Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55
    Citim Postuar mė parė nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Medemek, ne muslimanėt qenkemi tradhtar, kurse ti je duke na trajtuar ne keto dy postimet e fundit si "bastard" ? Si ke ftyr te dalesh me kesi lloj idiotsirash arb_niko ? Nese tye nuk te pelqen bashjetesa me ne, urdhero, shko merr pashaporten greke, keto dit po japin me te madhe per tipat si ju.
    Jo mor djal jo, lexo mire!
    Bastarde jane ata qe jane te shkartuar me turkun, e jo ata shqiptar qe duan vendin e tyre...
    Mua s'me duhet pashaporta greke, s'ben as ne wc..., une shava ata qe u djeg zemra kur i shan turr-qit...,
    shiko kush do te me pergjigjet, lexo postimet qe bejne gjithmone (edhe ne tema tjera) dhe do te kuptosh...
    Bastarde jane ata qe shajne Gjergj Kastriotin, Nene Terezen, Fan Nolin e shume te tjere figura te shquara te Kombit tone...
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Te paret e mi kurre ortodoks s'jone kane e as kurre s'kane me kane. Kuranin e biblen lexoj ti ose me mire ti ec laj pjata se te gjithe po tallen me ty.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 01-04-2011 mė 18:38

Argetohu edhe ti, bashk me ta, por qe po me habit shume qe e dike me kaq saktesi qe te paret e tu nuk ishin te krishtere (orthodhoks o katolik ), pra i bie te ndonje feje tjeter...
    Merr nje mendim hua midis shoqerise tende me aq humor, e ndoshta bie ne paqe me mendjen tende..., por ti the mendimin tend e une duhet ta rrespektoj.
    Pershendetje,
    Niko.

Ps; Ka shume si ti, qe ne Kosove nuk do te desheronit nje shqiptar si une (orthodhoks), por qe gabelet me pantallona te shkurtra e mjekerr palare, ata po qe u a shtroni sofren plot!
    Pastaj jemi vellezer...., por me baba te ndryshem!!!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Te paret e mi jane malesore te bjeshkeve e jane edhe sot, e jo ortodokse te fushave. Edhe kur ti permendsh ti te paret e mi cu ne kambe edhe mos ul mo hic. Kur t'paret e tu me turkun flirtojshin te paret e mi jane kane tu luftu me ta. Mos na shit perralla ketu ortodokse

Jeni kane deri ne fyt ne vazalitet me turkun e sot kishe po i shaj. Eche qendren e ortodoksise e keni midis Turqise, roje po u ben, tani po me fol gjoja ti anti-turk. Ik mor se s'keni kacik ju per kurgjo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 01-04-2011 mė 19:17

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Bastarde jane ata qe jane te shkartuar me turkun, e jo ata shqiptar qe duan vendin e tyre...
    Mua s'me duhet pashaporta greke, s'ben as ne wc..., une shava ata qe u djeg zemra kur i shan turr-qit...,
    shiko kush do te me pergjigjet, lexo postimet qe bejne gjithmone (edhe ne tema tjera) dhe do te kuptosh...
    Bastarde jane ata qe shajne Gjergj Kastriotin, Nene Terezen, Fan Nolin e shume te tjere figura te shquara te Kombit tone...
    Pershendetje
    Bastard mund te cilėsohesh edhe ti, nese duke shar turqit, ke per qellim provokimin e muslimanėve. Nga kjo qe ben ti, nuk shoh pune te hajrit. Ne ndoshta kemi simpati per Turqin qe na beri musliman, por nuk kemi dirigjues turk dhe nuk do t'pranonim qe nje turk ta menaxhonte kryesin e bashkesis son fetare sic luajn greket me ju. Mati fjalet tjera here, ti thuash gojarisht s'ka gje, s'te merr kush ne konsiderat, por kur i thua me shkrim, kjo merr nje tjeter rendesi ! Dhe ky fjalori yt, mund edhe ti sherbeje ndokujt si mjet per ta arsyetuar ekstremizmin fetar.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mos u merr me ate turk, bir turku, se keta bizantet jane krejt njefare perzierje armeno-turko-cifuto-magjupo-afrikane, per qata behen greke brenda sekondit, se s'kane identitetit kombetar, vec enveri jau ka mesu gjuhen.

