Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    DR QENDRO me larte ke shkruar se fet nuk lejojn shkenc apo diqka ngjashem, absolutishte nuk eshte e vertet bile shkenca eshte e bazuar ne fe dhe shumica ka dal nga kurani bile edhe per arritjet ne hene jan nxjerr nga kurani dhe sidomos ne mjekesi, pastaj shkollat e para, ligjet juridike, gjyqesi qeverisja etj etj un i rash ne via te trasha

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    DR QENDRO me larte ke shkruar se fet nuk lejojn shkenc apo diqka ngjashem, absolutishte nuk eshte e vertet bile shkenca eshte e bazuar ne fe dhe shumica ka dal nga kurani bile edhe per arritjet ne hene jan nxjerr nga kurani dhe sidomos ne mjekesi, pastaj shkollat e para, ligjet juridike, gjyqesi qeverisja etj etj un i rash ne via te trasha
    Qashtu bre xhem, se njerëzit badihava kryjn fakulltet, e nfunt e shohin gabimin e vet, se kan humb kohe, e ma mir ish kan me pas lexu kuranin se krejt pergjigjet jan aty. Le fakulltetin krejt bre vlla, lexoje kuranin.
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    Qashtu bre xhem, se njerëzit badihava kryjn fakulltet, e nfunt e shohin gabimin e vet, se kan humb kohe, e ma mir ish kan me pas lexu kuranin se krejt pergjigjet jan aty. Le fakulltetin krejt bre vlla, lexoje kuranin.
    nuk e di sa me ke kupetu mik i nderuar por kurani eshte shkenc ne vete, dhe kurani nuk ndalon te kryesh fakulltet, ne perendim njerzit kryejn disa fakulltete dhe jo nje nese ata mbesin vetem me nje fakulltet ata thjesht e zen ket dobesi, njeriu mund ta lexoj kuranin dhe mund te kryej edhe fakulltet apo nuke eshte pun e menqur me mesuar sa me shum qe eshte e mundur.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    Kujt ti thush o xhem keta nuk din sen suponallah jarabi, Kurani me 500 faqe krejt bazat e jetes e shkences jone aty. Kur u kon Kurani...krejt fizika, kimia, matematika etj nuk kane ekzistuar...po keta sdijne sen mos u lodh, allahi i udhezoft keta kurse ty allahi ymrin ta shtoft qesi njerz te mencem na duhen si ty.

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A nuk thuhet "majmune antropomorfe" ne shqip??!!
    Ka kuptim te gjere. "Apes" eshte shume me mire sipas meje.

Citim Postuar më parë nga antonkra Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=YzEs2nj7iZM ju porosise te shikoni kete video te ketij Georg Carlin, me ka bere me qeshe shume, e ne menyre spirituoze spjegon gjerat e rendesishme, e pa hipokrizi
    Ai eshte gjeni, faleminderit per videon. Mireseerdhe ne kete forum.

un nuk pajtohem me ty dhe eshte qesharake te thuhet se shqiptaret ja 20perqin musliman ne kosov ja mbi 95 perqin ne maqedoni mbi 99perqin ne shqiperi diku ka 70perqin, edhe nese ata nuk e praktikojn fen kjo nuk do thot se ata nuk jan musliman, dhe ti thua se mbajtja e kryqit ishte ne mod ndoshta per dikend edhe mbajtja e shamis eshte mod, por ama ne nuk duhet te shitemi me krishter se krishteret se bota perendimore ka filluar te qeshe me ket iden ton bajate
    Si i nxorre keto shifra se 95,99 apo 70% qenkan myslimane? Une i nxorra nga mos praktikimi i fese. Pra nga stastika te gallupit etj. mbi irreligjionin. Po ti si i nxorre keto shifra? Ashtu sic thua ti vetem se nuk shkojne ne xhami nuk i ben ateist, edhe une mundet te them se ketu ne Shqiperi shume veta e quajne veten fetar vetem per emer, vetem se e kishin gjyshin besimtar, por as nuk ja kane idene se cfare eshte feja.

ktu po behet fjal per futjen e ateizmit neper xhami e medrese etj etj po qka eshte ne fakt ateizmi, budallakia me e madhe ne bot eshte kjo e praktikua nga turqia pas saj shqiperia dhe pak vende ne bot shum minimale, ateizmi ne fakt esht ipa fe i pa bes nuk beson ne as gje kjo do thot se shqiptaret nuk kan bes, qesharake kam menduar se shqiptaret kan bes besojn,po hajde pra ta fusim ateizmin edhe neper kisha pse vetem neper xhamia
    Ateizmi eshte sistemi i lirise te te menduarit me i sakte edhe i perkryer i bere ndonjehere nga njeriu. Po feja cfare eshte? Budallallek araboman me perralla qesharake. Ke faj ti qe te lejohet te tallesh ne kete forum.

po le ti detyroj te paguajn, ato do paguajn se kan popull mjaft po ne ket rast do te detyrohen edhe kishat te paguajn e ato do mbyllen te gjitha se skan antaresi ngase aq pak jan sa qe nuk ja vlen te flitet. po ateiste mendon se do pshtojn leht jo jo edhe ateizmi ne fakt eshte lloj feje ose ideologjie diqka e ngjashme kshtu qe askush mos te mendoj se vetem nje pjes te popullit do detyrohet te paguaj, se ateher do e rrezojm qeverin se jemi shumic absolute hmm
    Ja kush eshte mendimi juaj, bisha gjakatare jeni. E tregoni vete.

Shko andej o njeri i humbur se shkenca ekziston qe mepare se Ebu Bekr te shpikte nipin e tij imagjinar Muhamedin.

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Tani te kuptova,pra simbas te pa fefe,Bonobo esht Adami dhe Orango-Tanga qenka Eva,apo?.
    Jo gabim, ja kush eshte diferenca, ti je majmun, une jam ape. Ty te duhet te evolohesh nja 5 milion vite te arrish ketu tek mua.

Ti person me promisianet qe qenke i perzier,dhe fyen kish e xhami dhe qe paske edhe nje shok tjeter me promisian hylltar,jo me 1999 por as me 3ooooo vjet nuk ke me arit qe ne fjalorin shqipe ta fusesh nje term se boll e keni emrin majmun lol e per ket nuk tajap nje llajke.
    Une mundet te provoj se cdo njeri eshte ape, kurse ti je me mire qe mendon se vjen nga shurra e Allahut? Felliqesi majmune! TA DHJEFSHA ARABINE ME NJE M.UT.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Ka kuptim te gjere. "Apes" eshte shume me mire sipas meje.

Ai eshte gjeni, faleminderit per videon. Mireseerdhe ne kete forum.

Si i nxorre keto shifra se 95,99 apo 70% qenkan myslimane? Une i nxorra nga mos praktikimi i fese. Pra nga stastika te gallupit etj. mbi irreligjionin. Po ti si i nxorre keto shifra? Ashtu sic thua ti vetem se nuk shkojne ne xhami nuk i ben ateist, edhe une mundet te them se ketu ne Shqiperi shume veta e quajne veten fetar vetem per emer, vetem se e kishin gjyshin besimtar, por as nuk ja kane idene se cfare eshte feja.

Ateizmi eshte sistemi i lirise te te menduarit me i sakte edhe i perkryer i bere ndonjehere nga njeriu. Po feja cfare eshte? Budallallek araboman me perralla qesharake. Ke faj ti qe te lejohet te tallesh ne kete forum.

Ja kush eshte mendimi juaj, bisha gjakatare jeni. E tregoni vete.

Shko andej o njeri i humbur se shkenca ekziston qe mepare se Ebu Bekr te shpikte nipin e tij imagjinar Muhamedin.

Jo gabim, ja kush eshte diferenca, ti je majmun, une jam ape. Ty te duhet te evolohesh nja 5 milion vite te arrish ketu tek mua.
    Edi se qenke hataj fare,ne ato 5 milion qe ti ke jetue ti prap paske mbet aty ku i pari jot paska ngran jashtqitjet te njerzeve te shpelles a tka mbet hobi?

Une mundet te provoj se cdo njeri eshte ape, kurse ti je me mire qe mendon se vjen nga shurra e Allahut? Felliqesi majmune! TA DHJEFSHA ARABINE ME NJE M.UT.
    Nje informat,un nuk kamlidhje me arabin ,sepse jam shqiptar i kosoves dhe kam orjentim kombetar fetar islam ,kshtu qe jam shumic dhe nuk jam mini,ti vazhdo ta dhiesh arabin se mu dom nuk me ben,por un si individ pengesa muj me te be ty,qe fyen kish e xhami o lop,sepse je i vogel me fut ndasin nder shqiptar islam dhe katolik.

Pranoje Allahu si te vetmi dhe Muhamedin si te derguarin e tije shpetoje veten se po qenke humber.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Tani te kuptova,pra simbas te pa besimtarev,Bonobo esht Adami dhe Orango-Tanga qenka Eva,apo?.
    Boooo, e paske kuptur shume mire!! E une qe mendoja se kush bohet Hyse mas hoxhes nuk arrin t'i kuptoje ca gjona..........
    Cilat jane ndryshimet anatomike midis orangutanit dhe homo sapiensit, dijetar??!! Ti qe k estudiuar librin e shkences madhore, Kuranin, pa dyshim qe do te na e shpjegosh!!
    Jarigas

Nje informat,un nuk kamlidhje me arabin ,sepse jam shqiptar i kosoves dhe kam orjentim kombetar fetar islam ,kshtu qe jam shumic dhe nuk jam mini,ti vazhdo ta dhiesh arabin se mu dom nuk me ben,por un si individ pengesa muj me te be ty,qe fyen kish e xhami o lop,sepse je i vogel me fut ndasin nder shqiptar islam dhe katolik.

Pranoje Allahu si te vetmi dhe Muhamedin si te derguarin e tije shpetoje veten se po qenke humber.
    Majmuni i shkrete, i duhen akoma 5 milion vite te evoloje. Une jam ateist o i mjere, katolik edhe mysliman me duken e njejta jashteqitje mua.

Muhamedi ishte pedofil, nese ka ekzistuar me te vertete.

Me mire pranoj djallin, sesa Zotin per besim. Djalli i dha njeriut trurin, Zoti e kishte lene si dele te shetiste nudo neper kopshtet e veta. Me mire jetoj 1 sekond i lir, se 100 vite si skllav. Kur te kuptosh cdo te thote te jesh i lire, do jesh evoluar o koke pras ashkali.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Majmuni i shkrete, i duhen akoma 5 milion vite te evoloje. Une jam ateist o i mjere, katolik edhe mysliman me duken e njejta jashteqitje mua.

Muhamedi ishte pedofil, nese ka ekzistuar me te vertete.

Me mire pranoj djallin, sesa Zotin per besim.
    Djalli i dha njeriut trurin,
    Zoti e kishte lene si dele te shetiste nudo neper kopshtet e veta. Me mire jetoj 1 sekond i lir, se 100 vite si skllav. Kur te kuptosh cdo te thote te jesh i lire, do jesh evoluar o koke pras ashkali.
    Ja un puplikisht po te kerkoj falje,po te kerkoj falje se sinqerisht nuk e kam dit se ti je PEDOFIL DHE DEXHAILI VET,po sidoqoft azgje nuk pritet prej nje njeriu qe qysh ne vitet 1999 ka tentua i gjori qe te fus nje terme ne fjalorin shqiptare dhe ende nuk ka arrit,edhe per ket kerkoj falje, se pse qysh ateher njerzit paskan dite se kush je ti Pedofil.

Tani edhe me teper po bindem se pse ti ke shkallue ,sepse ti deshiron qka te fluturoj ne gojen tende te bije ,por jo nuk ben se fluturojn shum sende,dhe deshira jote e flaket qe te besojsh vetem ne femra cullak ,edhe kjo esht kot mos u deshpro se ende ka shqiptare qe ta q.......,po mendove ne gjera te tilla ,ti je large islamit dhe fes katolike .ja e njejta post ,si ti mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dijetari : 25-03-2011 më 10:30
    [COLOR="Blue"][/COLO

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    e ty të ka kriju All-llahu prej lloçit a??

Hahah hej o lloç, oj fytyrë e lloçit, në cilin vit të ka krijuar All-llahu?

Hej lloçi dëgjo, nuk është facebook këtu që të japësh llajke edhe po deshe
    Pasi po don me dit ja po te tregoj por mos u deshpro,Allahu mua me ka krijua ne vitet e 60,pas 20 vite u martova dhe te krijuam ty ,por pa bereqet..Mos fyej se fyesh,post e njejt.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •