Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Akerikan, shume te bukura keto hartat...
    Por te rikujtoj qe ndersa ne kohen e Perandorise Bizantine, Principatat shqiptare ishin autonome dhe me teper akoma te lira, ne harten qe me solle ne frengjisht, nuk quhet Shqiperi por shqiperi turke, o osmane..., te pelqen ty kjo???
    Mua jo!
    Une njoh Bizantin si garant i indipendences nga grabitqaret sllav dhe te gadishullit Italik, ose latinet ne pergjithesi ...
    Ka shume kronika te kohes qe tregojne qarte qe ne tokat tona u bene luftra gjakderdhese ndaj pushtuesish te shteteve pertej Adriatikut ..., vet kryqezatat ( turpi i krishterimit perendimor ) pershkuan kryq e terthor atdheun e shqiptareve te asaj kohe, ku shkaterrimi dhe ē'farosja i priste sa here papa i Romes "bekonte aventurieret" qe shkonin ne drejtim te Tokes se Shenjte..., por qe e vuanin popujt ballkanike ku shqiptaret ishin nje pjese e rendesishme, ku si mbrojtje te vetme kishin Bizantin pa harruar edhe vet popullin autokton shqiptar (te asaj kohe).
    Une vet kam konstatuar disa here, kur jam gjindur perballe hartash origjinale te 1600-700, te Republikes se Serenisimes (Venedikut ), ku pozicioni ekzakt i vendndodhjes se sotme te R. Shqiptare , emertohej albania turke ...
    Pra zgjebja otomane kishte likujduar nje here e pergjithemone popullin shqiptar dhe ku mjergulla e kishte lene ne harrese ate vend trimash por qe mgjs trima, kishin braktisur Besen!!! Ku shiheshin si pasardhes te otomaneve dhe jo me si ai popull qe u shpetoi te ndenjurat nga shtaza pederaste turke!!!!!!!!
    Me mire pak dhe sak, ka than i moēmi.
    Pse te behemi shume dhe te na marre lumi, pastaj???!
    O te behemi NJE POPULL, NJE RRACE, NJE BESE, o ndryshe le ta haje dreqi.
    Ne se sot me lirite qe gezon populli shqiptar si brenda kufirit ashtu edhe tej kufirit, si ne Tirane ashtu edhe ne Prishtine, por edhe ne mergim, perse nuk behet NJE?!
    Perse nuk lidhemi edhe nje here me Besen e te pareve?!
    Kokefortesia do te na kushtoje shtrenjt...!
    Kush beson, do te vazhdoje te besoje, kush nuk beson e ben per hire te unitetit, kush nuk do, nuk eshte shqiptar.
    Une shqip fola, e shqipen se kam mesuar ne internet, si disa...............
    Ta ka mesuar Janullatosi.

Kur ta largoni Janullatosin edhe lobin grek, ndoshta do quheni si "kandidat per tu anetaresuar ne kombin shqiptar".
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Citim Postuar mė parė nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Ta ka mesuar Janullatosi.

Kur ta largoni Janullatosin edhe lobin grek, ndoshta do quheni si "kandidat per tu anetaresuar ne kombin shqiptar".
    E ē'ka ketu qe zgerdhihesh...?!
    Po me Janullatosin, si te erdhi ty!?
    Po me dukesh sikur ai pacjenti qe i ka grabitur perparesen doktorrit te vertete...!
    Kujdes me ilaēet a i vra...,
    Sikur ti do iternacjonalen une dua bashkimin e popullit tim.
    Ne fund te shoh gjithnje te qeshur dhe me shume humor...,
    paske rene ne paqe me vetveten, kjo eshte nje sensacjon i dobishem pas krizave...
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Akerikan, shume te bukura keto hartat...
    Por te rikujtoj qe ndersa ne kohen e Perandorise Bizantine, Principatat shqiptare ishin autonome dhe me teper akoma te lira, ne harten qe me solle ne frengjisht, nuk quhet Shqiperi por shqiperi turke, o osmane..., te pelqen ty kjo???
    Mua jo!
    Une njoh Bizantin si garant i indipendences nga grabitqaret sllav dhe te gadishullit Italik, ose latinet ne pergjithesi ...
    Ka shume kronika te kohes qe tregojne qarte qe ne tokat tona u bene luftra gjakderdhese ndaj pushtuesish te shteteve pertej Adriatikut ..., vet kryqezatat ( turpi i krishterimit perendimor ) pershkuan kryq e terthor atdheun e shqiptareve te asaj kohe, ku shkaterrimi dhe ē'farosja i priste sa here papa i Romes "bekonte aventurieret" qe shkonin ne drejtim te Tokes se Shenjte..., por qe e vuanin popujt ballkanike ku shqiptaret ishin nje pjese e rendesishme, ku si mbrojtje te vetme kishin Bizantin pa harruar edhe vet popullin autokton shqiptar (te asaj kohe).
    Une vet kam konstatuar disa here, kur jam gjindur perballe hartash origjinale te 1600-700, te Republikes se Serenisimes (Venedikut ), ku pozicioni ekzakt i vendndodhjes se sotme te R. Shqiptare , emertohej albania turke ...
    Pra zgjebja otomane kishte likujduar nje here e pergjithemone popullin shqiptar dhe ku mjergulla e kishte lene ne harrese ate vend trimash por qe mgjs trima, kishin braktisur Besen!!! Ku shiheshin si pasardhes te otomaneve dhe jo me si ai popull qe u shpetoi te ndenjurat nga shtaza pederaste turke!!!!!!!!
    Me mire pak dhe sak, ka than i moēmi.
    Pse te behemi shume dhe te na marre lumi, pastaj???!
    O te behemi NJE POPULL, NJE RRACE, NJE BESE, o ndryshe le ta haje dreqi.
    Ne se sot me lirite qe gezon populli shqiptar si brenda kufirit ashtu edhe tej kufirit, si ne Tirane ashtu edhe ne Prishtine, por edhe ne mergim, perse nuk behet NJE?!
    Perse nuk lidhemi edhe nje here me Besen e te pareve?!
    Kokefortesia do te na kushtoje shtrenjt...!
    Kush beson, do te vazhdoje te besoje, kush nuk beson e ben per hire te unitetit, kush nuk do, nuk eshte shqiptar.
    Une shqip fola, e shqipen se kam mesuar ne internet, si disa...............
    Atėher bėhuni musliman meqe jeni pakic, dhe nder argumentet me te rendesishme, ne Islam adhurohet vetem nje Zot, ky Zot qe e krijoi Jezusin dhe Adamin pa baba (kurse tjetrin edhe pa nene), si prove, e egzistencės sė Tij !

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Garant s'pranon mu bo musliman vetem per hir te unitetit qe po e kerkon me aq kembengulje pe bojme katolik ose ateist.

Citim Postuar mė parė nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Atėher bėhuni musliman meqe jeni pakic, dhe nder argumentet me te rendesishme, ne Islam adhurohet vetem nje Zot, ky Zot qe e krijoi Jezusin dhe Adamin pa baba (kurse tjetrin edhe pa nene), si prove, e egzistencės sė Tij !
    Po ti mer pse rri dhe ha buke ne Amerike???
    Pse nuk shkon ne Pakistan o me mire akoma ne Iran! Atje ku nderohet Muhamedi jot, mqs paske kete mendim?! - Pse a nuk e di ti qe shqiptareve ju imponua me dhune ne fillim e me pas me shperblime te majme tradhetia nga krishterimi ne islam!
    Ku e ke mesuar historine e Shqiperise , jashte Evropes, ndonese jashte Shqiperise edhe pse me pak deformacjone, perseri e thone qarte, qe turku mbolli faren e felliqet ne trojet tona, por pasi trimat shqiptar tradhetuan dhe u konvertuan..
    Tash na vjen ti nga Amerika e na meson te behemi si Afganistani..., aferim or trim i kuzbabes...
    Por historia nuk mesohet ne interrnet, ku edhe njeri nuk te merr me seriozitet kur na tregon Stambollin si kryeqytet..., me turqit kemi vetem nje gje te perbashket, kuptohet perveē fese islame, 500-vjet lufte..........., a po mjafton...........!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Garant s'pranon mu bo musliman vetem per hir te unitetit qe po e kerkon me aq kembengulje pe bojme katolik ose ateist.
    Jaaa si nuk pranon, mu duk goxha patriot mua.

Per shqipnin, ēka s'ben patrioti, a ?

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo une mendoj qe me se miri ne emer te unitet ,qe mos mu idhnu askush edhe mos mu diskriminu askush, eshte te behemi ateiste, tu ja fillu prej tij

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Po ti mer pse rri dhe ha buke ne Amerike???
    Pse nuk shkon ne Pakistan o me mire akoma ne Iran! Atje ku nderohet Muhamedi jot, mqs paske kete mendim?! - Pse a nuk e di ti qe shqiptareve ju imponua me dhune ne fillim e me pas me shperblime te majme tradhetia nga krishterimi ne islam!
    Ku e ke mesuar historine e Shqiperise , jashte Evropes, ndonese jashte Shqiperise edhe pse me pak deformacjone, perseri e thone qarte, qe turku mbolli faren e felliqet ne trojet tona, por pasi trimat shqiptar tradhetuan dhe u konvertuan..
    Tash na vjen ti nga Amerika e na meson te behemi si Afganistani..., aferim or trim i kuzbabes...
    Por historia nuk mesohet ne interrnet, ku edhe njeri nuk te merr me seriozitet kur na tregon Stambollin si kryeqytet..., me turqit kemi vetem nje gje te perbashket, kuptohet perveē fese islame, 500-vjet lufte..........., a po mjafton...........!
    Medemek, ne muslimanėt qenkemi tradhtar, kurse ti je duke na trajtuar ne keto dy postimet e fundit si "bastard" ? Si ke ftyr te dalesh me kesi lloj idiotsirash arb_niko ? Nese tye nuk te pelqen bashjetesa me ne, urdhero, shko merr pashaporten greke, keto dit po japin me te madhe per tipat si ju.

Degjo ti rina, mos e krruj shume!
    Une as po te flas dhe me duket, me shume te injoroj e me teper nderhyn!
    Perse nuk ulesh e te besh punet e shtepise o te lash pjatat ose te lexosh kuranin, por me sorrollatesh sikur s'ke gje me te rendesishme ne jete se te me bezdisesh me ironine tende elementare...
    Kur nje njeri te injoron, largohu ose mos e ngacmo, pasi e tepron.
    Une te pershendes, e shpreoj mos t'ja fillojme valles pa fund e krye..., askush nuk ka interres.
    Une nuk thashe te behemi mysliman, por orthodhoks, pasi te paret e tu, nese ishin shqiptar, ishin keshtu!
    Po nuk te pelqeu, me kundershto me fakte, por qe mos e zgjat me pa kuptim .
    Dikujt i dogji By..tha kur thuhet qe Skenderbeu vrau 30000 mije mysliman, kurse nuk i behet vone fare kur myslimanet vrane 5 shekuj shqiptar..., ku edhe konseguencat po i paguajme sot, edhe pse ne interrnet...
    Niko

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Jo une mendoj qe me se miri ne emer te unitet ,qe mos mu idhnu askush edhe mos mu diskriminu askush, eshte te behemi ateiste, tu ja fillu prej tij
    Hej, HEJ ! Thuaj atij qe nuk tradhetohet kombesia ! Nuk do te nderrohet Shqiptaria !
    Le te behet kush te doje ateist, duke filluar nga arbreshi, por nese edhe ne demokraci nuk mund ta menaxhojm lirin ton, ateher po me duket e panevojshme bashkimi kombtar, pavaresia kosovare dhe flijimi i atyre ēlirimtareve.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •