajo duhet të hahet, në vend se ta rritim, ta forcojmë, ta mbrojmë, ta duam...
    Përshëndetje të gjithëve, e Ju lus ta kurseni njëri-tjetrin nga fjalët e rënda, se tjetërkush po i han mollët e neve po na mpihen dhëmbët.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    a eshte ne drenic katundi prekaz?

aty kan rast keta qe studiojne letersi si puna e xanit qe me msue cka eshte tragji-komedia..

ne prekaz cdo vit zhvillohet festa e pa-burrerise.
    ja msyjn aty krejt pa-burrat e grat e tyre kopilesha qe ktyre burrave u a pelqejn kuleten.. si puna e ktyre anitave.

pra eshte fjala per fest-hipokrizine me rastin e pervjetorit te masakrimit te familjes jashari.

kur u desh nji dor burrash pran te ngratit adem me ja pshtue fmit e grat a me i ndihmue ne perballim te policis serbe.. askush nuk ju gjind..

e sot kur NATO e shpetoj dhe e Cliroj dhe e Pamvaresoj Kosoven krejt pa-burrat me grat e jaraneshat e tyre kur-vica mblidhen ne prekaz me shit callëm e me gjet frajera te rij bosa pumpash benzini qe vijn atje me BEMEVERA e ARmani e me lujt teater kinse po e kujtojn Adem jasharin e kinse jan lodh tuj luftue krah tij.

nuk ka ma turp e faqe zez.

pra nji bashkesi qindra mijra njerzish jan bashkue ne kopil-llyk e ne hipokrizi e flliqasi.

edhe ne votim ate po bejn..

dyndje kolektive burracakesh servilesh tutsash e hajno plackitsash..
    Ku mbeti hapsi i temes te i pergjigjet Brar zezes qe nenat motrat e grat e atyre qe dhan jeten per ne i quan me kete fjalor??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ku mbeti hapsi i temes te i pergjigjet Brar zezes qe nenat motrat e grat e atyre qe dhan jeten per ne i quan me kete fjalor??
    Pse hapsi i temes cka po te doket ndryshe ka ky Brari? Kap njanin mshoj tjetrit.

Unë nuk ndiej përgjegjësi për askë cka mendon e cka thotë. E drejtë e secilit është të shprehet ( kuptohet personi duhet të ndiej përgjegjësi për atë cka thotë ). Brarin ti ke quajtur "Karla del Ponte". Unë nuk mendoj kështu si ti, por është e derjtë e jotja.
    Për atë cka ka shkruar Brari kam dhënë një përgjigje te pa_dorëza.
    E rëndësishme është se të shumtën e herës po dilni nga tema.
    Jam shumë i zhgënjyer!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Pajtohem qe duhet ndjekur penalisht hajnat votave,por kush ti ndjek?!!,dihet qe pdk eshte organizatore e hajnis,keta jan ne pushtet,pra hajni hajnin nuk e ndjek per kete shkak kemi ardh ketu ku jemi.

Kjo qeveri ka ber deme kombit aq shume sa qe do kaloin vite e vite e nuk do riparohen,mjafton vetem perqarjen e kombit,jo drenica jo llapi jo dugagjini keto jan merita te qeveris.

E saper llakerdin e votave ka qen shum e thjesht,ne shume vende nuk kan len komisioner te partive tjera deri ne gjysum dite,pastaj kan ndal rrymen dhe per pak koh i kan mbush kutit,une jam i bindur qe edhe me 9 janar nuk kan dal me shum se 40% por i ngriten ne 60%me hajni.

Kush mund ti besoi nje qeverie kur edhe bashkimi evropian i ka quajt te manipuluara,ajo qfar me dhem me shume,pse nuk vijn zera te arsyshem nga drenica.egziston friga apo egziston vetdija e ulte e popullates,pastaj te dilet me tupana dhe ne vend te ju vij turp per qfar kan ber,dhe me beso u ndiva i turpruar,por forumista te nderuar ate qfar keni par ne tv eshte vetem nje pjes e keqe e drenices
    ja disa përgjigje i paska dhënë ky vendësi ynë.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Unë nuk ndiej përgjegjësi për askë cka mendon e cka thotë. E drejtë e secilit është të shprehet ( kuptohet personi duhet të ndiej përgjegjësi për atë cka thotë ). Brarin ti ke quajtur "Karla del Ponte". Unë nuk mendoj kështu si ti, por është e derjtë e jotja.
    Për atë cka ka shkruar Brari kam dhënë një përgjigje te pa_dorëza.
    E rëndësishme është se të shumtën e herës po dilni nga tema.
    Jam shumë i zhgënjyer!
    Eshte dasht te Jeni i zhgenjyer para se t'a venit at titull temes!
    Brari i devijon temat,dhe e kam quajtur me at emer per faktin se ai ne cdo tem behet sikur prokuror dhe kerkon shum detaje t'i spjegohen!Nese Ju ka mbet hatri qe Brarin e quajta ashtu mbrojeni!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    tash ose shqiptar ose minoritet keni mndesi me u deklaru 90% te shqiptarve te kosoves nuk e preferojn ket flamurin e kontrabanduar me vjen kqt por ja qe ky flamur nuk mund te jet simbol i shqiptarve shqiptare t kan nje flamur KUQ E ZI apo
    tash veq pse thaqi e dizainoi ne ta peqafojm gjdo lider qe mohen simbolet esht anti shqiptar ju si kur pe keni deshitr te indentifikoheni kinse vweq ju doni shtetin jo zotri me vjen keq shteti nuk esht veq i pdk por i krejt shqiptarve si kur esht hi ne mod aj qe mban flamuj te kontrabanduar apo te inponuar ne ta perqafojm joo
    ket nuk deshta te ofendoj z.. pa doreza por veq te them ca mndime te mia
    o,beni dalloje gjerate shtetrore me ato Kombetare me simbolet shtetrore duhet ti kane simbilet e veta dalluse ,simbili komtare eshte diq tjeter
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Eshte dasht te Jeni i zhgenjyer para se t'a venit at titull temes!
    Brari i devijon temat,dhe e kam quajtur me at emer per faktin se ai ne cdo tem behet sikur prokuror dhe kerkon shum detaje t'i spjegohen!Nese Ju ka mbet hatri qe Brarin e quajta ashtu mbrojeni!
    Jam zhgënjyer sepse kam menduar se tash është tjetër mentalitet në Drenicë. Dhe gjeta këtë mentalitet: "për parti e për pushtet shkel mbi gjakun e derdhur për një Kosovë të mirë". Dhe u harruan me Azem Bejtë, me Ahmet Deli dhe më se keqe edhe vetë Adem Jashari. E ku ka më turp!!
    I bajshim me shëndet tash e tutje të gjitha sharjet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 15-01-2011 më 11:46

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Cfar mendove per Drenicen?Qe do te mbetet gjithemone nen meshiren e te tjereve?Cka u punua ne Drenice para se ta mirrnin pushtetin ne duar o Projekt!Tani po te vije mire qe na quajn hajna,e kur..,fale titullit qe Ju i vuat temes!Po nuk keni faj se Kosoves i duhen edhe te ketill qe vjellin vrer mbi Drenicen,dhe at vet Drenicasit!Ju lumt!

Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •