Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Mua për vetë më pëlqyen shum qëllimet pse këkohet futja e ateizmit në medrese e xhamija.

Më erdhi mirë që askush nuk i hudhi poshtë ato , sepse në të vërtet as nuk mund të hudhen , por duke pas parasysh disa , mudn edhe ti kundërshtojnë.

Dicka duhet te jet e kjartë për at imamin dhe disa "iamam" këtu në forum.
    Feja në shkollë nuk futet si kan dëshir ata , po si lëndë e njëjët për të gjithë dhe me vlera teë njëjta për të gjithë.
    Jam i sigurt se nës hyn si lëndë mësimi ifes (shpresoj që kjo mos te ndodhë kurr!) , nuk do te shkoi gjat ,vet kta imam do te kërkojn që mos te mësohet në shkollë për fenë.

Kta po mednoj që te bëhet seleksionimi në shkolla sipas fesë. Nuk jan në mend fare!
    Nuk ka kurkund në botë që të mësohet lenda e fes ndaraz.
    Në të lendë do të jen të barabarta fetë si per nga fletët e librit ashtu edhe për nga vlera dhe rëndësia. Mesiguri se do të largohet edhe një numër i madh i atyre që mësojn¨fet nëpër xhamija e kisha!

Kurse sa i perket tatimeve , ato duhet të vlenin per kisha e xhami . Qê per shkak te taksave te larta te falementonin te gjithat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 21-03-2011 më 06:28
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te gjitheve duhet te na shqetesoj fakti se si ne shkolla pengohen femrat me shami, kurse ato te krishtere qe mbajn kryqin ne qaf nuk pengohen fare ose ato qe shkojn ne shkoll qysme cullake nuk pengohen hiq, automatokisht shtrohrt pyetja a eshte shkolla per te reklamuar bythetcullak apo per te mesuar. edhe dicka qe me ka ra ne sy shum eshte se qeveritaret tan kta sod edhe ata dje te gjith po sillen sikur te ishin kristian madje me kristian se kristianet ata kujtojn se bota nuk e di se ne jemi 95perqin musliman pra kot eshte kjo jo ateist jo pa fe etj etj mendon dikush se bota nuk i di kto gjana, madje intelektualet gjerman shpesh her e perserisin se jan ne gjendje me shum me ju besu fetareve dmth atyre qe mbajn fen se atyre qe shiten kinse ateist e evropian, edhe ishe zedhensi i ambasades USA ne ks majkell mekllejn pat deklaruar se ne e dim qe ks asht shumic muslimane ska nevoj me mshef politika ket, prandaj feja duhet me hy si land ne shkolla, kurse kjo ateizem me duket e teprt qka me msu nga ateizmi si me vjedh si me marr drog apo qka leshin me msu nga kjo land

Citim Postuar më parë nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Shume e sakt. Por nje gje kam degjuar vet nga disa shkencar me renome boterore, qe jo te gjithe shkenctaret pajtohen mes vete. Un s'dua te flas ketu per krimet e fese ne mesjet kunder iluminatit/te zgjuareve, sepse po ne te njejten kohe, diku ne boten Islame, feja i enkurajonte muslimanet qe te lexojn, dhe ti zbulojn te mirat e kesaj bote. Kjo ishte epoka e Art e muslimaneve, dhe pas kryqëzatave,.. s'ka evoluar me ! Perkeqardhje, por ne asnje moment, nuk jam kunder shkencës !
    Te dalim pak ne filozofi edhe te harrojme shkencen. Pse besimtaret e mohojne shkencen? Shkenca eshte metoda e njohjes se Universit. Nese Universin e ka krijuar Allahu keshtu sic eshte, atehere pse besimtaret e mohojne shkencen ne vend qe ta mbrojne? Nese Universi eshte krijuar nga Allahu, atehere shkenca vetem po meson edhe me shume sesi Allahu e krijoi Universin edhe po meson se cfare krijoi Allahu duke zbuluar cdo cep te Universit, pra krijimit te Allahut. Nga ana tjeter besimtaret e mohojne shkencen, keshtu mohojne ate qe ata vete besojne, pra krijimin e Allahut.

Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Mua për vetë më pëlqyen shum qëllimet pse këkohet futja e ateizmit në medrese e xhamija.

Më erdhi mirë që askush nuk i hudhi poshtë ato , sepse në të vërtet as nuk mund të hudhen , por duke pas parasysh disa , mudn edhe ti kundërshtojnë.

Dicka duhet te jet e kjartë për at imamin dhe disa "iamam" këtu në forum.
    Feja në shkollë nuk futet si kan dëshir ata , po si lëndë e njëjët për të gjithë dhe me vlera teë njëjta për të gjithë.
    Jam i sigurt se nës hyn si lëndë mësimi ifes (shpresoj që kjo mos te ndodhë kurr!) , nuk do te shkoi gjat ,vet kta imam do te kërkojn që mos te mësohet në shkollë për fenë.

Kta po mednoj që te bëhet seleksionimi në shkolla sipas fesë. Nuk jan në mend fare!
    Nuk ka kurkund në botë që të mësohet lenda e fes ndaraz.
    Në të lendë do të jen të barabarta fetë si per nga fletët e librit ashtu edhe për nga vlera dhe rëndësia. Mesiguri se do të largohet edhe një numër i madh i atyre që mësojn¨fet nëpër xhamija e kisha!

Kurse sa i perket tatimeve , ato duhet të vlenin per kisha e xhami . Qê per shkak te taksave te larta te falementonin te gjithat!
    Nuk duhet ti vihen super taksa, vetem te cilesohen sakte, pra feja te cilesohet thjeshte si biznes edhe te kete taksa normale si cdo biznes tjeter.

Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    te gjitheve duhet te na shqetesoj fakti se si ne shkolla pengohen femrat me shami, kurse ato te krishtere qe mbajn kryqin ne qaf nuk pengohen fare ose ato qe shkojn ne shkoll qysme cullake nuk pengohen hiq, automatokisht shtrohrt pyetja a eshte shkolla per te reklamuar bythetcullak apo per te mesuar. edhe dicka qe me ka ra ne sy shum eshte se qeveritaret tan kta sod edhe ata dje te gjith po sillen sikur te ishin kristian madje me kristian se kristianet ata kujtojn se bota nuk e di se ne jemi 95perqin musliman pra kot eshte kjo jo ateist jo pa fe etj etj mendon dikush se bota nuk i di kto gjana, madje intelektualet gjerman shpesh her e perserisin se jan ne gjendje me shum me ju besu fetareve dmth atyre qe mbajn fen se atyre qe shiten kinse ateist e evropian, edhe ishe zedhensi i ambasades USA ne ks majkell mekllejn pat deklaruar se ne e dim qe ks asht shumic muslimane ska nevoj me mshef politika ket, prandaj feja duhet me hy si land ne shkolla, kurse kjo ateizem me duket e teprt qka me msu nga ateizmi si me vjedh si me marr drog apo qka leshin me msu nga kjo land
    Shqiptaret nuk jane as 20% mysliman, shumica jane ateist.

Ndersa per ate qe po thua, nuk lejohen shamite ne shkolla thjeshte sepse shkollat jane institucion publik edhe meqe Kosova edhe Shqiperia jane vende laike, atehere askujt nuk i lejohet te thyeje laicitetin e shteteve shqiptare, fene mbaje personale pa bezdisur te tjeret.

Pika e fundit, per ate ceshtjen e kryqit, mbaj mend para disa vitesh kam nxjerr nga klasa vete nje student nga Shkodra qe mbante kryq, e vetmja arsye qe nuk i vura verejtje ishte se nuk ja kishte idene se cfare ishte bibla, e mbante kryqin vetem se ishte ne mode atehere per te rinjte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 04-04-2011 më 14:49
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ne cilin tekst shkollor ke lexuar se "njeriu e ka prejardhjen nga majmuni"???
    A je i sigurt se ti e ke bere shkollen "dijetar"??!!

Ket e thojn shkenctaret perendimor lol a ke pa ne emisionet e tv-se,

A te kujtohet libri i historis ,ku e paraqitnin me foto se si majmuni u shendrojke ne njeri ,ne fillim pra moti motiiii prej majmunit u zhvillojke njeru i shpelles,dhe vinte tu u drejtue e tu u be jarigas dhe merte mesimin perendimore a ke harrue a?ket e kan then shkenctaret e perendimit lol e jo shkenctaret muslimon . SHNET
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    A te kujtohet libri i historis ,ku e paraqitnin me foto se si majmuni u shendrojke ne njeri ,ne fillim pra moti motiiii prej majmunit u zhvillojke njeru i shpelles,dhe vinte tu u drejtue e tu u be jarigas dhe merte mesimin perendimore a ke harrue a?ket e kan then shkenctaret e perendimit lol e jo shkenctaret muslimon . SHNET
    Nëse ti e përdor faktin e evolucionit si një ofendim për tjerët, atëherë t'a dish se ofendon vetveten, jo vetëm që ti ke prejardhje nga disa majmunë antropoidë që sot nuk ekzistojnë, por për më tepër me nivelin intelektual ju i keni ruajtur shumë karkateristika arkaike të majmunëve antropoidë për dallim nga të tjerët që e janë shumë larg sidomos me shkencë.

Fakti që ti e mohon evolucionin, nuk do të thotë se ke prejardhje nga njëfarë i ashtuquajturi Adem, me klonin e saj Havën. Këto janë figura mitike semite, sikurse dhe shqiptarët kanë Konstantinin e Doruntinën.
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin

Na lodhe, NJERIU NUK KA PREJARDHJE NGA MAJMUNI!

Njeriu ka paraardhes te perbashket me promisianet e tjere.

Sa i trashe je mor.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Ndersa "shkencetaret" lindore çfare thone??
    A te kujtohet libri i historis ,ku e paraqitnin me foto se si majmuni u shendrojke ne njeri ,ne fillim pra moti motiiii prej majmunit u zhvillojke njeru i shpelles,dhe vinte tu u drejtue e tu u be jarigas dhe merte mesimin perendimore a ke harrue a?
    Per kete kemi prova arkeologjike qe e provojne!! Tani, sipas shkences islame, çfare ishte Lucy??!!

ket e kan then shkenctaret e perendimit lol e jo shkenctaret muslimon . SHNET
    Shkencetaret e perendimit thone se njeriu dhe majmuni kane te njejten prejardhje!! Shkencetaret "muslimon" a kane gjetur ndonje dallim anatomik ndermjet njeriut dhe majmunit??!!
    A je ne gjendje te pergjigjesh si njeri??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Na lodhe, NJERIU NUK KA PREJARDHJE NGA MAJMUNI!

Njeriu ka paraardhes te perbashket me promisianet e tjere.

Sa i trashe je mor.
    DR...nese je i ri ateher te kuptoj,por nese je i moshuar dhe ke krye shkollen ne kosove sepaku ate fillore,ti do te duheshe me rikujtua mesimet ne librin historise qe i ke mesuar ne fillore,un vetem po jav kujtoj nje apsurd te shkencetareve perendimor kur na thonin keto gjepura,e si duket ende besoni ne ato paqavurra.

E sa jam un i trash heheee,je ende i ri lol.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ndersa "shkencetaret" lindore çfare thone??
    Per kete kemi prova arkeologjike qe e provojne!! Tani, sipas shkences islame, çfare ishte Lucy??!!

Shkencetaret e perendimit thone se njeriu dhe majmuni kane te njejten prejardhje!! Shkencetaret "muslimon" a kane gjetur ndonje dallim anatomik ndermjet njeriut dhe majmunit??!!
    A je ne gjendje te pergjigjesh si njeri??!!
    Per ty vetem ket :

Njeriun e ka krijuar vete AI plotfuqishmi Allahu .
    [COLOR="Blue"][/COLO

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Po ashtu si shkollat laike jane krijuar per shqiptare dhe jo per fetare!!!
    Kujt s'i pelqen, marrsh per ne Arabi.....!
    jarigas ke sjelje fashiste

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •