Ka kuptim te gjere. "Apes" eshte shume me mire sipas meje.
Ai eshte gjeni, faleminderit per videon. Mireseerdhe ne kete forum.
Si i nxorre keto shifra se 95,99 apo 70% qenkan myslimane? Une i nxorra nga mos praktikimi i fese. Pra nga stastika te gallupit etj. mbi
irreligjionin. Po ti si i nxorre keto shifra? Ashtu sic thua ti vetem se nuk shkojne ne xhami nuk i ben ateist, edhe une mundet te them se ketu ne Shqiperi shume veta e quajne veten fetar vetem per emer, vetem se e kishin gjyshin besimtar, por as nuk ja kane idene se cfare eshte feja.
Ateizmi eshte sistemi i lirise te te menduarit me i sakte edhe i perkryer i bere ndonjehere nga njeriu. Po feja cfare eshte? Budallallek araboman me perralla qesharake. Ke faj ti qe te lejohet te tallesh ne kete forum.
Ja kush eshte mendimi juaj, bisha gjakatare jeni. E tregoni vete.
Shko andej o njeri i humbur se shkenca ekziston qe mepare se Ebu Bekr te shpikte nipin e tij imagjinar Muhamedin.
Jo gabim, ja kush eshte diferenca, ti je majmun, une jam ape. Ty te duhet te evolohesh nja 5 milion vite te arrish ketu tek mua.
Edi se qenke hataj fare,ne ato 5 milion qe ti ke jetue ti prap paske mbet aty ku i pari jot paska ngran jashtqitjet te njerzeve te shpelles a tka mbet hobi?
Une mundet te provoj se cdo njeri eshte ape, kurse ti je me mire qe mendon se vjen nga shurra e Allahut? Felliqesi majmune! TA DHJEFSHA ARABINE ME NJE M.UT.
Krijoni Kontakt