Kqyre pashe zotin qysh ka ftyre me ja permend Nolit emrin, ky bizantin janullatosian!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Kam disi, pershtypjen/parandjenje e thjesht qe me shum urrejn turkun qe pushtoi Konstantinopojen se sa qe pushtoi shqipnin ! Keta njerez nuk dalin tek kultura kombtare dhe te flasin kunder turkut, por vien ketu dhe na qajn obsesionet e para 100 viteve, nje periudhe, qe asnjeri prej nesh se kem perjetuar.

E ē'ka ketu qe zgerdhihesh...?!
    Po me Janullatosin, si te erdhi ty!?
    Po me dukesh sikur ai pacjenti qe i ka grabitur perparesen doktorrit te vertete...!
    Kujdes me ilaēet a i vra...:^lulja3,
    Sikur ti do iternacjonalen une dua bashkimin e popullit tim.
    Ne fund te shoh gjithnje te qeshur dhe me shume humor...,
    paske rene ne paqe me vetveten, kjo eshte nje sensacjon i dobishem pas krizave...:^lulja3
    O Niko, pse iken nga argumenti? Me Janullatosin do qe shqiptaret te bashkohen ne kishen ortodokse?

Mua s'me duhet pashaporta greke, s'ben as ne wc..., une shava ata qe u djeg zemra kur i shan turr-qit...,:^lulja3
    Pershendetje
    Ne fakt, Noli ka vetem nje "pasardhes" Nikolla Markun, te pakten ky nuk eshte grek.

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Te paret e mi jane malesore te bjeshkeve e jane edhe sot, e jo ortodokse te fushave. Edhe kur ti permendsh ti te paret e mi cu ne kambe edhe mos ul mo hic. Kur t'paret e tu me turkun flirtojshin te paret e mi jane kane tu luftu me ta. Mos na shit perralla ketu ortodokse

Jeni kane deri ne fyt ne vazalitet me turkun e sot kishe po i shaj. Eche qendren e ortodoksise e keni midis Turqise, roje po u ben, tani po me fol gjoja ti anti-turk. Ik mor se s'keni kacik ju per kurgjo.
    Malesoret e bjeshkeve te Namunes kane qene te gjithe ortodoks MADJE NE MUNGESE TE KISHES ORTODOKSE SHQIPTARE, ISHIN NEN KISHEN SERBE. Millosh Kople(Obiliq) ka qene njeri prej tyre qe luftoi per Serbine, shembull i bukur fort.

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Mos u merr me ate turk, bir turku, se keta bizantet jane krejt njefare perzierje armeno-turko-cifuto-magjupo-afrikane, per qata behen greke brenda sekondit, se s'kane identitetit kombetar, vec enveri jau ka mesu gjuhen.

Kqyre pashe zotin qysh ka ftyre me ja permend Nolit emrin, ky bizantin janullatosian!
    Hehehe, ortodokset e Shqiperise nuk kane lidhje as me armenet, as me turqit, as me cifutet, as me romet, as me afrikanet. Myslimanet kane pas luftuar deri ne Armeni edhe merrnin gra armene, myslimanet kane luftuar per 500 vite per Turqine, myslimanet i kane shpetuar cifutet gjate luftes se dyte boterore, myslimanet martohen me romet, myslimanet martohen me egjiptianet afrikan(minoranca ne Kosove edhe Shqiperi), sepse myslimanet nuk shohin etni por vetem fene. Edhe ne Maqedoni ja jepni bijat per nuse turqve, rrace e poshter tradhetare!

Citim Postuar mė parė nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Kam disi, pershtypjen/parandjenje e thjesht qe me shum urrejn turkun qe pushtoi Konstantinopojen se sa qe pushtoi shqipnin ! Keta njerez nuk dalin tek kultura kombtare dhe te flasin kunder turkut, por vien ketu dhe na qajn obsesionet e para 100 viteve, nje periudhe, qe asnjeri prej nesh se kem perjetuar.
    Ti nuk di mire sesi ishte marredhenia turko-ortodokse, ne fakt patriarkana ortodokse e Stambollit ishte aleatja kryesore e Sulltanit.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Ja dhe pushtat, tartabiqet dhe buburrecat, pergjigjen kur nje njeri nuk eshte ne linje!
    Llafazaner si grate e keqija!
    Kush eshte me turkun, nuk ka si te jete me shqiptaret! Pik! O juve vini me te vertete nga bjeshket, ku prapambetja kalon shifra marrmendese, por qe per kete mos i vini fajin kujt!
    Me vjen keq kur flas me ju, pasi ju nuk perfaqesoni ne asnje menyre myslimanet shqiptar, ndaj me duhet per rrespektin e tyre te ndalem, nuk eshte faj te jesh mysliman, keshtu mendoj une!
    Por eshte nje incident historik, nje fatkeqesi qe e solli turku por qe "vllaznia" e krishtere evropiane nuk mbeshteti shqiptaret dhe gjithe ballkanasit, pasi ishin ne "gare" per te roberuar indigjenet e amerikave dhe ari i atjeshem i verboi, ndaj turqit ben si i dojti qejfi ne sofrat e shqiptarit, por jo vetem edhe te grekerve e rrumuneve o sllaveve..., nuk pres qe juve te me pergjigjeni, por te pakten mos mbroni turr-qit e mallkuar, se s'merremi vesh kur flasim!
    Per sa flasim per bashkimin e shqiptareve ne nje Besim te vetem te krishtere ( orthodhoks ), nuk bej interresin e grekerve o serbeve, pasi juve edhe ne enderr ju dalin,por interresin e vetem te bashkimit te nje populli qe nje here ishte keshtu! Edhe aty ku dhia bie poshte me frena dore, nuk ka se si te mos ishte njelloj si tan shqiptaret e tjere..., pasi shqipet ishin njelloj, nje bese e nje fe! Ne u mesuam si duhej te faleshin dhe te rrespektonin shenjtet, Besen deri ne flijim, sllaveve, ndersa sot jemi si jetimet duke pare nga kojshit aziatik se ndoshta po na marrin e na adoptojne ata, flas per turqit..., qe shume prej jush e do fort!!!

Doktor, profesor, inxhenjer dhe deri kardinal..., te lutem mos e ngaterro Janullatosin ketu, pasi qe u be boze fare kjo teme, po dalim pa kuptuar Japoni me centralet nukleare...

Ps; Dikush me pare ne nje postim shtronte pyetjen ne menyre te sinqerte;
    "Nese shqiptaret do te njihnin per Zot te Vetem, Jisu Krishtin, ē'perfitim dhe dobi do ti sillte kjo popullit shqiptar ne pergjithesi...?"
    Une ju pergjigja; "Do ti bente me te forte se sa jane, e do ti bente nje popull si dikur, kur ishin te gjithe te tille..., pasi nje shqiptar antik i viseve qe sot nuk jane me shqiptare ka thene; ( NJE POPULL NJE BESE!), ndaj une u pergjigja, pasi e nenvizoj, populli shqiptar do te perfitonte, jo greket dhe serbet, pasi do te kishin vetem per te humbur......................"!!!!!!

Pershendetje vellezer shqiptar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arbereshi_niko : 02-04-2011 mė 16:36

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Malesoret e bjeshkeve te Namunes kane qene te gjithe ortodoks MADJE NE MUNGESE TE KISHES ORTODOKSE SHQIPTARE, ISHIN NEN KISHEN SERBE. Millosh Kople(Obiliq) ka qene njeri prej tyre qe luftoi per Serbine, shembull i bukur fort.
    Bjeshket e Namunes?!

Mos me kallezo ti per veten time kush jam une. E di une me mire se ti. Kallxona ti per vete kush je e mos fol per tjeret.

Hehehe, ortodokset e Shqiperise nuk kane lidhje as me armenet, as me turqit, as me cifutet, as me romet, as me afrikanet. Myslimanet kane pas luftuar deri ne Armeni edhe merrnin gra armene, myslimanet kane luftuar per 500 vite per Turqine, myslimanet i kane shpetuar cifutet gjate luftes se dyte boterore, myslimanet martohen me romet, myslimanet martohen me egjiptianet afrikan(minoranca ne Kosove edhe Shqiperi), sepse myslimanet nuk shohin etni por vetem fene. Edhe ne Maqedoni ja jepni bijat per nuse turqve, rrace e poshter tradhetare!
    hehehehe s'fola une per shqiptaret ortodoks, fola per bizantet.Mos me fol per Kosoven, fol per Shqiperine, se e njoh une Kosoven me mire se ti. Edhe mos mendo qe po merzitna kur po i shan fete. Gjeje nje argument me te forte per te me merzitur. lol Edhe kur nuk te drejtohna ty, kurre mos mu drejto!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •