Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 55 prej 55
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Te bashkohemi ne fen ortodokse ?
    Don te na thuash, te kalojm nga adhurimi i nje Zoti, ne adhurim te shum zotave ?
    Ateher bashkohuni pa mua ! Se un i gjall ne fen ortodokse apo katolike, kurre jo !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Kam disi, pershtypjen/parandjenje e thjesht qe me shum urrejn turkun qe pushtoi Konstantinopojen se sa qe pushtoi shqipnin ! Keta njerez nuk dalin tek kultura kombtare dhe te flasin kunder turkut, por vien ketu dhe na qajn obsesionet e para 100 viteve, nje periudhe, qe asnjeri prej nesh se kem perjetuar.
    Une kam pershtypjen se keta urejne arabin dhe turkun me shume se sa serbin qe gjendet akoma ne Kosove.

Citim Postuar mė parė nga berti60 Lexo Postimin
    Une kam pershtypjen se keta urejne arabin dhe turkun me shume se sa serbin qe gjendet akoma ne Kosove.
    Me fal shume or ti mik, por une nuk urrej askerkushin..., ndoshta jam pak ne armiqesi me turr-qit e shekullit te kaluar dhe atyre te sotem por kujdes jo ata qe jane ne Anadoll, por ata qe rrine ne Amerike dhe Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni..., a merr vesh?!
    Serbet nuk i urrej, pasi nuk ka se si ti dua..., por qe urrejtje te mirefillte nuk provoj, sikunder edhe per harapt e tjere..., por per xhonturqit e sotem qe flasin shqip dhe zemra u rreh me te fort ne "tyrkēe"...
    Nuk te ftoi njeri ty te bashkohemi ne nje fe..., preferoj 1000 here me mire ty, ndonese per jete te ndare por sinqerisht ne antiteze, se sa nje amalgame te dyfytyreshme dhe pa seriozitet.
    Une ( lexo mire ), nuk bera thirrje per bashkim, mgjs do te vdisja me deshire per kete bashkim, por vetem sa u pergjigja nje anetarit me lart kur shtroi pyetjen; "Po nese shqiptaret do te bashkoheshin ne nje fe dhe do te njihnin per Zot Jusu Krishtin, ē'do te ndodhte e ē'dobi do ti sillte kombit tone pergjithesisht...?!"
    Une jam i bindur; Me mire pak dhe sak!
    Por qe do te ish mire qe shqiptaret te riktheheshin ne rrenjet dhe traditat, si dikur...........!
    Niko.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Me fal shume or ti mik, por une nuk urrej askerkushin..., ndoshta jam pak ne armiqesi me turr-qit e shekullit te kaluar dhe atyre te sotem por kujdes jo ata qe jane ne Anadoll, por ata qe rrine ne Amerike dhe Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni..., a merr vesh?!
    Serbet nuk i urrej, pasi nuk ka se si ti dua..., por qe urrejtje te mirefillte nuk provoj, sikunder edhe per harapt e tjere..., por per xhonturqit e sotem qe flasin shqip dhe zemra u rreh me te fort ne "tyrkēe"...
    Nuk te ftoi njeri ty te bashkohemi ne nje fe..., preferoj 1000 here me mire ty, ndonese per jete te ndare por sinqerisht ne antiteze, se sa nje amalgame te dyfytyreshme dhe pa seriozitet.
    Une ( lexo mire ), nuk bera thirrje per bashkim, mgjs do te vdisja me deshire per kete bashkim, por vetem sa u pergjigja nje anetarit me lart kur shtroi pyetjen; "Po nese shqiptaret do te bashkoheshin ne nje fe dhe do te njihnin per Zot Jusu Krishtin, ē'do te ndodhte e ē'dobi do ti sillte kombit tone pergjithesisht...?!"
    Une jam i bindur; Me mire pak dhe sak!
    Por qe do te ish mire qe shqiptaret te riktheheshin ne rrenjet dhe traditat, si dikur...........!
    Niko.
    Ke te drejte, duhet te kthehemi si ne kohet e pellazgeve te madherishem, pa fe fare.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Ja nje pergjigje e denje per nje doktorr...
    Gjithsesi pranoj me rrespekt nje mendim te tjetrit..., jo si dikur kur komandonin ateistet
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •