Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 74
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    Në ça shkolle mësohet lënda e Ateizmit më? Të shkojmë t'i shtrojmë nai darkë drejtorit. Se duhet punë e vullnet për të pastru trurin e fëmijëve nga plehrat e Azisë.
    Në shkollat publike, ku teoria e dështuar e Darwinit ende qarkullon ani pse kjo teori tashmë ka rënë kjo tregon se neo-komunizmi ekziston dhe po sjell pasoja.
    Shkollat janë laike, por nxënësit janë të një X besimi.
    Shkolla e ruan laicitetin e vet duke ndaluar simbole fetare brenda saj si kryqi apo ylli me hënë, por nxënësi nuk është laik dhe edhe ketij i takon ta mbroj besimin e vet (sikur shkolla qe e ruan laicitetin e vet) dhe me këtë ta bëjë me anë të Edukatës Fetare.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Atheist Lexo Postimin
    Te ata "mijërat" e ke fjalën për shqiptarë që kanë luftuar për kombin shqiptar, apo për islamikë që kanë luftuar për ymetin islamik? Se islamizmi nuk njeh kombe (përveç atij arab) kështu që s'ka se si të luftojë islamiku për komb se është haram. Mund të luftojë për ymetin, po.

Mund dhe të kërkohet në google me assabiya haram dhe nationalism haram:
    http://www.google.com/search?num=50&q=nationalism+haram

Sqarim të plotë ideologjik këtu:
    http://www.al-islam.org/islamandnationalism/9.htm

Hadithe nga Abu Dauti:

Pra n.q.s. personi është nacionalist joarab, s'është islamik. Njëra përjashton tjetrën.
    Referenca e haditheve është e dobët, neve nuk na intereson se a është Muslimi apo Ebu Dawudi ai që transmeton, thjeshtë zinxhiri i hadithit, a është Sahih (i vërtetë) apo çfarë, këtë nuk na ofrove?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Në shkollat publike, ku teoria e dështuar e Darwinit ende qarkullon ani pse kjo teori tashmë ka rënë kjo tregon se neo-komunizmi ekziston dhe po sjell pasoja.
    Shkollat janë laike, por nxënësit janë të një X besimi.
    Shkolla e ruan laicitetin e vet duke ndaluar simbole fetare brenda saj si kryqi apo ylli me hënë, por nxënësi nuk është laik dhe edhe ketij i takon ta mbroj besimin e vet (sikur shkolla qe e ruan laicitetin e vet) dhe me këtë ta bëjë me anë të Edukatës Fetare.
    Mbase po të ta përsëris dhe një herë e kupton (se shqipja gjuhë e vështirë):

NË ÇFARË SHKOLLE MËSOHET LËNDA E ATEIZMIT?

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Me siguri e ka fjalen per Biologjine, Kimine dhe Fiziken mbase i etikon lende ateste
    Mbase dhe Gjeografinë, Astronominë e Diturinë e Natyrës, në përgjithësi gjithë shkencat natyrore. Po atëherë çfarë presin të mësojnë në shkollë këta se s'po e kuptoj.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    Mbase dhe Gjeografinë, Astronominë e Diturinë e Natyrës, në përgjithësi gjithë shkencat natyrore. Po atëherë çfarë presin të mësojnë në shkollë këta se s'po e kuptoj.
    Edhe ty ta paska mbyll zemren

Si qfar presim te mesoim

Te mesoim per Njeriun Gjeniun e Univerzit Muki A.G
    Te mesojm se si e ka kapur djallin per veshi dhe e ka lidh
    Te bejm Armat te fort si ajo e Bubrrecav kunder Syles

A pak ke per te mesuar ksi gjera hyjnore a?

Turp Turp..:S

Kjo Shkenca e biologjia eshte e qafirav dhe ka prejardhjen prej djallit

nejse

Ai e di me se miri

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Në shkollat publike, ku teoria e dështuar e Darwinit ende qarkullon ani pse kjo teori tashmë ka rënë........
    Pupupuppu, sa e duan shkencen islamiket mer jahu!!
    Dhe sa e ngre veten me keto pohime ti Gimi, s'e ke idene......!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    S'na duhet Lenda e Ateizmit neper Xhamia se kush duhet ta jep aty lenden e Ateizmit ne Xhami ose Medres ose Kishe? Prifti po mendoni? Jo. Hoxha po mendoni? Jo. Mos po mendoni ndonje Profesor Ateist? Jo. Pse lind pyetja? Sepse Prifti s'mundet te dal jasht ligjeve te Krishterimit dhe me e mohu Zotin kur vet ai e beson ate. Pra per Kishe e pata fjalen qe eshte e pamundur. Ne xhami nje ashtu edhe Hoxha s'mundet te del para Zotit te vet per me e mohu, e me fol rreth Ateizmit. Por edhe ne qoftese fol Prifti dhe Hoxha prap kan me quajt shum ne nje trajtshmeri shum absurde sa qe Ateizmin nuk e tregojn si eshte dhe si besohet por e tregojn me mllef dhe per mos me pas Besim tek Besimtaret Ateizmi. Kshtu qe eshte e pamundur te jete lenda e Ateizmit ne Xhami, Medes dhe Kisha. Ashtu kshtu une nuk jam Pro me qen Lenda e Ateizmit neper keto qe i permenda me lart, sepse behet Ateizmi falco nga ana e vet Priftave dhe Hoxhave. Kshtu qe me mire eshte Ateizmi te jete si nje baze per te gjitha shkollat, sepse ne shkolla Ateizmi mund te ipet ashtu siq duhet sepse Shkolla nuk permban rregulla si Xhamia e Kisha rreth Besimit por rreth Dijenis se njeriut qe mundet te arrij. Pra ne shkoll eshte gje e mire te futet si lende Ateizmi por prap eshte e veshtir qe te mesohet nga nxenesit sepse nxenesit e kesaj kohe nuk hyn ne ore per ta mbajt dhe kjo eshte shkaku qe Ateizmi te mos futet si lend ne shkolla. Une jam pro per shkolla me u fut por eshte e veshtir ne te gjitha sferat qe na qarkullojn ne Kosov dhe Shqiperi. Une mendoj se Ateizmi me se miri eshte te mesohet nga Libra te ndryshem dhe ne Internet qe jan disa fakte dhe qe mundemi te gjejm Artikuj te ndryshem rreth Ateizmit. E kjo e ben njerin te mendon sipas deshires se vet dhe rreth Besimit. Kjo eshte qe mendoj une t'pakten per Ateizmin ne vendin tone.

Me te mira...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    4
    e drejte njerezore eshte qe te besosh ne zotin e drejte personale eshte qe rrugen deri te zoti ta gjejsh vete qoft me muslimanizem katolicizem ortodoksizemapo qfare te duash por jo te ndikosh me dhune apo edhe me shperlarjen e trurit.ne fund te fundit fene njeriu duhet me mesu individualisht sepse ka ku ta mesoj .Eshte bibla kurani tora haga de e qa tjeter e jo dikush qe se ka lexu ose e ka keqkuptu te mesoj dhe te indoktrinoj

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Po ju e keni lenden e ateizmit neper te gjitha institucionet qe ekzistojne neper vend. Kur gjykatesi jep denimin e jep ne baze te rregullave ateiste, duke u bazuar ne shkence. A po ?Cdo gje qe eshte publike eshte ateiste hahahhaaha, mos i keqperdorni te drejtat juuu lutem, e sa per vendosjen neper xhami te lendes, nese pajtohen shumica edhe une pajtohem
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    Këtyre ditëve është mbajtur një sipmozium ku ka marrë pjesë edhe Shefko Krasniq, imami i Prishtinës, edhe ka kërku sërish që të futet islamizmi në shkolla shqipe.

Edhe mirë do të ishte që jo të futet islamizmi në shkolla shqipe por paganizmi dhe ateizmi të futen në xhami e medrese.
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •