Me fal shume or ti mik, por une nuk urrej askerkushin..., ndoshta jam pak ne armiqesi me turr-qit e shekullit te kaluar dhe atyre te sotem por kujdes jo ata qe jane ne Anadoll, por ata qe rrine ne Amerike dhe Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni..., a merr vesh?!
Serbet nuk i urrej, pasi nuk ka se si ti dua..., por qe urrejtje te mirefillte nuk provoj, sikunder edhe per harapt e tjere..., por per xhonturqit e sotem qe flasin shqip dhe zemra u rreh me te fort ne "tyrkēe"...

Nuk te ftoi njeri ty te bashkohemi ne nje fe..., preferoj 1000 here me mire ty, ndonese per jete te ndare por sinqerisht ne antiteze, se sa nje amalgame te dyfytyreshme dhe pa seriozitet.
Une ( lexo mire ), nuk bera thirrje per bashkim, mgjs do te vdisja me deshire per kete bashkim, por vetem sa u pergjigja nje anetarit me lart kur shtroi pyetjen; "Po nese shqiptaret do te bashkoheshin ne nje fe dhe do te njihnin per Zot Jusu Krishtin, ē'do te ndodhte e ē'dobi do ti sillte kombit tone pergjithesisht...?!"
Une jam i bindur; Me mire pak dhe sak!
Por qe do te ish mire qe shqiptaret te riktheheshin ne rrenjet dhe traditat, si dikur...........!
Niko.
Krijoni Kontakt